Opinie o Kawa ziarnista Vergnano Antica Bottega 1kg

  • Vergnano Antica Bottega - wiele osób uważa tą kawę za najlepszą na rynku. Vergnano Antica Botega to mieszanka trzech środkowoamerykańskich arabik: z Nikaragui o mocnym aromacie i słodkim posmaku. Skład: 92% Arabica, 8% Robusta
Producent: VERGNANO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 44 Średnia ocena: 4.89
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Kielce
2021-01-01
Doskonały smak czekolady, cygara bez kwasowości
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Otwock
2020-12-23
Szybko i sprawnie, zgodne z opisem. Miła niespodzianka z krówkami Konesso :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Mikołów
2020-12-18
Bardzo dobra. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Staszów
2020-12-06
Jak zawsze rewelacja. Bez cienia zastrzeżeń.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Warszawa
2020-11-22
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Poznań
2020-11-22
Ulubiona kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Kielce
2020-11-03
Znakomity smak, delikatny a jednocześnie intensywny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Mielec
2020-10-20
Delikatny smak, bardzo dobra, bez kwasowości, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Piechowice
2020-10-16
Klasyczna włoska kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Krasnystaw
2020-10-02
smaczna, moja ulubiona kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Bachów
2020-06-16
Polecam jak najbardziej,
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Opacz Mała
2020-03-21
Kawa z lekką goryczką i przyjemnym orzechowym posmakiem, warto spróbować, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Siedlce
2020-03-06
Doskonała, proste nieskomplikowane smaki, bez fajerwerków. Dla klasyków.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Kraków
2020-02-20
Smaczna, aromatyczna, delikatna. Idealna na popołudniowe picie kawy. Miły lekko czekoladowy zapach i gęsta krema
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Kosina
2020-01-24
Dobra do espresso, właściwa proporcja jakość/cena, bez wyrazistych nut smakowych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Lipki Wielkie
2020-01-20
Kawa u nas od tygodnia. Mocny wyrazisty smak, bardziej w stronę goryczy niż kwasowości co akurat bardzo lubię. Espresso wręcz świetne, kawy mleczne bardzo kawowe a nie rozmyte. Czego brakuje to aromatu, pod tym względem słabo, gdzie taka bazzara już podczas parzenia dosłownie zachęcała do picia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Ewa, Piaseczno
2020-01-11
Sredniej mocy, mało wyrafinowany smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MACIEJ, GDYNIA
2019-11-18
świetna kawa, jest teraz moim faworytem, od 3 lat na szczycie była u mnie Bazzara Dolce Vivace - była!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Łódż
2019-08-21
Kawa konkretna z dobrze wyważona goryczka intensywna w smaku, spróbować warto polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimierz, Chrzanów
2019-01-11
Kawa dobra, aromatyczna z nutką goryczy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Bydgoszcz
2018-05-12
Bravo Vergnano! Mówiąc krótko - kawa konkret. Mieszanka świetnych ziaren, która zadowoli wymagających kawoszy. Świetna goryczka, spora, ale niezalegająca; lekka nuta pistacji i orzechów włoskich, odrobina oleju kokosowego; delikatna kwasowość, jakby łącząca się z przydymionym drewnem bukowym; odrobinę skórzany aromat. Kawa dla konesera, który doceni jej złożony smak i aromat. POLECAM zdecydowanie!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Pawłowice
2017-01-07
Bardzo dobra kawa. Sklep godny polecenia :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Szczecin
2016-11-29
Bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Stalowa Wola
2016-10-07
Kawa godna polecenia. Według mnie ma intensywny smak i wyważony aromat. Pobudza umiarkowanie, więc świetnie się nadaje na późno popołudniową kawkę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Elżbieta, Sławków
2016-09-18
W tej cenie to dobra kawa, ciut goryczki ale smak dobry.Zbyt mało aromatyczna jak dla mnie. Obsługa sklepu OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Łódź
2016-07-04
Kawa najwyższych lotów !!! polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemyslaw, Warszawa
2016-02-26
Fajna, aromatyczna, mocna, ale nie jest to Bazzara Garnd Cru. Zgadzam się z opinią, że nieco mało wyrafinowana w smaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Poznań
2015-04-02
Głęboki smak. Świetna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Tomasz, Warszawa
2015-01-24
Mnie kawa nie zachwyciła. Moc jest ale trochę bez finezji w smaku. Może to kwestia partii/paczki. Trzymam w domu jako awaryjną gdy skończy się wszystko inne.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DANIEL, Laszczki
2014-12-12
bardzo fajna kawa na espresso, super komponuje się z pianą mleczną.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2014-06-24
Bardzo dobra kawa. Sklep godny polecenia :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Będzin
2014-05-21
Fantastyczna kawa; Fantastyczny sklep. To przyjemność podwójna: smak kawy i swietna obsługa sklepu. polecam i kawę i sklep. Uczciwy sprzedawca
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2014-05-21
Bardzo dobra aromatyczna, nie kwaśna, swietna do espresso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Lublin
2014-03-10
Jak dla mnie klasyka :) Bardzo fajna kawa, dla tych, którym aż tak bardzo nie zależy na porannym kawowym "kopniaku".
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: HALINA, TRYŃCZA
2014-02-20
Bardzo dobra, aromatyczna kawa, nie kwaśna. Sklep naprawdę godny polecenia, kupuję w nim już drugi rok. Pozdrawiam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Iwonicz-Zdrój
2014-01-16
Kawa świetna, nareszcie znalazłem swój smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarek, Wrocław
2014-01-10
Bardzo dobra, sprawdzona kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Warszawa
2013-11-20
Bardzo dobra, aromatyczna kawa, zresztą jak i inne sprzedawane w tym sklepie. Sklep naprawdę godny polecenia. Pozdrawiam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Toruń
2013-10-18
Nasza ulubiona kawa w końcu trafiła i do Nas. Bardzo dobry mocny smak ale nie jest przy tym kwaśna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Strzelce Opolskie
2013-09-19
Bardzo dobra kawa, aromatyczna i smaczna.Sklep godny polecenia. Pozdrawiam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Pabianice
2013-07-12
Nie pierwszy raz dokonałem zakupu w sklepie. Dostawa bardzo sprawna, towar bez zastrzeżeń. Mogę śmiało polecić każdemu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Rafał, Warszawa
2013-05-24
Bardzo dobra, o lekko kwaskowatym i lekko gorzkim smaku. 4/5, ponieważ wyczuwam taki delikatnie ziemisty smak, a poza tym mam innych faworytów, ale ich nie będę w tym miejscu reklamował.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Poznań
2013-05-15
Bardzo dobra kawa, w ktorej nie wyczuwa sie tak mocno goryczy. Bardzo aromatyczna i smaczna. Wyczuwa sie bardzo dobry, gleboki i taki kremowy smak. Dodatkowo chcialam tez polecic ogolnie caly sklep kawywloskie, gdzy obsluga jest na najwyzszym poziomie. Pozdrawiam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Witold, Pruszków
2013-05-13
Świetna, aromatyczna i o głębokim smaku kawa.
Opinia naszego klienta w
    pixel