Opinie o Kawa ziarnista Vergnano Antica Bottega 1kg

  • Vergnano Antica Bottega - wiele osób uważa tą kawę za najlepszą na rynku. Vergnano Antica Botega to mieszanka trzech środkowoamerykańskich arabik: z Nikaragui o mocnym aromacie i słodkim posmaku. Skład: 92% Arabica, 8% Robusta
Producent: VERGNANO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 102 Średnia ocena: 4.89
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Poznań
2022-09-12
Nie bez powodu zamawiam tą kawę po raz kolejny..,.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Kowale
2022-09-05
Kawa rewelacyjna, dawno takiej pysznej nie piłam . Sklep bez zarzutu - szybko i sprawnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Siewierz
2022-08-11
Kawa znakomita. Kupiłem ją wielokrotnie i utrzymuje jakość.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Lubieszów
2022-08-04
Długie poszukiwania i na razie przystanek przy Antica Bottega.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Kowale
2022-07-21
Dobra kawa, zamówiłam pierwszy raz, ale szukam dalej innych doznań.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Górna Wieś
2022-07-11
Bardzo smaczna, niekwaśna, do ponownego zakupu, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MARCIN, OSTROWIEC ŚWIĘTOKRZYSKI
2022-07-09
Ciekawa propozycja włoskich specjalistów od kawy, super aromat, minimum kofeiny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Warszawa
2022-06-05
Kawa przepyszna, aromatyczna i o głębokim smaku. Sama przyjemność! :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Aleksandrów
2022-03-07
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Wrocław
2022-03-07
w pracy najlepsza
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Rybnik
2022-03-03
Delikatna w smaku, bez nuty goryczy. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Lublin
2022-02-28
Bardzo dobra kawa. Świetna obsługa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jadwiga, Kalisz
2022-02-27
Smaczna od rana do popołudnia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Rzeszów
2022-01-17
pyszna, zrównoważona w smaku kawa. bardzo polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Czarna Dąbrówka
2022-01-13
Godna polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Irek, Gdynia
2022-01-09
Dobra kawa esencjonalna, mocno palona o wyrazistym smaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Grajewo
2022-01-08
Wszystko bdb
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Kraków
2022-01-08
Dobra kawa!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Lublin
2022-01-03
Kawa wspaniała. To już kolejne opakowanie. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Warszawa
2021-12-27
Wszytko w najlepszym porządku!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Poznań
2021-12-22
Kolejny zakup OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Czyżowice
2021-12-19
bardzo dobra mocna i aromatyczna kawa z nuta slodyczy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Gorlice
2021-12-07
Super kawa. Super sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Poznań
2021-11-20
Bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Stęszew
2021-11-11
Smak wyrazisty. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ireneusz, Jarocin
2021-11-09
Kawa lekko gorzkawa (ale przyjemnie), dalej nieco słodka. Kwasu brak. Ogólnie polecam kawę i sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Warszawa
2021-10-25
Szybko i bez przeszkód
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Poznań
2021-10-24
Jak zwykle ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Warszawa
2021-10-15
Pyszna kawa. Jedna z moich ulubionych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Poznań
2021-09-16
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Sieradz
2021-09-13
Zawsze do niej wracam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Sopot
2021-09-13
Moja ulubiona z Vergnano. Najczęściej robię z niej espresso. Kremowa pianka i delikatny smak robią swoje
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Warszawa
2021-09-13
Pyszna kawa. Jedna z moich ulubionych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Czyżowice
2021-08-11
Bardzo dobra o intensywnym smaku i aromacie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Grójec
2021-07-31
Jedna z lepszych kaw, które piłem. Bardzo przystępna cena
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Aleksandra, Łódź
2021-07-29
Smaczna, gorzkawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Poznań
2021-07-08
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mikołaj, Warszawa
2021-06-19
Całkiem niezła kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Janusz, Koło
2021-06-15
Generalnie lubię kawy marki Vergnano. Antica Bottega jest naszym kompromisem między arabicami lubianymi przez część domowników a kawami zawierającymi dodatek robusty (tu jest jej ponoć 8%) do których sam się zaliczam. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Poznań
2021-06-04
OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Edyta, Julianów
2021-06-02
Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Tarnobrzeg
2021-05-29
Bardzo dobra kawka :) jeszcze ją zamówię
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Warszawa
2021-05-28
Wracam do tej kawy po dłuższej przerwie i sam jestem ciekawy jak ją teraz będę odbierał.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 2 / 5 )
Autor: Marianna, Kolbudy
2021-05-18
Witam.Niestety ta kawa nie ma aromatu orzecha jak pisano i się zawiodłam...a cena jest dość wysoka....Pianka owszem i dostawa b.szybka.Marianna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Kutno
2021-05-14
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Poznań
2021-04-30
OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Łomianki
2021-04-25
Bardzo dobre espresso!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Gdańsk
2021-04-17
Dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Drezdenko
2021-04-17
Pryszna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Warszawa
2021-04-16
Pyszna, aromatyczna kawa. Idealna do ekspresu automatycznego.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janina, Kraków
2021-04-09
Wszystko przebiegło w porządku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Milena, Gdynia
2021-03-15
Przepyszna kawa, mocna, nie kwaśna. Obsługa jak zawsze perfekcyjna :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Klaudia, Warszawa
2021-02-26
Najlepsza kawa jaką piłam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Michałowice
2021-02-21
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Skórzewo
2021-02-17
Bardzo dobra aromatyczna kawa. Mogę śmiało polecić.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Poznań
2021-02-11
OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patrycja, Kraków
2021-01-28
Kawa przepyszna, trafia na listę moich ulubionych!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Konstancin
2021-01-22
Bardzo sprawnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Kielce
2021-01-01
Doskonały smak czekolady, cygara bez kwasowości
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Otwock
2020-12-23
Szybko i sprawnie, zgodne z opisem. Miła niespodzianka z krówkami Konesso :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Mikołów
2020-12-18
Bardzo dobra. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Staszów
2020-12-06
Jak zawsze rewelacja. Bez cienia zastrzeżeń.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Warszawa
2020-11-22
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Poznań
2020-11-22
Ulubiona kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Kielce
2020-11-03
Znakomity smak, delikatny a jednocześnie intensywny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Mielec
2020-10-20
Delikatny smak, bardzo dobra, bez kwasowości, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Piechowice
2020-10-16
Klasyczna włoska kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Krasnystaw
2020-10-02
smaczna, moja ulubiona kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Bachów
2020-06-16
Polecam jak najbardziej,
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Opacz Mała
2020-03-21
Kawa z lekką goryczką i przyjemnym orzechowym posmakiem, warto spróbować, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Siedlce
2020-03-06
Doskonała, proste nieskomplikowane smaki, bez fajerwerków. Dla klasyków.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Kraków
2020-02-20
Smaczna, aromatyczna, delikatna. Idealna na popołudniowe picie kawy. Miły lekko czekoladowy zapach i gęsta krema
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Kosina
2020-01-24
Dobra do espresso, właściwa proporcja jakość/cena, bez wyrazistych nut smakowych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Lipki Wielkie
2020-01-20
Kawa u nas od tygodnia. Mocny wyrazisty smak, bardziej w stronę goryczy niż kwasowości co akurat bardzo lubię. Espresso wręcz świetne, kawy mleczne bardzo kawowe a nie rozmyte. Czego brakuje to aromatu, pod tym względem słabo, gdzie taka bazzara już podczas parzenia dosłownie zachęcała do picia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Ewa, Piaseczno
2020-01-11
Sredniej mocy, mało wyrafinowany smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MACIEJ, GDYNIA
2019-11-18
świetna kawa, jest teraz moim faworytem, od 3 lat na szczycie była u mnie Bazzara Dolce Vivace - była!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Łódż
2019-08-21
Kawa konkretna z dobrze wyważona goryczka intensywna w smaku, spróbować warto polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimierz, Chrzanów
2019-01-11
Kawa dobra, aromatyczna z nutką goryczy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Bydgoszcz
2018-05-12
Bravo Vergnano! Mówiąc krótko - kawa konkret. Mieszanka świetnych ziaren, która zadowoli wymagających kawoszy. Świetna goryczka, spora, ale niezalegająca; lekka nuta pistacji i orzechów włoskich, odrobina oleju kokosowego; delikatna kwasowość, jakby łącząca się z przydymionym drewnem bukowym; odrobinę skórzany aromat. Kawa dla konesera, który doceni jej złożony smak i aromat. POLECAM zdecydowanie!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Pawłowice
2017-01-07
Bardzo dobra kawa. Sklep godny polecenia :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Szczecin
2016-11-29
Bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Stalowa Wola
2016-10-07
Kawa godna polecenia. Według mnie ma intensywny smak i wyważony aromat. Pobudza umiarkowanie, więc świetnie się nadaje na późno popołudniową kawkę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Elżbieta, Sławków
2016-09-18
W tej cenie to dobra kawa, ciut goryczki ale smak dobry.Zbyt mało aromatyczna jak dla mnie. Obsługa sklepu OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Łódź
2016-07-04
Kawa najwyższych lotów !!! polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemyslaw, Warszawa
2016-02-26
Fajna, aromatyczna, mocna, ale nie jest to Bazzara Garnd Cru. Zgadzam się z opinią, że nieco mało wyrafinowana w smaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Poznań
2015-04-02
Głęboki smak. Świetna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Tomasz, Warszawa
2015-01-24
Mnie kawa nie zachwyciła. Moc jest ale trochę bez finezji w smaku. Może to kwestia partii/paczki. Trzymam w domu jako awaryjną gdy skończy się wszystko inne.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DANIEL, Laszczki
2014-12-12
bardzo fajna kawa na espresso, super komponuje się z pianą mleczną.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2014-06-24
Bardzo dobra kawa. Sklep godny polecenia :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Będzin
2014-05-21
Fantastyczna kawa; Fantastyczny sklep. To przyjemność podwójna: smak kawy i swietna obsługa sklepu. polecam i kawę i sklep. Uczciwy sprzedawca
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2014-05-21
Bardzo dobra aromatyczna, nie kwaśna, swietna do espresso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Lublin
2014-03-10
Jak dla mnie klasyka :) Bardzo fajna kawa, dla tych, którym aż tak bardzo nie zależy na porannym kawowym "kopniaku".
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: HALINA, TRYŃCZA
2014-02-20
Bardzo dobra, aromatyczna kawa, nie kwaśna. Sklep naprawdę godny polecenia, kupuję w nim już drugi rok. Pozdrawiam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Iwonicz-Zdrój
2014-01-16
Kawa świetna, nareszcie znalazłem swój smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarek, Wrocław
2014-01-10
Bardzo dobra, sprawdzona kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Warszawa
2013-11-20
Bardzo dobra, aromatyczna kawa, zresztą jak i inne sprzedawane w tym sklepie. Sklep naprawdę godny polecenia. Pozdrawiam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Toruń
2013-10-18
Nasza ulubiona kawa w końcu trafiła i do Nas. Bardzo dobry mocny smak ale nie jest przy tym kwaśna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Strzelce Opolskie
2013-09-19
Bardzo dobra kawa, aromatyczna i smaczna.Sklep godny polecenia. Pozdrawiam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Pabianice
2013-07-12
Nie pierwszy raz dokonałem zakupu w sklepie. Dostawa bardzo sprawna, towar bez zastrzeżeń. Mogę śmiało polecić każdemu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Rafał, Warszawa
2013-05-24
Bardzo dobra, o lekko kwaskowatym i lekko gorzkim smaku. 4/5, ponieważ wyczuwam taki delikatnie ziemisty smak, a poza tym mam innych faworytów, ale ich nie będę w tym miejscu reklamował.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Poznań
2013-05-15
Bardzo dobra kawa, w ktorej nie wyczuwa sie tak mocno goryczy. Bardzo aromatyczna i smaczna. Wyczuwa sie bardzo dobry, gleboki i taki kremowy smak. Dodatkowo chcialam tez polecic ogolnie caly sklep kawywloskie, gdzy obsluga jest na najwyzszym poziomie. Pozdrawiam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Witold, Pruszków
2013-05-13
Świetna, aromatyczna i o głębokim smaku kawa.
Opinia naszego klienta w
    pixel