Opinie o Kawa mielona Zicaffe Dolce 250g

  • Bardzo ceniona w Polsce mielona kawa z włoskiej palarni Zicaffe. Jest pozbawiona goryczki oraz kwasowości i nadaje się do podania w każdej formie. Możemy cieszyć się jej smakiem rano i późnym popołudniem w gronie najbliższych.
Kod produktu: 8002076100266
Producent: ZICAFFE

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 32 Średnia ocena: 4.78
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Łomża
2021-11-05
Mocna, smaczna i łagodna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Łomża
2021-08-20
Taka jak zwykle dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Lublin
2021-07-02
Bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Malgorzata, Kraków
2021-06-14
Pyszna kawa, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Radomyśl
2021-06-07
extra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Malgorzata, Kraków
2021-04-26
Doskonała jakość i smak kawy, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Grudziądz
2021-04-23
Bardzo dobra kawa. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Kraków
2021-04-09
Ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Kraków
2021-03-21
Smaczna, lekka, nie jest bardzo gorzka. Kupuje ją od dłuższego czasu, żadna jej nie przebiła
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Duchnice
2021-03-18
Super!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Łomża
2021-03-07
Mocna i tania kawa. Dobrze zmieszać ja z arabiką dla zmniejszenia kwasowości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Poznań
2021-03-06
Zdecydowanie Polecam !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Wałcz
2020-12-05
Aksamitny kawowy smak i bardzo wyraźne czekoladowe aromaty. Pyszna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Krzeszowice
2020-11-05
OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Agnieszka, Kraków
2020-10-13
Całkiem dobra kawa, relacja smak-cena zadowalająca
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Justyna, Gdańsk
2020-10-05
Mało kwaśna ale dziwny zapach przy parzeniu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 2 / 5 )
Autor: Robert, Nowy Sącz
2020-09-08
Słaba pidcwzgledem aromatu i smaku. Ktoś wcześniej zawyżył opinię
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Klaudia, Wrocław
2020-04-10
Bardzo dobra kawka w niskiej cenie. dostawa z konesso jak zawsze błyskawiczna! :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Tomaszów Lubelski
2020-01-19
4.5 Odkąd odkryłem palarnie Zicafe, kupuje w ciemno ich kawę. Ani razu nie rozczarowałem się, każdy rodzaj który sprzedają jest wyśmienity. Dolce nadaje się doskonale na czarną kawę, używam zwykłej DeLonghi dedica, przyrządzam espresso i zalewam je wrzątkiem do pełna (Americano). Próbowałem z mlekiem / mlekiem sojowym i nie smakuje tak dobrze jak np Antico Aroma albo Aromatica które są chyba najlepszymi mieszankami pod latte / cappuccino / espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Łomża
2019-12-09
Zicaffe Dolce to wspaniała kawa a Konesso to Pełen profesjonalizm dzięki za to, że jesteście.Pozdrawiam ;-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Warszawa
2019-12-06
Bardzo dobra kawa na popołudniowe spotkanie. Nadaje się do ekspresu kolbowego.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Kraków
2019-08-19
Smaczna i delikatna kawa, najlepsza na późniejszą porę dnia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Piotrków Trybunalski
2019-03-31
Idealna do intensywnego i wyrazistego w smaku espresso ,w smaku słodkawa pozbawiona goryczki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Olsztyn
2019-02-05
Bardzo smaczna kawka o lekkim smaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Grudziądz
2018-11-03
Bardzo smaczna kawka o delikatnym smaku. Parzona tradycyjnie sprawdza się również wyśmienicie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Konrad, Wrocław
2018-06-28
Bardzo dobra kawa, idealna na wczesne popołudnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Olsztyn
2018-06-11
Próbowałem już różnych kaw mielonych i ziarnistych z Konesso, ale ta mi naprawdę posmakowała. Zdecydowanie zamówię ją po raz kolejny, tym razem w większej ilości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Sieradz
2018-05-01
Super kawa. Sprawdza się w ekspresie kolbowym.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Siedlce
2018-04-20
Tania i smaczna. Średnia zawartość kofeiny, można parzyć tradycyjnie jak i w ekspresie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Helena, Kraków
2018-02-19
Lubię kawy, w których nie czuć kwasowości i wyraźnej goryczki. Zicaffe Dolce to dobra kawa, którą można pić także po południu - nie zawiera dużo kofeiny. Posiadam ekspres kolbowy, do którego ta kawa bardzo pasuje.
Opinia naszego klienta w
    pixel