Opinie o Kawa ziarnista Lucaffe Blucaffe 700g

  • Wyjątkowa i prestiżowa mieszanka ziaren Arabiki pochodzących z upraw na Jamaice i Robusty, czyni tą kawę klejnotem wśród kolekcji Lucaffe. Charakteryzuje się aksamitnym smakiem o delikatnie wyczuwalnej nucie czekolady. Kawa idealna dla koneserów espresso.
Kod produktu: 8021103710971
Producent: LUCAFFE

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 19 Średnia ocena: 4.89
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: F.H.U., Bieruń
2021-10-09
Kawa dość kwaśna i gorzka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: EWA, PARCZEW
2021-09-13
Kawa którą kupuję od kilku lat, dla nas nr1.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Brwinów
2021-04-12
Wszystko ok:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Inowrocław
2021-04-05
Jedna z ulubionych. Odpowiednia równowaga smakowa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Inowrocław
2021-01-05
Dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2020-12-15
Kawa w smaku jest bardzo dobra. Pasuje bardziej do kaw czarnych, espresso stawia na nogi :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Warszawa
2020-12-13
Świetna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Chełm
2020-12-06
bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Bytów
2020-09-21
Kawa pyszna. Polecam. Zero kwasowości. Aksamitna konsystencja i piękna brązowa pianka . Tylko ta cena ... od święta :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2020-09-01
Gęsta ciemno orzechowa crema, pełny smak (sprawia wrażenie, że jest gęsta), sporo goryczki i czekolady. Świetna do mleka. Stosunek jakość/cena wypada słabo.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Warszawa
2020-07-19
Świetna kawa !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Warszawa
2019-01-31
wszystko na tip-top nie mam uwag gorąco polecam warto
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Remigiusz, Gdynia
2019-01-17
Witam serdecznie - to jest to ta kawa kawusia mimo wysokiej ceny na rynku w KONESSO jest taniej a co za tym idzie warto ją tu kupić. Kiedy ją spróbowałem nie zawiodłem się bo oczekiwania wobec niej miałem spore. Smak jak dla mnie odpowiedni, delikatny i też mocny ale to wszystko w zależności jaki napój kawowy sobie zafundujemy przy pomocy tej kawy. Nie czuje się gorzkawego posmaku za to wyczuwalna jest jak wspomniano w opisie tej kawy właśnie ta nuta czekolady. Smak 5/5, Aromat 4/5, Jakość ziaren 5/5, moc 3/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Warszawa
2017-08-21
Kawa naprawdę dobra, szkoda tylko, że ze względu na dość wysoką cenę mogę sobie pozwolić na nią nie tak często jak by chciał.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Łomianki
2016-05-17
Kawa w przeciwieństwie do Illy zdecydowanie warta swojej ceny. Bardzo intensywny smak, a nie jest ani gorzka, ani kwaśna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Michał, Toruń
2016-01-08
intensywny smak, delikatny choć dopisuję się do komentarzy, że chyba niewarta swojej ceny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Kraków
2015-06-24
Bardzo dobra kawa, choć moim zdaniem nieco za droga, jak na jej jakość i wagę (700 g).
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogdan, Warszawa
2014-09-13
Kawa mocna , aromatyczna o wyrazistym smaku . Doskonala na rozpoczecie dnia . Polecam . Obsluga sklepu sprawna . Dostawa na drugi dzien . Bogdan Warszawa
Opinia naszego klienta w
    pixel