Opinie o ZESTAW kaw ziarnistych Mott Coffee 5x250g

  • Zestaw 5 kaw ziarnistych od Mott Coffee, które doskonale sprawdzą się do ciśnieniowych i przelewowych metod parzenia. Kupując zestaw, możesz wypróbować najlepszych ziaren Kostaryki w różnych odsłonach.
Kod produktu: 5908283536085
Producent: MOTT COFFEE

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 10 Średnia ocena: 4.80
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Cecylia, Niepołomice
2022-06-17
Kupiłam zestaw kaw mott coffee z ciekawości i nie zawiodłam się. Każda smakuje nieco inaczej ale wszystkie maja doskonały smak i aromat DOBREJ kawy. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Remigiusz, Ostrów Mazowiecka
2022-03-25
wszystkie te kawy mają przyjemny smak a takie zestawienie pozwala popróbować różnych wariantów bez inwestowania w kilogramowe torby.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Warszawa
2022-02-25
Niestety jeszcze nie mogłam ich spróbować ale opakowanie bardzo ładne :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Kozienice
2022-02-11
Bardzo dobra kawa, szybko wysyłka jak zawsze wszystko na wysokim poziomie :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Gdynia
2022-01-03
Dobra kawa z Kostaryki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Sieradz
2021-12-27
Dzień Dobry. Dziękuje za szybka i sprawną obsługę z wysłaniem. spróbowaliśmy już dwie kawy są pyszne.Częstowaliśmy,smakowały.Opowiedzieliśmy skąd są.Podaliśmy naniary.Stawiam Państwu 5. Pozdrawiam Renata z mężem Jerzym.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Gdynia
2021-11-29
Kawa dobra. Obsługa sprawna bez komplikacji.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Wojciech, UJSOŁY
2021-11-29
Dobra kawa. Nie jest prosta w ekstrakcji ale po kilku poprawkach jest ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Tarnów
2021-10-21
Bardzo pyszna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Karol, Kraków
2021-09-13
Na chwilę obecną ocena 4/5 dla Coto Brus. Kawy bardzo dobre, łagodne, z wyczuwalną słodyczą, lecz bez wyraźnego akcentu przy drobnym zmieleniu. Nie testowałem jeszcze Tarrazu.
Opinia naszego klienta w
    pixel