Opinie o Kawa mielona Pellini Top 250g

  • Pellini Top to jedna z najbardziej poszukiwanych kaw w Polsce. Jest to mieszanka 100% Arabiki, składająca się z 6-8 wyselekcjonowanych odmian górskich arabik. Skład: 100% Arabica
Producent: PELLINI

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 110 Średnia ocena: 4.94
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Buczkowice
2020-12-30
Bardzo dobra i mocna kawa. Smakuje przez cały dzień.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Poznań
2020-12-26
To prezent . Nie próbowalam ale na pewno dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Oświęcim
2020-10-17
Dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Olga, Pruszków
2020-10-11
Dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Świebodzice
2020-09-24
Świetna, aromatyczna kawa, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Ełk
2020-09-24
Ulubiona kawa mojej mamy, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Warszawa
2020-09-24
Bardzo dobra kawa godna polecenia. Jest idealna do kawiarki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Głogoczów
2020-09-18
Polecam,wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Tychy
2020-09-17
Na 100 % ponowię zamówienie !!! Pyszna!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Legionowo
2020-09-07
Pyszna kawa!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAGDALENA, Jelenia Góra
2020-08-20
Przepyszna i jedyna w swoim rodzaju. Żałuję, ze nie ma paczek kawy mielonej w torebkach, bo ileż można mieć tych puszek. Jest to zdecydowanie TOP
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiktoria, Łupowo
2020-06-22
Kawa naprawdę jedna z lepszych. Smak ma rewelacyjny, podpasował mi i gościom również. Klasyk! Następnym razem skuszę się na ziarnistą :))
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Wrocław (dolnośląskie)
2020-06-08
Wyśmienita kawa. Bardzo aromatyczna, czuć klasę. Pyszna z odrobiną mleka. Sklep godny polecenia. Szybka dostawa i piękne opakowanie produktów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Zielona Góra
2020-05-30
Bardzo dobra kawa, aromatyczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Łajski
2020-05-21
Mąż zadowolony
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Violetta, Sucha Beskidzka
2020-05-06
Kawa super. Bardzo jestem zadowolona. Obsługa na najwyższy poziomie dostawa błyskawiczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Tychy
2020-04-19
Kawa bardzo aromatyczna, cudna pianka. Myślę, że kawa posmakuje każdemu. Ma jednak jedną wadę. Bardzo szybko znika
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Łódź
2020-04-01
Wow! Kawa ta ma niesamowity smak. Jak dla mnie ma również moc, zaparzana w kawiarce, pokazała co potrafi. Na prawdę smaczna, mocna kawa. Nie gorzka, nie cierpka, ale intensywna. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Knurów
2020-01-27
Cudowny zapach i smak. Bardzo eleganckie i wygodne opakowanie w formie puszki. Serdecznie polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: STANISLAW, LODZ
2020-01-12
Kultowa firma = znakomita kawa. Pellini Top w wersji mielonej to idealny pomysł na kawę z kawiarki. Zdecydowanie polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Głogów
2019-12-16
osobiście kawoszem nie jestem, kawa kupiona jako prezent. Opakowanie (puszka) wygląda bardzo gustownie. Osoba obdarowana mówi, że kawa jest przepyszna, chociaż ma pewne zastrzeżenia do sposobu jej zmielenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Gdańsk
2019-12-08
Kawa jest przepyszna. Aromatyczna, z wyczuwalną nutą czekolady. Lubię się nią delektować zaparzoną w kawiarce mokka, z dodatkiem odrobiny cukru i mleka skondensowanego. Stawia na nogi!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Kielce
2019-12-07
Kawa bardzo smaczna i delikatna, pianka właściwa, aromatyczna bez nuty kwasowości i goryczki. Zmieszana w proporcji 50X50 z lavazza caffe espresso daje wspaniały aromat, moc oraz intensywny i bogaty smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mikołaj, Warszawa
2019-10-27
Kawa bardzo aromatyczna, już od otwarcia opakowania nęci zapachem. Przyrządzona w kawiarce bialetti jest wyśmienita.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Konrad, LESZNO
2019-07-21
Dla mnie bomba. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zenon, Strzegom
2019-07-14
Kawę kupiłem dla żony, która nie lubi z ekspresu. Kawa ładnie pachnie i smakuje - żona zadowolona. Moje doświadczenie na ekspresie z filtrem typu crema jest podobne.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patryk, Wasilków
2019-02-19
Kawa bardzo dobra w smaku. Myślę ,że każdemu będzie smakowała.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Magdalena, Zabrze
2018-10-07
Skusiłam sie na tą kawę patrząc na super opinie. Kawa jest dobra (przyrządzana w kawiarke jak i we french pressie) ale nie przebija moim zdaniem Arcaffe Roma skąd opinia 4, chociaż gdyby się dało, to dałabym 4.5 :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Warka
2018-09-12
Ta mieszanka zadowoli najbardziej wybredne podniebienia i powonienia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Witaszyce
2018-09-11
Nie jestem znawcą kaw, ale szczerze polecam tę kawę. Po zaparzeniu pojawia się cudowna pianka i unosi się wspaniały zapach. W smaku kawa jest wyrazista, ale i delikatna. Chętnie kupiłabym ją ponownie, ale najpierw chcę spróbować innych kaw oferowanych przez Konesso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Poznań
2018-08-22
Kawa świetna, aromatyczna i doskonała w smaku. Przesyłka ekspersowa: zamówiłam we wtorek o 18:00 a kawka parzyła się już kolejnego dnia o 13:00. Szok! Będę Was polecać :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Lublin
2018-05-31
Kawa klasa, najlepsza, jaką piłem z tego sklepu. Bardzo aromatyczna, zapach palenia niepowtarzalny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Konin
2018-02-23
Zazwyczaj kupują ją w wersji ziarnistej. Teraz zakupiłem mieloną z myślą zastosowania w kawiarce i spełniła w 100 % moje oczekiwania jak to marka Pellini. Doskonała, aromatyczna kawa jako czarna, ale także w wersjach mlecznych
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Lublin
2018-01-17
Bardzo dobra kawa. Rekomendacja Konesso okazała się bardzo trafna :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maja, Wrocław
2017-11-24
Pierwszy zakup i przyznam, że trafiony - dość łagodna, ale subtelna. Nic tylko parzyć!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesław, Sztum
2017-10-25
Świetna kawa. Jak zawsze kwestia gustu, ale szukałem i próbowałem już wielu gatunków kaw, różnie palonych, ale ta spełnia moje dotychczasowe wymogi smakowe i wizualne (Crema). Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, WROCŁAW
2017-07-18
Błyskawiczna dostawa. Kawa bardzo dobra, póki co najsmaczniejsza z kaw mielonych, jakie piłem (przyrządzam ją w kawiarce). Zdecydowanie polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Toruń
2017-06-11
Bardzo dobra kawa i świetna obsługa!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Piotr, Kraków
2017-05-11
niezła, niestety lepsza do kawiarek niż kolbowych
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, Harasiuki
2017-02-28
Super aromat. I fajny ciemny kolor. Idealna. Jest moc...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Lublin
2017-02-27
Bardzo dobra relacja ceny do jakości. Wspaniały aromat i smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Stalowa Wola
2017-01-02
Kawa wyśmienita, godna polecenia dla wszystkich szukających swoich ulubionych smaków kawy!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2016-11-21
Świetna do espresso z ekspresu kolbowego. Aromatyczna, niezbyt gorzka. Mój numer jeden spośród kaw mielonych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Błaszki
2016-09-21
Kawa smakuje idealnie przy zaparzeniu w kawiarce - odpowiednia grubość zmielenia ziaren. Bardzo dobry aromat, bez wyczuwalnej goryczy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Kraków
2016-09-19
Wspaniała kawa. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2016-08-30
Bardzo dopowiada mi łagodność i delikatność tej kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Władysławowo
2016-08-25
Bardzo mi ta kawa smakuje, następnym razem zamawiam kg ziarnistej :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Katarzyna, Wejherowo
2016-06-01
Sklep godny najwyższego polecenia. Transakcja przeprowadzona w sposób nader profesjonalny. Wszystko pod hasłem : frontem do klienta. Natomiast kawa, którą kupiłam przynęcona opiniami, nie spełniła moich oczekiwań. Daję jej 4,00.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2016-03-19
Dobra kawa, ale oczekiwałem więcej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Zakopane
2016-01-22
Kawa bardzo smaczna. Spełnia oczekiwania co do jakości. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Łódź
2016-01-02
Sklep w 100% godny polecenia, szybciutko i bezproblemowo.Co do kawy jeszcze obdarowana osoba nie dała informacji zwrotnej ale po opiniach poprzedników wnioskuję, że rozczarowania nie będzie :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Warszawa
2015-11-24
Skusiłam się na kawę po opisie i opiniach. Nie zawiodłam się, Smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Konin
2015-10-16
Sugerowałem się opiniami klientów przy wyborze kawy i nie zawiodłem się! Wyraźny smak, piękny zapach kawy po otwarciu puszki i wspaniały aromat po zaparzeniu. Polecam również Lucaffe Mr. Exlusive.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Bytom
2015-10-07
bardzo dobra kawa do przyrządzenia w kawiarce, nie jest kwaśna za to jest bardzo aromatyczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KAROL, KRĘŻCE
2015-09-22
Bardzo dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Jaworzno
2015-09-08
Dobra kawka, polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Podkowa Leśna
2015-07-22
Polecam tę kawę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Kraków
2015-05-06
świetna ale wolę w wersji ziarnistej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Kwidzyn
2015-04-21
Na początku stwierdziłam: dobra kawa, ale szału nie ma. Teraz z każdą filiżanką stwierdzam, że jest pyszna. Po zaparzeniu w ekspresie ciśnieniowym pojawia się cudowna pianka...:) Polecam również zakupy w tym sklepie - szybka, sprawna obsługa, świetny kontakt ze sklepem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MARIA, Chrzanów
2015-03-11
Dobra kawka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2015-03-08
Rewelacyjna kawa. Świetnie smakuje z kawiarki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Łódź
2015-02-17
Doskonała kawa. Najlepsza jaką piłam,
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Sulików
2015-01-17
Kawa pyszna - obsługa sklepu perfekcyjna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Zbrudzewo
2014-12-31
Paweł , Śrem Kawa rewelacja, bez przyczyny nie ma w nazwie " TOP " Polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2014-12-29
Kawa wysokiej jakości, bardzo smaczna, ładny zapach i aromat. Domownicy byli bardzo zadowoleni.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Brzesko
2014-12-24
Doskonała kawa-polecam wszystkim szukającym nowych doznań.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Borkowo
2014-11-06
Bardzo dobra kawa, idealna do espresso, daje gęstą piankę i typowy smak włoskiego espresso. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grazyna, Ostrowiec Św
2014-10-18
Wspaniala kawa ,znakomity smak i aromat.Sklep rewelacja ,polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor:
2014-07-17
Skusiłem się na ten zakup, gdyż ww. kawę trudno znaleźć w Polsce, a wszyscy ją polecają, więc dlaczego ja nie mam spróbować.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Antonina, Bolesławiec
2014-07-16
W moim stałym zamówieniu polecam dobra bez zawiesiny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Świecie
2014-04-24
bardzo dobra delikatna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Kraków
2014-03-20
Kawa pyszna, a taka przyrządzona w ekspresie jest jeszcze lepsza. Przesyłka dotarła ekspresowo! Gorąco polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: SYLWESTER, KRAKÓW
2014-03-03
Pyszna kawa. Wspaniały sklep. Fahowa obsluga.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Trzebinia
2014-02-06
Najlepsza kawa mielona jaka kupowałem POLECAM expresso wysmienite, kawa z mlekiem rewelacyjna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Patryk, Elbląg
2014-01-25
Kawa Pellini Top jest dosyć dobra, ale szczerze mówiąc oczekiwałem w tej cenie czegoś lepszego. Ma charakterystyczną goryczkę, która nie każdemu przypadnie do gustu. Mocne 3
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Igor, Warszawa
2014-01-09
polecam - jedna z lepszych jakie piłem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Kraków
2013-12-28
Kawa istotnie przedniej jakości, do tego błyskawiczna obsługa...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Lidzbark
2013-12-23
Szlachetna w smaku, bardzo dobra kawa. Przekonuje do siebie z każdym łykiem. Zdecydowanie warto było jej posmakować.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Warszawa
2013-11-28
jedna z moich ulubionych kaw, nie lubię robusty, więc czyste arabiki polecam. A ta jest naprawdę dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Kąpino
2013-10-28
Do tej pory piłem, tylko i wyłącznie Lavazze Rosso. Dzisiaj miałem okazję spróbować coś innego, Pellini Top. Dobra kawa. Jednak nie przekonała mnie do końca. Może to tak jak z muzyką po pierwszym odsłuchaniu... Jutro czas na Pellini Casa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Łódź
2013-10-17
Znakomita kawa.Parzona w moim ciśnieniowym ekspresie sprawia mi codziennie rano super przyjemność. Smak i aromat wyborny. Sklep zasługuje na ZŁOTY MEDAL. Obsługa i wysyłka na najwyższym poziomie. POLECAM GORĄCO!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Wrocław
2013-09-21
świetny , głęboki aromat i moc, najlepiej smakuje z ekspresu ciśnieniowego. Obsługa szybka i kompetentna, przesyłka błyskawiczna.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Komorniki
2013-09-19
kawa pyszna....paczka wysyłana błyskawicznie....
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Kraków
2013-09-16
bardzo dobra kawa. bardzo szybka obsługa. polecam sklep i kawę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Białystok
2013-08-29
Pellini Top, kawa doskonała.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, GDAŃSK
2013-08-25
Kawa bardzo dobra, smak i aromat również a obsługa i kontakt rewelacyjny, Szkoda że inne firmy nie uczą się od najlepszych( tzn. od takich firm jak ta) jak powinna wyglądać obsługa klienta kupującego przez internet. Polecam sklep i kawy w 100 procentach!!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Legnica
2013-07-30
Jak dotąd najlepsza kawa do kawiarki jaką piłem. POLECAM!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daria, Borowno
2013-07-16
Najlepsza kawa jaką piłam! :) Zdecydowanie polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariola, Chełm
2013-07-12
Jedna z najlepszych kaw jakie piłam. Nadaje się do parzenia w ekspresie i w kawiarce. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Czechowice-Dziedzice
2013-07-08
Dobra kawa polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Katowice
2013-06-26
Bardzo dobra kawa z górnej półki, co można odczuć już po 1 łyku, nie jest gorzka ani kwaśna. Po przyrządzeniu jej w ekspresie ciśnieniowym otrzymujemy kawę rodem z wykwintnej włoskiej kawiarni, gorąco polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Radom
2013-06-10
Lepszej kawy w życiu nie piłem Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Kraków
2013-05-02
Doskonała kawa. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Klaudia, Kraków
2013-04-11
Jedna z najlepszych kaw, jakie piłam. W pełni zasługuje na swoją opinię. Niezbyt mocna, o wyrazistym, lekko gorzkim smaku. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Głubczyce
2013-04-01
Błyskawiczna wysyłka, kawa pyszna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Klucze
2013-03-13
Dostawa szybka..polecam paczkomaty... Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Cecylia, Ożarów Mazowiecki
2013-03-07
Smaczna ,łagodna kawa mnie taka smakuje - szybka dostawa,dobry kontakt - polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Strzelno
2013-02-27
Obsługa na najwyższy poziomie dostawa błyskawiczna, kawa bardzo smaczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Brzostek
2013-02-27
bardzo dobra kawa ! chyba jedna z lepszych jaką piłam :) opinia o niej krążąca w internecie jest jak najbardziej prawdziwa :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Kock
2013-02-16
Kawa super, bardzo smaczna szklaneczki piękne. Bardzo jestem zadowolona. Ekspresowa przesyłka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Emilia, Duszniki
2012-12-10
Wyjątkowa kawa, z cudowną cremą i wyrazistym, ale subtelnym body. Pyszna również w cappucino i latte - wyczuwalny smak i aromat, który nie przyćmiewa, a podkreśla mleczne wydanie. Ma zasłużoną opinię jednej z najlepszych kaw włoskich. Kawa parzona w ekspresie ciśnieniowym DeLonghi 850m - latte i cappucino jak w najlepszych kawiarniach!!! Rewelacyjna obsługa sklepu- fachowo doradzą, sprzedadzą w atrakcyjnej cenie i błyskawicznie prześlą. POLECAM kawę i sklep!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimierz, Kielce
2012-12-07
Obsługa na najwyższy poziomie dostawa błyskawiczna, kawa jak do tej pory najsmaczniejsza jaką piłem z kaw mielonych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Warszawa
2012-11-07
Jedna z lepszych kaw jaką piłem. Tutaj dodatkowo w świetnej cenie... Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Dębno
2012-10-19
Jeszcze nie próbowałam . Zakupy w sklepie to naprawde przyjemność.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Nowy Tomyśl
2012-09-05
Świetna kawa nadająca się również do kawiarek i ekspresów. Wyborny smak a zapach kawy długo czuć w mieszkaniu. Kontakt na światowym poziomie jak i realizacja złożonego zamówienia. Gorąco polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Skawina
2012-08-16
W wersji mielonej tak samo dobra jak ziarnista. Polecam - moja ulubiona kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Skarszewy
2012-07-30
Polecam
Opinia naszego klienta w
    pixel