Opinie o Kawa mielona Pellini Top 250g

Kawa mielona Pellini Top 250g - opinie w konesso.pl
  • Pellini Top to jedna z najbardziej poszukiwanych kaw w Polsce. Jest to mieszanka 100% Arabiki, składająca się z 6-8 wyselekcjonowanych odmian górskich arabik. Skład: 100% Arabica
Producent: PELLINI

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 81Średnia ocena: 4.91
Sortuj:
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Magdalena, Zabrze
2018-10-07

Skusiłam sie na tą kawę patrząc na super opinie. Kawa jest dobra (przyrządzana w kawiarke jak i we french pressie) ale nie przebija moim zdaniem Arcaffe Roma skąd opinia 4, chociaż gdyby się dało, to dałabym 4.5 :)

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Warka
2018-09-12

Ta mieszanka zadowoli najbardziej wybredne podniebienia i powonienia.

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Witaszyce
2018-09-11

Nie jestem znawcą kaw, ale szczerze polecam tę kawę. Po zaparzeniu pojawia się cudowna pianka i unosi się wspaniały zapach. W smaku kawa jest wyrazista, ale i delikatna. Chętnie kupiłabym ją ponownie, ale najpierw chcę spróbować innych kaw oferowanych przez Konesso.

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Poznań
2018-08-22
Kawa świetna, aromatyczna i doskonała w smaku. Przesyłka ekspersowa: zamówiłam we wtorek o 18:00 a kawka parzyła się już kolejnego dnia o 13:00. Szok! Będę Was polecać :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Lublin
2018-05-31
Kawa klasa, najlepsza, jaką piłem z tego sklepu. Bardzo aromatyczna, zapach palenia niepowtarzalny.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Konin
2018-02-23
Kawa mielona Pellini Top 250g
Zazwyczaj kupują ją w wersji ziarnistej. Teraz zakupiłem mieloną z myślą zastosowania w kawiarce i spełniła w 100 % moje oczekiwania jak to marka Pellini. Doskonała, aromatyczna kawa jako czarna, ale także w wersjach mlecznych
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Lublin
2018-01-17
Bardzo dobra kawa. Rekomendacja Konesso okazała się bardzo trafna :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maja, Wrocław
2017-11-24
Pierwszy zakup i przyznam, że trafiony - dość łagodna, ale subtelna. Nic tylko parzyć!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesław, Sztum
2017-10-25
Świetna kawa. Jak zawsze kwestia gustu, ale szukałem i próbowałem już wielu gatunków kaw, różnie palonych, ale ta spełnia moje dotychczasowe wymogi smakowe i wizualne (Crema). Polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, LUBIN
2017-07-18
Błyskawiczna dostawa. Kawa bardzo dobra, póki co najsmaczniejsza z kaw mielonych, jakie piłem (przyrządzam ją w kawiarce). Zdecydowanie polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Toruń
2017-06-11
Bardzo dobra kawa i świetna obsługa!
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Piotr, Kraków
2017-05-11
niezła, niestety lepsza do kawiarek niż kolbowych
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, Harasiuki
2017-02-28
Super aromat. I fajny ciemny kolor. Idealna. Jest moc...
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Lublin
2017-02-27
Bardzo dobra relacja ceny do jakości. Wspaniały aromat i smak.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Stalowa Wola
2017-01-02
Kawa wyśmienita, godna polecenia dla wszystkich szukających swoich ulubionych smaków kawy!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2016-11-21
Świetna do espresso z ekspresu kolbowego. Aromatyczna, niezbyt gorzka. Mój numer jeden spośród kaw mielonych.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, SIERADZ
2016-09-21
Kawa smakuje idealnie przy zaparzeniu w kawiarce - odpowiednia grubość zmielenia ziaren. Bardzo dobry aromat, bez wyczuwalnej goryczy.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Kraków
2016-09-19
Wspaniała kawa. Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2016-08-30
Bardzo dopowiada mi łagodność i delikatność tej kawy.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Władysławowo
2016-08-25
Bardzo mi ta kawa smakuje, następnym razem zamawiam kg ziarnistej :)
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Katarzyna, Wejherowo
2016-06-01

Sklep godny najwyższego polecenia. Transakcja przeprowadzona w sposób nader profesjonalny. Wszystko pod hasłem : frontem do klienta. Natomiast kawa, którą kupiłam przynęcona opiniami, nie spełniła moich oczekiwań. Daję jej 4,00.

Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2016-03-19
Dobra kawa, ale oczekiwałem więcej.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Zakopane
2016-01-22
Kawa bardzo smaczna. Spełnia oczekiwania co do jakości. Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Łódź
2016-01-02
Sklep w 100% godny polecenia, szybciutko i bezproblemowo.Co do kawy jeszcze obdarowana osoba nie dała informacji zwrotnej ale po opiniach poprzedników wnioskuję, że rozczarowania nie będzie :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Warszawa
2015-11-24
Skusiłam się na kawę po opisie i opiniach. Nie zawiodłam się, Smaczna
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Konin
2015-10-16
Sugerowałem się opiniami klientów przy wyborze kawy i nie zawiodłem się! Wyraźny smak, piękny zapach kawy po otwarciu puszki i wspaniały aromat po zaparzeniu. Polecam również Lucaffe Mr. Exlusive.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Bytom
2015-10-07
bardzo dobra kawa do przyrządzenia w kawiarce, nie jest kwaśna za to jest bardzo aromatyczna
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KAROL, KRĘŻCE
2015-09-22
Bardzo dobra kawa.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Jaworzno
2015-09-08
Dobra kawka, polecam :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Podkowa Leśna
2015-07-22
Polecam tę kawę
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Kraków
2015-05-06
świetna ale wolę w wersji ziarnistej.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Kwidzyn
2015-04-21
Na początku stwierdziłam: dobra kawa, ale szału nie ma. Teraz z każdą filiżanką stwierdzam, że jest pyszna. Po zaparzeniu w ekspresie ciśnieniowym pojawia się cudowna pianka...:) Polecam również zakupy w tym sklepie - szybka, sprawna obsługa, świetny kontakt ze sklepem.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Janów Lubelski
2015-03-11
Dobra kawka
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2015-03-08
Rewelacyjna kawa. Świetnie smakuje z kawiarki.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Łódź
2015-02-17
Doskonała kawa. Najlepsza jaką piłam,
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Sulików
2015-01-17
Kawa pyszna - obsługa sklepu perfekcyjna.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Zbrudzewo
2014-12-31
Paweł , Śrem Kawa rewelacja, bez przyczyny nie ma w nazwie " TOP " Polecam :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2014-12-29
Kawa wysokiej jakości, bardzo smaczna, ładny zapach i aromat. Domownicy byli bardzo zadowoleni.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Brzesko
2014-12-24
Doskonała kawa-polecam wszystkim szukającym nowych doznań.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Borkowo
2014-11-06
Bardzo dobra kawa, idealna do espresso, daje gęstą piankę i typowy smak włoskiego espresso. Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grazyna, Ostrowiec Św
2014-10-18
Wspaniala kawa ,znakomity smak i aromat.Sklep rewelacja ,polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor:
2014-07-17
Skusiłem się na ten zakup, gdyż ww. kawę trudno znaleźć w Polsce, a wszyscy ją polecają, więc dlaczego ja nie mam spróbować.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Antonina, Bolesławiec
2014-07-16
W moim stałym zamówieniu polecam dobra bez zawiesiny.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Świecie
2014-04-24
bardzo dobra delikatna kawa
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Kraków
2014-03-20
Kawa pyszna, a taka przyrządzona w ekspresie jest jeszcze lepsza. Przesyłka dotarła ekspresowo! Gorąco polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: SYLWESTER, KRAKÓW
2014-03-03
Pyszna kawa. Wspaniały sklep. Fahowa obsluga.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Trzebinia
2014-02-06
Najlepsza kawa mielona jaka kupowałem POLECAM expresso wysmienite, kawa z mlekiem rewelacyjna
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Patryk, Elbląg
2014-01-25
Kawa Pellini Top jest dosyć dobra, ale szczerze mówiąc oczekiwałem w tej cenie czegoś lepszego. Ma charakterystyczną goryczkę, która nie każdemu przypadnie do gustu. Mocne 3
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Igor, Warszawa
2014-01-09
polecam - jedna z lepszych jakie piłem
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Kraków
2013-12-28
Kawa istotnie przedniej jakości, do tego błyskawiczna obsługa...
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Lidzbark
2013-12-23
Szlachetna w smaku, bardzo dobra kawa. Przekonuje do siebie z każdym łykiem. Zdecydowanie warto było jej posmakować.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Warszawa
2013-11-28
jedna z moich ulubionych kaw, nie lubię robusty, więc czyste arabiki polecam. A ta jest naprawdę dobra.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Kąpino
2013-10-28
Do tej pory piłem, tylko i wyłącznie Lavazze Rosso. Dzisiaj miałem okazję spróbować coś innego, Pellini Top. Dobra kawa. Jednak nie przekonała mnie do końca. Może to tak jak z muzyką po pierwszym odsłuchaniu... Jutro czas na Pellini Casa.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Łódź
2013-10-17
Znakomita kawa.Parzona w moim ciśnieniowym ekspresie sprawia mi codziennie rano super przyjemność. Smak i aromat wyborny. Sklep zasługuje na ZŁOTY MEDAL. Obsługa i wysyłka na najwyższym poziomie. POLECAM GORĄCO!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Wrocław
2013-09-21
świetny , głęboki aromat i moc, najlepiej smakuje z ekspresu ciśnieniowego. Obsługa szybka i kompetentna, przesyłka błyskawiczna.Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Komorniki
2013-09-19
kawa pyszna....paczka wysyłana błyskawicznie....
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Kraków
2013-09-16
bardzo dobra kawa. bardzo szybka obsługa. polecam sklep i kawę
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Białystok
2013-08-29
Pellini Top, kawa doskonała.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, GDAŃSK
2013-08-25
Kawa bardzo dobra, smak i aromat również a obsługa i kontakt rewelacyjny, Szkoda że inne firmy nie uczą się od najlepszych( tzn. od takich firm jak ta) jak powinna wyglądać obsługa klienta kupującego przez internet. Polecam sklep i kawy w 100 procentach!!!!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Legnica
2013-07-30
Jak dotąd najlepsza kawa do kawiarki jaką piłem. POLECAM!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daria, Kraków
2013-07-16
Najlepsza kawa jaką piłam! :) Zdecydowanie polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariola, Chełm
2013-07-12
Jedna z najlepszych kaw jakie piłam. Nadaje się do parzenia w ekspresie i w kawiarce. Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Czechowice-Dziedzice
2013-07-08
Dobra kawa polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Katowice
2013-06-26
Bardzo dobra kawa z górnej półki, co można odczuć już po 1 łyku, nie jest gorzka ani kwaśna. Po przyrządzeniu jej w ekspresie ciśnieniowym otrzymujemy kawę rodem z wykwintnej włoskiej kawiarni, gorąco polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Radom
2013-06-10
Lepszej kawy w życiu nie piłem Polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Kraków
2013-05-02
Doskonała kawa. Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Klaudia, Kraków
2013-04-11
Jedna z najlepszych kaw, jakie piłam. W pełni zasługuje na swoją opinię. Niezbyt mocna, o wyrazistym, lekko gorzkim smaku. Polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Głubczyce
2013-04-01
Błyskawiczna wysyłka, kawa pyszna.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Klucze
2013-03-13
Dostawa szybka..polecam paczkomaty... Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Cecylia, Ożarów Mazowiecki
2013-03-07
Smaczna ,łagodna kawa mnie taka smakuje - szybka dostawa,dobry kontakt - polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Strzelno
2013-02-27
Obsługa na najwyższy poziomie dostawa błyskawiczna, kawa bardzo smaczna.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Brzostek
2013-02-27
bardzo dobra kawa ! chyba jedna z lepszych jaką piłam :) opinia o niej krążąca w internecie jest jak najbardziej prawdziwa :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Kock
2013-02-16
Kawa super, bardzo smaczna szklaneczki piękne. Bardzo jestem zadowolona. Ekspresowa przesyłka
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Duszniki
2012-12-10
Wyjątkowa kawa, z cudowną cremą i wyrazistym, ale subtelnym body. Pyszna również w cappucino i latte - wyczuwalny smak i aromat, który nie przyćmiewa, a podkreśla mleczne wydanie. Ma zasłużoną opinię jednej z najlepszych kaw włoskich. Kawa parzona w ekspresie ciśnieniowym DeLonghi 850m - latte i cappucino jak w najlepszych kawiarniach!!! Rewelacyjna obsługa sklepu- fachowo doradzą, sprzedadzą w atrakcyjnej cenie i błyskawicznie prześlą. POLECAM kawę i sklep!!!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimierz, Kielce
2012-12-07
Obsługa na najwyższy poziomie dostawa błyskawiczna, kawa jak do tej pory najsmaczniejsza jaką piłem z kaw mielonych.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Warszawa
2012-11-07
Jedna z lepszych kaw jaką piłem. Tutaj dodatkowo w świetnej cenie... Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Dębno
2012-10-19
Jeszcze nie próbowałam . Zakupy w sklepie to naprawde przyjemność.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Nowy Tomyśl
2012-09-05
Świetna kawa nadająca się również do kawiarek i ekspresów. Wyborny smak a zapach kawy długo czuć w mieszkaniu. Kontakt na światowym poziomie jak i realizacja złożonego zamówienia. Gorąco polecam!!!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Skawina
2012-08-16
W wersji mielonej tak samo dobra jak ziarnista. Polecam - moja ulubiona kawa.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Skarszewy
2012-07-30
Polecam
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel