Opinie o Kawa mielona Lavazza Qualita Rossa 250g

Kawa mielona Lavazza Qualita Rossa 250g - opinie w konesso.pl
  • Mielona Lavazza Qualita Rossa polecana jest głównie do ekspresów ciśnieniowych i parzenia tradycyjnego. Mieszanka kilku odmian robust afrykańskich nadaje kawie czekoladowy smak. Skład: 70% Arabica, 30% Robusta
Kod produktu: 8000070035805
Producent: LAVAZZA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 33Średnia ocena: 4.67
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Kraków
2018-08-09
Tę Lavazzę najbardziej lubię - jest dobra na każdą okazję :-)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Warszawa
2018-05-03
Świetna kawa. Więcej o niej piszę w tekście pod linkiem http://www.rozbria.pl/recenzja-lavazza-qualita-rossa/
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Grzegorz, Zawoja
2017-08-20
Dobra kawa średniej klasy
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Będzin
2017-06-09
Dobra kawa za przyzwoitą cenę.POLECAM
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Adam, Piotrków Trybunalski
2017-05-28
Przyzwoita kawa wyczuwam w niej delikatny, orzechowy posmak - jak dla mnie doskonała kawa w tej cenie ,w smaku jest wyrazista ale nie za mocna .Idealna do kawiarki
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Grudziądz
2017-03-24
Bardzo przyzwoita kawa w przystępnej cenie. Może nie wyróżnia się czymś specjalnym, ale jak na tą markę nie ma "lipy".
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2016-11-21
Bardzo dobra kawa, jedyna z dodatkiem robusty jaką lubię. Pyszne espresso z kolby.
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Olga, Zawiercie
2016-11-21
Mało aromatyczna, łagodna. Nie jest to najlepsza kawa z rodziny Lavazza , ale to kwestia gustu.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimierz, Babice
2016-08-23
Niezła w smaku robiona w ekspresie a i cena niezbyt wygórowana. Szybka dostawa. Kazimierz; Skopów
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Rogóźno
2016-08-22
Bardzo dobra kawa zwłaszcza do cappuccino. Gorąco polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Wróblik Szlachecki
2016-08-07
Pyszna kawa moja ulubiona,przyzwoita cena.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Stary Sącz
2016-06-06
Bardzo dobra kawa,łagodna o wspaniałym smaku,nadaje się i do ekspresu jak i do parzenia po turecku
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Tomasz, Konin
2015-10-16
Kawa poprawna. Nie wyróżnia się niczym szczególnym... Jakość adekwatna do ceny.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Janów Lubelski
2015-03-11
Dobra kawa jak na tę klasę
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Dobieszowice
2014-12-10
Bardzo smaczna i niedroga kawa. Polecam wszystkim kawoszom :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jana, Łódź
2014-10-01
Sprobowalam juz bardzo duzo kaw i wracam do mojej ukochanej Lavazza Rossa. To dla mnie idealny smak. Jesli chodzi o sklep, jeszcze nigdy w zyciu nie spotkalam sie z tak szybka i efektywna obsluga - zamowilam kawe w poniedzialek o 12:30 a we wtorek rano o 08:00 kurier przywiozl mi przesylke! Na sniadanie ;). Polecam i pozdrawiam !
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marian, Oleśnica
2014-06-27
Każda z kaw Lavazza jest bardzo dobra. Kwestia jest w tym czy ktoś lubi kawę delikatną, czy bardziej pobudzającą.
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Michał, Wrocław
2014-06-24
Dobra kawa, bardzo delikatna. Nie wyczuwa się mocnego aromtu, więc jeśli komuś na tym zależy jest to doskonały wybór. Osobiście preferuję bardziej aromatyczne kawy.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Warszawa
2014-05-21
bardzo dobra kawa jak za tą cenę, używam do ekspresu ciśnieniowego i sprawdza się bardzo dobrze
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Wisła Wielka
2014-04-02
Jeżeli ma się młynek, no to tylko ziarna, ale jak nie, no to jakość tej kawy nie odbiega od ziarnistej.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Warszawa
2014-03-19
Pyszna kawa! Pije ją od lat i jej delikatność bardzo mi odpowiada. Polecam!
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Jarosław, Jaworzno
2014-02-10
Polecam, szybko, sprawnie, dobry kontakt. Kawa - dobra.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Nowy Sącz
2014-02-04
Delikatna w smaku ale mocna kawa. Uwielbiam ją na rozpoczęcie dnia.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Wrocław
2013-10-28
Bardzo dobra kawa, polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Katowice
2013-09-25
Jak dla mnie - najlepsza wśród kaw od Lavazzy,
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Kraków
2013-09-04
Fajna kawa.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Czartajew
2013-04-19
Aromatyczna, o zdecydowanym smaku. Doskonale nadaje się do ekspresu ciśnieniowego - powstaje gruba warstwa pianki.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Czechowice-Dziedzice
2013-03-20
Rewelacyjna , niezwykle aromatyczna gorąco polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Klaudia, Kraków
2013-03-16
Kawa jest łagodna, delikatna w smaku. Lekko słodkawa. Bardzo smaczna.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Cezary, Elbląg
2013-02-23
Moja ulubiona. Dobra cena.
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: JÓZEF, SIEMIANOWICE ŚLĄSKIE
2013-02-18
Delikatna kawa i dobra Zawsze ja kupuje Stosuje ja jako druga kawe w ciagu dnia
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Fryderyk, Elbląg
2012-09-16
Dobra kawa średniej klasy
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Krzysztof, Konin
2012-07-17
Wyczuwalna goryczka, ale pomimo tego delikatna w smaku. Jak za taką cenę mamy bardzo dobrą kawę. Bardzo dobrze się parzy w ekspresie ciśnieniowym choć na opakowaniu jest informacja, że jest to kawa idealna do kawiarki moka. Do tej pory miałem jedynie kontakt z rodziny kaw Lavazza z Espresso Famiglia i stwierdzam, że jest lepsza od Rossy.
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel