Opinie o Kawa ziarnista Lavazza Gran Riserva 1kg

  • Włoska mieszanka ziaren pochodzących z Brazylii, Indonezji oraz Indii. Jest to mieszanka arabiki i robusty w proporcjach 80/20, która została wypalona średnio, dzięki czemu posiada wspaniały aksamitny, słodki smak.
Kod produktu: 8000070022300
Producent: LAVAZZA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 24 Średnia ocena: 4.92
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, JACZÓW
2021-07-01
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Skawina
2021-05-25
Kawa bardzo dobra ale z żoną szukamy jeszcze czegoś
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Dabrowa Górnicza
2021-05-23
Świetna kawa - smak i odczucia zgodne z opisem. Szybka dostawa. Bardzo polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Iława
2021-05-17
Bardzo delikatna i ma naprawdę zniewalający aromat. Jest idealna jest do ekspresu, a po zaparzeniu ma bardzo ładny kolor.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Urszula, ŁÓDŹ
2021-05-13
Kawa dobra, ale osobiście wolę bardziej kremową w smaku. Ta ma niewielką goryczkę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Dabrowa Górnicza
2021-05-01
Świetna kawa i do tego w promocji... Szybka obsługa... polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Katowice
2021-04-18
Kawa badzo dobra. A obsługa jeszcze lepsza
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Dabrowa Górnicza
2021-03-16
Kawa bardzo dobra, zgodna z opiem na stronce. Bardzo szybka dostawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Wrocław
2021-02-17
sklep bardzo sprawny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Wrocław
2021-01-22
Świetna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Dabrowa Górnicza
2021-01-14
Świetna obsługa - szybka dostawa - jestem w pełni zadowolona - wyśmienitej kawy mi nigdy nie zabraknie - polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alina, Stanisławów
2021-01-04
Bardzo dobra kawa o wyrazistym smaku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Włocławek
2020-12-24
Wszystko super !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Czesława, Goleniów
2020-11-27
Wyjątkowy smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Cecylia, Poznań
2020-10-02
Szybko i sprawnie. Kawa bardzo dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Przecza
2020-09-10
Normalnie tzn OK tutaj innych standartow nie ma
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DANUTA, MUROWANA GOŚLINA
2020-05-10
Wyśmienita kawa. Rewelacyjna obsługa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elzbieta, Lublin
2020-04-19
Wyśmienita, aromatyczna kawa o łagodnym, aksamitnym smaku, bez goryczki. Zamówienie zrealizowane bardzo szybko.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Witold, Ochotnica Górna
2020-03-03
Kawa dla smakoszy. Raczej mocno nie pobudza, ale ma mocny aromat i ładnie pachnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kobyłka
2019-10-20
Super.Polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Olena, Wroclaw
2019-08-08
Świetna kawa, super obsługa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Damian, Szczecin
2019-06-25
Kawa dobra do kolby pod espresso. Balans kwasowości i goryczy z nutą czekolady.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Czerwin
2019-04-27
Mocny smak i aromat,wyrazista, nie gorzka,bez kwasu.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, świdnica
2019-03-10
kawa LAVAZZA GRAN RISERVA smaku jest na prawdę bardzo dobra kawa jest jedna moich ulubionych kaw LAVAZZy . sklep konesso bardzo szybko mi kawę dostarczyli do domu Jacek świdnica
Opinia naszego klienta w
    pixel