Opinie o Młynek do kawy Eureka Mignon Specialita - Jasnoszary 17NX

  • Jasnoszary młynek do kawy Eureka Mignon Specialita to najnowsza wersja młynków włoskiego producenta z linii Mignon. Płaskie, stalowe żarna o średnicy 55 mm czynią jasnoszary młynek Mignon bardzo uniwersalnym.
Kod produktu: 8057190374635
Producent: EUREKA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 11 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Chorzów
2022-02-17
Świetny produkt za tą cenę. Naprawdę cichy (miałem porównanie z moim wcześniejszym ascaso), nie budzi domowników, dobrze się korzysta. Programowanie czasu i jego wyświetlanie z możliwością zapauzowania mielenia dozy sprawdza się bardzo dobrze. Polecam z czystym sumieniem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Sopot
2022-01-13
Cichy, równo mieli, a wylot jest antystatyczny - czego chcieć więcej? :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Gliwice
2021-12-30
Polecam ! Bardzo dobrze działa i pięknie wyglada ! Mały minus za rozsypywanie nieznacznej ilości kawy przy mieleniu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Warszawa
2021-11-27
Jestem bardzo zadowolony. Młynek jest masywny i ciężki, daje wrażenie solidnej maszyny. Mieli cicho i sprawnie. Jedynie hoper mógł by być z lepszego materiału, plastik trochę nie pasuje do tej klasy sprzętu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Przegędza
2021-11-18
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bernard, Warszawa
2021-10-09
Młynek działa bardzo dobrze. Cicho pracuje, ładnie wyglada. Polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Sucha Górna
2021-09-24
Równy przemiał, możliwość przykręcenia żaren aż do uzyskania gradacji mąki. Pełne zadowolenie. Rewelacyjna obsługa i kontakt w sklepie Konesso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Alwernia
2021-07-26
Młynek Eureka mignon specialita super sprzęt, idealny przemian na espresso, bardzo dobra regulacja grubości mielenia kawy, fajny i pomocny wyświetlacz czasowy, niezła powtarzalność. Sklep konesso bardzo miła i profesjonalna obsługa na +5. Jestem bardzo zadowolony. Polecam z czystym sumieniem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Olkusz
2021-01-09
Polewam super narzędzie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Pyskowice
2020-12-26
Świetny młynek. Cichy, mała retencja, prosty w obsłudze, jak na moje potrzeby to daje radę również w przypadku single dosing do espresso. Zdecydowanie polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Krzemienica
2019-02-27
Młynek jest super. Ekstra wygląd, rozmiar też ok, (nie za duży). Mój wcześniejszy młynek LELIT FRED PL043MMI również zakupiony w Konesso. Różnice: Eureka pracuje dużo dużo ciszej, przemiał jest lepszy. Sklep i obsługa na +5. Polecam.
Opinia naszego klienta w
    pixel