Opinie o Kapsułki Lavazza A Modo Mio Lungo Dolce 16szt

  • Lungo Dolce jest idealnie zmieloną kawą zamkniętą w szczelnej kapsułce pasującej wyłącznie do ekspresów z systemem A Modo Mio. Lungo Dolce jest przeznaczona do dużych kaw czarnych. Ma wyczuwalne nuty bakalii i kwiatów. Skład: 100% Arabica
Producent: LAVAZZA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 26 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Wrocław
2020-11-25
Intensywna i aromatyczna.Wspaniale smakuje nawet bez mleczka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Cezary, Warszawa
2020-11-07
Doskonała jakość. Wielokrotnie zamawiałem tą kawę i nadal jestem jej koneserem. Delikatna lecz dość specyficzna w smaku, i także bardzo aromatyczna. Brak kwaśnego posmaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zuzanna, Palędzie
2018-07-26
Bardzo delikatna, łagodna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Sedziszów Małopolski
2016-12-17
Super kawa. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Witold, Warszawa
2016-11-07
Optymalna - średnia moc świetny smak i aromat
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Warszawa
2014-09-08
delikatna aromatyczna kawa sklep godny polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogusław, Opole
2014-08-07
Kawa bardzo dobra. Obsługa ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Krosno
2014-08-02
Wspaniała kawa - rewelacja !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ireneusz, Warszawa
2014-07-11
Najlepsza kawa jaka pije od długiego czasu -polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesława, Kocmyrzów
2014-07-07
Uwielbiam ją, jest pyszna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Lublin
2014-07-01
bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wilson, Opole
2014-02-03
bardzo dobra kawa szczerze polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Jordanów
2013-10-16
kawa przepyszna, delikatna w smaku, polecam, niestety nie można jej już kupić w sklepie ale obsługa w kawywloskie na najwyższym poziomie, składasz zamówienie, na drugi dzień pijesz kawę ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Gdynia
2013-10-08
Wspaniała, mocna i delikatna zarazem kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Zielona Góra
2013-09-24
Kawa Lavazza w kapsułkach jest naszą ulubioną kawą rodzinną.. Zamówienie zostało zrealizowane profesjonalnie. Szkoda, że niema w ofercie kawy bezkofeinowej w kapsułkach.Polecam Firmę Kawy Włoskie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, WARSZAWA
2013-08-13
Kawa bardzo dobra, delikatna. Sklep Polecam !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Świebodzin
2013-07-22
Wyśmienita, delikatna, przepyszna. Uwielbiam ją pić popołudniu :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Solec Kujawski
2013-05-14
Izabela, Solec Kujawski uwielbiana przez nas i naszych klientów, idealna również do cappuccino
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Bytom
2013-03-25
Kawa świetna,realizacja profesjonalna-polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Łódź
2013-03-22
szczerze polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Poznań
2013-03-01
swietna kawa polecam wszystkim smakoszom
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, łódź
2012-12-08
kawa idealna korzystam ze sklepu często jeszcze mnie nie zawiedli SUPER POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2012-09-13
polecam gorąco, w żadnym sklepie nie mogłam kupić tej kawy, zamówiłam i następnego dnia już piłam pyszna kawę;))))
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Wołomin
2012-09-03
moja ulubiona, delikatna i pyszna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BARBARA, WODZISŁAW ŚL
2012-08-10
kremowa, bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Rzgów
2012-07-17
delikatna ,aromat,smak Lavazza
Opinia naszego klienta w
    pixel