• Automatyczny ekspres do kawy, który doskonale sprawdzi się w naszych domach. Melitta Latticia OT to kompaktowe urządzenie, które znajdzie dla siebie miejsce w niemal każdej kuchni.
Kod produktu: 4006508223923
Producent: MELITTA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 157 Średnia ocena: 4.96
Sortuj:
( 5 / 5 )
2024-06-09
Obsługa w sklepie rewelacyjna i zaangażowana, a sam ekspres robi lepsze kawy niż ekspresy konkurencji po 4-5 tysięcy. Jestem bardzo zadowolony.
Przemysław, Dobieszków
( 3 / 5 )
2024-06-06
Jak dla mnie kawa wychodzi troszeczkę za bardzo "przepalona", nawet jak zmniejszyliśmy temperaturę parzenia smak nie jest tak delikatny - niestety po opiniach spodziewałem się czegoś lepszego.
Robert, Pilawa
( 5 / 5 )
2024-05-31
Bardzo ładny, kompaktowy ekspres. Jest wąski i niski, przez co doskonale wkomponował się w małą kuchnię. Robi smaczną kawę, dobrze spienia mleko, jest bardzo prosty w obsłudze i serwisie. Jeśli miałbym się do czegoś przyczepiać, to robi stosunkowo małe kawy - dużej szklanki do latte nie napełnia do końca i dość szybko zbiera się woda w tacce. Ale i tak zdecydowanie zakupiłbym ten ekspres ponownie. Bardzo polecam!
Piotr, Kiełpino
( 5 / 5 )
2024-05-25
Super kontakt, expres w wysyłce, a sam ekspres sprłnia wszystkie oczekiwania. Bardzo polecam
Magdalena, GDAŃSK
( 5 / 5 )
2024-05-24
Fajny ekspres w dobrej cenie. Plus za przedłużoną gwarancję.
Karolina, Lublin
( 5 / 5 )
2024-05-23
Opinia po miesiącu użytkowania. Jest to mój drugi ekspres z młynkiem więc mam do czego porównać. Bardzo cichy młynek- to na duży plus, duży pojemnik na wodę, średni na kawę . Dysza do spieniania taka sobie - działa ok jednak strasznie dużo zabawy z utrzymaniem jej w czystości i piana nie wychodzi gęsta i zbita- taka sobie( używam mleka owsiane barista). Zrezygnowałam z używania takiej opcji spieniania raz ze względu na dużą zabawę z czyszczeniem a dwa że posiadam osobny spieniacz z którego wychodzi rewelacyjna pianka. Sam ekspres jest bardzo łatwy w obsłudze, 3 stopnie mocy kawy, ilośc kawy też łatwo dostosować. Sama kawa jest pyszna- ale widomo że zależy to od tego jaką kawę kupimy. Czytałam że ekspres jest stosunkowo mały ale tutaj się nie zgodzę- wąski tak ale długi i zajmuje prawie cały blat. Poprzedni był ok 10 cm krótszy. Ogólnie daję 5 gwiazdek bo to bardzo fajny ekspres za nieduże pieniądze ( kupiłam jak była promocja :-)
Agnieszka, Krosno
( 5 / 5 )
2024-05-21
Wszystko ok. Ekspres robi dobrą kawę, polecam. Jacek1l
Jacek, Jaworzno
( 5 / 5 )
2024-05-20
Bardzo fajny, prosty w obsłudze i przygotowuje pyszną kawę! Czy można chcieć więcej? ;) Zakup szybki, realizacja błyskawiczna nawet z opcją dostawy w sobotę - nic tak nie cieszy jak dobra kawa w weekend. POLECAM zarówno ekspress jak i sklep.
Barbara, Śmigiel
( 5 / 5 )
2024-05-13
Jestem bardzo zadowolona z kupna ekspresu do kawy, łatwa obsługa i za nieduże pieniądze. Polecam
Małgorzata, Marklowice
( 5 / 5 )
2024-05-09
Ekspres robi dobrą kawe jest mały prosty w obsłudze
Karol, Pyrzyce
( 5 / 5 )
2024-05-09
Zakup trafiony w 10. Mały solidny ekspres. Gorąco polecam.
Piotr, Katowice
( 5 / 5 )
2024-05-07
expres robi pyszne kawy,cichy ,prosta obsługa, dobra jakość wykonania, polecam
Jan, Lędziny
( 5 / 5 )
2024-05-04
Ekspres który zamówiłem spełnia oczekiwania w moim domu jeśli chodzi o smak wielkość i cichą pracę,sam nie jestem użytkownikiem ekspresu ale prezent który sprawiłem mojej żonie i wszystkim kawoszom:) odwiedzającym moje skromne progi wywołał uśmiech na twarzy nawet bym powiedział efekt WOW a to było moim głównym celem,jakość do ceny robi wrażenie,POLECAM wszystkim niezdecydowanym,KAWA MELITTA TO KUBKÓW SMAKOWYCH BANDITTA:)
SEBASTIAN, Głogów
( 5 / 5 )
2024-05-04
Ekspres jest wąski, dość cichy, łatwy w czyszczeniu i robi pyszną kawę. 100% zadowolenia.
Maciej, Gdańsk
( 5 / 5 )
2024-05-04
Świetny ekspres! Robi lepszą kawę niż w dobrej kawiarni, pianka jest gęsta, nie opada szybko, kawa ma głęboki smak, bez względu na wsypane ziarno. Nie zmieniałam ustawień po uruchomieniu. Polecam bardzo!
Marta, Wrocław
( 5 / 5 )
2024-05-03
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Produkt podejrzewam lepszy od wielu innych w wyższych cenach. Kawa wychodzi bardzo smaczna, mleko jest świetnie spienione. Młynek rzeczywiscie pracuje stosunkowo cicho, co było dla mnie bardzo ważne.Jedyny minus to wielkość kawy- przy ustawieniu na maksymalny poziom wychodzi niecałe 250 ml. Mimo to polecam.
Anna, Piastów
( 5 / 5 )
2024-05-03
Jest to mój pierwszy ekspres do kawy. Po miesiącu użytkowania jestem z niego bardzo zadowolony. Robi pyszną kawę i jest bardzo łatwy w użytkowaniu i czyszczeniu. Do tego ma cichutki młynek. Obsługa sklepu również na najwyższym poziomie.
Krzysztof, Łomża
( 5 / 5 )
2024-04-04
Witam. Oceniam ekspres na 5. Nie duże pieniądze a świetna kawa. Polecam jak kawę takim sklep. Pozdrawiam Piotr
Piotr, Warszawa
( 5 / 5 )
2024-04-04
Jestem bardzo zadowolona z ekspresu. Wszystko można sobie ustawić według swoich potrzeb. Pod względem smaku kawy i jakości mlecznej pianki, moim zdaniem jest lepszy od innych popularnych ekspresów "domowych".
Katarzyna, Kraków
( 5 / 5 )
2024-04-03
Polecam, produkt dotarł bardzo szybko , jakość w parze z ceną ..serdecznie polecam
Stanisława, Klukowo
( 5 / 5 )
2024-04-03
Bardzo pomocna obsługa. Szeroki asortyment. Informacje dotyczące zamówienia przesyłane były na bieżąco. Szybka realizacja. Polecam
Paweł, Kraków
( 5 / 5 )
2024-04-01
Zakup ekspresu przebiegł bardzo szybko i bezproblemowo. Na plus dodatkowe rabaty plus przedłużona gwarancja. Po ponad miesiącu użytkowania ekspresu jestem bardzo zadowolony z jakości wykonania i głośności urządzenia. Kawa jest pyszna ;)
Mateusz, Niemce
( 5 / 5 )
2024-03-29
Cudowny i prosty w obsłudze. Łatwy do czyszczenia
Ewelina , Góra Klwaria
( 5 / 5 )
2024-03-28
Ekspres spełnił moje oczekiwania, wszystko jest ok.
Konrad, Rzeszów
( 5 / 5 )
2024-03-27
Zakup wart ceny. Prosty w obsłudze, kawa super. Czyszczenie bez problemu.
Marek, Bytom
( 5 / 5 )
2024-03-25
Proces zakupowy na wysokim poziomie . Expres zgodny z opisem i naszymi oczekiwaniami . Na razie wszystko ok , zobaczymy za jakiś czas jak z trwałością itd .Pozdrawiam Tomasz
Tomasz, Jaworzno
( 5 / 5 )
2024-03-18
Super sklep, super ekspres. Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam z czystym sumieniem.
Stanisław, Kraków
( 5 / 5 )
2024-03-18
Jestem bardzo zadowolony z zakupu , w pełni spełnia moje oczekiwania i jak to powiedział mój znajomy to taki Lexus wśród ekspresów .
Krzysztof, Ustroń
( 5 / 5 )
2024-03-16
Idealny stosunek ceny do jakości. Obsługa ekspresu bardzo intuicyjna.
Małgorzata, Turka
( 5 / 5 )
2024-03-15
Stylowy wygląd ekspresu wpasuje się w każdy typ kuchni. Cichy tryb pracy jak najbardziej na plus, szczególnie przydatne przy małym dziecku. Bardzo łatwy w obsłudze, a także w czyszczeniu. Polecam
Przemysław, Kraków
( 5 / 5 )
2024-03-10
Produkt zgodny z opisem. Bardzo szybka i sprawna dostawa, gorąco polecam ☺️
Magdalena, Iława
( 5 / 5 )
2024-03-09
Bardzo dobry express, bardzo łatwy w utrzymaniu czystości . Solidny sprzęt, jeśli planujesz zakup i nie potrzebne ci wi-fi czy bluetootha to polecam. Parzy znakomitą kawę. Polecam i expres ale i sprzedawcę.
TOMASZ, RADZYŃ PODLASKI
( 5 / 5 )
2024-03-07
Kupiłam ten ekspres rok temu i wciąż jestem zachwycona :) Świetny system spieniania mleka, bez dodatkowego pojemnika. Mleko pobierane jest bezpośrednio z butelki czy kartonu. Do tego regulacja ilości mleka i oraz ilości i mocy kawy. Posiada absolutnie wszystkie potrzebne funkcje, spisuje się świetnie a do tego jest bardzo zgrabny i nie zajmuje dużo miejsca na blacie. Kupiłam identyczny koleżance na urodziny. Zakup przebiegł bardzo sprawnie a dostawa była błyskawiczna.
Agata, Dąbrowa Górnicza
( 5 / 5 )
2024-03-04
Ekspres użytkuję od kilku tygodni i wszystko działa sprawnie, na plus że ciszej miele kawę od poprzednika ( Krups). Kawa jest świetna. Niestety nie mieszczą się szklanki o wysokości 14cm. Zamówienie przyszło szybko i bez uszkodzeń. Polecam.
Andrzej, Olsztyn
( 5 / 5 )
2024-03-03
Ekspres spełnił wszystkie oczekiwania użytkowany już miesiąc żona zadowolona bardzo . Sklep też na plus szybka wysyłka.
Marcin, Orzesze
( 5 / 5 )
2024-03-01
Sklep , obsługa, wysyłka wszystko na pięć. Express spełnia moje wymagania jestem bardzo zadowolony z zakupu. Polecam .
Mirosław, Chełm
( 5 / 5 )
2024-03-01
Super ekspres. Prosty, bez fikuśnych ustawien i miliona opcji. Sprzedawca wysłał szybko i dobrze zabezpieczone.
Wojciech, Głobino
( 5 / 5 )
2024-02-26
Polecam! Ekspres bardzo kompaktowy, łatwy w bieżącej obsłudze (pierwsze uruchomienie wymaga trochę uwagi, ale można znaleźć filmiki na których krok po kroku pokazane jest co robić), robi pyszną kawę, na plus automatyczne czyszczenie przy włączeniu i wyłączeniu oraz prosty mechanizm codziennego czyszczenia systemu mlecznego. Jestem bardzo zadowolona!
Joanna, Warszawa
( 5 / 5 )
2024-02-20
Ogólnie udany ekspres. Robi smaczną oraz dobrze spienia mleko. Łatwe czyszczenie. Zobaczymy czy z czasem nie pojawią się opisywane przez innych użytkowników wady, tj. pękająca tacka oraz zatykające się sitko/brak przepływu przy miękkiej wodzie.
Emil, Białystok
( 5 / 5 )
2024-02-18
Jestem zadowolony z zakupu. Ma to co mieć ma i jest wystarczające aby zrobić dobrą kawę.
Ryszard, Grudziądz
( 5 / 5 )
2024-02-15
Rewelacyjny ekspres jak za te pieniądze - to nie ma nic lepszego.
Agnieszka, Wołomin
( 5 / 5 )
2024-02-12
Szybka dostawa ekspresu z dokumentem dającym dodatkowy rok gwarancji (łącznie 3 lata). Ekspres Melita dostosowany do naszych potrzeb.
Krzysztof, Łódź
( 5 / 5 )
2024-01-31
Produkt zgodny z opisem, estetyczny i niewielki. Bardzo prosty w obsłudze. kawa świetna. Może jedynym i niewielkim mankamentem to to, że pobiera dość dużo wody, ale to szczegół. Polecam.
Ludmiła, Rajcza
( 5 / 5 )
2024-01-23
Działa dobrze, kawa wychodzi smaczna. Pomimo zamówienia w okresie przedświąteczny obsługa bardzo pomocna
Michał, Warszawa
( 5 / 5 )
2024-01-22
Szybka dostawa,ekspres bardzo fajny robi pyszną kawę,bardzo prosty w obsłudze i cena też przystępna. Polecam!!!
Marcin, Nagoszyn
( 5 / 5 )
2024-01-22
Zakupiłam ekspres tuż przed Świętami. Po zakupie bardzo szybko sklep zrealizował przesyłkę. Po 4 tygodniach użytkowania serdecznie polecam zakup tego modelu. Robi podstawowe kawy, ale tak naprawdę w zupełności wystarcza na domowy użytek. Nie jest tak cichy jak czytałam w opiniach, jednak nie jest to uciążliwe. Dość cz często wymaga opróżniania tacki z wody. Łatwy w obsłudze i czyszczeniu. Spełnia moje oEkiwania. Wszyscy w domu jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupu.
Marta, Żerniki Małe
( 5 / 5 )
2024-01-20
Super ekspres, jak na razie sprawdza się idealnie
Bożena, Gniezno
( 5 / 5 )
2024-01-20
Ekspres prosty w swojej budowie, ale własne o brak wodotrysków mi chodziło. Robi wszystko to co powinno robić takie urządzenie.
Aleksandra, Przecław
( 5 / 5 )
2024-01-19
Mój pierwszy ekspres automatyczny. Kawa pyszna, pianka z napoju owsianego naprawdę fajna. Łatwy w obsłudze, choć nie udało mi się dogadać z programem filtra wody. Niby wszystko robiłam wg.instrukcji a nie załapał.
Małgorzata, Pniewy
( 5 / 5 )
2024-01-18
To bardzo dobry ekspres, mogę z czystym sumieniem polecić zakup dla chcących dobrej kawy.
Cezary, Łódź
( 5 / 5 )
2023-12-28
Jestem bardzo zadowolony z zakupu ekspres do kawy Melitta Latticia OT F30/0-100. Spełnił moje i żony życzenia pod względem, nowoczesności, funkcjonalności oraz designu. Firma Melitta oraz sprzedawca Konesso, godni polecenia. Dziękuję. Zbyszek. B.
Zbigniew, Bałdowo
( 5 / 5 )
2023-12-28
Expres super, spełnia moje oczekiwania. B.dobrze spienia mleko. Kawa czarna z fajną pianką. Prosty w obsłudze. Łatwe czyszczenie. Polecam.
Mirosław, Warszawa
( 5 / 5 )
2023-12-27
Na razie bez zarzutu, cichy i sprawny. Jestem zadowolona
Grzegorz, Łódź
( 5 / 5 )
2023-12-26
Pyszna kawa i napoje kawowe, bardzo prosty w obsłudze. Nie jest hałaśliwy przy mieleniu i przygotowywaniu kawy.
Andrzej, Mikołów
( 5 / 5 )
2023-12-21
Nie jestem typowym kawoszem ale latte jest znakomita, cieszę się, że w końcu się zdecydowałam i trafiłam na Was. Dziękuję.
Dagmara, Bytom
( 5 / 5 )
2023-11-14
Ekspres ma wszystko czego było mi trzeba: regulacja wielkości kawy, regulacja mocy kawy oraz spieniacz do mleka
Mikołaj, Szołdry
( 5 / 5 )
2023-11-14
Sprzęt dział elegancko. Dostaw jeszcze lepsza. Kontakt co podstawa nie z botem tylko żywym człowiekiem. Zamawiałem to na 40-stkę mojej żony jako niespodzianka ze specjalnym terminem dostawy. Czyli wysyłka była precyzyjnie wysłana tak, aby dotarła w dzień jej urodzin. Firma dopilnowała moich wymagań choć w cale nie musiała - to się ceni. Wszystko przebiegło zgodnie z planem. Co do ekspresu na razie jest genialny polecam obejrzeć filmiki z jego opinii i pierwszego uruchomienia oraz jak go używać na co dzień na youtubie. Ja tak zrobiłem i nawet instrukcji nie musiałem czytać- taki prosty. Teraz już wiem, że kupiłem Lexusa a nie malucha i to w jakiej cenie. Dlm mnie za całokształt ocena 6+. Pozdrawiam
Teresa, Szczytno
( 5 / 5 )
2023-11-11
Przesyłkę otrzymałem już na drugi dzień. Ekspres póki co działa wspaniale, do tego rok gwarancji gratis. Na tą chwilę bardzo polecam tego sprzedawcę.
Przemysław, Skoki
( 5 / 5 )
2023-11-11
Ekspres spełnia wszystkie nasze oczekiwania, kawa przepyszna, a obsługa no cóż... na najwyższym poziomie.
Mariola, Sosnowiec
( 5 / 5 )
2023-11-10
Ekspres bez udziwnień, prosta konstrukcja z graficznymi klawiszami dla najbardziej leniwych. System dozowania kawy w czasie rzeczywistym bardzo przydatne zwłaszcza dla laików nieznających się na pojemnościach swoich ulubionych kubeczków.
Michał, Wilczyce
( 5 / 5 )
2023-11-08
Polecam. Ekspres niedawno zakupiony. Jak narazie sprawuje się bez zarzutów. Zgrabny. Prosty w obsłudze.
Ewelina, Urzędów
( 5 / 5 )
2023-11-08
Niedużych rozmiarów ekspres, który idealnie wkomponowal się do mojej kuchni. Prosty, intuicyjny, bez zbędnych opcji. Kawa wychodzi bardzo dobra.
Daniel, Przysucha
( 5 / 5 )
2023-11-07
Jestem zachwycony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Grzegorz, Kozłowo
( 5 / 5 )
2023-11-07
Ekspres spełnia wszystkie moje oczekiwania. Polecam. Pyszna kawa i gęsta pianka
Artur, Poznań
( 5 / 5 )
2023-11-05
Bardzo dobry ekspres. Smaczna kawa z super pianką. Generalnie nie pijam kaw z mlekiem ale z tego ekspresu wychodzi super latte i cappuccino. Cena ekspresu też konkurencyjna. Bardzo duży plus dla Konesso za szybką dostawę oraz dodatkowy rok gwarancji. Tak trzymajcie a klientów napewno Wam nie zabraknie. Pozdrawiam wszystkich kawoszy.
Radosław, Biała
( 5 / 5 )
2023-11-01
Ekspres bardzo dobry. Polecam w tej cenie, opcje wystarczające
Paweł, Łódź
( 5 / 5 )
2023-11-01
Ekspres to strzał w dziesiątkę dla zwykłego użytkowania. Bardzo łatwo utrzymuje się go w czystości i jest bardzo intuicyjny. I najważniejsze, że kawka smakuje teraz wybornie
Marzena, Stalowa Wola
( 5 / 5 )
2023-10-31
Pierwszy kontakt z ekspresem bardzo miły ale to jeszcze za krótko żeby powiedzieć coś więcej. Ale ten cichy młynek świetny :)
WOJCIECH, JELENIA GÓRA
( 5 / 5 )
2023-10-29
Miałem do czynienia z różnymi markami ekspresów i nie każdy robił dobrą kawę.Z Melittą mam przyjemność po razu pierwszy i jestem bardzo zadowolony.
Xawery, Toruń
( 5 / 5 )
2023-10-28
Bardzo, bardzo polecam...zarówno ekspres jak i sklep. W pełni zadowolona.
Czesława, Radoszyce
( 5 / 5 )
2023-10-24
Produkt dostarczony następnego dnia. Spełnia moje oczekiwania. Praktycznie bezobsługowy jeśli chodzi o podstawowe czynności jak czyszczenie i serwis. Wystarczy nacisnąć guzik i to tyle. Jedyna uwaga do producenta, to przydałoby się wyskalowanie pokrętła nalewania kawy. Bez oznaczenia ile mililitrów działa to trochę na czuja, ale to kwestia zrobienia 3 kaw, aby ogarnąć ile kawy nalewa się do filiżanki lub kubka po ustawieniu pokrętła.
Paweł, Bolesławice
( 5 / 5 )
2023-10-23
Ekspres jeszcze nie rozpakowany, ale transakcja przebiegła wzorowo, bardzo dobry kontakt z doradcą przy wyborze ekspresu. Z zakupu jestem bardzo zadowolony
Leonard, Żelechów
( 5 / 5 )
2023-10-21
Pierwsze wrażenia są bardzo pozytywne. Łatwa obsługa i czyszczenie, kawa pyszna. Po przesiadce z ekspresu kolbowego i kawy mielonej czuć ogromną różnicę w smaku, a jeszcze ta mleczna pianka! Dużym plusem jest robienie dwóch kaw, także mlecznych, jednocześnie. Oszczędność czasu, zwłaszcza poranku, kiedy każda minuta jest cenna.
Agnieszka, Świdnik
( 5 / 5 )
2023-10-21
Ekspres kupiłam jako prezent dla rodziców(70+). Bardzo udany zakup. Obsługa bardzo intuicyjna. Wizualna strona ekspresu bez zarzutu, może trochę mała tacka gdzie stawia się filiżankę(kwestia przyzwyczajenia). Urządzenie nie zajmuje dużo miejsca. Świetnie spienione mleko w cappuccino i latte. Rodzice bardzo zadowoleni. Po kapsułkowym ekspresie to inna jakość kawy. Polecam!
Teresa, Kraków
( 5 / 5 )
2023-10-18
Bardzo dobra kawa, nie zajmuje dużo miejsca. Łatwy w obsłudze, mimo braku ekranu jest bardzo intuicyjny. Z minusów to może często trzeba opróżniać tackę i nie wszystkie szklanki się mieszczą, ale to akurat związane jest z jego kompaktowością. Ogólnie oceniam 9/10.
Anna, Kraśnik
( 5 / 5 )
2023-10-18
błyskawiczna przesyłka, sam ekspres na pierwszy moment ok, zobaczymy jak będzie dalej w codziennym użytkowaniu, kawa smaczna, polecam
Halina, Odargowo
( 5 / 5 )
2023-10-14
Urządzenie znakomite w swojej klasie. Zalety: łatwość obsługi i konserwacji. Bez niepotrzebnych wyświetlaczy i labiryntu funkcji. Jedyna krytyka dot. estetyki błyszczących plastików.
Gregorz, Warszawa
( 5 / 5 )
2023-10-12
Ekspres bardzo łatwy w obsłudze, zajmuje nie dużo miejsca, kawa pyszna, dopiero zaczęłam użytkować i kupiłam go dlatego, że w pracy mamy tej samej firmy Ekspres i jest nie zawodny od kilku lat.
Anna, Kraków
( 5 / 5 )
2023-10-10
Obsługa ekspresu łatwa, instrukcje czytelne. Spełnia moje oczekiwania! Kawusia pyszna! Polecam!
Jadwiga, Janikowo
( 5 / 5 )
2023-10-07
Przesyłka zrealizowana ekspresowo. Kurier był już następnego dnia. Paczka zabezpieczona, towar zgodny z opisem. Serdecznie polecam.
Katarzyna, Jaworzno
( 5 / 5 )
2023-10-06
Bardzo fajny ekspres do kawy. Młynek faktycznie cicho pracuje, kawa bardzo aromatyczna. Prosty w obsłudze. Jestem mega zadowolony, POLECAM
Tomasz, Oleśnica
( 5 / 5 )
2023-09-05
Ekspres jest idealny, niczego więcej nie trzeba w ekspresie do kawy. Płynna regulacja ilości kawy jest bardzo uzyteczna. Początkowo korzystałam z zaprogramowych kaw typu latte czy cappuccino, ale potem dobralam swoje idealne proporcje, więc sama robię kawę z mlekiem w zależności na jaką mam akurat ochotę. Menu jest czytelne i intuicyjne, samo-czyszczenie super sprawa, ekspres nie da też zapomnieć o potrzebie odkamieniania. Ogólnie dla mnie 6/5, ekspres jest super, skonfigurowany od razu na najlepsze możliwe wartości (ilośc kawy, stopień zmielenia), działa bez zarzutu i bardzo cicho (w porównaniu do starego ekspresu czy też ekspresu w pracy). Moim zdaniem idealny sprzęt i to w atrakcyjnej cenie. Polecam!
Dominika, Wieliczka
( 5 / 5 )
2023-09-02
Ekspres ma kompaktowe wymiary - jest wąski i nie za wysoki, choć dość długi. Ale, co najważniejsze, parzy dobrą kawę, dobrze spienia mleko i jest dość łatwy w użytkowaniu i utrzymaniu. Polecam! A realizacja zamówienia przez Konesso jak zawsze była wzorowa!
Radosław, Gdańsk
( 5 / 5 )
2023-08-24
Ekspres świetnie spełnia swoje funkcje. Szybka i sprawna dostawa.
Agnieszka, Gózd
( 5 / 5 )
2023-08-21
Świetny ekspres, dokładnie taki jakiego szukałem - wąski, elegancki i robiący pyszną kawę, bez dodatkowych udziwnień, bajerów, wyświetlaczy. Po prostu maszyna robiąca dobrze swoją robotę. Jedyne co pozostaje to dobrać odpowiednią kawę
Marcin, Opole
( 5 / 5 )
2023-08-19
Jestem bardzo zadowolony z zakupu, szybka wysylka
Krzysztof, Koszalin
( 5 / 5 )
2023-08-13
Super ekspres, łatwy w obsłudze, bardzo intuicyjny. Kawa pyszna, umila nam każdy dzień.
Krystyna, Jacentów
( 5 / 5 )
2023-08-10
w przedziale ekspresów do 2000 oceniam na 5 Robi bardzo dobrą kawę,system spieniania mleka ok,młynek cichy,czyszczenie ekspresu łatwe,programowanie trochę skomplikowane,wizerunkowo ładny.Filtr wody powinien być na wyposażeniu razem z kluczem.Pozdrawiam Leszek
Leszek, Poręba Kocęby
( 5 / 5 )
2023-08-03
Bardzo szybka i oczywiście darmowa dostawa. Ekspres cały czas testuję ale najważniejsze w tym momencie jest to , że ekspres jest cichutki, parzy dobrą kawę. Mój stary ekspres był dosyć głośny, mleko trzeba było spieniać samemu i wydaje mi się że piankę mogłam uzyskać większą ale niestety górę bierze lenistwo, czyli może uzyskuję z Melitty mniejszą piankę ale się nie napracuję
Zenona, Jasień
( 5 / 5 )
2023-07-27
Świetny ekspres domowy, wystarczająca ilość napojów do wyboru. Jestem bardzo zadowolona, polecam
Alina, Kraków
( 5 / 5 )
2023-06-12
The best coffee machine I had - very easy control, quiet, nice design. Strongly recommend for use at home. I ordered for it HAYB coffee and enjoy amazing coffee at home every morning))
Switlana, Warszawa
( 5 / 5 )
2023-06-08
Ekspres w swojej klasie cenowej jest znakomity. Bardzo łatwo można zachować czystość systemu spieniania mleka. Obsługa urządzenia intuicyjna, koszty eksploatacji stosunkowo niewysokie i co najważniejsze - smaczna kawa.Bardzo polecam
Renata, Rzeszów
( 5 / 5 )
2023-06-05
Obsługa sklepu profesjonalna. Sprawna dostawa sprzętu. Pierwszy tydzień użytkowania urządzenia daje nadzieję na pełne zadowolenie z zakupu.
Barbara, Warszawa
( 5 / 5 )
2023-06-03
Najlepszy ekspres do kawy do 2000 zł.Polecam ekspres i sklep KONESSO.
Eugeniusz, Cieszyn
( 5 / 5 )
2023-06-01
Ekspres super.Pianki spodziewałam się bardziej gęstej ale cóż ,kawka i tak smaczna. Ogólnie z ekspresu jestem bardzo zadowolona.Co do obsługi klienta i przesyłki jestem zachwycona.Ekspresowo.
Edyta, Gdańsk
( 5 / 5 )
2023-05-25
Bardzo sprawna obsługa, szybka dostawa,sklep godny polecenia
Katarzyna, Masłońskie
( 5 / 5 )
2023-05-01
Towar zgodny z opisem. Ekspres kompaktowy. Jestem bardzo zadowolony.
Janusz, Wieluń
( 5 / 5 )
2023-04-21
Polecam. Bardzo dobra kawa, cichy, nie zajmuje dużo miejsca.
Adam, Białystok
( 5 / 5 )
2023-03-31
Ekspress zapewniający wysoką jakość parzonej kawy, świetnie wykorzystujący miejsce na blacie kuchennym 60cm, funkcje/programy automatyczne zapewniające podstawowe - wystarczające w codziennym użytkowanieu rodzaje kawy. Po miesięcznym użytkowaniu nie stwierdzam wad funkcjonalnych.
Dariusz, Dąbrowa Szlachecka
( 5 / 5 )
2023-03-24
Nie znałam tej marki wcześniej, ale mogę śmiało przyznać że ekspres Melitta jest świetny. Takiego latte nie piłam już bardzo dawno. Polecam ten ekspres ze względu na wspomniane Latte oraz na kompaktowe wymiary.
Renata, Zakopane
( 5 / 5 )
2023-02-24
Produkt w pełni sprostał wymaganiom, Melitta robi świetne kawy czarne oraz białe, jest mały, cichy, wygodny w utrzymaniu w czystości. Realizacja zamówienia w Konesso.pl przebiegła ekspresowo - szczerze polecam!
Marcin, Bielsko-Biała
( 5 / 5 )
2023-02-23
Zamówienie i przesyłka produktu zrealizowana szybko i profesjonalnie. Produkt spełnia nasze oczekiwania. Dobra jakoś w stosunku do ceny.
Marcin, Toruń
( 5 / 5 )
2023-02-17
Za przystępną cenę dobry sprzęt. Kawa bardzo dobra, pianka mleczna super.
Piotr, Gliwice
( 5 / 5 )
2023-02-02
Świetny ekspres, zgrabny, tani i z dużą ilością funkcji. Dodatkowo bardzo miła obsługa sklepu, która była bardzo pomocna. Serdecznie polecam zakupy na Konesso.pl :)
Adrian, Łódź
( 5 / 5 )
2023-01-29
Polecam zakupy w tym sklepie, ekspres jest super,godny polecenia
Barbara, Krzepice
( 5 / 5 )
2023-01-29
Najlepsza cena, sprzęt, wysyłka, przebieg transakcji, wszystko na plus.
Adam, Kielce
( 5 / 5 )
2023-01-27
Serdecznie polecam…i ekspress i fachową obsługę przez telefon
Katarzyna, Otwock
( 5 / 5 )
2023-01-27
Jestem zadowolona z ekspresu. Wszystko działa tak jak powinno. Przesyłka doszła bardzo szybko. Polecam.
Angelina, Gdynia
( 5 / 5 )
2023-01-22
Produkt zgodny z opisem. Spełnia wszystkie oczekiwania
Ewa, Warszawa
( 5 / 5 )
2023-01-20
Super ekspres, wystarczająca ilość funkcji, intuicyjna obsługa, bez zbędnych bajerów. Fajny do użytku domowego.
Klaudia, Poznań
( 5 / 5 )
2023-01-20
Bardzo dobryi prosty ekpress. Może nie ma dwudziestu różnych kaw do wyboru ale te co ma robi pyszne. Prosty w obsłudze. Korzystamy z niego codziennie i wszystko działa jak należy.
Arkadiusz, Rzeczyca
( 1 / 5 )
2023-01-14
Dramat .Już na początku użytkowania pojawiły się problemy. Gdybym miała wybierać jeszcze raz nie zdecydowała bym się na wybór tego ekspresu. Instrukcja obsługi sformułowaną tak ze nie do końca opisuje działania, które należy wykonać. Dopiero po kontakcie z konsultantem ustaliłam jakie działania powinnam podjąć.Finalnie musiałam odesłać ekspres do serwisu
Anna, Wroclaw
( 5 / 5 )
2023-01-12
Realizacja zamówienia na najwyższym poziomie.Produkt spełnia moje oczekiwania w 100%.
Szymon, Rybnik
( 5 / 5 )
2023-01-09
Szybko i sprawnie serdecznie polecam. Sklep, kontakt bdb.
Adam, Łasin
( 5 / 5 )
2023-01-08
Super ekspres do kawy, łatwy w obsłudze, robi pyszną kawę.
Honorata, Nekla
( 5 / 5 )
2022-12-30
Super, wszystko dotarło na czas. Ekspres taki jak w opisie, bez zastrzeżeń
Rafał, Warszawa
( 5 / 5 )
2022-12-27
Jestem bardzo zadowolony zarówno z ekspresu jak i obsługi sklepu. Polecam wszystkim
Mariusz, Gostwica
( 5 / 5 )
2022-12-24
Ekspres świetny, obsługa zamówienia na 5,polecam, warto skorzystać z tego sklepu
MARIAN, SIEROTY
( 5 / 5 )
2022-12-22
Bardzo fajny ekspres w niewielkiej cenie. My używamy go przede wszystkim do cappuccino. Łatwo utrzymać system mleczny w czystości.
Marcin, Jelenia Góra
( 4 / 5 )
2022-12-12
Bardzo przyjemny w obsłudze express raczej do kaw mlecznych niż espressp, choć trzeba do niego z sercem - bezpośrednio po zakupie nie chciał zadziałać - meldował brak tacki ściekowej - nic nie działało. Sprzedawca oferował pomoc serwisową, ale okazał się, że wystarczy tackę delikatnie dociążyć i wszystko jest ok. Wg mnie wadą jest brak przycisku "espresso" - jedynie regulacja ilości kawy. Ponadto "duża" kawa (np cappucino) to w wypadku tego ekspresu 0,2l. Więc porządny kubek trzeba na 2 razy. Z zalet to dobrze spienia mleko i jest proste czyszczenie.
Łukasz, Warszawa
( 5 / 5 )
2022-12-09
Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Użytkuję ekspres od około miesiąca, dziennie robiąc około 2-3 kawy. Jako fan czarnych kaw jestem bardzo zadowolony. Espresso jest prima sort (oczywiście, wiele zależy od kawy). Kawy mleczne są również świetne, cappuccino znika w ciągu chwili. Z istotnych rzeczy, to osobiście zmniejszyłem temperaturę kawy do średniego stopnia. Na najwyższym była trochę za gorąca i przez to smak kawy cierpiał. Proces obsługi jest bardzo intuicyjny, podobnie jak proces czyszczenia. Zresztą, wszystko jest dokładnie opisane w załączonej instrukcji jak i w aplikacji mobilnej Melitta. Duży plus za wyjmowany system zaparzania, który to producent zaleca czyścić raz w tygodniu. Można pomyśleć, że raz w tygodniu to często - ale idzie to bardzo sprawnie. Personalnie uważam, że te 5 minut raz na tydzień, to mała cena za dobrą kawę przez wiele lat (a takie mam oczekiwania względem tego urządzenia). Generalnie zdecydowanie polecam, zwłaszcza dla ludzi którzy cenią sobie proste i smaczne kawy. Jeżeli szukasz ekspresu w którym możesz tworzyć swoje własne kawy i proporcję - tutaj tego nie ma. Warto również dodać, iż mimo że ekspres jest dość wąski, to jest też długi. Nie do każdej kuchni będzie zatem pasował. Podsumowując, jak za taką cenę, uważam że świetny sprzęt. Polecam.
Damian, Warszawa
( 5 / 5 )
2022-11-27
Długo zastanawiałem się nad expresem. Po rozmowie z konsultantem na infolinii zostałem przekonany że warto kupić ten model. Generalnie zależało mi tylko na dwóch rzeczach 1. Ma robić czarną kawę 2.Mamiec automatyczny system spieniania. Reszta mnie nie obchodziła. A okazało się że robi jeszcze gorącą wodę i spienia samo mleko. Co najważniejsze posiada wyjmowany system zaparzania oraz system spieniania mleka (tych wszystkich rurek ). Są one gumowe co na plus i można bardzo szybko i łatwo wszystko umyć. Używam od miesiąca i jak na razie same plusy. Oby się nie zepsuł po gwarancji bo się wściekne! A jestem człowiekiem który zanim wyda pieniądze to Duo czyta na dany temat i same plusy wyczytałem w internecie na temat tego modelu.
Bartosz, Dachowa, Pow. Poznański
( 5 / 5 )
2022-11-24
Jestem bardzo zadowolona super ekspres a i przesyłka szybo przyszła na pewno jeszcze zrobię tu zakupy
Anna, Wrocław
( 5 / 5 )
2022-11-23
Za tą cenę jest to naprawdę wystarczający ekspres. Zobaczymy jak długo posłuży - bo to jest najistotniejsze
Daria, Ustroń
( 5 / 5 )
2022-11-13
Bardzo fajny ekspres, prosty w obsłudze, robi świetną kawę.Jestem zadowolona.
Ewa, Puławy
( 5 / 5 )
2022-11-06
Ekspres prosty w użytku, kawa dobra, porównania co prawda nie mam bo to mój pierwszy ekspres, ale wszystko w porządku
Jakub, Liszki
( 5 / 5 )
2022-11-04
Ekspres używam od miesiąca. Obsługa jest bardzo intuicyjna. Kawa zrobiona w ekspresie jest pyszna. System spieniania mleka rewelacyjny - pianka jest aksamitna i nie jest jej ani za dużo, ani za mało. Jak dla mnie brak pojemnika na mleko jest na plus - jest taniej i można rurkę włożyć bezpośrednio do butelki z mlekiem (odpada dodatkowe mycie pojemnika). Jeśli ktoś lubi tradycyjne kawy, to ekspres jest zdecydowanie wystarczający. Jest bardzo wąski przez co nie zajmuje dużo miejsca na blacie w kuchni. Jedyny minus jest taki, że w miarę picia kawy rośnie apetyt na kolejną i kolejną... :) Bardzo polecam!
Justyna, Łódź
( 5 / 5 )
2022-11-03
Na razie jestem zadowolona, ekspres działa cicho, jest prosty w obsłudze i przy podstawowym czyszczeniu. Jeszcze nie odkamieniałam ani nie czyściłam systemu mlecznego, ae pewnie też jest to łatwe - mam taką nadzieję.
Irena, Warszawa
( 5 / 5 )
2022-11-03
Udany zakup: zgrabny, prosty w obsłudze (ilość programów w zupełności zaspokaja potrzeby małego biura), dobre napary. Obsługa i realizacja dostawy wzorowa.
Paweł, Gdynia
( 5 / 5 )
2022-11-02
Fajny ekspres. Cichy i nieskomplikowany. Kawa gorąca i smaczna. Polecam.
, Lewin Brzeski
( 5 / 5 )
2022-11-01
Super Express do kaw mlecznych Ja i mąż uwielbiamy kawkę z tego ekpresu. Bardzo łatwy w obsłudze i czyszczeniu.
Ewa, Chodzież
( 5 / 5 )
2022-10-22
Ekspres sprawuje się bardzo dobrze. Kawa mleczna jak i espresso fantastyczne
Marcin, Gdańsk
( 5 / 5 )
2022-10-13
Wszystko w najlepszym porządku. Melitta radzi sobie bardzo przyzwoicie. Capuccino jak w Saeco czy Jura....(jak dla mnie:).... miałem w biurze Jurę lat 10 .... więc nie jestem zupełnym nowicjuszem w tym temacie....
Tomasz, Krasne
( 5 / 5 )
2022-10-10
Bardzo dobry ekspres w promocyjnej cenie.Bardzo elegancko się prezentuje i działa bez problemu, niezwykłe prosty w użytkowaniu,polecam.
Danuta, Szczecin
( 5 / 5 )
2022-10-03
Wszystko w jak najlepszym porządku. Ekspres jest super. Sam przebieg transakcji bez zarzutu, wysyłka ekspresowa. Polecam Wszystkim i ekspres i zakupy w tym sklepie.
Iwona, Bydgoszcz
( 5 / 5 )
2022-10-03
Super profesjonalny kontakt, szybka dostawa, sprzęt sprawny, bez usterek. Sprzedawca godny zaufania i dalszej współpracy.
Maria, Rzeszów
( 5 / 5 )
2022-10-03
Jak na razie jestem bardzo zadowolony z ekspresu. Pracuje znacznie ciszej od poprzedniego i co ciekawe jest cichszy od konkurencyjnych ekspresów pomimo niższej ceny. Obsługa jest prosta i intuicyjna. Kawy wychodzą mocne i aromatyczne.
Łukasz, Skawina
( 5 / 5 )
2022-09-30
Ekspres prosty w obsłudze. Podstawowe kawy smaczne.Wielką zaletą są niewielkie rozmiary w porównaniu z innymi.Bardzo dobry stosunek cena-jakość. Użytkowanie dwa miesiące.
Dariusz, Zielona Góra
( 5 / 5 )
2022-09-22
Ekspres idealny do małej kuchni, nieduże wymiary, elegancki wygląd. Łatwy w obsłudze.
Patrycja, Wrocław
( 5 / 5 )
2022-09-21
Bardzo dobry, kompaktowy ekspres. Podstawowe funkcje parzenia kawy. Dobry smak, aromat i pianka na espresso.
Paweł, Warszawa
( 5 / 5 )
2022-09-19
Mogę spokojnie polecić proces realizacji zamówienia, które zostało bardzo sprawnie wykonane, a przy drobnej pomyłce jeszcze szybciej wyjaśnione. Z doświadczenia wynika profesjonalizm.
Paweł, Starachowice
( 5 / 5 )
2022-09-19
Jestem zadowolony z zakupu. Idealny stosunek jakości do ceny. Polecam.
Krzysztof, Marki
( 5 / 5 )
2022-09-17
Ekspres kupiony dla mamy, spełnia oczekiwania, jest prosty w obsłudze, przydatne jest pokrętło regulujące ilość napoju. Mocno spienia mleko, co dla mamy jest dużym plusem. Przepisy w menu są podstawowe, ale w naszym przypadku wystarczają. Głośność pracy młynka jest umiarkowana, ale nie budzi domowników :) Dobry zakup za rozsądną cenę.
Justyna, Łódź
( 5 / 5 )
2022-05-26
Świetny ekspres... elegancko wygląda, zajmuje mało miejsca, posiada łatwy dostęp do wszystkich ruchomych elementów i super system czyszczenia. Polecam dla osób, które preferują raczej czarną kawę i klasyczne z mlekiem tzn. latte i cappuccino - bo tylko takie rodzaje kawy są zaprogramowane.
Edyta, Warszawa (Włochy)
( 5 / 5 )
2022-05-26
Ekspres wysokiej jakości za przystępną cenę - zamówienie zrealizowane ekspresowo i na wysokim poziomie. polecam
Teresa, Lipowa
( 5 / 5 )
2022-05-26
Jest to mój pierwszy ekspres do kawy i mogę stwierdzić po miesiącu użytkowania ze trafiliśmy w dziesiątkę z wyborem. Mały, cichy i bardzo prosty w obsłudze. Szczerze polecam !!!
Przemysław, Żywiec
( 5 / 5 )
2022-05-16
Ekspres minimalistyczny bez zbędnych dodatków w 100% wystarczający do domowej kuchni:) Jest naprawde cichy w porównaniu z wersją Melitta solo.
Iwona, Gdańsk
( 5 / 5 )
2022-05-14
Express naprawdę super godny polecenia, teraz kawa dopiero nabrała innego smaku.
Henryk, Turek
( 5 / 5 )
2022-05-11
Stosunek cena/jakość 10/10. Prosty w obsłudze ekspres. Polecam
Marek, Ciechocinek
( 5 / 5 )
2022-05-06
Ekspres zgodny z opisem. Działa cicho. Godny polecenia. Dodatkowo na plus to obsługa-wysyłka w 1 dzień!
Marcin, Grudziądz
( 5 / 5 )
2022-04-23
Maszyna Melitta Latticia OT w zupełności wystarcza do mojego małego biura, robi trzy rodzaje kaw podstawowych i w zupełności to wystarcza. Nie ma problemu w wyborze!!!Polecam !!!
DARIUSZ, OLEŚNICA
( 5 / 5 )
2022-03-14
Polecam, szybki i cichy, a przy tym robi pyszną kawę
MACIEJ, Żagań
( 5 / 5 )
2022-03-02
Ekspres Melitta Lattacia użytkujemy z mężem od miesiąca. Wąski, zgrabny, zajmuje mało miejsca. porównując do innych cicho chodzi. Oczywiście nie ma dużo funkcji, czyli dla lubiących gotowe różne kawy nie będzie odpowiedni. Robi kawę czarną i z mlekiem, oraz Cappucino i Latte. Wystarczy. POLECAM
Elżbieta, Żychlin
( 5 / 5 )
2022-02-11
jestem bardzo zadowolona z ekspresu ,moje espresso jest wreszcie takie o jakim zawsze marzylam.Dziekuje za mila i sprawna obsluge ,pozdrawiam i strzeze polecam ten sklep .Halina
Halina, Kielce
( 5 / 5 )
2022-02-09
Ekspres jest świetny, prosty w obsłudze, cichy, kawa przepyszna.
Monika, Kraków
( 5 / 5 )
2022-01-06
Bardzo rzetelna firma, szybko, profesjonalnie. Polecam
Angelika, Żerniki Wrocławskie
( 5 / 5 )
2022-01-06
Super ekspres
Jakub, Magnuszew
    pixel