Opinie o Ekspres do kawy Melitta Latticia OT F30/0-100

  • Automatyczny ekspres do kawy, który doskonale sprawdzi się w naszych domach. Melitta Latticia OT to kompaktowe urządzenie, które znajdzie dla siebie miejsce w niemal każdej kuchni.
Kod produktu: 4006508223923
Producent: MELITTA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 35 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Wrocław
2022-11-24
Jestem bardzo zadowolona super ekspres a i przesyłka szybo przyszła na pewno jeszcze zrobię tu zakupy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daria, Ustroń
2022-11-23
Za tą cenę jest to naprawdę wystarczający ekspres. Zobaczymy jak długo posłuży - bo to jest najistotniejsze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Puławy
2022-11-13
Bardzo fajny ekspres, prosty w obsłudze, robi świetną kawę.Jestem zadowolona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Liszki
2022-11-06
Ekspres prosty w użytku, kawa dobra, porównania co prawda nie mam bo to mój pierwszy ekspres, ale wszystko w porządku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Łódź
2022-11-04
Ekspres używam od miesiąca. Obsługa jest bardzo intuicyjna. Kawa zrobiona w ekspresie jest pyszna. System spieniania mleka rewelacyjny - pianka jest aksamitna i nie jest jej ani za dużo, ani za mało. Jak dla mnie brak pojemnika na mleko jest na plus - jest taniej i można rurkę włożyć bezpośrednio do butelki z mlekiem (odpada dodatkowe mycie pojemnika). Jeśli ktoś lubi tradycyjne kawy, to ekspres jest zdecydowanie wystarczający. Jest bardzo wąski przez co nie zajmuje dużo miejsca na blacie w kuchni. Jedyny minus jest taki, że w miarę picia kawy rośnie apetyt na kolejną i kolejną... :) Bardzo polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Irena, Warszawa
2022-11-03
Na razie jestem zadowolona, ekspres działa cicho, jest prosty w obsłudze i przy podstawowym czyszczeniu. Jeszcze nie odkamieniałam ani nie czyściłam systemu mlecznego, ae pewnie też jest to łatwe - mam taką nadzieję.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Gdynia
2022-11-03
Udany zakup: zgrabny, prosty w obsłudze (ilość programów w zupełności zaspokaja potrzeby małego biura), dobre napary. Obsługa i realizacja dostawy wzorowa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Lewin Brzeski
2022-11-02
Fajny ekspres. Cichy i nieskomplikowany. Kawa gorąca i smaczna. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Chodzież
2022-11-01
Super Express do kaw mlecznych Ja i mąż uwielbiamy kawkę z tego ekpresu. Bardzo łatwy w obsłudze i czyszczeniu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Gdańsk
2022-10-22
Ekspres sprawuje się bardzo dobrze. Kawa mleczna jak i espresso fantastyczne
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Krasne
2022-10-13
Wszystko w najlepszym porządku. Melitta radzi sobie bardzo przyzwoicie. Capuccino jak w Saeco czy Jura....(jak dla mnie:).... miałem w biurze Jurę lat 10 .... więc nie jestem zupełnym nowicjuszem w tym temacie....
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Szczecin
2022-10-10
Bardzo dobry ekspres w promocyjnej cenie.Bardzo elegancko się prezentuje i działa bez problemu, niezwykłe prosty w użytkowaniu,polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Bydgoszcz
2022-10-03
Wszystko w jak najlepszym porządku. Ekspres jest super. Sam przebieg transakcji bez zarzutu, wysyłka ekspresowa. Polecam Wszystkim i ekspres i zakupy w tym sklepie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Rzeszów
2022-10-03
Super profesjonalny kontakt, szybka dostawa, sprzęt sprawny, bez usterek. Sprzedawca godny zaufania i dalszej współpracy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Skawina
2022-10-03
Jak na razie jestem bardzo zadowolony z ekspresu. Pracuje znacznie ciszej od poprzedniego i co ciekawe jest cichszy od konkurencyjnych ekspresów pomimo niższej ceny. Obsługa jest prosta i intuicyjna. Kawy wychodzą mocne i aromatyczne.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Zielona Góra
2022-09-30
Ekspres prosty w obsłudze. Podstawowe kawy smaczne.Wielką zaletą są niewielkie rozmiary w porównaniu z innymi.Bardzo dobry stosunek cena-jakość. Użytkowanie dwa miesiące.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patrycja, Wrocław
2022-09-22
Ekspres idealny do małej kuchni, nieduże wymiary, elegancki wygląd. Łatwy w obsłudze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2022-09-21
Bardzo dobry, kompaktowy ekspres. Podstawowe funkcje parzenia kawy. Dobry smak, aromat i pianka na espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Starachowice
2022-09-19
Mogę spokojnie polecić proces realizacji zamówienia, które zostało bardzo sprawnie wykonane, a przy drobnej pomyłce jeszcze szybciej wyjaśnione. Z doświadczenia wynika profesjonalizm.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Marki
2022-09-19
Jestem zadowolony z zakupu. Idealny stosunek jakości do ceny. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Łódź
2022-09-17
Ekspres kupiony dla mamy, spełnia oczekiwania, jest prosty w obsłudze, przydatne jest pokrętło regulujące ilość napoju. Mocno spienia mleko, co dla mamy jest dużym plusem. Przepisy w menu są podstawowe, ale w naszym przypadku wystarczają. Głośność pracy młynka jest umiarkowana, ale nie budzi domowników :) Dobry zakup za rozsądną cenę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Warszawa (Włochy)
2022-05-26
Świetny ekspres... elegancko wygląda, zajmuje mało miejsca, posiada łatwy dostęp do wszystkich ruchomych elementów i super system czyszczenia. Polecam dla osób, które preferują raczej czarną kawę i klasyczne z mlekiem tzn. latte i cappuccino - bo tylko takie rodzaje kawy są zaprogramowane.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Lipowa
2022-05-26
Ekspres wysokiej jakości za przystępną cenę - zamówienie zrealizowane ekspresowo i na wysokim poziomie. polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Żywiec
2022-05-26
Jest to mój pierwszy ekspres do kawy i mogę stwierdzić po miesiącu użytkowania ze trafiliśmy w dziesiątkę z wyborem. Mały, cichy i bardzo prosty w obsłudze. Szczerze polecam !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Gdańsk
2022-05-16
Ekspres minimalistyczny bez zbędnych dodatków w 100% wystarczający do domowej kuchni:) Jest naprawde cichy w porównaniu z wersją Melitta solo.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Turek
2022-05-14
Express naprawdę super godny polecenia, teraz kawa dopiero nabrała innego smaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Ciechocinek
2022-05-11
Stosunek cena/jakość 10/10. Prosty w obsłudze ekspres. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Grudziądz
2022-05-06
Ekspres zgodny z opisem. Działa cicho. Godny polecenia. Dodatkowo na plus to obsługa-wysyłka w 1 dzień!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DARIUSZ, OLEŚNICA
2022-04-23
Maszyna Melitta Latticia OT w zupełności wystarcza do mojego małego biura, robi trzy rodzaje kaw podstawowych i w zupełności to wystarcza. Nie ma problemu w wyborze!!!Polecam !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MACIEJ, Żagań
2022-03-14
Polecam, szybki i cichy, a przy tym robi pyszną kawę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Żychlin
2022-03-02
Ekspres Melitta Lattacia użytkujemy z mężem od miesiąca. Wąski, zgrabny, zajmuje mało miejsca. porównując do innych cicho chodzi. Oczywiście nie ma dużo funkcji, czyli dla lubiących gotowe różne kawy nie będzie odpowiedni. Robi kawę czarną i z mlekiem, oraz Cappucino i Latte. Wystarczy. POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Halina, Kielce
2022-02-11
jestem bardzo zadowolona z ekspresu ,moje espresso jest wreszcie takie o jakim zawsze marzylam.Dziekuje za mila i sprawna obsluge ,pozdrawiam i strzeze polecam ten sklep .Halina
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Kraków
2022-02-09
Ekspres jest świetny, prosty w obsłudze, cichy, kawa przepyszna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Angelika, Żerniki Wrocławskie
2022-01-06
Bardzo rzetelna firma, szybko, profesjonalnie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Magnuszew
2022-01-06
Super ekspres
Opinia naszego klienta w
    pixel