Opinie o Ekspres do kawy Melitta Latticia OT F30/0-100

  • Automatyczny ekspres do kawy, który doskonale sprawdzi się w naszych domach. Melitta Latticia OT to kompaktowe urządzenie, które znajdzie dla siebie miejsce w niemal każdej kuchni.
Kod produktu: 4006508223923
Producent: MELITTA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 14 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Warszawa (Włochy)
2022-05-26
Świetny ekspres... elegancko wygląda, zajmuje mało miejsca, posiada łatwy dostęp do wszystkich ruchomych elementów i super system czyszczenia. Polecam dla osób, które preferują raczej czarną kawę i klasyczne z mlekiem tzn. latte i cappuccino - bo tylko takie rodzaje kawy są zaprogramowane.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Lipowa
2022-05-26
Ekspres wysokiej jakości za przystępną cenę - zamówienie zrealizowane ekspresowo i na wysokim poziomie. polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Żywiec
2022-05-26
Jest to mój pierwszy ekspres do kawy i mogę stwierdzić po miesiącu użytkowania ze trafiliśmy w dziesiątkę z wyborem. Mały, cichy i bardzo prosty w obsłudze. Szczerze polecam !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Gdańsk
2022-05-16
Ekspres minimalistyczny bez zbędnych dodatków w 100% wystarczający do domowej kuchni:) Jest naprawde cichy w porównaniu z wersją Melitta solo.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Turek
2022-05-14
Express naprawdę super godny polecenia, teraz kawa dopiero nabrała innego smaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Ciechocinek
2022-05-11
Stosunek cena/jakość 10/10. Prosty w obsłudze ekspres. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Grudziądz
2022-05-06
Ekspres zgodny z opisem. Działa cicho. Godny polecenia. Dodatkowo na plus to obsługa-wysyłka w 1 dzień!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DARIUSZ, OLEŚNICA
2022-04-23
Maszyna Melitta Latticia OT w zupełności wystarcza do mojego małego biura, robi trzy rodzaje kaw podstawowych i w zupełności to wystarcza. Nie ma problemu w wyborze!!!Polecam !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MACIEJ, Żagań
2022-03-14
Polecam, szybki i cichy, a przy tym robi pyszną kawę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Żychlin
2022-03-02
Ekspres Melitta Lattacia użytkujemy z mężem od miesiąca. Wąski, zgrabny, zajmuje mało miejsca. porównując do innych cicho chodzi. Oczywiście nie ma dużo funkcji, czyli dla lubiących gotowe różne kawy nie będzie odpowiedni. Robi kawę czarną i z mlekiem, oraz Cappucino i Latte. Wystarczy. POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Halina, Kielce
2022-02-11
jestem bardzo zadowolona z ekspresu ,moje espresso jest wreszcie takie o jakim zawsze marzylam.Dziekuje za mila i sprawna obsluge ,pozdrawiam i strzeze polecam ten sklep .Halina
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Kraków
2022-02-09
Ekspres jest świetny, prosty w obsłudze, cichy, kawa przepyszna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Angelika, Żerniki Wrocławskie
2022-01-06
Bardzo rzetelna firma, szybko, profesjonalnie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Magnuszew
2022-01-06
Super ekspres
Opinia naszego klienta w
    pixel