Opinie o Ekspres do kawy Melitta Avanza F27/0-100

  • Automatyczny ekspres do kawy, który doskonale sprawdzi się w naszych domach. Melitta Avanza to kompaktowe urządzenie, które znajdzie dla siebie miejsce w niemal każdej kuchni.
Kod produktu: 4006508222100
Producent: MELITTA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 12 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Stargard, Stargardzki, Zachodniopomorski
2022-03-26
Jestem bardzo zadowolony z zakupionego ekspresu. Przede wszystkim za solidne wykonanie, bardzo cichy młynek oraz smaczną kawę. Mam porównanie, bo wcześniej użytkowałem ekspresy kilku innych firm. Początkowo eksploatacja urządzenia (ustawianie, czyszczenie, itp.) wydaje się skomplikowana, ale jest dobrze napisana instrukcja i po kilkunastu kawach wszystko jest proste.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Malbork
2022-03-10
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KAROLINA, Warszawa
2022-01-04
Ten ekspres to zdecydowanie dobry wybór. Prosty w obsłudze, łatwo zadbać o jego czystość i niebywała zaleta jest naprawdę wąski, idealnie sprawdzi się również w małej kuchni. Kawa oczywiście bardzo smaczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Miechów
2021-12-09
doskonała obsługa i produkt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DOROTA, CIECHANÓW
2021-11-04
Bardzo przyjazny w użytkowaniu, estetycznie wykonany, cicha praca, łątwy w konserwacji. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Jelcz-Laskowice
2021-10-24
kupiłem ekspres do kawy miletta avanza, towar został dostarczony w bardzo krótkim czasie. Ekspres jak na kilkutygodniowe eksploatowanie sprawuje się bardzo dobrze, robi świetną kawę dla wszystkich użytkowników. Jest to zasługa możliwości wyboru zarówno mocy kawy jak i ilości. Ekspres jest bardzo dobry jak się weźmie pod uwagę rozsądną cenę. Polecam Państwu zarówno ekspres jak i sprzedawcę, gdyż uważam że takie firmy należy reklamować i polecać innym.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Warszawa
2021-09-20
Ekspres zakupiony do małego biura spełnił oczekiwania. Jest cichy, prosty w obsłudze, estetyczny. Na podkreślenie zasługuje bardzo szybka realizacja zamówienia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Niepołomice
2021-05-27
Super ekspres, pyszna kawa, spienianie mleka świetne. Obsługa sklepu na 5+
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Halina, Trzebinia
2021-03-26
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GRZEGORZ, Rzeszów
2021-01-05
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Międzyborów
2020-12-16
Świetny ekspress za małe pieniądze. Polecam Melittę i Konesso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Wrocław
2020-07-23
Nieduży, ale bardzo ładny ekspres. Robi najróżniejsze kawy, ale wszystkie są przepyszne. Młynek rzeczywiście ma bardzo cichy. Kawa dołączona do zestawu też najwyższej jakości. Polecam.
Opinia naszego klienta w
    pixel