Opinie o Ekspres do kawy Lelit Grace PL81T

  • Ekspres Lelit Grace PL81T to idealny wybór do domu prawdziwego miłośnika kawy, dzięki niemu będziesz w stanie przygotować idealne espresso, a także mleczne specjały kawowe dzięki profesjonalnej dyszy parowej. Grupa 57 mm, Bojler 250 ml,
Kod produktu: 8009437001668
Producent: LELIT

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 13 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lidia, Kamieniec Ząbkowicki
2022-01-17
Ekspres, wbrew pozorom, nie jest duży i idealnie się wpasował w małej kuchni. Jest prosty w obsłudze, aczkolwiek od momentu kupienia do momentu uzyskania poprawnego espresso minęło sporo czasu. Wymaga trochę nauki i wprawy od użytkownika. Ale obsługa sklepu udziela wyczerpujących odpowiedzi na każde pytanie i służy pomocą. Efekt końcowy nagradza wszelki trud.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Biała Podlaska
2022-01-02
Profesjonalne doradztwo, pomoc przy wyborze na każdym etapie podejmowania decyzji. Ekspres wygląda solidnie, parzy pyszną kawę, pomału odkrywam różne smaki. Bardzo polecam firmę Konesso. Miałem kontakt z działem obsługi oraz działem serwisowym. Instrukcja w języku polskim i angielskim jest mało dokładna, więc mój ekspres wylądował w serwisie (nie pobierał wody). Prawdopodobnie był to mój błąd w przeprowadzeniu pierwszego uruchomienia, wynikający z mało czytelnej instrukcji. Serwis zadziałał bardzo sprawnie, uprzejmie (pani Ela). Okazało się, że ekspres jest sprawny. Konesso jest dla mnie wzorem sklepu internetowego. Profesjonalizm, uprzejmość do klienta, kompetentni sprzedawcy, szybki serwis. Dziękuję za obsługę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jaroslaw, Swidnica
2021-05-17
Bardzo dobry ekspres, daje dużo frajdy z użytkowania. Po 10 latach korzystania z Delonghi Icon postanowiłem zainwestować w Lelit Grace i muszę przyznać, że różnica jest ogromna. Pracuje w parze z młynkiem Eureka Mignon Specialitaw kolorze białym. Jakość wykonania bez zastrzeżeń, pojemny zbiornik na wodę, dobry kontrola temperatury oraz spieniacz mleka. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Opole
2021-02-15
Dobry ekspress, sztuką jest przygotowanie nim kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Skołyszyn
2021-01-18
Bardzo dobry expres
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Siemianowice Śląskie
2020-11-16
Ekspres daje olbrzymią frajdę parzenia espresso w domowym zaciszu. Bardzo szybko się nagrzewa, zajmuje niewiele miejsca na blacie i świetnie wygląda. Dysza do spieniania mleka działa jak w profesjonalnych ekspresach.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Warszawa
2020-11-02
Cały zestaw czyli ekspres i młynek do kawy firmy Lelit sprawuje się bez zastrzeżeń.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Szczecin
2020-10-18
Ekspres bardzo dobrze wykonany z wyjątkiem jednego elementu - ociekacza oraz kratki na nim - strasznie drążą i hałasują. Co więcej, lekkie szklanki postawione na kratce "jeżdżą" - zdarzyło mi się, że szklanka wyjechała spod wylewek... Inną - mniej problematyczną rzeczą jest pojemnik na wodę, który nie jest najwygodniejszy w uzupełnianiu. Jednak po zaopatrzeniu się w odpowiedni lejek przestaje być w jakikolwiek sposób uciążliwy. Poza ociekaczem produkt wart każdej złotówki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: RAFAŁ, NOWOGARD
2020-08-08
Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Następny w kolejce jest młynek Lelit do kompletu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Gościno
2020-01-03
Ekspres super jak i sklep. Wszystko na 5+
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Katowice
2020-01-02
Bardzo dobry ekspres zarówno dla początkującego jak i bardziej zaawansowanego domowego baristy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Dąbrowa
2018-08-01
Świetna jakość wykonania. Z młynkiem żarnowym Lelit bez problemu uzyskuję pyszne powtarzalne espresso. Nie jest jeszcze idealne ale to już moja ręka potrzebuje większej wprawy :) Sam ekspres bez zarzutu. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Gdańsk
2017-09-29
Bardzo wysokiej jakości ekspres. W połączeniu z młynkiem do kawy Lelit William PL71 uzyskuje bez wielkiego wysiłku idealne, powtarzalne espresso.
Opinia naszego klienta w
    pixel