Opinie o Ekspres do kawy Lelit Grace PL81T

  • Ekspres Lelit Grace PL81T to idealny wybór do domu prawdziwego miłośnika kawy, dzięki niemu będziesz w stanie przygotować idealne espresso, a także mleczne specjały kawowe dzięki profesjonalnej dyszy parowej. Grupa 57 mm, Bojler 250 ml,
Kod produktu: 8009437001668
Producent: LELIT

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 9 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Skołyszyn
2021-01-18
Bardzo dobry expres
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Siemianowice Śląskie
2020-11-16
Ekspres daje olbrzymią frajdę parzenia espresso w domowym zaciszu. Bardzo szybko się nagrzewa, zajmuje niewiele miejsca na blacie i świetnie wygląda. Dysza do spieniania mleka działa jak w profesjonalnych ekspresach.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Warszawa
2020-11-02
Cały zestaw czyli ekspres i młynek do kawy firmy Lelit sprawuje się bez zastrzeżeń.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Szczecin
2020-10-18
Ekspres bardzo dobrze wykonany z wyjątkiem jednego elementu - ociekacza oraz kratki na nim - strasznie drążą i hałasują. Co więcej, lekkie szklanki postawione na kratce "jeżdżą" - zdarzyło mi się, że szklanka wyjechała spod wylewek... Inną - mniej problematyczną rzeczą jest pojemnik na wodę, który nie jest najwygodniejszy w uzupełnianiu. Jednak po zaopatrzeniu się w odpowiedni lejek przestaje być w jakikolwiek sposób uciążliwy. Poza ociekaczem produkt wart każdej złotówki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: RAFAŁ, NOWOGARD
2020-08-08
Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Następny w kolejce jest młynek Lelit do kompletu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Gościno
2020-01-03
Ekspres super jak i sklep. Wszystko na 5+
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Katowice
2020-01-02
Bardzo dobry ekspres zarówno dla początkującego jak i bardziej zaawansowanego domowego baristy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Dąbrowa
2018-08-01
Świetna jakość wykonania. Z młynkiem żarnowym Lelit bez problemu uzyskuję pyszne powtarzalne espresso. Nie jest jeszcze idealne ale to już moja ręka potrzebuje większej wprawy :) Sam ekspres bez zarzutu. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Gdańsk
2017-09-29
Bardzo wysokiej jakości ekspres. W połączeniu z młynkiem do kawy Lelit William PL71 uzyskuje bez wielkiego wysiłku idealne, powtarzalne espresso.
Opinia naszego klienta w
    pixel