Opinie o Ekspres do kawy Nivona 842 - aż 3 lata gwarancji!

  • Ekspres Nivona 842 to wysoce funkcjonalne urządzenie, które idealnie sprawdzi się w każdym domu. Dzięki systemowi Koneser Cappuccino możemy według preferencji przygotować kawę, a następnie mleczną piankę lub odwrotnie.
Kod produktu: 4260083468425
Producent: NIVONA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 12 Średnia ocena: 4.92
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Chrzanów
2020-02-02
Zakup tego produktu to bardzo dobra decyzja. Kawa cappuccino super a od mlecznej pianki trudno oderwać dzieci.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Miłosz, Wrocław
2020-02-02
Doskonała jakoś wykonania. Bardzo intuicyjna obsługa menu, predefiniowane oraz własne przepisy można dowolnIe dostosować nawet już w trakcie parzenia kawy. Nie wiem czy to kwestia mojego egzemplarza ale tackę ociekową muszę opróżniać bardzo często. Świetny stosunek jakości do ceny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Zabrze
2020-01-04
Bardzo fajny ekspres w rozsądnej cenie. Powiem Wam, że Latte z niego to bajka. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Olsztyn
2019-12-31
Ekspres użytkuję zaledwie od miesiąca, ale bardzo intensywnie(ponad 300 napojów). Prosty w obsłudze - wybór napojów, konserwacja, do tego można "pogrzebać" w przepisach i ustawić ulubioną kawę, a kawę parzy doskonałą (oczywiście po wsypaniu odpowiedniej jakości ziarna). Świetnie spienia mleko. Nie jest zbyt głośny. Jeśli można na coś narzekać, to na umiejscowienie włącznika (dlaczego nie w górnej, łatwiej dostępnej części obudowy?). Wielbiciele kaw mlecznych powinni rozważyć dokupienie pojemnika na mleko, bo wężyk automatycznie czyszczony jest tylko od środka, a mycie z zewnątrz wymaga wymontowania, co jest bardzo proste, jednak nieco irytujące. Tak czy inaczej urządzenie godne polecenia, zwłaszcza w cenie bliższej 3 tys.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Kostrzyn Nad Odrą
2019-12-16
Ekspres rewelacyjny. Mieliśmy wiele innych, w pracy używamy również innych firm, ale szczerze mówiąc żaden nie dorównuje temu. Dlatego serdecznie polecam :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Choczewo
2019-11-14
Ekspres Nivona 842 zakupiłam dwa miesiące temu . Długo szukałam ekspresu i ten model jest dla mnie idealny. Parzy wyborną kawę oczywiście wszystko zależy od jakości kawy.Kawy mleczne bajka ,funkcje czyszczące proste i intuicyjne i układ mleczny z wężykiem to wygoda bez niepotrzebnego czyszczenia dodatkowego pojemnika.Gdybym miała wybierać ponownie wybrałabym Nivona 842 .Zapomniałam dodać 3 lata gwarancji to dodatkowa zaleta panel przedni który jest matowy bezproblemowy jeżeli chodzi o utrzymanie czystości.Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Stanisław, Gajków
2019-07-03
Jeden tego typu ekpres używaliśmy w biurze w pracy, zrobił ponad 1500 kaw w niecały rok i to bez żadnej awarii - dlatego skusiłem się i kupiłem sobie podobny do użytku domowego (znacznie mniejsze zapotrzebowanie na kawę) jednak po dwóch tygodniach ekspres przestał robić normalne kawy (tolerował jedynie kawy mleczne) bo przy normalnych kawach po mniej więcej 20ml słychać było puszczenie ciśnienia i wszystko łało się do tacy wewnątrz ekspresu. Produkt wysłany do reklamacji, serwisant wykonał ponad 20 kaw bez żadnych zatrzeżeń, ekspres wraca dalej jako sprawny. Będę dalej testował. Dobrze, że ekres posiada 3-letnią gwarancję. Ale mam już swoje obawy co do jakości ekresów Nivona!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Świdnik
2019-05-13
Użytkuję ekspres dość krótko bo ok. 2 m-cy, ale mogę powiedzieć że jestem bardzo zadowolona. Ekspres spełnia wszystkie moje wymagania, jeśli chodzi o funkcjonalność i wygodę użytkowania. Robi pyszną kawę i napoje mleczne. Jest dość duży, umiarkowanie głośny, ale doceniam prostotę dizajnu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Klimczak, Trzebinia
2019-04-29
Zakup tego ekspresu okazał się być bardzo dobrą decyzją. Po przeczytaniu wielu recenzji byliśmy pewni, że spełni nasze oczekiwania. Jest łatwy w obsłudze, pięknie wygląda, jest ozdobą w naszej kuchni, a przede wszystkim przyrządza wyśmienite kawy. Podczas świat ustawiała się do niego długa kolejka i każdy mógł wybrać kawę najlepszą dla siebie :) Wielką zaletą ekspresu jest również system czyszczący oraz duży pojemnik na wodę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Wrocław
2018-05-21
Nivona to doskonałe ekspresy do każdego domu.Nie mają sobie równych jeśli chodzi o domowe przygotowanie kawy. Model 842 wygląda pięknie i majestatycznie prezentuje się w moim domu. Kawa Bazzara wychodzi w nim świetnie i chyba zostanę przy niej na długo.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Gdynia
2018-02-27
Idealny ekspres do domu, który robi znakomitą kawę. Kolor srebrny był strzałem w dziesiątkę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Skarżysko-Kamienna
2017-11-13
Dość długo szukałam ekspresu odpowiedniego do domu. Warto było czekać na to urządzenie. Cena nie odstrasza, ale jakość jest zadziwiająca. Brawo Nivona.
Opinia naszego klienta w
    pixel