Opinie o Kawiarka BIaletti Moka Express 3 filiżanki

  • Kawiarka Moka Express Bialetti wykonana z aluminium, której cechą charakterystyczną jest najpopularniejszy i niezmieniony od lat 30. XX wieku kształt, pozwala zaparzyć 3 filiżanki prawdziwego włoskiego espresso na kuchenkach gazowych i elektrycznych.
Kod produktu: 8006363011624
Producent: BIALETTI

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 21 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KRZYSZTOF, BIAŁYSTOK
2020-11-12
Świetna kawiarka. Idealna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Warszawa
2020-11-06
Szybko i profesjonalnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Szczecinek
2020-11-01
Fantastyczna kawiarka.Kawa zaparzona w niej smakuje wyśmienicie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Jarocin
2020-10-30
Towar super....kupiony na prezent ale mam taki sam...myślałam że będzie mniejszy a tu niespodzianka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Gdańsk
2020-10-20
Super wszystko, pyszna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Radom
2020-10-16
Ekstra sprzęt, a kawa w smaku niesamowita
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Warszawa
2020-10-13
bez zastrzeżeń
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Głogów Małopolski
2020-09-21
Kawiarka zgodna z opisem, zgrabna i poręczna. To moja druga kawiarka z Bialetti i sprawdza się bardzo dobrze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Józefów
2020-09-18
Dobra kawiarka, solidnie wykonana i robi pyszną kawę. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Słupsk
2020-09-10
Włoska kawiarka do kawy jest najlepsza!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Sosnowiec
2020-08-24
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Kraków
2020-08-15
Kawa z kawiarki jest przepyszna. Polecam niezdecydowanym. Kupiłam siostrze i też jest zadowolona, mówi, że kawa ma inny, lepszy smak niż pażona tradycyjnie. Zamówionie przeszło w ekspresowym tempie. Jednego dnia po południu zamówiłam a następnego dnia o 8.20 kawiarka była już u mnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Warszawa
2020-07-31
Polecam wszystko sprawnie i zgodnie z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maks, Warszawa
2020-06-12
Wspaniały wynalazek, jakim jest kawiarka w mojej ocenie nie potrzebuje większej reklamy. Co do sklepu, wszystko bardzo sprawnie, wysyłka tego samego dnia. Doceniam firmę, która dba o klienta.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Dąbrowa Górnicza
2020-06-08
Jestem bardzo zadowolona z kawiarki. Produkt solidny, zgodny z opisem. Sprawna wysyłka. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Lublin
2020-05-24
kawiarwka Bialetti, w porównaniu do innych, tańszych jest super jakości i służy lata,to już nasza 2, bo wymieniliśmy starą po ładnych kilku latach i kupiliśmy 2 nawet na prezent. Polecam bardzo!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Częstochowa
2020-03-01
Ciężko mi określić czy kawiarka jest dobra ponieważ jest to moja pierwsza kawiarka jaką kupiłem i używam, ale mogę powiedzieć że spełnia wszystkie moje oczekiwania Kawa Premium jest genialna w smaku. Nie mam porównania do innych więc ciężko mi porównać jak wypada w zestawieniu z innymi. Ja osobiście jestem bardzo zadowolony z produktu!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Martyna, Wodzisław Śląski
2020-01-18
Rewelacja, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Bielsko-Biała
2019-11-03
Świetna Kawiarka! Idealna na jedną osobę =)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Konrad, Wrocław
2018-07-01
Bardzo dobry wybór. Warto wydać trochę grosza. Robi różnicę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patrycja, Nowa Jastrząbka
2017-05-31
To moja pierwsza zakupiona kawiarka. Dotychczas nie miałam styczności z tego typu urządzeniami. Ze względu na ciągłe przeprowadzki i obecnie brak możliwości zakupu ekspresu ciśnieniowego zdecydowałam się przetestować kawiarkę. Jestem zauroczona tym niewielkim sprzętem. Kawa jest wyśmienita, zdecydowanie lepsza niż z niektórych ekspresów ciśnieniowych i na tabletki. Kawiarka wygląda elegancko, sprawuje się bez problemów i w związku z tym w przyszłości planuję zakup kolejnej kawiarki o większej pojemności.
Opinia naszego klienta w
    pixel