Opinie o Kawiarka BIaletti Moka Express 3 filiżanki

  • Kawiarka Moka Express Bialetti wykonana z aluminium, której cechą charakterystyczną jest najpopularniejszy i niezmieniony od lat 30. XX wieku kształt, pozwala zaparzyć 3 filiżanki prawdziwego włoskiego espresso na kuchenkach gazowych i elektrycznych.
Kod produktu: 8006363011624
Producent: BIALETTI

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 45 Średnia ocena: 4.98
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Pniewy
2021-10-11
Świetna jakość. Szybka dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Szydłowiec
2021-10-08
Świetna kawiarka na jedną małą kawę. Do tego solidna i szybka dostawa. Polecam każdemu i kwiarkę i sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Gdańsk
2021-07-09
Super!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DOROTA, Bydgoszcz
2021-07-06
Jakiś czas temu popsuł mi się ekspres do kawy. Zastanawiałam się nad zakupem automatycznego, ale postanowiłam, że czasowo zakupię kawiarkę. Postawiłam na Bialetti i był to bardzo dobry wybór - porządna jakość wykonania. Przechodząc do sedna po wsmakowaniu się w kawę z kawiarki okazało się, że nie chcę już ekspresu automatycznego. Dla mnie najlepsza kawa to mocna z dużą ilością mleka i okazało się, że z tą kawiarką to strzał w dziesiątkę. Kawa jest wyrazista, aromatyczna, zapach czuć na pół mieszkania. Cudo! Miałam jeszcze taką obawę, że z taką kawiarką jest dużo pracy, bo trzeba to skręcać, rozkręcać, myć etc. Dziś mogę powiedzieć, że jest to dla mnie przyjemny rytuał, a pracy przy takiej kawiarce wcale nie jest dużo. Co więcej zajmuje mało miejsca i można ją zabrać w podróż. Polecam z całego serca. Zawsze mówiłam, że najlepszą kawę pijałam w jednej kawiarni z alternatywnymi metodami parzenia, dziś powiem, że najlepszą kawę pijam w domu :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Koszyce Małe
2021-06-24
bardzo dobra kawa, lepsza niż zwyczajnie zalewana wrzątkiem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Warszawa
2021-06-14
Bardzo dobrej jakości. Kawa dużo pyszniejsza teraz :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Odolanów
2021-05-22
Klasyka. Najprostsze rozwiązanie na szybkie "espresso". Trzy filiżanki są mniejsze, niż z mojej starej kawiarki na dwie filiżanki, ale ilość jest nadal odpowiednia. Do domu i na kemping rewelacja.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Małgorzata, WałbrzychWałbrzych
2021-04-21
Kawiarka dotarła bardzo szybko. Była porządnie opakowana.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Nowe Bielice
2021-04-12
Świetna kawiarka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominik, Poznań
2021-04-04
Kawiarka sprawuje sie super! idealna dla jednej osoby na srednie Americano lub dla dwoch osob na espresso! Jak najbardziej polecam !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Józefów
2021-04-02
Dobrej jakości mała kawiarka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Lipiny
2021-04-01
Bardzo dobra jakość
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Warszawa
2021-03-13
w pelni spelnia moje oczekiwania, nie mam uwag
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Łódź
2021-03-04
Super polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Korfantów
2021-02-22
Bialetti to klasa sama w sobie, ocena nie mogłaby być inna niż 5/5. Cudowna!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Warszawa
2021-02-12
Dobrze wykonana, wysoka jakość.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roksana, Jaworzno
2021-01-30
Towar zgodny z opisem, jestem zadowolona z zakupu. Polecam:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Jedlicze
2021-01-20
Kawiarka super, kawa parzona w niej jest pyszna. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Dopiewo
2021-01-19
Kawiarka była prezentem dla męża.Super w użytkowaniu.Trochę żałuję że nie kupiłam większej żeby robić i sobie z niej latte.Rozmiar 3tz starcza akurat dla męża,który espresso zalewa jeszcze gorącym mlekiem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Warszawa
2021-01-18
Świetna jakość. Parzenie kawy to teraz czysta przyjemność :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Warszawa
2021-01-16
Bardzo dobry produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Wejherowo
2021-01-08
klasyczny design, spełnia oczekiwania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Julia, Gdańsk
2020-12-23
Sprawdzony prezent
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ZOFIA, WROCŁAW
2020-11-28
Szybko, sprawnie i zgodnie z zamówieniem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KRZYSZTOF, BIAŁYSTOK
2020-11-12
Świetna kawiarka. Idealna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Warszawa
2020-11-06
Szybko i profesjonalnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Szczecinek
2020-11-01
Fantastyczna kawiarka.Kawa zaparzona w niej smakuje wyśmienicie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Jarocin
2020-10-30
Towar super....kupiony na prezent ale mam taki sam...myślałam że będzie mniejszy a tu niespodzianka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Gdańsk
2020-10-20
Super wszystko, pyszna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Radom
2020-10-16
Ekstra sprzęt, a kawa w smaku niesamowita
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Warszawa
2020-10-13
bez zastrzeżeń
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Głogów Małopolski
2020-09-21
Kawiarka zgodna z opisem, zgrabna i poręczna. To moja druga kawiarka z Bialetti i sprawdza się bardzo dobrze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Józefów
2020-09-18
Dobra kawiarka, solidnie wykonana i robi pyszną kawę. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Słupsk
2020-09-10
Włoska kawiarka do kawy jest najlepsza!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Sosnowiec
2020-08-24
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Kraków
2020-08-15
Kawa z kawiarki jest przepyszna. Polecam niezdecydowanym. Kupiłam siostrze i też jest zadowolona, mówi, że kawa ma inny, lepszy smak niż pażona tradycyjnie. Zamówionie przeszło w ekspresowym tempie. Jednego dnia po południu zamówiłam a następnego dnia o 8.20 kawiarka była już u mnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Warszawa
2020-07-31
Polecam wszystko sprawnie i zgodnie z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maks, Warszawa
2020-06-12
Wspaniały wynalazek, jakim jest kawiarka w mojej ocenie nie potrzebuje większej reklamy. Co do sklepu, wszystko bardzo sprawnie, wysyłka tego samego dnia. Doceniam firmę, która dba o klienta.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Dąbrowa Górnicza
2020-06-08
Jestem bardzo zadowolona z kawiarki. Produkt solidny, zgodny z opisem. Sprawna wysyłka. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Ludwin
2020-05-24
kawiarwka Bialetti, w porównaniu do innych, tańszych jest super jakości i służy lata,to już nasza 2, bo wymieniliśmy starą po ładnych kilku latach i kupiliśmy 2 nawet na prezent. Polecam bardzo!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Częstochowa
2020-03-01
Ciężko mi określić czy kawiarka jest dobra ponieważ jest to moja pierwsza kawiarka jaką kupiłem i używam, ale mogę powiedzieć że spełnia wszystkie moje oczekiwania Kawa Premium jest genialna w smaku. Nie mam porównania do innych więc ciężko mi porównać jak wypada w zestawieniu z innymi. Ja osobiście jestem bardzo zadowolony z produktu!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Martyna, Wodzisław Śląski
2020-01-18
Rewelacja, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Bielsko-Biała
2019-11-03
Świetna Kawiarka! Idealna na jedną osobę =)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Konrad, Wrocław
2018-07-01
Bardzo dobry wybór. Warto wydać trochę grosza. Robi różnicę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patrycja, Nowa Jastrząbka
2017-05-31
To moja pierwsza zakupiona kawiarka. Dotychczas nie miałam styczności z tego typu urządzeniami. Ze względu na ciągłe przeprowadzki i obecnie brak możliwości zakupu ekspresu ciśnieniowego zdecydowałam się przetestować kawiarkę. Jestem zauroczona tym niewielkim sprzętem. Kawa jest wyśmienita, zdecydowanie lepsza niż z niektórych ekspresów ciśnieniowych i na tabletki. Kawiarka wygląda elegancko, sprawuje się bez problemów i w związku z tym w przyszłości planuję zakup kolejnej kawiarki o większej pojemności.
Opinia naszego klienta w
    pixel