Opinie o Czekolada na gorąco Monbana Tresor - saszetka 25g

  • Saszetka Tresor czekolady w proszku producenta Monbana o zawartości 33% kakako, tworzy aromatyczny i gęsty napój o tradycyjnym smaku docenianym przez każdego miłośnika czekolady. Saszetka zawiera 25g czekolady w proszku.
Producent: MONBANA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 53 Średnia ocena: 4.87
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Lipno
2021-06-04
Dzieci mówią, że pyszne
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Wieruszów
2021-05-04
Pycha.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Głogów
2021-05-02
OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jagoda, Tomkowice
2021-04-29
Jedna z lepszych czekolad jakie miałam okazję spróbować. Nadaje się zarówno do picia samemu jako czekolada na gorąco jak również do przygotowania mochi
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anita, Nowa Sól
2021-03-25
Czekolada sprawdziła się jako dekoracja mlecznej pianki w kawie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Smolec
2021-03-20
Idealna, gęsta czekolada
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Warszawa
2021-03-18
Ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Murowana Goślina
2021-02-25
Znakomita czekolada - gęsta i smaczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Skarżysko-Kamienna
2021-02-20
Jak dla mnie Supreme lepsza.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Sylwia, Warszawa
2021-01-11
Czekoladę trzeba gotować w mleku - jak dla mnie trwa to za długo, mleko się przypala. Czekolada wychodzi gęsta, jest wyczuwalny proszek, smak nie zachwyca.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Brzóza Królewska
2021-01-11
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Łapy
2021-01-10
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Sieniawa Żarska
2020-12-19
ok!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Zakopane
2020-11-29
Dobre kakao, najlepsze jakie pila w życiu, Najliepiej sie rozpuszcza w gorocym mleku, jest pyszne
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Angelika, Warszawa
2020-11-15
Ma ciekawą kremową konsystencję, ake nie jest mocno czekoladowa i bardzo słodka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Gdańsk
2020-10-24
niebo w ustach
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Warszawa
2020-05-16
Bardzo dobra czekolada, przyjemnie sobie zaparzyć w zimne popołudnie :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Poznan
2020-05-12
dobra, ale smakowo Monbana Supreme lepsza - wg mnie no i chyba musze kupic jeszcze raz do degustacji ....
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Częstochowa
2020-02-23
Pyszna Polecam !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Bydgoszcz
2019-12-20
Można stosować jako posypkę czekoladową na piankę do kawy z ekspresu. Kawa staje się bardziej aromatyczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Koszalin
2019-11-21
Bardzo dobra czekolada. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Klaudia, Piekary Śląskie
2018-12-17
Pyszna i aromatyczna. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Łódź
2018-10-01
Świetna czekolada na gorąco. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Gdańsk
2018-07-29
Pyszna, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Murowana Goślina
2018-06-07
Bardzo dobra czekolada, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Bezrzecze
2018-03-22
Najlepsza z trzech, które próbowałam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, Harasiuki
2018-02-12
Bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Kołobrzeg
2017-10-06
Czekolada aksamitna, gęsta, przy odpowiedniej ilości mleka, cudnie ogrzać się przy filiżance Monbany w wietrzny, dżdżysty dzień.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Stalowa Wola
2017-07-10
Smaczna czekolada, gęsta.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Łódź
2017-05-22
Dobra czekolada, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Katowice, Pow. Katowice
2017-02-10
Pyszna czekolada polecam z pewnością jeszcze ja zakupie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Bogatynia
2017-01-11
wspaniała czekolada - smak prawdziwej czekolady i co ważne nie za słodka - polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Szczecin
2016-10-18
Dobra polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Szubin
2016-10-06
Smakuje jak prawdziwa czekolada!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2016-08-30
dobra czekolada, idealna na zimowe wieczory.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aurelia, LEGNICA
2016-08-16
Bardzo dobra czekolada!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Łańcut
2016-05-06
pyszna, polecam...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KATARZYNA, MOGILNO
2016-03-02
super czekolada, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Katarzyna, Julianow-Piaseczno
2016-01-31
Jest to bardziej budyń czekoladowy niż czekolada. Taki budyń to jednak najlepsze rozwiązanie do ekspresów ciśnieniowych. Być może trzeba się nauczyć dobrze dobierać proporcje - czekolada/mleko - żeby ta czekolada przypominała gęstą czekoladę, a nie budyń czekoladowy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Rzeszów
2015-12-29
Polecam, saszetka kupiona na próbę. Czekolada w porównaniu z Ristorą wygrywa ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zuzanna, Warszawa
2015-12-28
Pyszna, gęsta, prawdziwa czekolada.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Warszawa
2015-12-13
Smakuje wyśmienicie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Jaworzno
2015-09-08
Dobra - polecam ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Warszawa
2015-08-15
Pyszna czekolada, bardzo długo musiałam ją mieszać aby całkowicie się rozpuściła, gęsta.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, JANÓW LUBELSKI
2015-08-11
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 2 / 5 )
Autor: Justyna, Kwidzyn
2015-04-21
Szału nie, drugu raz jej nie kupię. Ale sklep polecam szczerze, dobra obsługa, zachowany kontakt mailowy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2015-03-13
Gęsta, kakaowa bez przesadnej słodyczy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Tomasz, Warszawa
2015-01-24
Smaczna, nie przesadnie słodka. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław Tomasz, Luboń
2014-11-27
Bardzo smaczne. Polecam sklep 100% jakości!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Wrocław
2014-10-22
Pyszna, gęsta czekolada. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GABRIELA, Gdańsk
2014-10-17
Bardzo fajna czekolada smakowo, przy tym bardzo praktyczne porcje w torebkach. Godne polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Sierakowice
2014-10-01
pyszna czekolada polecamy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Czerwonak
2014-09-16
pyszna, gęsta czekolada w stylu włoskim, naprawdę polecam
Opinia naszego klienta w
    pixel