Opinie o Czekolada na gorąco Monbana Traditionnal 1kg

  • Czekolada Traditionnal w proszku producenta Monbana zawiera 32% kakao. Charakteryzuje się tradycyjnym smakiem czekolady, powstałym po wymieszaniu z porcją gorącego mleka, tworzacą gęsty napój. W opakowaniu znajduje się 1kg czekolady w proszku.
Kod produktu: 3474340011557
Producent: MONBANA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 14 Średnia ocena: 4.50
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesław, Lubin
2020-12-30
Czekolada fantastyczna,dostawa na drugi dzień, obsługa znakomita,bardzo udany zakup i sklep.Pozdrawiam Wiesław.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 2 / 5 )
Autor: Joseph, Legnica
2020-12-20
Cukrzyca w puszce!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Czarnów
2020-12-04
Bardzo sprawna wysyłka :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Gdańsk
2020-11-30
Nie wiem - to będzie prezent :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Lubin
2020-11-25
jest ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Lublin
2020-06-30
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Sosnowiec
2019-04-05
W czekoladzie jest zdecydowanie za dużo cukru, chcąc uzyskać bardziej gięty napój dostajemy czekoladę za słodką do wypicia. Chociaż dzieciom bardzo smakuje. Polecam sklep szybka i profesjonalna obsługa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Łódź
2018-11-20
Czekolada jest pyszna, polecam zakup
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Warszawa
2018-08-20
Czekoladę przyrządzam w ekspresie. Smakuje dużo lepiej niż w pijalniach. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Tarnów
2016-12-30
Łatwe w przyrządzaniu wg dziecka super kakao-sam nie pijam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Szczecin
2016-11-29
DOBRA
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Jacek, Warszawa
2016-05-05
Na pewno łatwa w przygotowaniu co daje duży plus. Osobiście dla mnie to bardziej kakao niż czekolada. Zdecydowanie za dużo cukru - to duży minus, nie można samemu zdecydować czy ma być bardziej wytrawna. Jeśli dam większą "dawkę" żeby czekolada była gęstsza, napój robi się nieznośnie słodki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Warlubie
2015-02-11
Czekolada jest pyszna i prosta w przygotowaniu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Bartosz, Warszawa
2014-10-31
Czekolada niby niezła chociaż czytając opis produktu liczyłem na coś bardziej wyjątkowego. Jeżeli ktoś jest zwolennikiem czekolady z automatu to polecam, ponieważ taką przypomina, a jeżeli ktoś woli się delektować w pijalni czekolady niech poszuka innego produktu.
Opinia naszego klienta w
    pixel