Opinie o Czekolada na gorąco Monbana Supreme 1kg

  • Czekolada Supreme w proszku producenta Monbana zawiera 32% kakao. Po zalaniu gorącym mlekiem i dokładnym wymieszaniu powstaje kremowy napój czekoladowy o typowym włoskim smaku. W opakowaniu znajduje się 1kg czekolady w proszku.
Kod produktu: 3474340090613
Producent: MONBANA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 52 Średnia ocena: 4.90
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Trzebnica
2023-01-27
Pyszna,kremowa,aromatyczna jednym słowem prawdziwa czekolada :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 1 / 5 )
Autor: Tomasz, Grabiny
2022-12-30
Jedna puszka dotarła uszkodzona, wieczko było otwarte/przełamane, na pewno nie w transporcie, ponieważ paczka była nieuszkodzona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Wołów
2022-12-15
Lubimy gorącą czekoladę. Próbowałem kilku produktów. Monbana Supreme smakuje nam najlepiej, wiec chyba przy niej zostaniemy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Kcynia
2022-08-22
czekolada mój ulubiony napój po porannej kawie, smak i aromat godny polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Dabrowa Górnicza
2022-07-06
Gęsta, słodka rozkosz... Polecam na chłodniejsze wieczory... A do tego szybka i solidna obsługa. Dziękuję
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Wołów
2022-05-16
Pyszna czekolada do picia, wyrazisty smak i zapach, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Suchy Las
2022-04-16
Gęsta, aromatyczna, prawdziwa czekolada na gorąco, zdecydowanie warta swojej ceny!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Sieradz
2022-02-25
Czekolada wyborna, gęsta, rozpływa się w ustach, na zły nastrój doskonała.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, KATOWICE
2022-01-05
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Lubsko
2021-12-29
O tako czekolade chodziło
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Hoczew
2021-12-07
Super czekolada ,łatwa w przygotowaniu. Polecam:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Jastkowice
2021-08-27
Czekolada bardzo smaczna, można dawkować ilość do uzyskania lubianej konsystencji i smaku słodyczy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michal, Gdynia
2021-08-13
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Janów Lubelski
2021-07-27
Gorąco polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BARBARA, WIELEŃ
2021-06-25
smakuje jak kakao
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Jaworzno
2021-06-21
Przepyszna.Dzieci zachwycone
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Olsztyn
2021-06-18
Swietna, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BARBARA, NAMYSŁÓW
2021-06-05
Nie probowalam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Lublin
2021-05-21
Bardzo dobra czekolada. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anita, Szczecin
2021-05-11
Genialna czekolada dziekuje za produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Błażej, Bielsko-Biała
2021-05-04
Troszkę za gęsta po rozpuszczeniu w mleku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Łódź
2021-04-23
Pyszną i słodka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Będzin
2021-04-22
Polecam sklep Konesso. Bardzo szybka wysyłka, towar czekolada bardzo dobrej jakości pełen aromat.BARDZO POLECAM....
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Sosnowiec
2021-01-20
Polecam ten sklep, czekolada oraz kawa pyszne .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BEATA, JANOW LUBELSKI
2021-01-16
PRZEPYSZNA I NIEPOWTARZALNA.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zosia, Łęczna
2021-01-15
Szybka, miła obsługa, czekolada przepyszna tylko trochę za słodka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, ŁOMŻA
2021-01-14
Produkt zgodny z opisem. Pyszna, aromatyczna czekolada. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Niedźwiedź
2021-01-11
Bardzo dobry
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Dolaszewo
2021-01-11
Pyszna gęsta czekolada
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Łódź
2020-12-29
Jest to prawdziwa, pyszna, aksamitna, esencjonalna czekolada, którą polecam każdemu kto ceni produkty naturalne i najwyższej jakości. I te pyszne krówki, które były miłym, niespodziewanym dodatkiem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Smolec
2020-12-07
Pyszna, gęsta. Duże opakowanie wystarczy na długo. Polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2020-12-07
Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka. Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Frydman
2020-11-29
Polecam, dziecko moje uwielbia go tak samo jak ja, niespotykany inny smak, nigdy już nie kupie zwykłe kakao za 5 zl w sklepie, liepiej dopłacić a mieć pewność ze pijesz kakao
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Grabów Nad Prosną
2020-11-28
Myślałem że bedzie mi bardziej smakować
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Ożarów Mazowiecki
2020-11-27
Bardzo smaczna, esencjonalna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Lubin
2020-11-25
Super czekolada.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Poraj
2020-11-18
Czekolada dostarczone na czas. Jest przepyszna. Polecam serdecznie. Katarzyna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystian, Siewierz
2020-10-25
Super!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zuzanna, Otwock
2020-10-01
Bardzo przyjemna, idealna na jesienne wieczory czekolada. Robi się zaskakująco gęsta, gdy przyrządzić ją spieniaczem do mleka (tak jest z resztą podane w instrukcji). Nie za słodka, dla mnie to zaleta :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Swidwin
2020-08-30
Pyszna!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2020-06-27
Bardzo dobra czekolada. W puszce jest miarka gwarantująca powtarzalność porcji. Czekolada wychodzi smaczna, słodka, ale nie ulepek. Napój jest lekko zagęszczony - jak ciasto na naleśniki lub rozwodniony bydyń. Wymaga dobrego rozmieszania - ja korzystam z ręcznego spieniacza (takiego na dwie baterie AA). Szczerze polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Kraków
2020-06-08
Czekolada na gorąco MONBANA Supreme to kolejna czekolada, którą kupuję w sklepie Konesso. I kolejny raz jestem bardzo zadowolona ze swojego wyboru. Odczucie, jakby piło się rozpuszczoną tabliczkę prawdziwej, dobrej czekolady. Ja dodaję tej czekolady również do kawy - pychota.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Grudziądz
2020-05-26
Rewelacyjny smak, smak prawdziwej czekolady. Rozpuszczona w ciepłym mleku z pianą mleczną z ekspresu Melita cudownym dodatkiem do lekkiego śniadania w każdym domu. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Ożarów Mazowiecki
2020-04-02
czekolada jest pyszna, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Strzyżów
2018-10-12
Znakomita czekolada, przede wszystkim zdrowa i smakuje, jak w renomowanej kawiarni. Bardzo łatwa do sporządzenia w kubku i filiżance. Można najpierw rozpuścić w małej części przegotowanej wody i dodać gorące mleko. Na końcu dolewam trochę zimnej śmietanki 30% lub gęstszej, by polepszyć smak i gęstość napoju. Najlepszy i najzdrowszy napój na jesienne i zimowe wieczory.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Bogatynia
2017-01-20
Super czekolada, nie za słodka, wystarczy zalać gorącym - nie wrzącym! - mlekiem i już ... polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Wojcieszków
2016-05-16
Gorąco polecam miłośnikom aksamitnego, lekko gęstego napoju. Trzeba tylko zalać gorącym, ale nie wrzącym mlekiem i powstaje pyszna czekolada. Kupiłam kolejną puszkę i na pewno na tym nie skończę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Julianow-Piaseczno
2016-04-27
Smak tej czekolady jest po prostu wyśmienity! To smak prawdziwej klasycznej czekolady. Bardzo polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Bytom Odrzanski
2015-09-18
Bardzo dobra, łatwa w przygotowaniu. Polecam:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gertruda, Głogów
2014-12-09
Naprawdę wysokiej klasy czekolada barowa. Łatwa w przygotowaniu. Warta swojej ceny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KRYSTYNA, DUSZNIKI
2014-10-16
czekolada na gorąco jest bardzo pyszna szybko do zrobienia polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Halina, Nysa
2014-10-15
czekolada na gorąco MONBANA Supreme to czekolada nad czekoladami po prostu SUPER. Polecam z całego serca osobom uwielbiającym pyszności.
Opinia naszego klienta w
    pixel