Opinie o Młynek do kawy Nivona CafeGrano 130

  • Młynek do kawy Nivona CafeGrano 130 to doskonały młynek do użytku domowego. Płynna regulacja stopnia zmielenia oraz regulacja ilości zmielenia kawy to naprawdę ogromne zalety tego młynka. Młynek został wyposażony w żarna stożkowe o średnicy około 32 mm
Kod produktu: 4260083461303
Producent: NIVONA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 32 Średnia ocena: 4.94
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jurewicz, Warszawa
2022-10-11
Dobrze mieli , dość duży przedział przemiałów drobnych Jedyna wada to zostaje po mieleniu troche kawy w środku poza tym jak na razie jestem zadowolony
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Kętrzyn
2022-09-30
Młynek idealnie nadaje się do domu. W miarę cichy, szybki (dość milenia ręcznego), o odpowiedniej pojemności. Za tę cenę to najlepszy wybór.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Warszawa
2022-09-02
Szybka przesyłka, młynek spełnia moje oczekiwania, jest profrsjonalny. Kawka z tego młynka super smakuje. Polecam wielbicielom dobrej kawy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Olsztyn
2022-08-25
Młynek sprawdza się, jestem z niego zadowolony, a długo szukałem i zastanawiałem się który wybrać. Jest trochę glośny, wiec mieląc kawę wcześnie rano należy mieć na uwadzę, ze można kogoś obudzić ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Konrad, Gdynia
2022-08-25
Bardzo prosta obsługa. Regulacja czasu mielenia niezbyt precyzyjna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Warszawa
2022-08-18
Świetny stosunek ceny do jakości. Młynek nie zajmuje wcale dużo miejsca. Łatwe czyszczenie. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Warszawa
2022-07-20
Dostawa zrealizowana w krótkim czasie, towar zgodny z opisem. Produkt spełnia swoją rolę, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartłomiej, Łódź
2022-07-10
Super, najlepszy młynek na rynku w tej grupie cenowej. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Koluszki
2022-06-24
Młynek rewelacyjnie sobie radzi również pod espresso. Równy przemiał , Doskonały pod sitko super crema. Ekspres Delonghi Dedica . Dobra jakość wykonania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Pawel, Rzeszów
2022-06-06
Polecam towar zgodny z opisem.Przyzwoicie mieli kawę.Warty swojej ceny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, OŻARÓW MAZOWIECKI
2022-02-14
Młynek działa b. dobrze. Nadaje się do Espresso i do drippera.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Łódź
2022-02-07
Dobry młynek w dobrej cenie. Duży zakres mielenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Warszawa
2022-01-28
Młynek jest fantastyczny, pracuję cicho i dobrze miele.Serdecznie polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adriana, Opole
2022-01-19
JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z PRODUKTU JAK I Z OBSŁUGI
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Zawiercie
2022-01-09
bardzo dobry produkt idealny na prezent dla kogoś kto lubi kawę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Warszawa
2022-01-01
Bardzo dobry produkt. Idealny do domowego użytku. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mikołaj, Kraków
2021-12-31
Bardzo dobry młynek za przystępną cenę. Pracuje stosunkowo cicho jak na młynek do kawy. Łatwy do czyszczenia, ostre stalowe żarna. Trzeba wziąć pod uwagę, że kawy po zmieleniu zawsze trochę zostanie przy żarnach, dlatego ważne jest jego czyszczenie po użyciu, szczególnie jak mielimy różne kawy. Ten młynek się bardzo łatwo czyści, polecam pędzelki ;) Jeżeli ktoś nie potrzebuje wydawać dużych sum na młynek, i zastanawia się nad przeznaczeniem typowo domowym to zdecydowanie mogę polecić ten produkt :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zdzisława, Gdańska
2021-12-17
Dokonałam zakupu kawiarki i spieniacza do mleka ...super kawiarka dziala na idukcji marki renomowanej bardzo szybka wysyłka i miła obsługa .... ze spieniacza również jestem bardzo zadowolona polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Mysłowice
2021-12-07
Młynek kupiony jako prezent, ale informacje zwrotne są mega POZYTYWNE :). Wystarczająca i precyzyjna regulacja grubości mielonej kawy, jej ilość to kwestia praktyki, ale smak i zapach świeżo zmielonego ziarna.... niezapomniany (to akurat potwierdzone przez własne kubki smakowe :), Stosunek cena/jakość zadowoli większość zwolenników "małej czarnej"
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Kraków
2021-11-25
Dobry młynek.Równomierny przemiał.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Lublin
2021-09-26
Jestem bardzo zadowolona. Szybko i profesjonalnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Toruń
2021-09-14
Używany od miesiąca..żadnych problemów z działanie. Niezmiernie iezmiera łatwość obsługi nawet dla mlynkowego laika. To mój pierwszy młynek żarnowy. Wcześniej używałam udarowego i dopiero teraz rozumiem, jak bardzo psuł on smak kawy. Nie przechowuję kawy w.gornym zbiorniku gdyż uważam, że lepiej jest przechowywać ja szczelnie zamkniętą. Natomiast mielę zawsze tylko 12 gram na raz i młynek nie ma problemu z mieleniem tak małej ilosci. Warto kupić a na dodatek wówczas w konesso był najtaniej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, 68
2021-08-30
Działa jak powinno, z racji ,że nigdy nie używałem takiej technologi i dopiero rozpoczynam zabawę z kawkami. Jest proste w obsłudze i motywuje do dalszego kawowania. Dla początkującego idealne. Proste w czyszczeniu, i ten zapach po zmieleniu bueno
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BEATA, GDAŃSK
2021-08-29
Młynek sprawdza się doskonale i jest prosty w obsłudze. Mielę w nim kawę do zaparzania w kawiarce. Naprawdę czuć różnicę w smaku (wcześniej kupowałam kawę mieloną w paczkach). I ten zapach świeżo zmielonej kawy roznoszący się po kuchni…polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Kraków
2021-04-24
Świetny młynek
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Łaziska Górne
2020-03-27
Młynek zakupiony po przeczytaniu wielu opinii na forach. Nie żałuję zakupu. Moim zdaniem młunek mieli bardzo dobrze. Używam do alternatyw (FP, kawiarka, przelew), uważam, że sprawdza się do każdej metody (ponoć do FP mieli za drobno, jednak ja nie narzekam). Trzeba się przyzwyczaić do wyłącznika czasowego, jednak bez problemu da się przeżyć. Łatwe czyszczenie. Stosunkowo cichy. Plastiki wydają się solidne, zaś jakość wykonania wg. mnie bez zarzutu. Za tą cenę naprawde nie ma sie do czego przyczepić. Nie wypowiem sie co do espresso, nie mam kolby w domu i nie sprawdzę czy przemiał będzie wystarczajacy, choć myśle, że do marketówek (z systemami super crema) da radę aż za dobrze. Za tą cenę mogę śmiało polecić, pewnie trudno bedzie znaleść coś lepszego.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarek, Kraków
2019-08-11
młynek mieli rewelacyjnie równo poleciła mi go pani ze sklepu używam do ekspresu kolbowego nie ma żadnych problemów kupuję też kawę orkiszową w ziarnach, po zmieleniu smak dużo lepszy niż kupiona zmielona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Sosnowiec
2019-04-24
Młynek super. Przemiał na najdrobniejszym jest taki, że jak za mocno ubije w kolbie to ani kropelka się nie przeciśnie. Więc nie wiem dlaczego pojawiają się opinie, że do espresso się nie nadaje. Regulacja ilości zmielonej kawy trochę denerwująca(trudno o powtarzalność)ale idzie się przyzwyczaić.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Lublin
2019-02-07
Jest mnóstwo opinii i pozytywnych komentarzy na temat tego młynka na innych stronach. Ja także pochwalę ten produkt, bo za niewielką kasę mamy młynek, który: - pracuje cicho - nie rozsypuje kawy i ma fajne pojemniki, zarówno górny jak i dolny bardzo dobrze dopasowany - mieli równo - ma 16 stopni ustawienia grubości mielenia i to absolutnie wystarczy do domowych warunków - wygląda całkiem fajnie, mimo że niby tandetny plastik, ale jest nieduży, o ciekawym kształcie, wiec wszędzie się mieści i dobrze komponuje. Nie rozumem zupełnie, dlaczego nie jest polecany do espresso. Podobno mieli zbyt grubo, ale na najdrobniejszym ustawieniu jest już taki przemiał, że przez sitko mojej kolby (Lelit) nie da rady przecisnąć, albo ledwo co. Ja POLECAM!!! do espresso także! :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Zielona Góra
2018-08-09
Młynek Nivona spełnia wszystkie moje oczekiwania. Idealnie sprawdza się w warunkach domowych. Ogromną zaletą jest regulacja grubości mielenia oraz ilości kawy, potrzebnej do konkretnej liczby filiżanek. Dzięki temu nic się nie marnuje. Młynek jest intuicyjny w obsłudze. Idealne uzupełnienie mojego ekspresu kolbowego. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Bogusław, Chorzów
2017-10-23
Młynek o żarnach stożkowych do zastosowań domowych .Zalety młynka : równomierny przemiał,powtarzalność przemiału ,mała ilość pyłu . W tej cenie trudno znaleźć coś lepszego . Brakuje trochę skali w kierunku grubszego przemiału , a przydałoby się to do alternatyw. Do ekspresu jak najbardziej ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, WARSZAWA
2017-01-12
wygodny , bez zarzutu , pracuje raczej cicho . po prostu DOBRY MŁYNEK .
Opinia naszego klienta w
    pixel