Opinie o Filtr do ekspresu Nivona NIRF 701 - zestaw 5 sztuk

  • Filtr został zaprojektowany specjalnie dla automatycznych ekspresów do kawy marki NIVONA. Regularnie wymieniany wkład filtra CLARIS pozwala na odkamienianie ekspresów marki Nivona tylko raz w roku. Cena dotyczy 5 sztuk.
Producent: NIVONA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 175 Średnia ocena: 4.99
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Kraków
2023-11-22
Niezbędny do przygotowania filiżanki pełnej smaku. Obsługa w Konesso - jak zwykle na najwyższym poziomie!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Łęczyca
2023-11-14
Wszystko zgodnie z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Łódź
2023-11-12
kolejny raz, zamawiam te filtry w Konesso, jestem zadowolona z obsługi
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Gdynia
2023-11-09
Bez niepotrzebnego chodzenia, z bardzo szybką dostawą. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Gdańsk
2023-10-30
Bardzo udany kolejny zakup. Ekspresowa przesyłka. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Brodnica
2023-10-30
Szybko i sprawnie - dziękuję! Dobrze, że jest elastyczny wybór miejsca odbioru przesyłki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Węgierska Górka
2023-10-25
Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Był to już kolejny zakup. Bardzo dobra obsługa klienta. Pozdrawiam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Wilków
2023-10-24
Wszystko jest w porządku i zgodne z opisem. Dziękuję.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Kowala
2023-10-23
wszystko ok_______________________________________.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Poznań
2023-10-16
dostawa terminowa, towar zgodny z opisem. serdecznie polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elwira, Jaworzno
2023-10-15
Jestem bardzo zadowolona, przesyłkę otrzymałam bardzo szybko i wygodnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elzbieta, Białystok
2023-10-15
Orginalne filtry , w zestawie 5 szt. Dobra cena.Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Warszawa
2023-10-05
Zakupiony filtr zgodny z opisem. Przesyłka dotarła bardzo szybko.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, WROCŁAW
2023-09-29
Wszystko zgodne z zamówieniem, bardzo szybka wysyłka ze sklepu. Polecam w 100%
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Częstochowa
2023-09-17
Jak zwykle towar bez zarzutu.Realizacja zamówienia perfekcyjna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Tczew
2023-08-19
W sklepie Konesso zaopatruję się od wielu lat. Zawsze byłem zadowolony i tak jest tym razem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Łódź
2023-08-11
polecam Konesso- szybka dostawa, profesjonalna obsługa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Białystok
2023-08-10
Zamówienie zgodne. Wszystko dotarło bardzo szybko. Jestem zadowolona z obsługi i zamówionego towaru. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Wrocław
2023-08-06
Dobrze sprawdzają się w filtrowaniu wody.Kawa jest smaczniejsza.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystian, Lublin
2023-08-03
Jak zawsze wszystko doskonale, błyskawiczna wysyłka, produkt świetnej jakości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Stargard
2023-06-16
super zestaw, polecam, bardzo szybka dostawa, jak zawsze :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Warszawa
2023-06-12
Filtry spełniają swoje zadanie, ekspres działa bezawaryjnie od kilku lat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Warszawa
2023-06-09
Bardzo polecam filtry do ekspresu NIVONA. Zakup udany.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Lubicz
2023-05-29
Wszystko super, expressowa wysyłka polecam!!!;)))))))
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldermar, Wieluń
2023-05-26
Już kilka razy zamawiałem w Konesso różne produkty i zawsze byłem zadowolony ze sprawnej dostawy. Oczywiście jak zwykle produkt dostarczono dobrze zapakowany w firmowym pudełku. Drobiazg ale cieszy i świadczy o podejściu firmy do klienta.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Dębica
2023-05-15
Najlepsze filtry, stosuję ponad 10 lat. Konesso, jak zawsze niezawodne, szybka dostawa i najwyższej klasy produkty.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Warszawa
2023-03-17
Sprzedawca a zarazem serwisant ekspresu (Nivona) polecił używać produkt od Nivony - twierdził, że pompa i cały element zaparzający w ekspresie jest bardzo precyzyjnym urządzeniem. Producent rzekomo zrobił filtr tak, żeby ciśnienie wody, którą pobiera pompa było prawidłowe. Że niby jak jest tego "wypełniacza" za dużo, to pompa pobierze za mało wody, jak za mało "wypełniacza", to się pompa "przeleje". A potem temperatura parzenia będzie za duża/za mała. Nie znam się, więc zaufałem serwistanowi. Nie wiem, czy to robi różnicę, ale jak już wydałem 4k na ekspres, to nie będę teraz oszczędzał 10 PLN na filtr... Wygląda na to, że działa tak jak powinno. Ale mój ekspres ma dopiero pół roku i zrobił może z 1000 kaw, więc jeszcze w miarę nowy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Kielce
2023-03-17
Super sprzedawca, towar dostarczany bardzo szybko i zgodnie z zamówieniem. Polecam. Adam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Ostrołęka
2023-03-13
Jak zawsze wszystko na plus ! Bardzo szybka realizacja zamówienia !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Zawiercie
2023-03-06
Filtry pasują idealnie, jak najbardziej oryginalny produkt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Kraków
2023-02-24
bardzo szybko sprawnie, produkt zgodny z opisem :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Koszalin
2023-02-15
dziękuję, dobry produkt i szybko go otrzymałem. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Warszawa
2023-02-13
Szybka realizacja , zgodnie z zamówieniem. Polecam:-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Warszawa
2023-01-16
Produkt dedykowany, spełnia postawione przed nim zadanie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Bilcza
2023-01-06
Jak zawsze z tego sklepu wszystko na czas i dobrej jakości
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Sieradz
2022-12-22
Jeśli filtr do ekspresu Nivona to tylko Nirf 701. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ROBERT, Warszawa
2022-12-19
Filtr wysokiej jakości. Idealnie pasuje do ekspresu Nivona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Gdańsk
2022-11-29
Sprawdzone filtry. Zakup jak zwykle udany. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Bełchatów
2022-10-23
Dzień dobry, jestem bardzo zadowolony z zakupów w waszym sklepie, za szybką realizację i miły kontakt ze sprzedawcą za każdym razem przy dokonywaniu zakupów. Pozdrawiam z przyjemnościom będę wracał do tego sklepu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tipharet, Sosnowiec
2022-10-11
zawsze oryginalne komponenty do ekspresów, wysyłka ekspresowa, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Bydgoszcz
2022-10-10
produkt wysokiej jakości, to już mój kolejny zakup
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Julita, Bielsk Podlaski
2022-10-01
Towar zgodny z zamówieniem, przesyłka błyskawiczna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Szczecin
2022-09-07
Szybka i sprawna obsluga. Towar zgodny z opisem. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Dębica
2022-09-03
Filtry kupuję od lat. Jak zawsze produkt i sklep niezawodne. Czytelna strona, szybka realizacja. Produkty zawsze zapakowane idealnie. Polecam wszystkim.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Spiczyn
2022-08-09
Bardzo dobry kontakt z klientem szybka dostawa i bardzo dobre i trafne doradztwo. Polecam wszystkim
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Lublin
2022-08-02
dostawa bardzo sprawna i szybka.Filtry mogły by być tańsze dla stałych klientów
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Michałowo
2022-07-24
Oryginalne filtry. Produkt bez zastrzeżeń. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Łęczyca
2022-07-14
Wszystko zgodnie z opisem. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Łódź
2022-07-04
jestem zadowolona z zakupu i szybkiego jego dostarczenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Łódź
2022-06-30
Produkt zgodny z opisem filtry orginalne starannie zapakowane no i w bardzo atrakcyjnej cenie. Jeśli chodzi o samą realizację zamówienia to można się wypowiedzieć w samych superlatywach. Szybko i bez problemowo. Polecam sam produkt jak i zakupy w sklepie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Łódź
2022-06-29
jestem zadowolona z zakupu produktu, który otrzymałam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Gdańsk
2022-06-26
filtry na zapas do nowego ekspresu w korzystnej cenie, usługa realizowana jak zawsze bez zastrzeżeń
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Wrocław
2022-06-16
To mój stały produkt w Konesso. Nigdy się nie zawiodłem. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Białystok
2022-06-15
dostarczony produkt zgodny z ofertą, szybka realizacja zamówienia, kontakt ze sklepem bez zarzutu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Czarnków
2022-06-13
Kolejne udane zakupy, filtry działają bez zarzutu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Ostrołęka
2022-06-06
Wszystko sprawnie, jak zwykle. Dostawa szybka, produkty zgodne z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Bachów
2022-05-30
Tylko takie filtry używam, są wydajne i spełniają moje oczekiwania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Piaseczno
2022-05-26
Filtry to podstawa do długiego i bezproblemowego działania ekspresu, do tego poprawiają smak wody, a co za tym idzie kawy :) polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Kraków
2022-05-16
Oryginalne filtry do wody nie powodują zakłuceń w pracy ekspresu do kawy Nivona są bardzo dobrej jakości . Wymiana filtra około po dwóch miesiącach użytkowania ekspresu. Zestaw 5 sztuk filtrów ma bardzo korzystną cenę .Bardzo polecam . Stanisław Kraków
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Żołędowo
2022-05-11
Super zakup , jestem zadowolony. Polecam sklep konesso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Wrocław
2022-05-06
Super filtry sprawdzają się znakomicie.Woda jest dużo lepsza
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Zielonki
2022-05-04
SUPER!! Wszystko zgodnie z opisem, szybko i skutecznie!! POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Warszawa
2022-04-21
Po raz kolejny zamówienie zrealizowane na najwyższym poziomie i w terminie. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Gdańsk
2022-04-20
POLECAM Sklep KONESSO. !!! Dobra jakość i cena !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karol, Białystok
2022-04-08
Uzywam od ponad 2 lat, dobry produkt. Przesylka szybka, obsluga dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartek, Elbląg
2022-03-18
Wszystko ok, filtry w dobrej cenie i pasują do ekspresu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ilona, Kruszyna
2022-03-06
Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, LUBLIN
2022-02-22
Polecam zakupy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KRZYSZTOF, GDYNIA
2022-02-20
Jak zwykle szybko, sprawnie i profesjonalnie. Od lat kupuję tu nie tylko kawę i nie mam powodu, żeby to zmienić. Usługi świadczone przez Konesso.pl są wzorcowe !!! Jakość towaru doskonała.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Czarnków
2022-02-17
Brak zastrzeżeń
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marian, Płock
2022-02-12
5 obsługa 10 towar 10 według was 5 według mnie 10
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Wrocław
2022-02-03
Filtr jak filtr, mogłyby być trochę tańsze. ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Barcice
2022-01-06
Oryginalne filtry, marka sama w sobie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Gdańsk
2022-01-03
Towar bez zarzutu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MOONFIN SP. Z O.O., Skalmierzyce
2021-12-27
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Warszawa
2021-12-19
Niezawodny oryginalny filtr do ekspresów NIVONA. Firma KONESSO to pełen profesjonalizm! Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Bełchatów
2021-12-16
filtry w doskonałej cenie polecam sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karol, Zgorzelec
2021-12-15
Filtry
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Poznań
2021-12-01
polecam. korzystna cena i szybka obsługa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Radosław, Koronowo
2021-12-01
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Lublin
2021-11-17
Świetny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Kłodzko
2021-11-07
nie ma się do czego doczepić polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Bilcza
2021-10-28
Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Sieradz
2021-10-28
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Czarnków
2021-10-23
Kolejny zakup i znowu wszystko sprawnie i bezproblemowo.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Bydgoszcz
2021-10-18
Poza ceną wszystko ok, niestety szybko trzeba wymieniać na nowy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Rokietnica
2021-10-10
Filtr bardzo dobrej jakości, niezastąpiony w ekspresie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Leśniewo
2021-10-08
Bardzo skuteczne i wytrzymałość dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Zielonki
2021-09-24
Wszystko SUPER !!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Gądki
2021-08-23
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karol, Białystok
2021-08-19
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Wysogotowo
2021-08-17
Zakupy w Konesso to zawsze przyjemność. Towar szybko wysłany, schludnie spakowany, czego chcieć więcej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Elbląg
2021-08-15
doskonale
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Morawica K/ Krakowa
2021-08-13
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Bartoszyce
2021-08-02
Zgodne z zamówieniem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Mszana Dolna
2021-07-26
Polecam, zamówienie szybko zrealizowane. Kontakt bardzo dobry.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Lublin
2021-07-24
mam bardzo zakamienioną wodę więc dla dobrej wody a tym samym i kawy jest on niezbędny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Gdańsk
2021-07-12
Spełnia swoje zadanie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Warszawa
2021-07-10
Polecam , bardzo dobry produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Koszalin
2021-07-09
Jestem zadowolona z filtrów i ucieszyła mnie wiadomość kupna zestawu po niższej cenie .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Nowa Sarzyna
2021-07-08
Dla prawidłowego działania ekspresu Nivona, niezbędne są filtry do wody. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aszot, Jabłonowo, Wólka Kosowska
2021-07-08
Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamila, Mińsk Mazowiecki
2021-07-02
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Gliwice
2021-07-01
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Czarnków
2021-06-17
To kolejne zamówienie i kolejny raz wszystko ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, WROCŁAW
2021-06-17
Filtry oryginalne najwyższej jakości. Przystępna cena, świetny kontakt i szybka wysyłka. Polecam ten sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Chełm
2021-06-08
Szybko załatwione i zgodne z zamówieniem, dziękuję.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Łódź
2021-06-05
Jestem zadowolona z filtrów i zakupów w sklepie Konesso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Bolesławiec
2021-06-05
Filtr spełnia oczekiwania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Ełk
2021-05-30
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Pisarzowice
2021-05-15
Dostawa zgodnie z zamôwieniem, szybko i sprawnie. Dostawca wiarygodny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Głosków
2021-05-10
Filtry po kolei w użyciu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Sieradz
2021-05-07
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Warszawa
2021-05-02
Wszystkie zakupione towary bez zastrzeżeń.Obsługa prprofesjonalna, dostawa natychmiastowa.Podsumowując całość 100/100
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Wrocław
2021-04-25
Super się sprawdza
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Szczecin
2021-04-24
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Lublin
2021-04-18
Bardzo dobrze się sprawdza ten filtr. Wystarcza na długo.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marlena, Bielsko Biała
2021-04-12
Jestem zadowolona ze współpracy jak i z dostarczonych produktów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MOONFIN SP. Z O.O., Skalmierzyce
2021-04-01
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Wroclaw
2021-03-30
Bez filtru ekspres jak samochód bez filtra cząstek stałych lub katalizatora, Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Emilia, Lublin
2021-03-26
Komplet filtrów w bardzo dobrej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Klaudia, GRODZISK MAZOWIECKI
2021-03-22
muszę płukać dwukrotnie bo widze ciemny osad i mam wątpliwość czy po jednym razie napewno się dobrze wypłukał
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, LESZNO
2021-03-11
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Płońsk
2021-03-08
filtry zgodne z opisem. Szybka sprawna dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Gdańsk
2021-03-07
Polecam. Szybka i sprawna wysyłka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Rokietnica
2021-02-25
Używam od 3 kat jest Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Czarnków
2021-02-21
Wszystko zgodnie z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Bydgoszcz
2021-02-19
Zgodnie z oczekiwaniami, wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ada, Wschowa
2021-02-08
extra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lukasz, Turbia
2021-02-01
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Poznań
2021-01-31
Polecam w 100%.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Częstochowa
2021-01-30
Towar zgodny z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Sieradz
2021-01-29
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ilona, Nowy Kaweczyn
2021-01-23
Wszystko przebiegło zgodnie z planem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Lublin
2021-01-09
Towar bardzo przydatny w moim ekspresie( Nivona-821)-zakup i wysyłka ok!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Grzmiąca
2021-01-09
ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor:
2021-01-08
Witam filtry dotarły szybko i sprawnie, długo czekałem aż uruchomiona zostanie moment że dostawa będzie darmowa i udało się aczkolwiek w zeszłym roku zapłaciłem na promocji 20 zł taniej
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Olga, Jarocin
2021-01-05
Ekspres działa ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lucyna, Wągrowiec
2020-12-26
Używam tych filtrów od początku mojej przygody z nivoną i jestem zadowolona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DUET ZABAWKI, świnoujście
2020-12-22
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Klimczak, Trzebinia
2020-12-04
Wszystko w porządku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MOONFIN SP. Z O.O., Skalmierzyce
2020-11-28
super cena
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANDRZEJ, Szczecinek
2020-11-27
Jestem bardzo zadowolony z usługi.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Toruń
2020-11-08
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Gdańsk
2020-11-08
POLECAM !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Jastków
2020-11-06
Dostawa OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karol, Kraków
2020-11-01
wszystko ok, szybka wysyłka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Lublin
2020-10-09
Wszystko w porządku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Elbląg
2020-10-05
bardzo polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Chotomów
2020-09-26
Działa, wszystko OK.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Jasło
2020-09-21
Szybka i sprawna obsługa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Kamienna Góra
2020-09-18
Dostawa sprawnie poszła. Czas oczekiwania był stosunkowo krótki. Jestem zadowolona. Dziekuje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Józef, Kielce
2020-08-02
Dobra cena, w 100% spełnia swoje zadanie. Polecam !!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Katowice
2020-07-06
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAREK, KATOWICE
2020-05-12
Sklep godny polecenia, dostawa szybka, zgodna z zamówieniem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Gdańsk
2020-04-20
Filtry oryginalne. Dostawa błyskawiczna.Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabella, Puszczykowo
2020-03-24
Produkt zgodny z opisem, dotarł na czas, a nawet jeszcze szybciej. W pakiecie wygodniej bo zakupy można robić raz na jakiś czas. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Łęka Opatowska
2020-01-19
Stosuje tylko oryginalne środki Nivona do konserwacji ekspresu i działa już 7 lat :). W sklepie obsługa jak zwykle na najwyższym poziomie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Warszawa
2020-01-10
Gwinty są idealne, osadza się je znacznie pewniej niż zamienniki z którymi również miałem styczność.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Poznań
2019-11-04
Sprawdza się bardzo dobrze. Warto stosować.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Sieradz
2019-08-05
Kto ma ekspres wysokiej jakości inwestuje w wysokiej jakości filtry, te sprawdzają się wspaniale. Polecam. A tak na marginesie więcej to taniej :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Nowa Sarzyna
2019-05-13
Polecam wszystkim użytkownikom ekspresu firmy Nivona zakup filtrów wody w pakiecie. Przede wszystkim taniej, no i oczywiście wygodniej. Ma się filtr pod ręką, nie trzeba często zamawiać. Transakcja jak zwykle błyskawiczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ilona, Kruszyna
2019-04-07
Gorąco polecam. Sklep godny zaufania.Sprawnie i szybko.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Warszawa
2019-02-27
Sklep godny polecenia, dostawa szybka, zgodna z zamówieniem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Bucz
2018-05-10
Szybka wysyłka! Filtry OK. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Warszawa
2017-07-31
Polecam wszystkim użytkownikom ekspresów Nivona. W pakiecie taniej, wystarczy jedno zamówienie raz na jakiś czas :).
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2016-11-04
dobry produkt, spełnia swoje zadanie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Poznań
2016-08-29
Filtry spełniają swoje zadanie.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Stalowa Wola
2015-07-28
Polecam, filtry spełniają swoje zadanie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Chrzanów
2014-05-19
Bardzo sprawna transakcja, wygodna opcja filtrów w pakiecie, super szybka dostawa - In Post Paczkomaty. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Warszawa
2014-04-09
Dobra cena i szybka realizacja zamówienia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Białystok
2013-12-10
Polecam, pakiet filtrów wygodniej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Wrocław
2013-09-07
Całkowicie spełnia swoje zadanie, nawet radzi sobie z tak twardą wodą jaka jest we Wrocławiu. Sugerują aby wymieniać filtry co dwa miesiące, więc w zestawie lepiej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kraków
2013-08-12
Gorąco polecam!!! Super szybka przesyłka, wszystko zgodnie z zamówieniem.
Opinia naszego klienta w
    pixel