Opinie o Filtr do ekspresu Nivona NIRF 701 - zestaw 5 sztuk

  • Filtr został zaprojektowany specjalnie dla automatycznych ekspresów do kawy marki NIVONA. Regularnie wymieniany wkład filtra CLARIS pozwala na odkamienianie ekspresów marki Nivona tylko raz w roku. Cena dotyczy 5 sztuk.
Producent: NIVONA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 133 Średnia ocena: 4.99
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Szczecin
2022-09-07
Szybka i sprawna obsluga. Towar zgodny z opisem. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Dębica
2022-09-03
Filtry kupuję od lat. Jak zawsze produkt i sklep niezawodne. Czytelna strona, szybka realizacja. Produkty zawsze zapakowane idealnie. Polecam wszystkim.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Spiczyn
2022-08-09
Bardzo dobry kontakt z klientem szybka dostawa i bardzo dobre i trafne doradztwo. Polecam wszystkim
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Lublin
2022-08-02
dostawa bardzo sprawna i szybka.Filtry mogły by być tańsze dla stałych klientów
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Michałowo
2022-07-24
Oryginalne filtry. Produkt bez zastrzeżeń. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Łęczyca
2022-07-14
Wszystko zgodnie z opisem. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Łódź
2022-07-04
jestem zadowolona z zakupu i szybkiego jego dostarczenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Łódź
2022-06-30
Produkt zgodny z opisem filtry orginalne starannie zapakowane no i w bardzo atrakcyjnej cenie. Jeśli chodzi o samą realizację zamówienia to można się wypowiedzieć w samych superlatywach. Szybko i bez problemowo. Polecam sam produkt jak i zakupy w sklepie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Łódź
2022-06-29
jestem zadowolona z zakupu produktu, który otrzymałam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Gdańsk
2022-06-26
filtry na zapas do nowego ekspresu w korzystnej cenie, usługa realizowana jak zawsze bez zastrzeżeń
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Wrocław
2022-06-16
To mój stały produkt w Konesso. Nigdy się nie zawiodłem. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Białystok
2022-06-15
dostarczony produkt zgodny z ofertą, szybka realizacja zamówienia, kontakt ze sklepem bez zarzutu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Czarnków
2022-06-13
Kolejne udane zakupy, filtry działają bez zarzutu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Ostrołęka
2022-06-06
Wszystko sprawnie, jak zwykle. Dostawa szybka, produkty zgodne z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Bachów
2022-05-30
Tylko takie filtry używam, są wydajne i spełniają moje oczekiwania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Piaseczno
2022-05-26
Filtry to podstawa do długiego i bezproblemowego działania ekspresu, do tego poprawiają smak wody, a co za tym idzie kawy :) polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Kraków
2022-05-16
Oryginalne filtry do wody nie powodują zakłuceń w pracy ekspresu do kawy Nivona są bardzo dobrej jakości . Wymiana filtra około po dwóch miesiącach użytkowania ekspresu. Zestaw 5 sztuk filtrów ma bardzo korzystną cenę .Bardzo polecam . Stanisław Kraków
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Żołędowo
2022-05-11
Super zakup , jestem zadowolony. Polecam sklep konesso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Wrocław
2022-05-06
Super filtry sprawdzają się znakomicie.Woda jest dużo lepsza
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Zielonki
2022-05-04
SUPER!! Wszystko zgodnie z opisem, szybko i skutecznie!! POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Warszawa
2022-04-21
Po raz kolejny zamówienie zrealizowane na najwyższym poziomie i w terminie. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Gdańsk
2022-04-20
POLECAM Sklep KONESSO. !!! Dobra jakość i cena !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karol, Białystok
2022-04-08
Uzywam od ponad 2 lat, dobry produkt. Przesylka szybka, obsluga dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartek, Elbląg
2022-03-18
Wszystko ok, filtry w dobrej cenie i pasują do ekspresu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ilona, Kruszyna
2022-03-06
Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, LUBLIN
2022-02-22
Polecam zakupy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KRZYSZTOF, GDYNIA
2022-02-20
Jak zwykle szybko, sprawnie i profesjonalnie. Od lat kupuję tu nie tylko kawę i nie mam powodu, żeby to zmienić. Usługi świadczone przez Konesso.pl są wzorcowe !!! Jakość towaru doskonała.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Czarnków
2022-02-17
Brak zastrzeżeń
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marian, Płock
2022-02-12
5 obsługa 10 towar 10 według was 5 według mnie 10
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Wrocław
2022-02-03
Filtr jak filtr, mogłyby być trochę tańsze. ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Barcice
2022-01-06
Oryginalne filtry, marka sama w sobie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Gdańsk
2022-01-03
Towar bez zarzutu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Węgry
2021-12-27
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Warszawa
2021-12-19
Niezawodny oryginalny filtr do ekspresów NIVONA. Firma KONESSO to pełen profesjonalizm! Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Bełchatów
2021-12-16
filtry w doskonałej cenie polecam sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karol, Zgorzelec
2021-12-15
Filtry
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Poznań
2021-12-01
polecam. korzystna cena i szybka obsługa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Radosław, Koronowo
2021-12-01
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Lublin
2021-11-17
Świetny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Kłodzko
2021-11-07
nie ma się do czego doczepić polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Bilcza
2021-10-28
Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Sieradz
2021-10-28
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Czarnków
2021-10-23
Kolejny zakup i znowu wszystko sprawnie i bezproblemowo.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Bydgoszcz
2021-10-18
Poza ceną wszystko ok, niestety szybko trzeba wymieniać na nowy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Rokietnica
2021-10-10
Filtr bardzo dobrej jakości, niezastąpiony w ekspresie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Leśniewo
2021-10-08
Bardzo skuteczne i wytrzymałość dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Zielonki
2021-09-24
Wszystko SUPER !!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Gądki
2021-08-23
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karol, Białystok
2021-08-19
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Wysogotowo
2021-08-17
Zakupy w Konesso to zawsze przyjemność. Towar szybko wysłany, schludnie spakowany, czego chcieć więcej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Elbląg
2021-08-15
doskonale
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Morawica K/ Krakowa
2021-08-13
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Bartoszyce
2021-08-02
Zgodne z zamówieniem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Mszana Dolna
2021-07-26
Polecam, zamówienie szybko zrealizowane. Kontakt bardzo dobry.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Lublin
2021-07-24
mam bardzo zakamienioną wodę więc dla dobrej wody a tym samym i kawy jest on niezbędny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Gdańsk
2021-07-12
Spełnia swoje zadanie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Warszawa
2021-07-10
Polecam , bardzo dobry produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Koszalin
2021-07-09
Jestem zadowolona z filtrów i ucieszyła mnie wiadomość kupna zestawu po niższej cenie .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Nowa Sarzyna
2021-07-08
Dla prawidłowego działania ekspresu Nivona, niezbędne są filtry do wody. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aszot, Jabłonowo, Wólka Kosowska
2021-07-08
Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamila, Mińsk Mazowiecki
2021-07-02
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Gliwice
2021-07-01
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Czarnków
2021-06-17
To kolejne zamówienie i kolejny raz wszystko ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, WROCŁAW
2021-06-17
Filtry oryginalne najwyższej jakości. Przystępna cena, świetny kontakt i szybka wysyłka. Polecam ten sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Chełm
2021-06-08
Szybko załatwione i zgodne z zamówieniem, dziękuję.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Łódź
2021-06-05
Jestem zadowolona z filtrów i zakupów w sklepie Konesso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Bolesławiec
2021-06-05
Filtr spełnia oczekiwania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Ełk
2021-05-30
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Pisarzowice
2021-05-15
Dostawa zgodnie z zamôwieniem, szybko i sprawnie. Dostawca wiarygodny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Głosków
2021-05-10
Filtry po kolei w użyciu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Sieradz
2021-05-07
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Warszawa
2021-05-02
Wszystkie zakupione towary bez zastrzeżeń.Obsługa prprofesjonalna, dostawa natychmiastowa.Podsumowując całość 100/100
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Wrocław
2021-04-25
Super się sprawdza
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Szczecin
2021-04-24
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Lublin
2021-04-18
Bardzo dobrze się sprawdza ten filtr. Wystarcza na długo.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marlena, Bielsko Biała
2021-04-12
Jestem zadowolona ze współpracy jak i z dostarczonych produktów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Węgry
2021-04-01
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Wroclaw
2021-03-30
Bez filtru ekspres jak samochód bez filtra cząstek stałych lub katalizatora, Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Lublin
2021-03-26
Komplet filtrów w bardzo dobrej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Klaudia, GRODZISK MAZOWIECKI
2021-03-22
muszę płukać dwukrotnie bo widze ciemny osad i mam wątpliwość czy po jednym razie napewno się dobrze wypłukał
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, LESZNO
2021-03-11
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Płońsk
2021-03-08
filtry zgodne z opisem. Szybka sprawna dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Gdańsk
2021-03-07
Polecam. Szybka i sprawna wysyłka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Rokietnica
2021-02-25
Używam od 3 kat jest Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Czarnków
2021-02-21
Wszystko zgodnie z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Bydgoszcz
2021-02-19
Zgodnie z oczekiwaniami, wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Wschowa
2021-02-08
extra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lukasz, Turbia
2021-02-01
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Poznań
2021-01-31
Polecam w 100%.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Częstochowa
2021-01-30
Towar zgodny z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Sieradz
2021-01-29
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ilona, Nowy Kaweczyn
2021-01-23
Wszystko przebiegło zgodnie z planem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Lublin
2021-01-09
Towar bardzo przydatny w moim ekspresie( Nivona-821)-zakup i wysyłka ok!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Grzmiąca
2021-01-09
ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor:
2021-01-08
Witam filtry dotarły szybko i sprawnie, długo czekałem aż uruchomiona zostanie moment że dostawa będzie darmowa i udało się aczkolwiek w zeszłym roku zapłaciłem na promocji 20 zł taniej
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Olga, Jarocin
2021-01-05
Ekspres działa ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lucyna, Wągrowiec
2020-12-26
Używam tych filtrów od początku mojej przygody z nivoną i jestem zadowolona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DUET ZABAWKI, świnoujście
2020-12-22
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Klimczak, Trzebinia
2020-12-04
Wszystko w porządku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Węgry
2020-11-28
super cena
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANDRZEJ, Szczecinek
2020-11-27
Jestem bardzo zadowolony z usługi.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Toruń
2020-11-08
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Gdańsk
2020-11-08
POLECAM !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Jastków
2020-11-06
Dostawa OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karol, Kraków
2020-11-01
wszystko ok, szybka wysyłka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Lublin
2020-10-09
Wszystko w porządku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Elbląg
2020-10-05
bardzo polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Chotomów
2020-09-26
Działa, wszystko OK.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Jasło
2020-09-21
Szybka i sprawna obsługa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Kamienna Góra
2020-09-18
Dostawa sprawnie poszła. Czas oczekiwania był stosunkowo krótki. Jestem zadowolona. Dziekuje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Józef, Kielce
2020-08-02
Dobra cena, w 100% spełnia swoje zadanie. Polecam !!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Katowice
2020-07-06
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAREK, KATOWICE
2020-05-12
Sklep godny polecenia, dostawa szybka, zgodna z zamówieniem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Gdańsk
2020-04-20
Filtry oryginalne. Dostawa błyskawiczna.Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabella, Puszczykowo
2020-03-24
Produkt zgodny z opisem, dotarł na czas, a nawet jeszcze szybciej. W pakiecie wygodniej bo zakupy można robić raz na jakiś czas. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Łęka Opatowska
2020-01-19
Stosuje tylko oryginalne środki Nivona do konserwacji ekspresu i działa już 7 lat :). W sklepie obsługa jak zwykle na najwyższym poziomie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Warszawa
2020-01-10
Gwinty są idealne, osadza się je znacznie pewniej niż zamienniki z którymi również miałem styczność.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Poznań
2019-11-04
Sprawdza się bardzo dobrze. Warto stosować.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Sieradz
2019-08-05
Kto ma ekspres wysokiej jakości inwestuje w wysokiej jakości filtry, te sprawdzają się wspaniale. Polecam. A tak na marginesie więcej to taniej :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Nowa Sarzyna
2019-05-13
Polecam wszystkim użytkownikom ekspresu firmy Nivona zakup filtrów wody w pakiecie. Przede wszystkim taniej, no i oczywiście wygodniej. Ma się filtr pod ręką, nie trzeba często zamawiać. Transakcja jak zwykle błyskawiczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ilona, Kruszyna
2019-04-07
Gorąco polecam. Sklep godny zaufania.Sprawnie i szybko.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Warszawa
2019-02-27
Sklep godny polecenia, dostawa szybka, zgodna z zamówieniem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Bucz
2018-05-10
Szybka wysyłka! Filtry OK. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Warszawa
2017-07-31
Polecam wszystkim użytkownikom ekspresów Nivona. W pakiecie taniej, wystarczy jedno zamówienie raz na jakiś czas :).
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2016-11-04
dobry produkt, spełnia swoje zadanie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Poznań
2016-08-29
Filtry spełniają swoje zadanie.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Stalowa Wola
2015-07-28
Polecam, filtry spełniają swoje zadanie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Chrzanów
2014-05-19
Bardzo sprawna transakcja, wygodna opcja filtrów w pakiecie, super szybka dostawa - In Post Paczkomaty. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Warszawa
2014-04-09
Dobra cena i szybka realizacja zamówienia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Białystok
2013-12-10
Polecam, pakiet filtrów wygodniej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Wrocław
2013-09-07
Całkowicie spełnia swoje zadanie, nawet radzi sobie z tak twardą wodą jaka jest we Wrocławiu. Sugerują aby wymieniać filtry co dwa miesiące, więc w zestawie lepiej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kraków
2013-08-12
Gorąco polecam!!! Super szybka przesyłka, wszystko zgodnie z zamówieniem.
Opinia naszego klienta w
    pixel