Opinie o Czekolada na gorąco Ristora Bar Densa 1kg

Czekolada na gorąco Ristora Bar Densa 1kg - opinie w konesso.pl
  • Czekolada na gorąco - Oryginalna, prawdziwa, gęsta czekolada na gorąco z północnych Włoch o niepowtarzalnym smaku. Opakowanie: 1000g
Kod produktu: 8004990116002
Producent: RISTORA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 67Średnia ocena: 4.75
Sortuj:
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Krzysztof, Lublin
2018-11-03

Bardzo ciekawa w smaku czekolada do picia. Choć jak napisała Katarzyna trochę przypomina budyń czekoladowy. Ale warto spróbować i ocenić samemu.

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patryk, Białystok
2018-02-06
Przepyszna czekolada. Jedyny minus jest taki ,że szybko się kończy :(
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Bytom
2018-01-21
Czekolada pomimo niskiej ceny nie ustępuje renomowanym drogim produktom.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Grudziądz
2018-01-18
Bardzo dobra jakość w stosunku do ceny.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Warszawa
2017-06-10
Smak prawdziwej czekolady,mam tylko kłopot z odpowiednią ilością mleka i proszku.Raz wychodzi gęstsza,raz mniej gęsta.Przygotowuję ją tradycyjnie,nie mam ekspresu.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Szczecin
2016-10-06
Rewelacja! Smak prawdziwej czekolady. Przyjemnie oleista w konsystencji. Doskonała!
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Andrzej, Płock
2016-02-05
Czekolada bardzo dobra . Moje dziecko pije non stop. Polecam.
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Katarzyna, Julianow-Piaseczno
2016-01-31
Wszystko zależy od tego, kto czego oczekuje. Ja oczekiwałam prawdziwej czekolady barowej, którą podają jedynie w specjalnych restauracjach. Natomiast czekolada Ristora Bar Densa to po prostu budyń czekoladowy, który może być gęstszy lub mniej gęsty w zależności od tego, ile tego budyniu wsypiemy. W smaku ten budyń jest dobry, ale jest to zdecydowanie budyń a nie czekolada. Być może trzeba się nauczyć dobrze dobierać proporcje - czekolada/mleko - żeby ta czekolada przypominała gęstą czekoladę, a nie budyń czekoladowy. Generalnie sam sklep KONESSO jest super i mają ogromny wybór produktów i wspaniałe podejście do klienta. Tym jestem zachwycona!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2016-01-12
Bardzo fajna w smaku czekolada,troszeczkę trzeba się natrudzić aby ją dokładnie wymieszać ale warta swojej ceny. Polecam
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Kamil, Rzeszów
2015-12-29
Czekolada zrobiona według proporcji ma gęstą konsystencję ale smak przypomina budyń, mógł by być bardziej czekoladowy.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Konin
2015-12-14
Pyszna, gęsta i esencjonalna czekolada. Kupuję tą czekoladę od dawna i próbowałem po drodze parę innych ale zawsze wracałem Ristora Bar Densa.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Lipno
2015-11-09
Smak ok, może nieco zbyt słodka.Kiepsko się rozpuszcza w mleku podawanym z ekspresu
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jadwiga, Licheń Stary
2015-05-30
Pyszna, gęsta czekolada. Polecam ! ! !
Ocena: ( 2 / 5 )
Autor: Halina, Tomaszów Mazowiecki
2015-03-13
Czekolada przygotowana na wodzie lepiej smakuje i ma czekoladowy kolor.Natomiast na mleku przypomina budyn i jest mniej smaczna.Szkoda,ze nie ma podanego skladu procentowego.Nie ujęła mnie.Sam sklep ok.
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Bartosz, Warszawa
2015-02-26
Bardzo dobra czekolada za te pieniądze. Widoczny co prawda cukier ale moim zdaniem jakość proporcjonalna do ceny. Jak dla mnie nie ustępuje znacznie droższej czekoladzie Monbana.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, Warszawa
2015-02-13
Bardzo smaczna czekolada do picia, choć dla mnie troszkę zbyt słodka. Moja córeczka ją jednak uwielbia (w rzadszej postaci niż sugerowane proporcje - zamiast wieczornego kakao ;-)).
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Dariusz, Sochaczew
2014-12-23
Prosta w przyzadzaniu smaczna.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamila, Stróże
2014-12-10
Profesjonalny produkt, z którego można zrobić płynną lub gęstą czekoladę. Mogłaby być jeszcze biała w tej samej konsystencji..
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ALDONA, POZNAŃ
2014-10-03
Zgadzam się z opiniami poprzedników.Czekolada jest przepyszna, gęsta,aromatyczna.Idealny deser na jesienno -zimowe wieczory.Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Annopol
2014-08-28
Pyszna, gęsta, słodka :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2014-07-06
czekolada jest przepyszna. robimy ją za pomocą spieniacza w ekspresie do kawy. smak jak w prawdziwej pijalni czekolady.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Dziechciniec
2014-05-29
zdecydowanie najlepsza czekolada jaką miełaem pić:) dzieci twierdzą, że lepsza niż w kawiarni:)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GABRIELA, Gdańsk
2014-05-15
Potwierdzam opinie innych kupujących, czekolada jest naprawdę wyśmienita tak dla dzieci jak i dorosłych. Polecam. Cena również adekwatna do jakości.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Łajski
2014-05-13
Smakowita!
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Waldemar, Rzeszotary
2014-04-09
Gęsta, mocna, prawdziwa czekolada, smaczna, ale dla mnie za mało słodka.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2014-03-06
Bardzo dobra czekolada - polecam.
Ocena: ( 2 / 5 )
Autor: Marta, Wronki
2014-02-28
No czekolada mnie rozczarowała, oczekiwałam innego smaku, przypomina kakao, sklep super , kupiłam jeszcze kawe i kawa znakomita
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Szczecin
2014-02-24
Czekolada jest bardzo dobra, wspaniała konsystencja i smak. Łatwa w przygotowaniu.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Grzmucin
2014-02-19
Przesyłka ekspresowa , profesjonalna.Czekolada bardzo smaczna, zwłaszcza dla mojego męża - lubi słodkości. Pycha warto kupić
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Warszawa
2014-02-17
Czekolada mocna, gęsta jak z prawdziwej pijalni czekolany. Polecam
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Paweł, Mielec
2014-02-12
Bardzo dobra czekolada, dawno już takiej nie piłem.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Irena, CHRZANÓW
2014-02-06
Czekolada na gorąco Ristora Bar Densa 1kg
Pyszna czekolada , dzieci doceniły jej doskonały smak pija ją z ogromna ochotą .Polecam
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Piotr, Kraków
2014-02-01
czekolada taka jak na włoskich stokach . ciekawy smak dla dzieci ale sporo cukru .
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Warszawa
2014-01-27
Czekolada wspaniała. Szybka dostawa. Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena , Tuszów Narodowy
2014-01-17
Czekolada najlepsza jaką można zrobić w domu. Można dodawać ulubione dodatki i czuć się jak w prawdziwej pijalni czekolady.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Rzeczyce
2014-01-15
czekolada bardzo dobra, taka prawdziwa: gęsta ,słodka słowem pycha!!!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: WALDEMAR, WARSZAWA
2013-12-25
Znakomita czekolada, ulubiona moich dzieci
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: WANDA, WEŁTYŃ
2013-12-02
Autor; Wanda,Wełtyń Czekolada bardzo dobra. POLECAM
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Kłodawa
2013-11-21
pyszna,bardzo gęsta i bardzo słodka
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Świecie
2013-11-20
bardzo fajny produkt dla dorosłych i dzieci. w porównaniu z kakao w sklepach w mieście, to cena też zachęca
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Antonina, Bolesławiec
2013-10-30
Czekolada na gorąco Ristora Bar Densa szukasz czegoś dobrego na wieczorne chłody lub słodki relaks nie zastanawiaj się po prostu pychotka.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Jawor
2013-10-29
świetnej jakości czekolada. Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Wrocław
2013-09-21
świetny produkt, dawno nie piłam tak dobrej czekolady! Polecam, gdyż jakość i cena bardzo przyzwoita.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Lublin
2013-09-19
Bardzo smaczna, zwłaszcza dla mojej żony :-) Miodzio!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Straszyn
2013-09-09
Czekolada rewelacja,super gęsta-doskonała.Polecam Obsługa bez zarzutu sklep godny polecenia
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Warszawa
2013-09-03
Warto się skusić ale uwagi przedmówców są słuszne, trzeba uważać żeby z czekolady nie zrobił sie budyń, ale i tak jest pycha :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Dobrzyniewo
2013-08-30
Pyszna czekolada o takiej marzyłam, jestem bardzo zadowolona z zakupu.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MARTA, Mrągowo
2013-06-27
polecam, pyszna , obsługa bardzo pomocna i miła, dziekuje ponownie za udane zakupy. Marta
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Paweł, Dębica
2013-06-05
Pyszna czekolada, trzeba jednak robić wg zaleceń na opakowaniu lub stronie
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Poznań
2013-04-09
Czekolada smaczna. Dużo lepsza od krajowych zamienników :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Chojnice
2013-03-28
Naprawdę pyszna czekolada:)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bronisław, Warszawa
2013-03-10
Doskonały produkt szczerze polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Janowice
2013-03-09
Smaczna czekolada ,gęsta.Produkt zgodny z opisem.Szybka dostawa.Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Chojnice
2013-03-04
Obsługa profesjonalna. Masz wszystko bez wychodzenia z domu. Czekolada bardzo dobra.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Łódź
2013-03-04
pyszna, gęsta, słodkości ma w sam raz
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Babiak
2013-02-28
czekolada znakomita, zwłaszcza na zimowe dni
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Wrocław
2013-02-13
Mało ma wspólnego z czekoladą do picia - zrobiona według proporcji na opakowaniu jest jak gęsty budyń. Zmiana proporcji powoduje zmianę smaku. Pyszna, ale bardzo sycąca i niewiele ma wspólnego z napojem. Warta swojej ceny, ale nazwa myląca.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Gdynia
2013-02-12
Bardzo dobra i gęsta .
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisława, Nysa
2012-11-24
polecam produkt jest wspaniały
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Pilchowice
2012-11-24
Czekolada przepyszna!moja proporcja przygotowania czekolady to 4 łyżeczki na kubek mleka. trzeba wszystko dobrze wymieszać podczas podgrzewania. czekolada uzyskuje gęstszą konsystencje i jest wyborna.
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Agnieszka, Nowa Iwiczna
2012-11-17
Dobra choć jak na mój gust trochę za słodka
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, KALETNIK
2012-11-11
Bardzo smaczna,choć też znajomej przypominała budyń czekoladowy,ale to zależy od ilości dodanej czekolady.Jak dla mnie pychotka.Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Rogozino
2012-10-26
Po zakupach wyśmienitej kawy przyszedł czas na czekoladę i co najważniejsze znowu doskonały produkt. Obsługa na najwyższym poziomie
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Kadzidło
2012-09-22
Polecam wszystkim ten produkt! Niezapomniany smak prawdziwej czekolady! :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zenon, Jutrosin
2012-07-08
Jest pyszna-wyczuć smak prawdziwego kakao,po otwarciu puszki z resztą to widać...gęsta.Wszystkim bardzo smakuję!Jestem bardzo zadowolona i na pewno jeszcze zakupię.Polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Raszówka
2012-06-23
Dobrze zrobiona smakuje idealnie , gęsta, słodka - rewelacyjna po dodaniu bitej śmietany.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Częstochowa
2012-02-23
Jestem rozczarowana-czekolada smakuje trochę jak budyń czekoladowy. Daleko jej do prawdziwej czekolady. Całe szczęście że kupiłam małe opakowanie.
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel