RISTORA
Czekolada na gorąco Ristora Bar Densa 1kg
Czekolada na gorąco - Oryginalna, prawdziwa, gęsta czekolada na gorąco z północnych Włoch o niepowtarzalnym smaku. Opakowanie: 1000g
Przeczytaj dalej- Rodzaj: Czekolada na gorąco
Czekolada na gorąco Ristora Bar Densa 5x25g
Czekolada na gorąco - Oryginalna, prawdziwa, gęsta czekolada na gorąco z północnych Włoch o niepowtarzalnym smaku. Opakowanie: 5 saszetek po 25g
Przeczytaj dalej- Liczba sztuk w opakowaniu: 5
- Opakowanie: 125g
- Rodzaj: Czekolada na gorąco
Czekolada na gorąco Ristora w saszetkach 50x25g
Gęsta, pyszna czekolada na gorąco Ristora to niebo na ziemi. Opakowanie zawiera 50 saszetek, a każda saszetka to idealnie odmierzona porcja na jedną filiżankę.
Przeczytaj dalej- Liczba sztuk w opakowaniu: 50
- Opakowanie: 1250g
- Rodzaj: Czekolada na gorąco
Biała czekolada na gorąco Ristora w saszetkach 5x23g
Czekolada na gorąca o smaku białej czekolady Ristora to kremowa i gęsta mieszanka deserowa, którą w prosty sposób można przygotować na kuchence lub przy pomocy ekspresu.
Przeczytaj dalej- Liczba sztuk w opakowaniu: 5
- Opakowanie: 115g
- Rodzaj: Czekolada na gorąco
Czekolada na gorąco Ristora 500g
Czekolada na gorąco Ristora to czekolada włoskiego producenta, którą można przygotować samemu w domu. Opakowanie pysznej i gęstej czekolady ma 500g.
Przeczytaj dalej- Opakowanie: 500g
- Rodzaj: Czekolada na gorąco
Czekolada biała na gorąco w puszce na gorąco 800g
Czekolada biała na gorąco włoskiego producenta Ristora to mieszanka deserowa o smaku białej czekolady. Czekolada jest kremowa i gęsta dostępna w większej puszce o pojemności 800g.
Przeczytaj dalej- Opakowanie: 800g
- Rodzaj: Czekolada na gorąco
Ristora to producent oryginalnej, włoskiej czekolady do picia o niepowtarzalnym smaku i gęstej, kremowej konsystencji. Firma Ristora mieści się w północnych Włoszech i tam produkuje wysokiej jakości czekoladę do picia podawaną w wielu lokalach gastronomicznych. Ristora zajmuje się produkcją czekolady barowej używanej zarówno w czekoladziarkach jak również w mniejszych lokalach gdzie czekolada jest przygotowywana pod dyszą ciśnieniową ekspresu do kawy.