Opinie o Młynek do kawy z wagą Melitta Calibra 1027-01

  • Melitta Calibra to młynek do kawy, który posiada zintegrowaną wagę cyfrową. Dzięki temu możemy zmielić zawsze oczekiwaną ilość kawy. Młynek posiada 39 ustawień stopnia grubości mielenia i doskonale sprawdzi się do alternatyw oraz espresso.
Kod produktu: 4006508221561
Producent: MELITTA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 8 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Emila, Biała Podlaska
2020-11-22
Wysyłka przyszła bardzo szybko, w ciągu 24 h. Młynek był bardzo dobrze zapakowany. Co do samego młynka jest ładny, cichy, nie rozsypuje kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2020-11-02
Jestem bardzo zadowolony z powyższego młynka. Prosty w obsłudze, intuicyjny, posiada kilka trybów mielenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Warszawa
2020-10-28
Młynek pierwsza klasa jak na potrzeby domowe. Mieli tak jaka jest potrzeba. Nie ma do czego się przyczepić.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Konstancin-Jeziorna
2020-10-18
Swietny’
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Weronika, Toruń
2020-09-29
Znacznie ułatwił mi życie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Malwina, Białobrzegi
2020-07-13
Młynek świetny. Cichy, dużo stopni mielenia, przyjemne funkcje mielenia na wagę, filiżanki lub do kolby. Bardzo wygodny dla amatora. Ładny i elegancki, czytelny wyświetlacz. Świetnego espresso pewnie nie da się zrobić, ale za to kawa z French Press pyszna. Długo się zastanawiałam, ale to był strzał w dziesiątkę!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Trzcianka
2020-06-22
Z młynka jestem zadowolony.Bardzo przydatny jest wybór programu mielenia kawy według wagi i liczby filiżanek.Młynek jest stosunkowo cichy i ma dużo poziomów mielenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Świnoujście
2020-05-18
Wspaniały młynek Cichy,mieli doskonale szczególnie na drobnych ustawieniach do espresso Waga i programy w pełni satysfakcjonujące. Polecam
Opinia naszego klienta w
    pixel