Opinie o Młynek do kawy z wagą Melitta Calibra 1027-01

  • Melitta Calibra to młynek do kawy, który posiada zintegrowaną wagę cyfrową. Dzięki temu możemy zmielić zawsze oczekiwaną ilość kawy. Młynek posiada 39 ustawień stopnia grubości mielenia i doskonale sprawdzi się do alternatyw oraz espresso.
Kod produktu: 4006508221561
Producent: MELITTA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 44 Średnia ocena: 4.91
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Miłosz, Kraków
2022-07-18
Młynek zakupiłem do kawiarki i w tej roli sprawdza się znakomicie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Stargard
2022-04-11
Młynek jak do tej pory sprawuje się bardzo dobrze. Wielość różnorodnych ustawień daje możliwość ich dostosowania do tego jaką i ile kaw chcemy zrobić. Urządzenie spełnia moje oczekiwania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Sanok
2022-03-20
wszystko OK młynek wspaniały
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zygmunt, Dąbcze
2022-02-10
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Bydgoszcz
2022-01-09
Młynek bardzo fajny. Waga bardzo dokładna, mieli bardzo cicho. Był na prezent, obdarowany jest bardzo zadowolony.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dagmara, Kiełczów
2022-01-07
Młynek spełnił moje oczekiwania, prosty i intuicyjny w obsłudze. dobrze mieli ziarna. Jestem bardzo zadowolona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Rzeszów
2021-12-27
młynek spełnia wymagania jak w opisie. Polecam. Obsługa i wysyłka - OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Natalia, Kraków
2021-12-20
Udany zakup!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Gniechowice
2021-11-11
Młynek jest u mnie ok. 3 tygodnie. Sprawdza się bardzo dobrze. Mieli i drobno i grubo. Polecam. Ewa z Gniechowic
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, GLIWICE
2021-11-11
Świetny sprzęt. Dostaję przygotowaną kawę zgodnie z moimi potrzebami. Godny polecenia. :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Marek, Ściegny
2021-10-31
Świetny do wszystkiego, poza espresso. Aeropress, filtrowana, frenchpress, kawiarka. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Jarocin
2021-10-11
Doskonały zakup, profesjonalna obsługa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ARKADIUSZ, Rydułtowy
2021-09-24
Super produkt kawa zmielona perfekcyjnie Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Sępólno Krajeńskie
2021-09-19
Super młynek. Rewelacja. Wszystko zgodnie z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Jelenia Góra
2021-08-31
Młynek do kawy jest zdumiewająco prostu w obsłudze. Dodatkowym atutem jest waga do zmielonej kawy,dzięki ktorej napar kawowy jest powtarzalny i aromatyczny. Młynek spełnia moje oczekiwania. Dorota Jelenia Góra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Warszawa
2021-08-21
Dobrej jakości młynek ze stalowymi żarnami, duża skala stopni mielenia, do tego przydatna waga.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Gdańsk
2021-08-01
Szybko mieli i jest prosty w obsłudze. Dobrze się sprawdza do metod przelewowych, ale jeśli ktoś chce mielnic kawę do ekspresu to grind może być za gruby (nie sprawdzałem, bo takiego nie posiadam).
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Kruszyna
2021-06-04
szybko i sprawnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Maciej, Łazy
2021-04-10
Mielenie super. Ale ważenie jest do bani a bardzo mi na tym zależało. Czysty przypadek i za każdym razem inny wynik. Będę reklamować.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łucjan, Rybnik
2021-03-11
SS
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: KRZYSZTOF, ŚWIDNIK
2021-02-10
Młynek bardzo praktyczny, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Tarnów
2021-02-09
Młynek kupiony do biura do ekspresu przelewowego - wybór nie był łatwy, ale wydaje się że trafiony w dziesiątkę. Pochwalić trzeba przede wszystkim możliwość podstawienia różnych pojemników pod wysyp kawy oraz zaprogramowane opcje odmierzania zmielonej kawy: liczba filiżanek, żądana waga lub mielenie na czas on/off. Wykonanie i wygląd młynka też na wysokim poziomie. Regulacji grubości oraz jakości mielenia nie jestem w jestem stanie ocenić ze względu na brak porównania i jeszcze małą wiedzę w tym temacie - skala jest czytelnie opisana a zmiana ustawień stopniowa, łatwa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Olsztyn
2021-02-08
Dostawa expresowy, towar zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Toruń
2021-01-28
Bardzo przyjemny, prosty młynek, lekko przeważa kawę zmielona (ok 1,5g) od wartości ustawionej. Wąski, nie za cichy, bardzo polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zdzisław, Szczecin
2021-01-28
Melitta sprawuje się na daną chwilę bardzo dobrze.Jest cicha jak mieli kawę.Przed Melittą miałem Nivoa która po roku mielenia padła ,a jak mieliła to słychać ją było na całym osiedlu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Mielec
2021-01-28
Wszystko super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Wieruszów
2021-01-27
Bardzo kompaktowy rozmiar, zmieści się w każdej kuchni, bardzo szybka i łatwa obsługa. Dzięki właśnie obsłudze i sposobom mielenia kawy z pewnością sprawi mnóstwo frajdy każdemu domowemu wielbicielowi kawy. Polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Gniezno
2021-01-18
Bardzo polecam sklep,szybką realizację zamówienia.Mlynek ekstra polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Gliwice
2021-01-17
Młynek sprawdza się świetnie - spełnia wszystkie nasze oczekiwania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Radosław, Opole
2021-01-16
Super młynek
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Antoni, Chmielnik Rzeszowski
2021-01-12
super młynek, ekstra sprawa z tą waga do mielenia kawy + możliwość ustawienia czasu mielenia np. do kolby.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Tarnobrzeg
2021-01-07
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Wrocław
2021-01-04
Jestem mega zadowolony z wyboru.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Malbork
2020-12-28
fajny młynek
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Wrocław
2020-12-14
Świetny młynek,polecam bardzo
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Warszawa
2020-12-11
Młynek działa od ponad miesiąca całkiem sprawnie - używany ze 3-4 razy dziennie. Najdrobniejsze ustawienie faktycznie nie jest tak drobne jak do profesjonalnych ekspresów, ale do "domowego" ekspresu jest jak najbardziej OK (drobniejszego mój ekspres by pewnie nie pociągnął). Po paru eksperymentach używam głównie mielenia na czas - podstawiam kolbę i sypię prosto do niej. Żona do przelewu używa pojemnika i wagi - wszystko po prostu działa :) Warto jednak pojemnik wstawiać zaraz z powrotem - na wylocie z młynka faktycznie osadza się trochę zmielonej kawy, która po jakimś czasie (albo opukaniu) w końcu spada, ale może nabrudzić. Na szczęście tacka wagi jest zdejmowana, więc też łatwo wyczyścić. Na razie oceniam 5/5 w stosunku do moich potrzeb i oczekiwań.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Emila, Biała Podlaska
2020-11-22
Wysyłka przyszła bardzo szybko, w ciągu 24 h. Młynek był bardzo dobrze zapakowany. Co do samego młynka jest ładny, cichy, nie rozsypuje kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2020-11-02
Jestem bardzo zadowolony z powyższego młynka. Prosty w obsłudze, intuicyjny, posiada kilka trybów mielenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Warszawa
2020-10-28
Młynek pierwsza klasa jak na potrzeby domowe. Mieli tak jaka jest potrzeba. Nie ma do czego się przyczepić.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Konstancin-Jeziorna
2020-10-18
Swietny’
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Weronika, Toruń
2020-09-29
Znacznie ułatwił mi życie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Malwina, Białobrzegi
2020-07-13
Młynek świetny. Cichy, dużo stopni mielenia, przyjemne funkcje mielenia na wagę, filiżanki lub do kolby. Bardzo wygodny dla amatora. Ładny i elegancki, czytelny wyświetlacz. Świetnego espresso pewnie nie da się zrobić, ale za to kawa z French Press pyszna. Długo się zastanawiałam, ale to był strzał w dziesiątkę!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Trzcianka
2020-06-22
Z młynka jestem zadowolony.Bardzo przydatny jest wybór programu mielenia kawy według wagi i liczby filiżanek.Młynek jest stosunkowo cichy i ma dużo poziomów mielenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Świnoujście
2020-05-18
Wspaniały młynek Cichy,mieli doskonale szczególnie na drobnych ustawieniach do espresso Waga i programy w pełni satysfakcjonujące. Polecam
Opinia naszego klienta w
    pixel