Opinie o Ekspres do kawy Saeco Aulika Focus V2 Antracite

  • Automatyczny ekspres do kawy Saeco Aulika Focus z funkcją one touch cappuccino. Saeco Aulika Focus to bardzo prosty w obsłudze ekspres automatyczny który doskonale sprawdza się w małych biurach i lokalach gastronomicznych - wydajność około 50 kaw dziennie
Kod produktu: 8016712035676
Producent: SAECO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 9 Średnia ocena: 4.67
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , TOMASZÓW MAZOWIECKI
2021-11-27
Ekspres bardzo fajny, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Kutno
2021-05-17
Podniebienie, gdyby mówiło, to by powiedziało: Wspaniały jesteś TY EKSPRESIE DO KAWY SAECO AULIKA FOCUS V2 !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Ożarów Mazowiecki
2021-04-24
Ekspres godny polecenia do niedużego biura.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna Maria, Raszyn
2021-01-28
Wszystko kwestia gustu i potrzeb. Dla mnie ten ekspres jest świetny. Od 5 lat mamy w pracy starszy model i teraz dokupiliśmy dwa kolejne urządzenia. W miarę intuicyjny w obsłudze, ma sporo różnych funkcji, nigdy nie korzystaliśmy z mleka, więc nie wiemy jak działa spienianie ;). Nie jest to ciche urządzenie - dość głośno mieli i dość głośno syczy przy nalewaniu (ma to swoją zaletę, bo siedząc w biurze po sąsiedzku słyszę, czy moja americana już się zrobiła ;) ). Jest trochę zachodu z czyszczeniem i odkamienianiem (pani sprzątająca w firmie nie ogarnia tematu, więc sami sobie czyścimy ;) ). Starszy model od 5 lat nie miał żadnej awarii i nigdy nie odmówił współpracy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 2 / 5 )
Autor: Łukasz, Bydgoszcz
2020-06-27
Duże rozczarowanie. Ekspres miał być następcą niezłej serii capucciono royal. Niestety jest znacznie gorszy. Ciężko dobrać do niego kawę, która po zaparzeniu nie miałaby posmaku sypanki. Ekspres wydobywa też mocno gorycz kawy. Regulacja stopnia zmielenia czy ilości kawy wiele nie zmienia. Do tego ekspres bardzo często i dość długo czeka na nagrzanie wody, ma długie cykle płukania i rozruchu po uruchomieniu. Tackę ociekową trudno się wkłada (ciężko trafić w prowadnicę). Symbole na przyciskach łatwo się ścierają. Ekspres jest głośny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GMINA, Komańcza
2020-03-20
Świetny ekspres. Łatwy w utrzymaniu. Szybka dostawa i dogodne warunki zapłaty.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Przemyśl
2019-07-30
Kupiliśmy ekspres do biura. Pracownicy są bardzo zadowoleni z użytkowania tego ekspresu, każdy parzy swoją ulubiona kawę. Robimy kaw bardzo dużo szczególnie gdy są organizowane zebrania czy sesje. Kupując ekspres bardzo Nam zleżało aby mógł dziennie rozbić dużą ilość kawy. Polecamy ten ekspres.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor:
2017-03-30
Użytkujemy ten ekspres od blisko pół roku i jesteśmy bardzo zadowoleni. Co prawda pracuje dość głośno w porównaniu z Jurą którą mamy w drugim biurze, ale da się to przeżyć. Prosta obsługa i duże zbiorniki na pewno są plusem tego ekspresu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Rzeszów
2017-01-05
Polecam
Opinia naszego klienta w
    pixel