Opinie o Kawa ziarnista Parana Caffe Extra Bar 1kg

  • Wysokiej jakości mieszanka ziaren Arabiki (50%) i Robusty (50%) pochodzących z Brazylii, Guatemali, Kostaryki oraz Peru. Starannie wyselekcjonowane, najlepsze ziarna kawy palone są w rodzinnej włoskiej palarni z 50-letnią tradycją.
Producent: PARANA CAFFE

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 26 Średnia ocena: 4.77
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Gliwice
2020-12-06
smak kawy jak w opisie i jakiego się spodziewałem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Zdunska Wola
2018-02-11
Świetna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Starachowice
2017-12-11
Rewelacja ! Moim zdaniem najlepsza kawa do kaw z mlekiem a przetestowałem już wiele kaw z tego sklepu. Delikatna i mocna!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Dąbrowa Górnicza
2017-08-31
Smaczna, ale nie moja ulubiona. Przy Espresso Italiano wypada trochę blado. Polecam do kaw mlecznych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Łódź
2017-05-24
Kawa bardzo dobra, aromatyczna. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kacper, Ozorków
2017-01-19
Zgadzam się w 100% z opinią pana Andrzeja. Latte i cappuccino rewelacja, espresso nieco cierpkie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Białośliwie
2016-05-29
Niezła kawa do latte.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAGDALENA, WROCŁAW
2016-05-05
super kawa, najlepsza jaką piłam, wybrana spośród wielu...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KRYSTYNA, DĄBROWA BIAŁOSTOCKA
2016-02-29
Kupuję po raz kolejny , świetna kawa z mlekiem jak i bez mleka. obsługa jak zawsze na medal Krystyna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Bożena, Pawłowice
2016-02-11
Kawa dobra obsługa expresowa Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Michał, Żywiec
2015-12-20
Smaczna, aromatyczna pozbawiona goryczy i kwaśnego posmaku kawa. Polecam do espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Halina, Tomaszów Mazowiecki
2015-03-12
Kawa bardzo dobra.Intensywny jednoczesnie łagodny smak smak.Sklep godny polecenia.Szyka przesylka.Bardzo dobry kontakt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Mogilno
2014-10-29
Super kawa. Zaczne tylko j pić.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Lubaczów
2014-08-02
Bardzo dobra kawa, intensywny wyrazisty smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Warszawa
2014-07-24
Profesjonalny sklep, kawa aromatyczna i łagodna, bardzo smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Wałcz
2013-12-04
Kawa pyszna, aromatyczna z fantastyczną cremą. Polecam produkt. Błyskawiczna wysyłka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Warszawa
2013-07-25
Fajna kawa. Espresso bardzo aromatyczne, z ogromną rudą cremą :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Tychy
2013-05-23
Kawa przepyszna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karina, Swędów
2013-05-22
Łagodniejszy smak , niekoniecznie trzeba pić z mlekiem(szczególnie jeśli nie lubi sie zbyt mocnych kaw. Świtna do expressu ciśnieniowego.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Andrzej, Łomianki
2013-05-18
Kawa super nadaje się do latte - ma bardzo intensywny smak. Do espresso moim zdaniem nieco zbyt cierpka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aurelia, Leszno
2013-05-03
kawa smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Mirosław, Lubiszewo
2013-04-24
Fajny, ciekawy smak:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Dariusz, Dolaszewo
2013-04-20
Niezby wyrafinowana powszechnosc..lepiej dolozyc kilka zlotowek na cos lepszego.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marlena, Warszawa
2013-03-08
Kawa znakomita, zawiera wszystko co powinna mieć doskonała w moim mniemaniu kawa - moc, aromat, odpowiedni bukiet, po prostu... TERROIR :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogdan, Legionowo
2013-02-01
lagodna, smaczna kawa. Czesto ja kupuje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jędrzej, Lwówek
2012-11-23
kawa rewelacja aromat jest niesamowity polecam
Opinia naszego klienta w
    pixel