Opinie o Ekspres do kawy Melitta E950-203 Solo - srebrno-czarny

  • Jeden z najmniejszych automatycznych ekspresów do kawy na świecie. Melitta Solo to urządzenie idealne do domu, które pozwoli przygotować perfekcyjna kawę czarna. Wspaniały design został połączony z nowoczesną technologią.
Kod produktu: 4006508195978
Producent: MELITTA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 8 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Warszawa
2022-09-04
nic mi więcej nie potrzeba - dobra kawa (a to nie jest mój pierwszy ekspres)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANDRZEJ, Stegna
2022-08-25
sklep konesso to jeden z najlepszych sklepów ze sprzetem melitta jakie poznałem . zakup bez problemów , solidne zapakowanie towaru i wysyłka w tempie expresowym , kontakt non stop żadnych opóznionych informacji. szczerze polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Rzeszów
2022-08-04
Szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem. Przejrzyste warunki zamówienia i ewentualnych reklamacji. Polecam zakupy w sklepie Konesso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Warszawa
2022-06-16
Ekspres spisuje się bez zarzutu. Obsługa urządzenia prosta , intuicyjna. Kawa bardzo dobra. Jeżeli komuś nie jest potrzebne mleko do kawy ( tak jak mnie) to bardzo polecam ten ekspres. Dobra jakość w rozsądnej ceni.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Milanówek
2022-01-15
Super produkt dla wielbicieli czarnej kawy. Jestesmy bardzo zadowoleni, w tej cenie naprawde bezkonkurencyjny. Troche głośny, oraz posiada maly zbiornik na wode, ale nie mozna miec wszystkiego. W zamian jest dosyc maly (waski) ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Zgierz
2021-11-11
Bardzo prosty w obsłudze ekspres . Robi bardzo dobra kawę, brak spieniacza do melak uważam za zaletę bo jest mniej do czyszczenia. Bardzo polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Kozienice
2018-08-20
Bardzo prosty ekspres, który idealnie pasuje do domu. Piję tylko kawy czarne więc zdecydowałem się na Melittę, a cena jest bardzo atrakcyjna za tak dobry ekspres. Polecam bo sprawuje się na piątkę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Suwałki
2018-04-23
Do kawy czarnej idealny ekspres w atrakcyjnej cenie. Bez skomplikowanych opcji i wygląda elegancko.
Opinia naszego klienta w
    pixel