Opinie o Czekolada na gorąco Ristora Bar Densa 5x25g

  • Czekolada na gorąco - Oryginalna, prawdziwa, gęsta czekolada na gorąco z północnych Włoch o niepowtarzalnym smaku. Opakowanie: 5 saszetek po 25g
Kod produktu: 8004990353490
Producent: RISTORA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 17 Średnia ocena: 4.76
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kacper, Warszawa
2021-01-14
spoko towar, piję już długi czas
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Kraków
2021-01-12
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Legnica
2021-01-09
Czekolada WSPANIAŁA dziękuję ,,,pozdrawiam Jerzy P.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kacper, Warszawa
2021-01-05
smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Grabiny
2021-01-04
zamówienie przyszło błyskawicznie mimo przedświątecznego okresu. Firma solidna , polecam !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Warszawa
2020-12-29
Czekolada bardzo smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Julia, Gdańsk
2020-12-23
Pyszne
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Władysław, Góra
2020-12-22
POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Skórzewo
2020-11-21
Czekolada bardzo smaczna . Należy odrobinkę dłużej podgrzewać i staje się gęsta . Super i o to chodzi w czekoladzie na gorąco.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: EWA, WIELICZKA
2020-11-15
Jestem pozytywnie zaskoczona ta czekolada. Faktycznie smakuje jak w pijalni czekolady :) z pewnością zamówię kolejne opakowanie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Olga, Wrocław
2019-11-12
Pyszna. Gęsta, bardzo słodka. Skład taki sobie, ale zdrowe rzeczy tak nie smakują. ogólnie, na chłodne dni, nawet w biurze, super!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Klaudia, Piekary Śląskie
2018-12-17
Pyszna i aromatyczna. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Adam, Piotrków Trybunalski
2018-11-05
Czekolada raczej mi nie smakowała ,bardziej mi przypominała budyń czekoladowy niż czekoladę na gorąco.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Szubin
2017-11-12
Gęsta i aromatyczna czekolada, polecam. Zrobiłem ekspresem -duszą do spieniania mleka, zgodnie z przepisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Bogatynia
2017-07-18
Niczego sobie czekolada :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Joanna, Maków Mazowiecki
2017-07-14
Czekolada przepyszna,polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Będzin
2017-06-09
bardzo gęsty napój, czekolada w czekoladzie - syn bardzo zadowolony
Opinia naszego klienta w
    pixel