Opinie o Kawiarka Bialetti Moka Express 2 filiżanki

  • Kawiarka Moka Express Bialetti wykonana z aluminium, której cechą charakterystyczną jest najpopularniejszy i niezmieniony od lat 30. XX wieku kształt, pozwala zaparzyć 2 filiżanki prawdziwego włoskiego espresso na kuchenkach gazowych i elektrycznych.
Producent: BIALETTI

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 13 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Klaudia, Stalowa Wola
2020-11-27
Polecam. Wszystko szybko i sprawnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Katowice
2020-10-30
Bardzo fajna kawiarka, super sprawdza się w parze z podkładką do płyt indukcyjnych (także Bialetti).
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Gdynia
2020-10-25
Najlepsza i kultowa kawiarka. Błyskawiczna dostawa w bardzo ładnie zapakowana, zabezpieczona. Całość zrobiła na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Z kawiarką dostałem kawę w gratisie i kupony promocyjne. Gorąco polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Warszawa
2020-10-19
Produkt zgodny z opisem. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Wrocław
2020-10-18
Kawiarka godna polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Wrocław
2020-04-04
Super kawiarka, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANDRZEJ, BYDGOSZCZ
2020-03-20
Bardzo dobry produkt w całkiem przyzwoitej cenie. Jestem zadowolony, tym bardziej, że to już moja 3 kawiarka tej marki. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Margarita, Stalowa Wola
2020-02-24
Kawiarka bardzo dobrej jakości, klasyk włoskich kawiarek. Zadowolenie z produktu oraz usług sklepu. Godni polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Natalia, Strzyżów
2020-02-17
Rewelacyjny produkt bardzo dobrze i solidnie wykonany!!! Szybką przesyłka warte każdej ceny!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mikołaj, Warszawa
2019-10-27
Pojemność raczej dla jednej osoby, przy użyciu dla dwóch porcje są niewystarczające. Części zamienne łatwo dostępne w serwisie konesso. Przyrządzanie kawy w takiej kawiarce to proces dający dużo przyjemności. Kawiarka prezentuje się bardzo ładnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Dąbrowa Górnicza
2019-05-23
Ładnie wykonana. Dostępność części zamiennych (uszczelki itp.) na plus. Pojemność 2tz idealna dla jednej osoby.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Gdańsk
2018-09-18
Również polecam tą kawiarkę :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Kielce
2018-05-07
Produkt rewelka!!
Opinia naszego klienta w
    pixel