Opinie o Syrop CINNAMON MONIN 0,7 L - cynamonowy

  • Syrop cynamonowy francuskiego producenta MONIN w szklanej butelce o pojemności 0,7 litra. Syrop o barwie jasnego bursztynu i wybornym smaku cynamonu. Bardzo dobrze sprawdzi się jako dodatek do kawy, herbaty i koktajli.
Kod produktu: 3052910056476
Producent: MONIN

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 19 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Legnica
2022-03-19
Idealny do kawy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Legnica
2022-03-06
wyśmienity do kawy i herbaty rozgrzewającej
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ROMANA, BARANOWO
2022-02-11
mój ulubiony polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Legnica
2022-02-03
Idealny do kawy i herbaty
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Staroźreby
2022-01-27
Bardzo dobry syrop mój ulubiony
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Poznań
2022-01-12
Syropy Monin to klasa sama w sobie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Martyna, Ruda Śląska
2021-11-26
Przesyłka przyszła szybko i bardzo dobrze zapakowana, a syrop przepyszny! Idealny na jesień i zimę, bardzo polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Gliwice
2021-10-21
Super produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakubowski, Radom
2021-07-19
Bardzo dobrej jakości syrop do kawy i deserów , podobnie jak inne tej marki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Warszawa
2021-04-19
Znakomity dodatek do espresso Gorąco polecam !!! Jacek Warszawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Warszawa
2021-04-17
syrop znakomity, dodaję go do wszystkich rodzajów kaw, które pijam Jacek Warszawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Rabka-Zdrój
2021-03-28
Polecam Bardzo dobry.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Sanok
2020-11-20
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Twardogóra
2020-10-21
Polecam serdecznie sklep szybka dostawa bardzo dobrze zapakowany towar. Likier cynamonowy rewelacja. POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dagmara, Toruń
2020-10-16
Szybka wysyłka, syrop przepyszny. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrianna, Szczecin
2020-03-05
Dla mnie za mało aromatyczny. Nieco się rozczarowałem, w porównaniu do piernika, w kawie absolutnie ginie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Grudziądz
2017-01-09
Syrop spełnił moje oczekiwania. Intensywny zapach oraz wspaniały smak, a do tego bardzo wydajny. Idealny do gorących napojów oraz deserów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Katowie
2016-11-18
Aromat cynamonu - świąteczne klimaty :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Radocza
2016-10-28
polecam dla amatorów nutki cynamonu w porannej kawie
Opinia naszego klienta w
    pixel