Opinie o Młynek do kawy Wilfa Svart CGWS-130B

  • Wilfa Svart CGWS-130B to niewielkich rozmiarów, estetycznie wykonany młynek do kawy. Svart CGWS-130B to młynek, który doskonale sprawdzi się dla każdego miłośnika kawy jak i zaawansowanego baristy, który oczekuje stosunkowo równego i szybkiego przemiału.
Kod produktu: 7044876057716
Producent: WILFA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 12 Średnia ocena: 4.92
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zygmunt, Warszawa
2020-10-25
Znakomity młynek.. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Konrad, Terespol
2020-09-25
Świetny młynek dla osób rozpoczynających przygodę z dobrą kawą. Używany kilka razy dziennie do kawiarki i aeropressu. Wygląda i działa bardzo dobrze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Judyta, Wrocław
2020-09-24
Młynek polecili nam znajomi.To był bardzo dobry wybór, młynek sprawuje się świetnie. Zapach świeżo mielonej kawy powoduje błogość na samą myśl kawy. Stopień zmielenia można dobrać wg własnych upodobań. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Warszawa/Wesoła
2020-09-21
To mój pierwszy młynek do kawy, więc nie mam porównania. Użytkuję go od kilku tygodni i nie mam większych zastrzeżeń. Jedyne co przeszkadzało mi na początku, to elektryzujący się pojemnik na zmieloną kawę, ale już się przyzwyczaiłem i nie zwracam na to uwagi. Młynek mieli szybko, dokładnie i nawet niezbyt głośno.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Warszawa
2020-09-12
Super produkt. Bardzo sprawna wysyłka :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Radom
2020-09-07
Bardzo fajny!Spełnia oczekiwania!!!Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Onufryjewo
2020-05-29
Dostałem maila że produkt jest dostępny, zanim zdążyłem zamówić, już był niedostępny. Co się stało, skoro cała czynność zajęła mi może ze 3 minuty. pozdrawiam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Gdańsk
2020-05-19
Długo się zastanawiałem nad wyborem młynka. Wcześniej miałem tylko podstawowy ręczny z Hario. Po namysłach zdecydowałem się jednak na elektryczna Wilfę i nie żałuje wyboru. Kawa z V60 czy Clevera w końcu wychodzi smaczna. Ładnie wygląda i prezentuję się w kuchni. Nie jest najcichszy ale nie mam porównania do innych więc może inne są nawet głośniejsze :) Miele głównie jasne kawy i nie miałem żadnych problemów z przemiałem czy zacinaniem (podobno poprzedni, srebrny model miewał takie problemy). W pełni polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, WROCŁAW
2020-05-07
Bardzo ładny młynek, materiały i wykonanie wydają się bardzo porządne. Bardzo równy przemiał, z małą ilością pyłu ( w stosunku do ceny), ale nie potrzeba więcej do domu. Nie nadaje się do ekspresu ciśnieniowego, ale poza tym do alternatyw czy przelewów super. Jestem w pełni zadowolony.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Ilona, Pogwizdów
2019-10-04
Sam młynek jest super. Jeden mankament to ustawianie czasu mielenia, nie da się go ustawić. Albo namieli na nie całą filiżankę albo na dwie. Duży rozrzut. Mam poprzedni model i ma to samo. Producent się nie postarał. Ale można włączać i wyłączać ręcznie w zależności ile kawy potrzeba. Po tygodniu dochodzi się do wprawy. :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Kozy
2019-09-23
Jest to mój pierwszy młynek elektryczny i jestem z niego zadowolony. Był kupiony z myślą o mieleniu kawy pod kawiarkę i sprawdza się do tego bardzo dobrze. Ilość zmielonej kawy ustawia się za pomocą pokrętła czasu więc do właściwej ilości kawy dochodzi się metodą prób i błedów. Później wystarczy wcisnąć tylko 1 przycisk i gotowe.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Kraszkowice
2019-04-06
Polecam. Wybrałem droższy model ponieważ ma zmniejszone obroty co za tym idzie więcej sily, przemielił już ok 2kg kawy jasnej i nigdy się nie zacina. No i kolor czarny bardziej mi odpowiadał. Jedyny minus to średnio nadaje się do mielenia małej ilości różnych kaw, ponieważ po każdym mieleniu w żarnach zostaje 1-2g kawy i zmieniając kawę trzeba pamiętać by wyczyścić młynek po poprzedniej kawie (wystarczy zmielić parę ziaren nowej kawy by pozbyć się tego co pozostało po poprzedniej) Jakość przemiału wydaje mi się ze jest lepsza od ręcznych młynków Hario.
Opinia naszego klienta w
    pixel