Opinie o Młynek do kawy Wilfa Svart CGWS-130B

  • Wilfa Svart CGWS-130B to niewielkich rozmiarów, estetycznie wykonany młynek do kawy. Svart CGWS-130B to młynek, który doskonale sprawdzi się dla każdego miłośnika kawy jak i zaawansowanego baristy, który oczekuje stosunkowo równego i szybkiego przemiału.
Kod produktu: 7044876057716
Producent: WILFA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 33 Średnia ocena: 4.94
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Valentin, Warszawa
2021-04-03
Very good value for the money. I use it for filter coffees and other alternative methods and it works just fine for it. It is significantly quieter than the silver version.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Silnowo
2021-03-22
Młynek mieli super i z tego jestem bardzo zadowolony, ale mam drobne uwagi do: sekundnik czyli czas mielenia czasami różnie odmierza czas (raz na kilka mieleń sekundnik działa za krótko) i dużą uciążliwością jest pojemnik na zmieloną kawę (trudne jest przesypanie kawy z pojemnika bez rozsypania kawy ponadto zawsze jakimś cudem rozsypana jest kawa w młynku pod pojemnikiem)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2021-03-19
wszystko w porządku,)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Warszawa
2021-03-05
Piękny :) głośność nie przeszkadza, mieli kawę jak trzeba ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Częstochowa
2021-02-28
Młynek idealny do warunków domowych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Kuźnica
2021-02-22
Wszystko w porządku, szybka wysyłka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Warszawa
2021-02-21
świetny młynek, polecam każdemu zarówno do ekspresu ciśnieniowego jak i do dripp'a. Odpowiednia grubość mielenia, prosty w użytkowaniu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Gdańsk
2021-02-19
Mlynek jak najbadziej godny polecenia. Jakosc mielenia zadowalajaca. Ale jedno mi sie nie podoba.Ze punkty za zakup mlynka nie sa naliczane a powinny byc.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Łubiana
2021-01-21
Pełne zadowolenie, zarówno z produktu jak i z usługi!!! Produkt wysokiej klasy, polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Szczecin
2021-01-20
Młynek kupiony został na prezent i sprawdza się świetnie dla różnych metod parzenia. Ogromny plus również za dostawę - zamówiony w środę wieczorem dotarł już na piątek (a to wszystko w okresie przedświątecznym). Bardzo gorąco polecam zarówno towar jak i obsługę!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Konrad, Wrocław
2021-01-19
Używam od lat. Moim zdaniem pierwszy słuszny młynek elektryczny - wszystko co poniżej nie ma najmniejszego sensu. Jego największą wadą jest pylenie przez nastawy grubości mielenia mogą się różnić od tych napisanych na młynku. Gorąco polecam komuś kto zmęczył się mieleniem ręcznym i nie chce wydać fortuny na młynek elektryczny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartłomiej, Wrocław
2021-01-18
Wszystko w porządku, polowałem na ten młynek przed świętami, już straciłem nadzieję, bo nigdzie nie był dostępny. Na kilka dni przed otrzymałem info o dostępności złożyłem zamówienie. Sama wysyłka nieco się opóźniała i musiałem codziennie dzwonić żeby dopytywać czy młynek na pewno zostanie wysłany ale koniec końców przyszedł na drugi dzień po wysłaniu i święta zostały uratowane :) Jeżeli chodzi o sam młynek to działa tak jak powinien, spełnił oczekiwania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Skierniewice
2021-01-17
Zamówienie zrealizowane bardzo szybko, towar zgodny z opisem, z który spełnia wszystkie moje oczekiwania. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Zgorzelec
2020-12-28
Młynek ten oceniam na 5. Picie kawy zmielonej w tym młynku i zaparzonej z wykorzystaniem drip Hario V 60-02 z wykorzystaniem pozostałych kupionych w tym celu produktów zmieniło całkowicie moje odczucia smakowe dotyczące picia kawy. Teraz picie kawy to czysta poezja. Dodam, że kawa, którą również kupiłem w sklepie KONESSO jest, jak ta wisienka na torcie. Dziękuję pracownikom tej firmy za wspaniałe i rzetelne doradzanie dotyczące zamawianych produktów. Pozdrawiam. Edward.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Oliwia, Wrocław
2020-12-12
Bardzo fajny młynek - łatwa regulacja, szeroki zakres grubości mielenia, zajmuje mało miejsca na blacie i ładnie się prezentuje. Jedyny minus dla mnie to pojemnik na zmieloną kawę - elektryzuje się i jest niespecjalnie wygodny w użyciu ze względu na kształt, ale nie zmienia to mojego zadowolenia z zakupu. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karol, Kraków
2020-12-07
Trudno o lepszy młynek w tej cenie. Prosta, porządna konstrukcja i bardzo dobra jakość wykonania. Na żywo robi dużo lepsze wrażenie niż na zdjęciach.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Rzeszów
2020-12-06
To jest chyba najlepszy zakup w życiu. Ten młynek jest boski. Ale tu mam chyba ocenić transakcję. Obsługa perfekt. Towar dotarł cały, ładnie zapakowany. 6 gwiazdek. Dziękuję
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciek, Warszawa
2020-11-30
Cena się broni. Najlepsza opcja dla alternatyw, stalowe żarna robią robotę, lepiej dopłacić do tego modelu niż tańszego doś popularnego De'Longhi. Jedyny "minus" to głośność, no ale nie popadajmy w paranoje, fizyki się nie oszuka, a raczej opcji z wygłuszeniem za 700 zł nikt by nie kupił ;) Pękające ziarno słychać i tyle w temacie. IMO w budżecie do tych 800 zł nic lepszego na dzień dzisiejszy się nie kupi. Młynek faktycznie sprawia wrażenie jakby był projektowany by służył dziesiątki lat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Gdańsk
2020-11-30
Bardzo dobra jakość wykonania (czarne boczki aluminiowe!) i prostota obsługi, i to zarówno mielienia jak i czyszczenia. Kupiłem do metod alternatywnych i idealnie się spisuje,
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tymoteusz, Poznań
2020-11-05
Bardzo dobry młynek, mieli równo, szybko, odrobinę głośno ale mi to nie przeszkadza
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Dominik, Gdańsk
2020-10-29
Mielenie równe i w miarę szybkie. Jedyne, co mnie uwiera, to kawa przywierająca do ścianek pojemnika przez statyczną elektryczność. Lepszy byłby pojemnik z metalu. Ale poza tym świetny młynek.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zygmunt, Warszawa
2020-10-25
Znakomity młynek.. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Konrad, Terespol
2020-09-25
Świetny młynek dla osób rozpoczynających przygodę z dobrą kawą. Używany kilka razy dziennie do kawiarki i aeropressu. Wygląda i działa bardzo dobrze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Judyta, Wrocław
2020-09-24
Młynek polecili nam znajomi.To był bardzo dobry wybór, młynek sprawuje się świetnie. Zapach świeżo mielonej kawy powoduje błogość na samą myśl kawy. Stopień zmielenia można dobrać wg własnych upodobań. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Warszawa/Wesoła
2020-09-21
To mój pierwszy młynek do kawy, więc nie mam porównania. Użytkuję go od kilku tygodni i nie mam większych zastrzeżeń. Jedyne co przeszkadzało mi na początku, to elektryzujący się pojemnik na zmieloną kawę, ale już się przyzwyczaiłem i nie zwracam na to uwagi. Młynek mieli szybko, dokładnie i nawet niezbyt głośno.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Warszawa
2020-09-12
Super produkt. Bardzo sprawna wysyłka :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Radom
2020-09-07
Bardzo fajny!Spełnia oczekiwania!!!Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Onufryjewo
2020-05-29
Dostałem maila że produkt jest dostępny, zanim zdążyłem zamówić, już był niedostępny. Co się stało, skoro cała czynność zajęła mi może ze 3 minuty. pozdrawiam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Gdańsk
2020-05-19
Długo się zastanawiałem nad wyborem młynka. Wcześniej miałem tylko podstawowy ręczny z Hario. Po namysłach zdecydowałem się jednak na elektryczna Wilfę i nie żałuje wyboru. Kawa z V60 czy Clevera w końcu wychodzi smaczna. Ładnie wygląda i prezentuję się w kuchni. Nie jest najcichszy ale nie mam porównania do innych więc może inne są nawet głośniejsze :) Miele głównie jasne kawy i nie miałem żadnych problemów z przemiałem czy zacinaniem (podobno poprzedni, srebrny model miewał takie problemy). W pełni polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, WROCŁAW
2020-05-07
Bardzo ładny młynek, materiały i wykonanie wydają się bardzo porządne. Bardzo równy przemiał, z małą ilością pyłu ( w stosunku do ceny), ale nie potrzeba więcej do domu. Nie nadaje się do ekspresu ciśnieniowego, ale poza tym do alternatyw czy przelewów super. Jestem w pełni zadowolony.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Ilona, Pogwizdów
2019-10-04
Sam młynek jest super. Jeden mankament to ustawianie czasu mielenia, nie da się go ustawić. Albo namieli na nie całą filiżankę albo na dwie. Duży rozrzut. Mam poprzedni model i ma to samo. Producent się nie postarał. Ale można włączać i wyłączać ręcznie w zależności ile kawy potrzeba. Po tygodniu dochodzi się do wprawy. :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Kozy
2019-09-23
Jest to mój pierwszy młynek elektryczny i jestem z niego zadowolony. Był kupiony z myślą o mieleniu kawy pod kawiarkę i sprawdza się do tego bardzo dobrze. Ilość zmielonej kawy ustawia się za pomocą pokrętła czasu więc do właściwej ilości kawy dochodzi się metodą prób i błedów. Później wystarczy wcisnąć tylko 1 przycisk i gotowe.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Kraszkowice
2019-04-06
Polecam. Wybrałem droższy model ponieważ ma zmniejszone obroty co za tym idzie więcej sily, przemielił już ok 2kg kawy jasnej i nigdy się nie zacina. No i kolor czarny bardziej mi odpowiadał. Jedyny minus to średnio nadaje się do mielenia małej ilości różnych kaw, ponieważ po każdym mieleniu w żarnach zostaje 1-2g kawy i zmieniając kawę trzeba pamiętać by wyczyścić młynek po poprzedniej kawie (wystarczy zmielić parę ziaren nowej kawy by pozbyć się tego co pozostało po poprzedniej) Jakość przemiału wydaje mi się ze jest lepsza od ręcznych młynków Hario.
Opinia naszego klienta w
    pixel