Opinie o Młynek do kawy Wilfa Svart CGWS-130B + GRATIS KAWA 250g

  • Wilfa Svart CGWS-130B to niewielkich rozmiarów, estetycznie wykonany młynek do kawy. Svart CGWS-130B to młynek, który doskonale sprawdzi się dla każdego miłośnika kawy jak i zaawansowanego baristy, który oczekuje stosunkowo równego i szybkiego przemiału.
Kod produktu: 7044876057716
Producent: WILFA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 99 Średnia ocena: 4.91
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Klaudia, Warszawa
2024-02-11
Kompaktowy, bardzo prosty w obsłudze - intuicyjny. Mieli szybko i dość cicho. Nie mam porównania z innymi młynkami tego typu, ale ten zdaje u mnie egzamin na 100%!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 1 / 5 )
Autor: Łukasz, Ślesin
2023-11-04
Młynek wybrany z polecenia osoby, która użytkowała go dość intensywnie przez dłużysz okres czasu. Niestety ja trafiam na wadliwe egzemplarze. Reklamowałem już dwa razy, pierwszy miał tworzywa, które brzydko pachniały, a drugi miał problem z włącznikiem mielenia. Na tę chwilę w domu wylądował trzeci egzemplarz. Zobaczymy jak się to potoczy jednak zdecydowanie nie polecam. Natomiast jakość obsługi sklepu na najwyższym poziomie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Puławy
2023-10-14
Bardzo dobry młynek na początek przygody z alternatywnymi metodami parzenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Kraków
2023-09-08
Jestem bardzo zadowolona z obsługi. Uszkodzony młynek został bardzo szybko wymieniony i po kilku dniach już miałam nowy młynek w domu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Dąbrowa Białostocka
2023-03-20
Mieli równomiernie, tylko trzeba zwilżyć ziarna, bo zmielone się zelektryzują i się zaczną przyczepiać do wszystkiego.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Rawa Mazowiecka
2023-01-23
Bardzo fajne urządzenie, idealne do użytku domowego. Z czystym sumieniem mogę polecić.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Aleksandrów Łódzki
2023-01-22
Młynek się popsuł po ok. 2 latach. Natomiast proces reklamacji bez zarzutu. Otrzymałem nowy młynek, który działa póki co dobrze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesława, Kraków
2023-01-19
Kontakt (telefoniczny i mailowy) z obsługą sklepu oraz realizacja zamówienia (sposób i czas) to absolutnie pierwsza klasa. Wielkie uznanie również za "pozakupową" opiekę i rozwiazanie problemu nie podlegającego reklamacji! Gratulacje! O samym produkcie na razie mogę powiedzieć tylko tyle, ze działa i spełnia oczekiwania. Jest to moje pierwsze spotkanie z tego typu urządzeniem, zatem nie mam porównania ani wyrobionego zdania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Trzciana
2023-01-16
Młynek spełnia oczekiwania. Wybierany na podstawie opinii znajomych i recenzji z internetu. Ma dwie wady: 1) kształt zasobnika na zmieloną kawę sprawia, że trzeba uważnie przesypywać. 2) Wkładka z żarnem ma minimalny luz, nie wiem czy w każdej sztuce.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2023-01-04
Młynek dobrze mieli, jest ładny i nie zajmuje dużo miejsca. W moim egzemplarzu silnik padł po pół roku, ale Konesso błyskawicznie dostarczyło nowy. Sklep na 5. A produkt - zobaczymy:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Bydgoszcz
2022-12-29
Zamówienie zostało zrealizowane szybo a młynek do tej pory 29.12.22 sprawdza się bardzo dobrze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Warszawa
2022-12-26
Dość drogi, ale wart swojej ceny młynek. Regulacja grubości mielenia ziarna w zależności od tego, w jaki sposób przygotujesz kawę, to bardzo fajna opcja. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Sosnowiec
2022-11-16
To nasz pierwszy elektryczny młynek do kawy, wcześniej męczyłem się ręcznymi. Po 2 tygodniach codziennego użytkowania kilka spostrzeżeń: mieli równo, potrafi mielić drobniej od ręcznego (jaka kawa teraz intensywna, aromatyczna, "piankowa", szczególnie z kolbowego ekspresu!), pokrętło czasu mielenia jest mało precyzyjne (nawet zdarza mu się na tym samym ustawieniu osiągać różne czasy/ilości zmielonej kawy, ale da się spokojnie z tym żyć). Ogólnie jesteśmy zadowoleni!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAŁGORZATA, OLIMPIN
2022-10-13
Jestem bardzo zadowolona :)). Taka kawa to uczta :).
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Białystok
2022-08-26
Jestem bardzo, bardzo zadowolona z młynka. Super zakup!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Bronisławów
2022-08-22
Prosty w obsłudze, w miare cichy, dobrze mieli. Najlepszy na tym poziomie cenowym.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Inowrocław
2022-08-12
Młynek jest „fajny”, niezbyt cichy, ale nie jest źle. Trzeba się wstrzelić pod kawiarkowy przemiał, co chwilę musi potrwać. Kawa lekko się zbryla, ale za to nie pyli. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Wrocław
2022-08-09
Młynek pierwsza klasa. Jakość wykonania na najwyższym poziomie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, ŻYWIEC
2022-08-05
Produkt godny polecenia, nie mam żadnych zastrzeżeń.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Warszawa
2022-07-11
Najlepszy w stosunku ceny do jakości. Jestem zadowolona z zakupu. :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Olsztyn
2022-07-02
Polecam sklep , profesjonalna obsługa, bardzo szybko otrzymałam zmówiony towar, jestem zadowolona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Warszawa
2022-06-22
Super młynek, dużo różnych poziomów mielenina, mieli regularnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Agatówka
2022-06-11
Młynek jest super. Mistrzostwo w tej klasie cenowej. Natomiast Konesso... Kolejny raz nie uznali prawidłowo dokonanej transakcji przez Goodie. Niby niewiele, ale... Zaufanie do firmy poważnie nadszarpnięte.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Krapkowice
2022-05-23
Świetny zakup do domowego użytku, dobra stabilność grubości mielenia. Daje odczuwalną różnicę w zaparzaniu alternatyw w porównaniu z żarnowym młynkiem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Augustów
2022-05-13
Super. Jestem nie zadowolony ,iż z zakupem tego młynka zwlekałem ponad 2 lat. Do tej pory korzystałem z uniwersalnego Bosch. Rozleciał się komutator silnika i w końcu zakupiłem Wilfa. Kawa teraz o niebo smaczniejsza i zdrowsza. Wszystkim stanowczo POLECAM. Do domu droższego nie ma najmniejszej potrzeby kupować.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Tomasz, Warszawa
2022-05-12
Młynek super poza jedną rzeczą, która niestety bardzo uprzykrza korzystanie: pojemnik na zmieloną kawę. Jest mały i niepraktycznie kanciasty (co utrudnia przesypywanie zmielonej kawy). Zdecydowanie nie polecam. Poszukałbym teraz sprzętu z dogodniejszym rozwiązaniem. Poza tym mielenie, obsługa, głośność są bez zarzutów
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Teresin
2022-05-09
bardzo ładny wygląd prosty w obsłudze i czyszczeniu oraz dobra jakość mielenia mógłby być trochę cichszy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Warszawa
2022-05-08
Bardzo dobry młynek, używam już taki bez awarii ponad 5 lat, był również kupiony w tym sklepie. Transakcja przebiegła pomyślnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Pilawa
2022-04-20
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Młynka używam codziennie i sprawuje się świetnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Lublin
2022-04-16
Super młynek do codziennego użytku za rozsądną cenę. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Jerzmanowa
2022-04-11
Dzięki temu urządzeniu poznałem na nowo co to znaczy aromatyczna kawa. Świeżo zmielona smakuje jak nigdy dotąd.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Wrocław
2022-04-01
Młynek super w użytkowaniu. Kawka wychodzi pyszna! Serdecznie polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Nowa Wieś
2022-02-18
Ogólnie młynek OK jak za tą cenę. Potwierdzam uwagi poprzedników: sekundnik czyli czas mielenia czasami różnie odmierza czas i dużą uciążliwością jest pojemnik na zmieloną kawę tzn. trudne jest przesypanie kawy z pojemnika bez rozsypania kawy. Upierdliwie wieczne sprzątanie tej rozsypanej kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Józefów
2022-02-10
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Piotrków Trybunalski
2022-02-07
Po kilku tygodniach użytkowania jestem bardzo zadowolony z pracy młynka. Kawa mielona jest bardzo równomiernie i drobno, a najważniejsze, że w ogóle nie pyli.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Warszawa
2022-01-24
Młynek jest łatwy w użyciu. Jakość mielenia zgodnie z opisem. Elegancki wygląd.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Opoczno
2022-01-23
Produkt zgodny z opisem. Firma OK. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Gdańsk
2022-01-21
Świetny młynek polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kaja, Warszawa
2022-01-07
Na razie działa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Martin, Krasne
2022-01-07
mlynek fajny, ale ciezko przesypac zmielona kawe zeby nic nie pobrudzic wkolo
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Świdnica
2021-12-28
Zamówienie zrealizowane szybko i bez żadnych problemów. Sam młynek? Zgodny z opisem, wykonany dobrze, łatwy w obsłudze, spełnia swoją rolę znakomicie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Rumia
2021-12-26
Bardzo dobry młynek, jestem w 100% zadowolony
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Dobrzykowice
2021-12-19
Must have pogromcy alternatyw! Różne stopnie grubosci mielenia ziarna, pozwalają na idealne zaparzenie kawy - od espresso po cold brew. Bardzo polecam, jestem szczęśliwa, że to maleństwo trafiło do moich rąk dzięki Ewie (PARZYCIELKA), którą "poznałam" na Instagramie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Łódź
2021-12-17
Młynek spełnia moje oczekiwania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mikołaj, Stare Babice
2021-12-17
Doskonały młynek, używam do mielenia kawy pod dripa, sprawdza się idealnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr Marek, Rumia
2021-12-13
Piękny kształt, łatwość ustawiania stopnia zmielenia kawy, cicha praca to rzeczy które lubię w tym młynku. Zadowalająca jest jakość mielenia, a zwłaszcza jednorodność. Pojemnik na zmieloną kawę wymaga szczególnej troski przy obsłudze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Poznań
2021-12-11
Po miesiącu użytkowania wszystko świetnie. Porównując ten młynek do MELITTA 1019-01 MOLINO... To nie ma porównania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Sopot
2021-12-10
Młynek działa świetnie. Sprawdzony przy różnych grubościach mielenia do dripa i mokapot. Polecam każdemu. Dość cichy, po tygodniu koty przestały reagować.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Warszawa
2021-12-04
Rewelacyjny zakup!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Warszawa
2021-11-30
Urządzenie działa zaskakująco cicho jak na młynek elektryczny, jest banalnie proste w obsłudze i nie zajmuje dużo miejsca.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Boguslaw, Zawiercie
2021-09-25
b.dobry mlynek
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Motycz
2021-09-24
Niezbyt cichy, ale mam tylko porównanie ze standardowym nożowym ręcznym Boschem i Wilfa nie wydaje się jakoś specjalnie głośniejsza. Tak poza tym to sprzęt rewelacyjny - mieli równiuteńko i wreszcie mogę pić doskonałe dripy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Maksymilian, Rzeszów
2021-08-27
Młynek wygląda elegancko, jest mega łatwy w obsłudze i jak na tego typu sprzęt nie jest też nadmiernie głośny. Mały minus za to, że zmielone ziarna nie w 100% wpadają do zbiorniczka i przy jego wyciąganiu rozsypują się na stole. Nie jest ich dużo i to raczej detal niż realny problem, ale delikatnie uciążliwy na dłuższą metę. Poza tym sprzęt świetny :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Warszawa
2021-08-19
dobrze i szybko mieli, jestem zadowolony
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Wrocław
2021-07-26
W tej cenie nie znajdziecie chyba nic lepszego. Idealny do dripa czy areopresu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogusława, Kraków
2021-07-13
Polecam. Bardzo dobra jakość do ceny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Bydgoszcz
2021-07-12
bardzo dobry produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Kraków
2021-07-04
Najlepszy młynek w tej cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Mirsk
2021-06-26
Bardzo dobry młynek za przyzwoite pieniądze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Kraków
2021-06-14
Bardzo fajny młynek.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Bielsko-Biała
2021-05-28
Świetny młynek, miałem wcześniej Concept a teraz cieszę się, że wybrałem wersję czarną. Wygląda bardzo premium i świetnie mieli kawę, jak dla mnie nawet do espresso wbrew temu co mówią ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamila, Krakow
2021-05-08
sprawdza się bardzo dobrze :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Warszawa
2021-05-07
Osobiście posiadam ten młynek już od prawie dwóch lat, kupiony używany, wciąż działa bez zarzutów. Na Konesso zamówiłem taką samą sztukę dla brata, gorąco polecam ;-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bazyli, Trzcianka
2021-04-25
Swietny młynek,prosta obsługa.Miła i kompetentna obsłuha.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Wodzisław Śląski
2021-04-24
Jestem bardzo zadowolony z zakupu, młynek sprawdza się idealnie.polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gabriela, Warszawa
2021-04-16
Wszystko zgodnie z opisem. Jak za taką cenę młynek mieli zupełnie przyzwoicie. Jest dosyć głośny, aczkolwiek mi to nie przeszkadza. Zamówienie oceniam na plus.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Valentin, Warszawa
2021-04-03
Very good value for the money. I use it for filter coffees and other alternative methods and it works just fine for it. It is significantly quieter than the silver version.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Silnowo
2021-03-22
Młynek mieli super i z tego jestem bardzo zadowolony, ale mam drobne uwagi do: sekundnik czyli czas mielenia czasami różnie odmierza czas (raz na kilka mieleń sekundnik działa za krótko) i dużą uciążliwością jest pojemnik na zmieloną kawę (trudne jest przesypanie kawy z pojemnika bez rozsypania kawy ponadto zawsze jakimś cudem rozsypana jest kawa w młynku pod pojemnikiem)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2021-03-19
wszystko w porządku,)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Warszawa
2021-03-05
Piękny :) głośność nie przeszkadza, mieli kawę jak trzeba ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Częstochowa
2021-02-28
Młynek idealny do warunków domowych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Kuźnica
2021-02-22
Wszystko w porządku, szybka wysyłka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Warszawa
2021-02-21
świetny młynek, polecam każdemu zarówno do ekspresu ciśnieniowego jak i do dripp'a. Odpowiednia grubość mielenia, prosty w użytkowaniu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Gdańsk
2021-02-19
Mlynek jak najbadziej godny polecenia. Jakosc mielenia zadowalajaca. Ale jedno mi sie nie podoba.Ze punkty za zakup mlynka nie sa naliczane a powinny byc.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Łubiana
2021-01-21
Pełne zadowolenie, zarówno z produktu jak i z usługi!!! Produkt wysokiej klasy, polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Szczecin
2021-01-20
Młynek kupiony został na prezent i sprawdza się świetnie dla różnych metod parzenia. Ogromny plus również za dostawę - zamówiony w środę wieczorem dotarł już na piątek (a to wszystko w okresie przedświątecznym). Bardzo gorąco polecam zarówno towar jak i obsługę!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Konrad, Wrocław
2021-01-19
Używam od lat. Moim zdaniem pierwszy słuszny młynek elektryczny - wszystko co poniżej nie ma najmniejszego sensu. Jego największą wadą jest pylenie przez nastawy grubości mielenia mogą się różnić od tych napisanych na młynku. Gorąco polecam komuś kto zmęczył się mieleniem ręcznym i nie chce wydać fortuny na młynek elektryczny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartłomiej, Wrocław
2021-01-18
Wszystko w porządku, polowałem na ten młynek przed świętami, już straciłem nadzieję, bo nigdzie nie był dostępny. Na kilka dni przed otrzymałem info o dostępności złożyłem zamówienie. Sama wysyłka nieco się opóźniała i musiałem codziennie dzwonić żeby dopytywać czy młynek na pewno zostanie wysłany ale koniec końców przyszedł na drugi dzień po wysłaniu i święta zostały uratowane :) Jeżeli chodzi o sam młynek to działa tak jak powinien, spełnił oczekiwania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Skierniewice
2021-01-17
Zamówienie zrealizowane bardzo szybko, towar zgodny z opisem, z który spełnia wszystkie moje oczekiwania. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Zgorzelec
2020-12-28
Młynek ten oceniam na 5. Picie kawy zmielonej w tym młynku i zaparzonej z wykorzystaniem drip Hario V 60-02 z wykorzystaniem pozostałych kupionych w tym celu produktów zmieniło całkowicie moje odczucia smakowe dotyczące picia kawy. Teraz picie kawy to czysta poezja. Dodam, że kawa, którą również kupiłem w sklepie KONESSO jest, jak ta wisienka na torcie. Dziękuję pracownikom tej firmy za wspaniałe i rzetelne doradzanie dotyczące zamawianych produktów. Pozdrawiam. Edward.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Oliwia, Wrocław
2020-12-12
Bardzo fajny młynek - łatwa regulacja, szeroki zakres grubości mielenia, zajmuje mało miejsca na blacie i ładnie się prezentuje. Jedyny minus dla mnie to pojemnik na zmieloną kawę - elektryzuje się i jest niespecjalnie wygodny w użyciu ze względu na kształt, ale nie zmienia to mojego zadowolenia z zakupu. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karol, Kraków
2020-12-07
Trudno o lepszy młynek w tej cenie. Prosta, porządna konstrukcja i bardzo dobra jakość wykonania. Na żywo robi dużo lepsze wrażenie niż na zdjęciach.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Rzeszów
2020-12-06
To jest chyba najlepszy zakup w życiu. Ten młynek jest boski. Ale tu mam chyba ocenić transakcję. Obsługa perfekt. Towar dotarł cały, ładnie zapakowany. 6 gwiazdek. Dziękuję
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciek, Warszawa
2020-11-30
Cena się broni. Najlepsza opcja dla alternatyw, stalowe żarna robią robotę, lepiej dopłacić do tego modelu niż tańszego doś popularnego De'Longhi. Jedyny "minus" to głośność, no ale nie popadajmy w paranoje, fizyki się nie oszuka, a raczej opcji z wygłuszeniem za 700 zł nikt by nie kupił ;) Pękające ziarno słychać i tyle w temacie. IMO w budżecie do tych 800 zł nic lepszego na dzień dzisiejszy się nie kupi. Młynek faktycznie sprawia wrażenie jakby był projektowany by służył dziesiątki lat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Gdańsk
2020-11-30
Bardzo dobra jakość wykonania (czarne boczki aluminiowe!) i prostota obsługi, i to zarówno mielienia jak i czyszczenia. Kupiłem do metod alternatywnych i idealnie się spisuje,
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tymoteusz, Poznań
2020-11-05
Bardzo dobry młynek, mieli równo, szybko, odrobinę głośno ale mi to nie przeszkadza
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Dominik, Gdańsk
2020-10-29
Mielenie równe i w miarę szybkie. Jedyne, co mnie uwiera, to kawa przywierająca do ścianek pojemnika przez statyczną elektryczność. Lepszy byłby pojemnik z metalu. Ale poza tym świetny młynek.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zygmunt, Warszawa
2020-10-25
Znakomity młynek.. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Konrad, Terespol
2020-09-25
Świetny młynek dla osób rozpoczynających przygodę z dobrą kawą. Używany kilka razy dziennie do kawiarki i aeropressu. Wygląda i działa bardzo dobrze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Judyta, Wrocław
2020-09-24
Młynek polecili nam znajomi.To był bardzo dobry wybór, młynek sprawuje się świetnie. Zapach świeżo mielonej kawy powoduje błogość na samą myśl kawy. Stopień zmielenia można dobrać wg własnych upodobań. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Warszawa/Wesoła
2020-09-21
To mój pierwszy młynek do kawy, więc nie mam porównania. Użytkuję go od kilku tygodni i nie mam większych zastrzeżeń. Jedyne co przeszkadzało mi na początku, to elektryzujący się pojemnik na zmieloną kawę, ale już się przyzwyczaiłem i nie zwracam na to uwagi. Młynek mieli szybko, dokładnie i nawet niezbyt głośno.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Kielce
2020-09-12
Super produkt. Bardzo sprawna wysyłka :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Radom
2020-09-07
Bardzo fajny!Spełnia oczekiwania!!!Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Onufryjewo
2020-05-29
Dostałem maila że produkt jest dostępny, zanim zdążyłem zamówić, już był niedostępny. Co się stało, skoro cała czynność zajęła mi może ze 3 minuty. pozdrawiam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Gdańsk
2020-05-19
Długo się zastanawiałem nad wyborem młynka. Wcześniej miałem tylko podstawowy ręczny z Hario. Po namysłach zdecydowałem się jednak na elektryczna Wilfę i nie żałuje wyboru. Kawa z V60 czy Clevera w końcu wychodzi smaczna. Ładnie wygląda i prezentuję się w kuchni. Nie jest najcichszy ale nie mam porównania do innych więc może inne są nawet głośniejsze :) Miele głównie jasne kawy i nie miałem żadnych problemów z przemiałem czy zacinaniem (podobno poprzedni, srebrny model miewał takie problemy). W pełni polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, WROCŁAW
2020-05-07
Bardzo ładny młynek, materiały i wykonanie wydają się bardzo porządne. Bardzo równy przemiał, z małą ilością pyłu ( w stosunku do ceny), ale nie potrzeba więcej do domu. Nie nadaje się do ekspresu ciśnieniowego, ale poza tym do alternatyw czy przelewów super. Jestem w pełni zadowolony.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Ilona, Pogwizdów
2019-10-04
Sam młynek jest super. Jeden mankament to ustawianie czasu mielenia, nie da się go ustawić. Albo namieli na nie całą filiżankę albo na dwie. Duży rozrzut. Mam poprzedni model i ma to samo. Producent się nie postarał. Ale można włączać i wyłączać ręcznie w zależności ile kawy potrzeba. Po tygodniu dochodzi się do wprawy. :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Kozy
2019-09-23
Jest to mój pierwszy młynek elektryczny i jestem z niego zadowolony. Był kupiony z myślą o mieleniu kawy pod kawiarkę i sprawdza się do tego bardzo dobrze. Ilość zmielonej kawy ustawia się za pomocą pokrętła czasu więc do właściwej ilości kawy dochodzi się metodą prób i błedów. Później wystarczy wcisnąć tylko 1 przycisk i gotowe.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Kraszkowice
2019-04-06
Polecam. Wybrałem droższy model ponieważ ma zmniejszone obroty co za tym idzie więcej sily, przemielił już ok 2kg kawy jasnej i nigdy się nie zacina. No i kolor czarny bardziej mi odpowiadał. Jedyny minus to średnio nadaje się do mielenia małej ilości różnych kaw, ponieważ po każdym mieleniu w żarnach zostaje 1-2g kawy i zmieniając kawę trzeba pamiętać by wyczyścić młynek po poprzedniej kawie (wystarczy zmielić parę ziaren nowej kawy by pozbyć się tego co pozostało po poprzedniej) Jakość przemiału wydaje mi się ze jest lepsza od ręcznych młynków Hario.
Opinia naszego klienta w
    pixel