Opinie o Kubek termiczny Contigo West Loop 2.0 470 ml - MONACO

  • Granatowy kubek termiczny Contigo West Loop 2.0 o pojemności 470 ml. Kubek jest bardzo poręczny i trwały, a dodatkowo posiada technologię AUTOSEAL gwarantującą 100% szczelności. Kubek West Loop utrzymuje ciepło przez 4 godziny, a zimno nawet przez 12.
Kod produktu: 840276159909
Producent: CONTIGO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 9 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Tarnobrzeg
2022-06-18
Rewelacyjna jakość kubka,super jakość,elegancki wygląd.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: WIKTOR, GRĘBÓW
2022-04-11
Polecam wysoka jakość oferowanego towaru, szybka wysyłka do klienta , opis produktu zgodny ze stanem faktycznym, profesjonalna obsługa klienta
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Borowa Góra
2022-01-05
Kubek spełnia swoją rolę, jest ładny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Julia, Wrocław
2022-01-03
W porównaniu z innymi modelami, to jest najlepszy kubek od Contigo! Nagrzewa się tylko nakrętkia, a równocześnie przez izolujące ścianki kubka pozostają chłodne i nie czuć ciepła wewnątrz (łatwo się opatrzyć) długo trzyma ciepło napoju :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Łódź
2021-12-26
Super kubek, wygodny podczas prowadzenia auta, wykonanie estetyczne. Dodatkowo szybka dostawa. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Izbica Kujawska
2021-05-22
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Violetta, Kalisz
2021-04-08
kolor zdecydowanie ciemniejszy niż na zdjęciu. Dobrze utrzymuje temperaturę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Konrad, Kołobrzeg
2021-01-06
Kubek stylowy, świetnie sprawdził się na prezent dla chłopaka. Przetestował, herbata w kubku była ciepła przez cały dzień, w tym przez pierwsze 4h wręcz gorąca, idealnie leży w dłoni, a podwójne zabezpieczenie idealnie sprawdza się w podróży.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iza, Krapkowice
2020-11-07
Kilka godzin trzyma ciepło. Nic nie przecieka. Łatwy do mycia i lekki.
Opinia naszego klienta w
    pixel