Opinie o Miarka do espresso Concept-Art

  • Szklana miarka do espresso firmy Concept-Art. Konieczny dodatek dla każdego baristy jak i zwykłych amatorów kawy korzystających z ekspresów kolbowych. Czytelna podziałka pozwoli na dokładne odmierzenie kawy. Miarka nadaje się do mycia w zmywarkach.
Kod produktu: 4260150974309
Producent:

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 35 Średnia ocena: 4.66
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Szczecin
2021-09-12
Pomaga w trzymaniu receptury espresso. Grube dobre szkło, czytelne napisy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Nidzica
2021-08-27
Super!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Kalisz
2021-07-15
Pomocna w przygotowywaniu espresso , czytelne napisy. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Warszawa
2021-06-20
Dobre na początek
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2021-06-07
przydatny gadżet choć nie żeby na okrągło był w użyciu ;-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Elbląg
2021-04-13
Dopiero po kupieniu tej świetnej miarki mogłem precyzyjnie zaprogramować swój express na żądaną ilość kawy. Szczerze tą miarkę polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Gorlice
2021-04-11
Wszystko zostało wykonane wzorcowo , Gorąco polecam sklep Konesso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Zielona Góra
2021-04-05
MIARKA DO ESPRESSO CONCEPT jest bardzo przydatna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Jędrzej, Warszawa
2021-04-02
Kreski wyznaczające daną objętość mogłyby być intensywniejsze, gdy miarka stoi pod kolbą to słabo widać.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Tarnowskie Góry
2021-03-31
solidnie wykonana, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Józefów
2021-01-16
Miarka pomaga mi bardzo w akuratnym dobraniu ilości kawy na jedno i dwa espresso. I sprawdza się. Kiedy jej nie używam stoi w niej szczoteczka do czyszczenia ekspresu. To dodatkowa funkcja naczynka :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Zabrze
2021-01-07
Bardzo przydatne
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Zabrze
2021-01-04
Zamówienie zgodne z oczekiwaniami;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Hajnówka
2020-12-13
Fajne grube szkoło
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Zawiercie
2020-12-04
to co kupiłem t.j kawa lavazza świetna , ale należy patrzać na szczegóły jaka kawa parametry, . Dostawa szybka , realizacja ok. polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 2 / 5 )
Autor: Bartosz, Przeźmierowo
2020-04-10
Bardzo łatwo schodzą napisy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Monika, Puławy
2019-12-07
solidne szkło, nadruk już troszkę gorzej
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Szczecin
2019-07-20
Miarka jak miarka...działa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Sztutowo
2019-07-14
Miarka sprawdza się bardzo dobrze i pomaga mi osiągnąć odpowiednią ilość espresso w danym czasie - a to wymaga treningu:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Mateusz, Rzeszów
2019-07-14
Miarka ok, ale napisy mogły by być trochę trwalsze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, WROCŁAW
2019-05-10
Gdyby nie wysoka ścieralność podziałki to byłoby wszystko ok. Trzeba uważać podczas mycia i wycierania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesław, Szczecin
2019-04-06
Dzięki tej miarce mój ekspres po dwóch latach zaczął robić prawidłowe espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 2 / 5 )
Autor: Krzysztof, Słupsk
2019-04-02
Grube szkło, ciekawy i praktyczny kształt ale nadruk BEZNADZIEJNY. Mam je od od miesiąca robię jedno czasem dwa espesso dziennie, myłem tylko ręcznie bez ostrych detergentów. Nistety podziałka znikła...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 2 / 5 )
Autor: Grzegorz, Warszawa
2018-11-27
Nie myć, bo napisy niestety schodzą i zostaje zwykły kieliszek.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Harmęże
2018-05-24
Grube, porządne szkło, ale napisy na szklance mało trwałe. Po kilku myciach miękka gąbką zaczęły się powoli ścierać, więc pewnie za miesiąc dwa - nie będą widoczne w ogóle :-/
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Białystok
2018-03-18
Przydatna przy zabawach z kawą, szczególnie na początku kariery baristy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Tychy
2018-01-21
Fajna rzecz.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Eryk, Kalisz
2017-12-29
Miarka jak miarka, działa :) Fajne, grube szkło, wydaje się być bardzo solidne. Rozmiar po przekątnej idealnie pasuje pod kolbę z Gaggia Classic. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Oświęcim
2017-09-25
Świetny produkt dla początkującego, choć nie jestem ani baristką, ani nie mam ekspresu kolbowego. Używam do kawy z ekspresu automatycznego, po to aby dobrać do rodzaju kawy odpowiednich rozmiarów filiżankę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Łódź
2017-09-19
Rewelacja dla początkującego, ułatwia określenie ilości kawy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Warszawa
2017-07-31
Miarka sprawdza się idealnie, do tego jest bardzo solidna pomimo kilku upadków nic się jej nie stało.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksander, Kraków
2017-05-29
Dobrze sprawdza się do ustawiania ilości kawy, można ją umieścić tak, aby kawa leciała do miarki z obu dysz.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Siedlce
2017-04-21
Fajna sprawa! Wreszcie mogę "wykalibrować" swoja ulubiona filiżankę!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Poznań
2017-02-14
Solidny produkt, dobrze wyskalowany. Fajnie że ma kształt kwadratu ponieważ po przekątnej pasuje do rozstawu dysz w moim ekspresie. Napis jest nieco inny niż na reklamowym zdjęciu (JOE FREX) ale to chyba jedna i ta sama firma. Patrząc na rodzaj napisu nie polecam mycia w zmywarce - tylko ręcznie a na pewno posłuży dłużej. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Bydgoszcz
2016-04-07
Miarka, jak to miarka. Kawał szkła z podziałką. Przydatna w kontroli pościgu za 25 sekundowym ideałem.
Opinia naszego klienta w
    pixel