Opinie o Kapsułki Lavazza Espresso Point Aroma Club Gran Espresso 100szt

  • Lavazza Espresso Point Aroma Club Gran Espresso to kawa średnio palona i mielona. Charakteryzuje się delikatnym ale wyrazistym smakiem i wspaniałym aromatem.
  • Skład: 100% Arabica
Kod produktu: 8000070104716
Producent: LAVAZZA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 8 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Weronika, Kalisz
2019-10-14
Bardzo dobra kawa, bez goryczy o niskiej kwasowości. Zamawiam od zawsze :) Dostawa ekspresowa, bez zarzutu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Zakopane
2014-09-30
Jak zwykle bardzo wysoka jakość kawy i obsługi. Z firmą współpracuję od kilku lat i oby tak dalej .Pełen profesionalizm .Sprzedawca godny zaufania!!! Towar zawsze kupiony bez ryzyka gorąco polecam !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Brzeg
2014-08-28
Bardzo dobra kawa . Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Otmuchów
2014-02-13
Podzielam opinie innych użytkowników, jak dla mnie najlepsza. Przekonałam sie dopiero po wypróbowaniu wszystkich smaków.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Dąbrowa Górnicza
2014-02-03
Aroma Club Gran Espresso po wielu próbach najbardziej przypada do gustu amatorom kawy z Lavazza Espresso Point. Dodatkowo - miło współpracować ze sklepem tak sprawnie działającym jak kawywloskie.pl
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Zamość
2014-01-06
Pyszna, aromatyczna kawa, dostawa błyskawiczna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Warszawa
2012-11-10
Zdecydowanie najlepsza, bardzo wyrazista i aromatyczna!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Warszawa
2012-10-19
Według mnie najlepsza z kapsułek lavazzy. Mocna, duża i na prawdę treściwa. Polecam wszystkim którzy lubią kawy parzone!
Opinia naszego klienta w
    pixel