Opinie o Odkamieniacz DeLonghi EcoDecalk 500ml SER3018, SER1014

  • Odkamieniacz Delonghi EcoDecalk to płyn do odkamieniania manualnych i automatycznych ekspresów do kawy, szybko usuwa resztki nieorganiczne i twarde osady bez powodowania korozji elementów wewnętrznych. Pojemność: 500ml
Kod produktu: 8004399329492
Producent: DELONGHI

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 400 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Różanki/Kłodawa
2021-01-15
Bardzo szybka wysyłka, zgodna z zamówieniem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Leżajsk
2021-01-15
Bardzo dobry odkamieniacz
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Medyka
2021-01-14
Bardzo dobry i skuteczny odkamieniacz. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Katowice
2021-01-14
Bardzo dobry produkt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Dęblin
2021-01-13
Jestem zadowolony z szybkości i jakości obbsługi! Gorąco polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Lubań
2021-01-13
Używam go od momentu zakupu expresu i jestem zadowolona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANETA, Nowa Gadka
2021-01-12
super ,bezproblemowa szybka wysyłka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Rudawa
2021-01-12
Szybko, towar zgodny z opisem, bardzo często korzystam z Konesso i gorąco polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Gorzów Wielkopolski
2021-01-12
Super produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Wrocław
2021-01-12
Bardzo udane zakupy, jak zwykle. Polecam:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Lublin
2021-01-12
bardzo dobry zakup
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Warszawa
2021-01-11
Polecam. Stosuję tylko ten.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Suwałki
2021-01-11
znam ten towar
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Elbląg
2021-01-11
Szybka realizacja zamówienia. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Opole
2021-01-10
Towar zgodny z opisem. Ekspresowa wysyłka. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Szczecin
2021-01-10
Polecam sklep internetowy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAGDA, KOWALEW
2021-01-09
Oryginalny produkt w dobrej cenie, efektywny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Warszawa
2021-01-09
Dziękuję. Sprawna dostawa zamówionego towaru.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Kraków
2021-01-09
Dobry preparat w bardzo promocyjnej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Szczecin
2021-01-08
Dobry odkamieniacz
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Kraków
2021-01-08
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Kraków
2021-01-08
Towar zgodny z opisem. Transakcja szybka i sprawna. Polecam. Miłe gratisy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Wągrowiec
2021-01-08
Szybka realizacja zamówienia, towar dobrze zapakowany. Polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Siedlce
2021-01-07
Dobry odkamieniacz w przyzwoitej cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Cyprzanów
2021-01-07
Produkt godny polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Włocławek
2021-01-07
świetnie polecam sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Ostrołęka
2021-01-06
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, Warszawa
2021-01-05
Wszystko przebiegło bez zastrzeżeń
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Brzozów
2021-01-05
Wszystkiego ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Gostyń
2021-01-04
Zakup zrealizowany bez problemów, profesjonalna obsługa, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BEATA, Nowy Dwór Mazowiecki
2021-01-04
Polecam serdecznie , towar zgodny z opisem oryginalny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Racibórz
2021-01-03
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wacław, Zaczernie
2021-01-03
Jestem zadowolony z ODKAMIENIACZ spełnił swoje zadanie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimierz, Głowaczów
2021-01-02
Doskonała jakość
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Koszalin
2021-01-02
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariola, Świnoujście
2021-01-02
wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Skawina
2021-01-02
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Bojanów
2021-01-01
Wszystko zgodnie z opisem, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Rzeszotary
2021-01-01
Spełnia swoja rolę, oryginał, mam większe zaufanie jak do zamienników choć jest droższy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Warszawa
2021-01-01
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Łódź
2021-01-01
Jestem bardzo zadowolona 5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Chełm Śląski
2021-01-01
Super produkt dedykowany dla DeLonghi
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ireneusz, Stargard
2020-12-31
Mam express DeLonghi więc używam produktów, które pozwolą na jak najdłuższe jego funkcjonowanie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Józef, Górki Wielkie
2020-12-31
Super sklep internetowy- polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Konstancin-Jeziorna
2020-12-30
Wszystko odbyło się bez najmniejszych problemów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Warszawa
2020-12-30
Oryginalny odkamieniacz. OK! Jestem zadowolony.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, ŁOMŻA
2020-12-30
Produkt zgodny z opisem. Skuteczny. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mieczysław, Bydgoszcz
2020-12-30
Bardzo dobry produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Sosnowiec
2020-12-30
Bardzo sprawna i profesjonalna obsługa. Towar dostarczony szybko. Jestem bardzo zadowolona z zakupów sklepie KONESSO.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Płock
2020-12-29
Szybko i profesjonalnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Toruń
2020-12-28
Używamy już 5 opakowanie - sprawdza się
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Bielsko-Biała
2020-12-28
Towar zgodny z opisem. Używam stale i polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Lubartów
2020-12-27
Wszystkobok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Troszczyn
2020-12-27
towar ok, przesyłka również.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Warszawa
2020-12-27
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Dębogórze
2020-12-25
Wszystko w jak najlepszym porządku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Słupsk
2020-12-23
5/5 - jest dobrze ! ;-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Stąporków
2020-12-22
Super produkt i szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Jabłonka
2020-12-22
Super produkt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Gdynia
2020-12-21
Super odkamieniacz.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Luboń
2020-12-21
bardzo dobry produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Poraj
2020-12-21
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Radymno
2020-12-21
Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Oleśnica
2020-12-20
Profesjonalna obsługa, warto realizować zakupy!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Świnoujście
2020-12-20
Do ekspresu niezbedny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartłomiej, Obrzycko
2020-12-19
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Babiczki
2020-12-18
Bardzo dobra i bardzo miła.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Toruń
2020-12-18
Super produkt, bardzo szybka dostawa. Polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Tarnobrzeg
2020-12-17
OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Konstantynów Łódzki
2020-12-15
Bardzo szybka wysyłka, towar zgodny z opisem 100%. POLECAM :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Siedzów
2020-12-14
Towar spełnił moje oczekiwanie .Bardzo szybki czas realizacji.5/5 Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wolfgang, Racibórz
2020-12-14
Zawsze stosuję ten środek. Sprawdza się OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Warszawa
2020-12-11
Towar bardzo dobrej jakości, przysłany błyskawicznie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Polkowice
2020-12-11
Polecam bardzo dobry odkamieniacz.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Przeźmierowo
2020-12-11
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Oświęcim
2020-12-11
Szybko sprawnie ,świetny kontakt i dobre produkty
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ZENON, WROCŁAW
2020-12-11
to jest to czego oczekuję.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alekandra, Gdańsk
2020-12-11
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Skórzewo
2020-12-10
Super sklep, zakupy tu to czysta przyjemność
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Warszawa
2020-12-10
Kupuje od lat. Ekspres działa bez zarzutu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Strzelce Kraj
2020-12-10
szybko i solidnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Gliwice
2020-12-10
Jeszcze nie użyłam, bo nie było potrzeby. Mój wspaniały ekspres De Longhi,ktory mam dzięki Wam, nie wyraził ochoty na odkamienienie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisława, Małdyty
2020-12-09
To już któryś z koli zakup i jestem zadowolona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Inowrocław
2020-12-08
Produkt w 100% spełnia swoją rolę. Jestem bardzo zadowolona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Warszawa
2020-12-07
Stosuje ten produkt poniewaz zaleca go producent ekspresu. Wydaje się byc skuteczny skoro tyle lat ekspres nie sprawia najmniejszych kłopotów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Bartoszyce
2020-12-07
Wszystko przebiegało sprawnie. Super sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JÓZEF, GŁUBCZYCE
2020-12-07
Odkamieniacza używam od dawna, czyści elegancko. Przesyłka zgodna z opisem, szybka dostawa. Dziekuje
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominika, Warszawa
2020-12-07
Super, jak zwykle!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edmund, Lublin
2020-12-07
zgodne z zamówieniem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2020-12-07
Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka. Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2020-12-06
Bardzo skuteczny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Szczawnica
2020-12-06
Odkamieniacz spełnia swoją rolę. Mam nadzieję, że wystarczy na jakiś czas.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Warszawa
2020-12-06
wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Dzigorzew
2020-12-05
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Wieliczka
2020-12-05
Wszystko zgodnie z ofertą. Dziękuję za realizację zamówienia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Szczecin
2020-12-05
Odkamieniacz jedyny do ekspresu tej samej firmy pozwala na użytkowanie ekspresu bez żadnych problemów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Grojec
2020-12-04
Super Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Dębno
2020-12-04
Odkamieniacz spełnia swoją funkcję. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Bełchatów
2020-12-04
OK.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Gdańsk
2020-12-04
towar zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Przytok
2020-12-04
Polecam zakupy w tym sklepie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Białka Tatrzańska
2020-12-03
Towar taki jak zamówiłam, szybko, sprawnie, jestem zadowolona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Szczecin
2020-12-01
Dziala
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Kraków
2020-11-30
Obowiązkowy zestaw jeśli chce się cieszyć ekspresem przez kilka lat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Lublin
2020-11-30
Zawsze go używam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Gryfino
2020-11-30
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Bielsko-Biała
2020-11-28
Szybka dostawa,dobry produkt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Kozy
2020-11-26
Towar zgodny z zamowieniem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Cezary, Żary
2020-11-24
Bardzo dobry odkamieniacz, używam od dawna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Szczecin
2020-11-23
szybka przesyłka, bezproblemowa obsługa, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adriana, Zawiercie
2020-11-23
Wszystko super szybko i po dobrej cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Pierzchnica
2020-11-23
Towar zgodny z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Bielawa
2020-11-23
Używam od lat. Niezawodny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Skarżysko-Kamienna
2020-11-21
Spełnia moje oczekiwania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimiera, Otwock
2020-11-20
Świetnie utrzymuje ekspres w dobrej kondycji
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Kobiór
2020-11-20
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Pabuanice
2020-11-19
Wszystko ok. Szybka realizacja zamówienia. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Glinianka
2020-11-19
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ela, Goleszów
2020-11-19
Wszystko odbyło się zgodnie z planem 5 pkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Tychy
2020-11-16
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Piotrków Trybunalski
2020-11-15
wszystko super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Radosław, Dzięcioły
2020-11-15
Polecam do ekspresów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Bartoszyce
2020-11-14
Odkamieniacz spełnia swoją rolę, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Leżajsk
2020-11-14
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Otwock
2020-11-10
Towar jak towar i jest OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Grudziądz
2020-11-06
Wszystko przebiegało poprawnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Gdańsk
2020-11-06
sprawnie, bez komplikacji
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Wrocław
2020-11-06
Spełnia zadawalająco swoje przeznaczenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KAROLINA, CZĘSTOCHOWA
2020-11-06
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GRZEGORZ, GDAŃSK
2020-11-03
zawsze go stosuje jako polecany przez producenta expresu do kawy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Świnoujście
2020-11-03
Wszystko zgodnie ze specyfikacją i oczekiwaniami
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Warszawa
2020-11-02
polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Chrzanów
2020-11-02
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Zielona Góra
2020-11-01
Wszystko ok. Polecam 100 %
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Chodel
2020-10-31
wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Koszalin
2020-10-30
Bardzo dobry, prosty w użyciu odkamieniacz.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Piotrków Tryb
2020-10-30
Bardzo dobry
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław , Połaniec
2020-10-29
Super polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Slawomir, Nieczajna Górna
2020-10-29
Super bez zastrzeżeń
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Polska
2020-10-26
Jakość produktu ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gerard, Gdańsk
2020-10-26
Dostawa zgodna z zamówieniem.Bardzo dziękuję!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Toruń
2020-10-26
Rewelacyjny produkt, jak i cena.. POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Klaudyn
2020-10-26
towar zgodn z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogumiła, Gniewkowo
2020-10-25
Towar zgodny z opisem. Spełnia moje oczekiwania. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimierz, Sochaczew
2020-10-24
Jestem zadowolony jakością i dostawą towaru.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Nowy Sącz
2020-10-23
zakup zgodny z zamówieniem wysyłka błyskawiczna polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Mińsk Mazowiecki
2020-10-23
Jak zawsze, szybko i super jakość.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2020-10-22
Odkamieniacz oryginalny wiec chyba ok. Używam kilka lat, ekspres działa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Warszawa
2020-10-22
sprawna obsługa zamówienia, towar zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Jarosław
2020-10-22
Polecam 100%, towar zgodny z opisem oraz szybka i sprawna dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adriana, Zawiercie
2020-10-20
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Środa Wielkopolska
2020-10-19
wszystko dotarło w czasie, dobrze zapakowane.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrei, Poznań
2020-10-19
Jak zawsze szybko i na czas. Ładnie zapakowany towar. Dobra praca.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Olsztyn
2020-10-19
Jeszcze nie użyłem go.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimierz, Czchów
2020-10-18
Towar oryginalny dobrej jakości
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Pleśna
2020-10-18
To co chciałem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2020-10-17
Odkamieniacza oryginalny (używam od 2013 roku), ekspres działa wiec chyba w porządku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Katowice
2020-10-16
Produkt sprawdzony, spełnia oczekiwania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Buczkowice
2020-10-15
Zgodny z zamówieniem i szybka realizacja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Eugeniusz, Choszczno
2020-10-14
Zgodnie z opisem. Szybka dostawa. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesława, Gdynia
2020-10-14
Sprawdzony środek działa super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mieczysław, Bydgoszcz
2020-10-12
Wszystko zgodnie z zamówieniem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bernadeta, Ujście
2020-10-11
Super produkt ekologiczny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ludmiła, Czeladź
2020-10-11
Profesjonalnie, duży wybór produktów w świetnych cenach i błyskawiczna wysyłka. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Wrocław
2020-10-10
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Grabów Nad Pilicą
2020-10-09
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Warszawa
2020-10-09
odkamieniacz super.Sklep bardzo profesjonalny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Kraków
2020-10-07
doskonały odkamieniacz, lepszego nie znajdziecie. :D
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Wodzisław Śląski
2020-10-06
Bardzo dobry produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alina, Bydgoszcz
2020-10-06
Bardzo sprawna,polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Gdynia
2020-10-05
Produkt oryginalny. Wszystko jak najbardziej pozytwnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Poznań
2020-10-04
Wszystko zgodnie z zamówieniem. Polecam. Dobrze ceny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Słaboszów
2020-10-04
towar godny polecenia świetnie sprawdza się przy odkamienianiu ekspresu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Warszawa
2020-10-04
100%
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Bydgoszcz
2020-10-01
Opakowanie marne Opakowanie nie zabezpiecza produktu od spodu. Można je wyjąç.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Ostrowiec Swietokrzyski
2020-09-29
Bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lesław, Wąsosz
2020-09-29
Świetna obsługa!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Osiek
2020-09-28
Dobrze działa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Radzionków
2020-09-27
bardzo dobry
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, GORAJ
2020-09-27
Spełnienia swoje zadanie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Rokietnica
2020-09-27
Produkt sprawdzony.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: PRZEMYSŁAW, DOBRA
2020-09-27
szybko i sprawnie polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna Wysocka, Łomża
2020-09-26
Wszystko ok. Super polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Gryfice
2020-09-26
Jestem zadowolony z zakupu, bardzo dobry produkt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Bydgoszcz
2020-09-26
Super produkt oraz dostawa. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, UGNIEWO
2020-09-25
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MIROSŁAWA, ZIELONA GÓRA
2020-09-25
obsługa błyskawiczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Katowice
2020-09-24
Wszystko OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Płock
2020-09-22
Ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dagmara, Wrocław
2020-09-22
Towar zgodny z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAŁGORZATA, KRAKÓW
2020-09-22
Środek jest skuteczny , polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elwira, Ząbki
2020-09-21
Produkt zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksander, Warszawa
2020-09-21
Jestem w pełni zadowolony z zakupów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ZBIGNIEW, USTRZYKI DOLNE
2020-09-20
Bardzo sprawna i szybka wysyłka towaru. Produkt zgodny z opisem. Polecam Konesso, solidna i godna polecenia firma.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Kiełczygłów
2020-09-20
Super. Szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Poznań
2020-09-19
Towar zgodny z opisem i przede wszystkim tani w stosunku do innych sklepów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Warszawa
2020-09-18
Bardzo szybka dostawa. Wszystko zgodne z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Rozkochów
2020-09-18
Bardzo dobry
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Wojkowice
2020-09-18
Szybko, w dobrej cenie, a do tego dodano kupon rabatowy na kolejne zakupy, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Chełm
2020-09-16
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwester, Borowa
2020-09-15
wszystkie towary bardzo dobbre.dostawca bardzo solidny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolamta, Świdnica
2020-09-15
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Legionowo
2020-09-15
Szybka realizacja, towar zgodny z opisem. Gorąco polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Kraków
2020-09-14
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanna, Wąglikowice
2020-09-13
Szybka dostawa, towar dobrze zapakowany, to moje kolejne zakupy. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Świdnica
2020-09-13
Towar zgodny z opisem.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wioletta, Ruda Śląska
2020-09-13
Szybka dostawa, towar zgodny z opisem. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Piotrowice
2020-09-12
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Świebodzin
2020-09-11
polecam -super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Warszawa
2020-09-11
Jak zwykle jestem zadowolony, szybko, tanio i "smacznie"
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Warszawa
2020-09-10
Najlepszy, tylko takiego używam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Zawiercie
2020-09-08
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Marcin, Lublin
2020-09-07
Odkamieniacz dedykowany m.in. do posiadanego przez mnie ekspresu Magnifica Classic. Jest oczywiście dużo droższy niż "niefirmowe" odkamieniacze ale używam go od kilku lat i nie mam problemów z działaniem ekspresu. Nie może tego powiedzieć koleżanka, która kupowała razem ze mną ten sam ekspres i używa tanich odkamieniaczy, bo "to to samo". Już kilkakrotnie oddawała ekspres do serwisu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Kończyce Małe
2020-09-06
dobry środek do żeby szybko i skutecznie odkamienić ekspres polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Daleszyce
2020-09-01
Zgodnie w 100% z opisem produkt super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Warszawa
2020-08-31
bardzo dobry produkt polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Antoni, Nowy Sącz
2020-08-17
Używam od dłuższego czasu i spełnienia swoją rolę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesław, Nowe Bielice
2020-08-17
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Warnice Zachodnopomorskie
2020-08-08
Szybko, sprawnie bez najmniejszych problemów, na pewno będę jeszcze korzystać z Państwa usług
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Warszawa
2020-07-17
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwester, Lipsko
2020-07-16
Jak zawsze wszystko ok. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Zielona Góra
2020-07-10
Na temat tego odkamieniacza mogę powiedzieć tyle, że nie używam żadnego innego
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Białystok
2020-07-07
Sprawnie i zgodnie z opisem.polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Czesław, Mosina
2020-07-03
Dziękuję Jestem bardzo zadowolony
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MARCIN, RADOM
2020-06-30
Szybka realizacja zamówienia. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Żory
2020-06-21
Sklep na 5 bardzo szybka wysyłka towar zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2020-06-20
Oryginał, działa jak należy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Wrocław
2020-06-19
Wszystko super, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Nowy Targ
2020-06-08
Bardzo szybka dostawa. Odkamieniacz wydajny i cenowo atrakcyjny. Nie warto szukać zamienników.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Lipinki
2020-05-27
Bardzo dobry produkt, ekonomiczny, łatwy w obsłudze dzięki załączonej instrukcji.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Lublin
2020-05-26
Polecam sklep. Mimo drobnych trudności z realizacją transakcji (brak przekierowania do płatności kartą), po złożeniu zamówienia, towar dotarł bardzo szybko.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Sosnowiec
2020-05-26
Świetny odkamieniacz, ekspresowa wysyłka, paczka profesjonalnie zapakowana. Polecam sklep konesso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Szydłowo Koło Mławy
2020-05-25
Wszystko sprawnie i zgodnie z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Irena, Kraków
2020-05-19
Używam głównie do ekspresu do kawy Delonghi. Produkt skuteczny, pod warunkiem stosowania się do instrukcji odkamieniania ekspresu. Z kamieniem w czajniku też daje sobie radę. Polecam produkt i sprzedawcę - jak zawsze - pełen profesjonalizm.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Kazimierz Dolny
2020-05-18
To waśnie od odkamieniacza EcoDecolk zaczęła się moja Miłość do sklepu Konesso. Profesjonalne podejście do klienta, szybka wysyłka-śmiem twierdzic ze ekspresowa i mam wrazenie ze czasami w kawiarni czeka się dluzej na swoją ulubioną kawę. Wiem ,ze nie zamienię sklepu Konesso na żaden inny . Gorąco Polecam Ewa Kazimierz Dolny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ireneusz, Oświęcim
2020-05-17
Wszystko sprawnie i zgodnie z opisem. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartłomiej, Bielsko-Biała
2020-05-17
Towar,wysyłka wszystko zgodne z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DANUTA, MUROWANA GOŚLINA
2020-05-10
Bardzo dobry odkamieniacz. Super obsługa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Milanówek
2020-04-14
Bardzo dobry orgnalny produkt.Ekonomiczny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Klaudia, Wrocław
2020-04-10
produkt oryginalny, wydajny, cena super. Nic tylko gorąco polecić:) konesso jest wzorem dla innych sklepów internetowych, jak profesjonalnie obslugiwac klientów:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Głogów
2020-04-01
ten odkamieniacz to po prostu ekonomiczniejsza wersja odkamieniacza DeLonghi 2x200ml. Wszystko gra, działa, ekspres zadowolony. Drobna uwaga, ale to do producenta (DeLonghi): przydałaby się użyteczniejsza instrukcja użycia, no i fajnie by było gdyby była po Polsku - zawsze mam wątpliwość w jakiej ilości wody rozpuszczać odkamieniacz. Jest napisane ile odkamieniacza wlewać ale nie określają do jakiej ilości wody :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Zamość
2020-03-31
Bardzo dobry odkamieniacz w dobrej cenie , błyskawiczna wysyłka - Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Wejherowo
2020-03-25
Barďzo dobry produkt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ROBERT, ZBIERSK
2020-03-24
Szybka wysyłka,produkt zgodny z opisem. Od lat używany przeze mnie i polecam .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Jaworzno
2020-03-16
Odkamieniacz dobrej jakości - stosuję od lat, w dobrej cenie. Błyskawiczna dostawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Sosnowiec
2020-03-12
Produkt wysokiej jakości, realizacja zamówienia również
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Rzeszów
2020-03-01
Może są na rynku tańsze odkamieniacze, ale ten odkamieniacz jest bardzo dobry. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Bielsko-Biała
2020-02-29
Bardzo dobry odkamieniacz - używam od dwóch lat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Skołyszyn
2020-02-25
Świetny produkt, doskonale usuwa kamień. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Szczecin
2020-02-17
Produkt wysokiej jakości, spełnia swoje zadanie, świetna cena i błyskawiczna wysyłka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Kołobrzeg
2020-02-07
szybko, sprawnie. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Wrocław
2020-01-31
Błyskawiczna wysyłka. Towar zawsze świetnie zapakowany. Informacja na każdym etapie realizacji. Szczerze i gorąco polecam sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karol, Piątnica Poduchowna
2020-01-31
Produkt i obsluga najwyższej jakości
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Piotrków Tryb
2020-01-12
Szybką realizacja,produkt zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Pisz
2020-01-11
Wszystko super, szybka dostawa. Polecam serdecznie!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Zielona Góra
2019-12-15
Wszystko ok polecam w 100%. Tomek
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, BIESIEKIERZ
2019-12-14
Produkt bardzo dobry. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Mława
2019-12-09
Bardzo dobry produkt,polecam . Zamówienie dotarło szybko. Ewa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anita, CZŁUCHÓW
2019-12-09
Szybka realizacja zamówienia, produkt jak najbardziej sprawdzony. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Ostrów Wlkp.
2019-11-30
Bardzo jestem zadowolona z odkamieniacza, również zakup przebiegł szybko i sprawnie Grażyna z Ostrowa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Kraków
2019-11-25
Działa jak trzeba. Dobra wydajność w korzystnej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Pabianice
2019-11-09
Dokładnie czyści
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Kłodzko
2019-11-02
Transakcja przebiegła pomyślnie. Sprzedawca cały czas informował o statusie przesyłki. Rzetelny sklep. Świetnie zapakowana paczka. Szczerze polecam artykuły z tego sklepu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Gdynia Witomino
2019-10-12
Jak najbardziej polecam. Szybka dostawa, pełen profesjonalizm.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Stany
2019-09-17
Odkamieniacz sprawdzony, polecam wszystkim.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Poznań
2019-09-11
Jestem bardzo zadowolony (5/5) z realizacji zamówienia - sprawnie, szybko, towar bezpiecznie zapakowany w firmowym opakowaniu. Opóźnienie w dostarczeniu spowodowane było przez obsługę kurierską (odradzam korzystanie z kuriera 48h Poczty Polskiej). Michał, Poznań
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Cedry Wielkie
2019-09-08
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bolesław, Wołczyn
2019-08-26
Rewelacyjny sklep, rewelacyjny odkamieniacz, rewelacyjna cena!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAŁGORZATA, Żabno
2019-08-18
Świetna cena i jakość, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Celestynów
2019-07-29
Wszystkie produkty zakupione w Konesso są najwyższej jakości. Wielkie dzięki!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Gnojnik
2019-07-29
Przesyłka dotarła szybko, cena bardzo dobra, praktycznie o połowę niższa niż w sklepach stacjonarnych, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAŁGORZATA, BRZEŚĆ KUJAWSKI
2019-07-26
Rewelacyjny sklep, rewelacyjny odkamieniacz, rewelacyjna cena!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Toruń
2019-07-21
Regularnie stosowany dobrze dba o mój express do kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Tarnów
2019-07-08
Stanisław;Bardzo dobry odkamieniacz polecam znajomym
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Wrocław
2019-05-25
Świetny odkamieniacz z miarką na opakowaniu, dzięki której wlewamy produkt bezpośrednio do ekspresu, bez konieczności przelewania. A termin realizacji zamówienia jak zawsze błyskawiczny :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Pogórze
2019-05-25
Bardzo skuteczny odkamieniacz, godny polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Przemyśl
2019-05-20
Rewelacyjny odkamieniacz w bardzo dobrej cenie. Szczerze polecam !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Częstochowa
2019-05-13
Bardzo dobry odkamieniacz,duża butelka,korzystna cena. Polecam !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, SOPOT
2019-05-03
Bardzo dobry produkt , towar zgodny z opisem. Super cena.Ekspresowa realizacja zamówienia.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Sosnowiec
2019-04-07
Odkamieniacz spełnia swoje zadanie rewelacyjnie. Dobra cena za tą ilość w butelce. Sklep jak zwykle na szóstkę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Toruń
2019-04-05
Bardzo dobry produkt w dobrej cenie. Błyskawiczna dostawa. POLECAM.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, KRZYWACZKA
2019-03-24
Rewelacyjny odkamieniacz w bardzo dobrej cenie. Szczerze polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Włocławek
2019-03-03
Towar zgodny z opisem, dobra cena i ekspresowa realizacja zamówienia. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Jasło
2019-02-23
Świetny odkamieniacz za super cenę i to w dużym opakowaniu a więc wystarczy na długo.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Pisz
2019-02-22
Bardzo dobra cena, szybka realizacja. Polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Tarnowskie Góry
2019-02-04
Dobry odkamieniacz,łatwe użycie,szybka realizacja zamówienia no i dobra cena jak zawsze :) Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KAROLINA, CZĘSTOCHOWA
2019-01-15
Dobra cena, wydajny, szybka realizacja. Polecam gorąco !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Bydgoszcz
2019-01-11
Duża butelka wystarcza na długo. Do tego szybka realizacja zakupu. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Głogów
2019-01-07
Dobry produkt, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Rzeszów
2019-01-07
Chyba najbardziej się opłaca kupno takiej dużej butelki ;) Na butelce jest podziałka dzięki której można sobie odmierzyć ilość odkamieniacza do odkamieniania :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Lubawa
2019-01-01
tak mi "przegwizdał/przewietrzył/przetrzepał" mój expresik ciśn./zreszto tej samej marki/że mi teraz kapie/przecieka z każdego otworu...czyli skuteczny ale czy ja jestem zadowolony...no nie wiem,raczej nie...rozpier....ł !!! mi sprzęt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, RUDA SLASKA
2018-11-13
Super sprawa.Odkamieniacz wydajny w dobrej cenie.Zakupy w Waszym sklepie to przyjemność.Realizacja i dostawa zamówionego towaru na wysokim poziomie,oby inne firmy braly z Was przykład.Dziekuje i pozdrawiam.Barbara z Rudy Slaskiej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Łomianki
2018-10-05
Ekonomiczne opakowanie. Produkt polecany przez DeLongi. Sklep super-szybka wysyłka, prosta nawigacja, b.dobry kontakt ze sprzedającym.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Grabica
2018-09-27
Porządny produkt kupiony w dobrej cenie.Miło robi się zakupy w porządnym sklepie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Rzeszów
2018-09-24
Produkt zgodny z opisem, polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Wrocław
2018-09-23
Odkamieniacz bardzo wydajny. Zamówienie zrealizowane bardzo szybko. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Olsztyn
2018-09-10
Od dłuższego czasu kupuję w sklepie Konesso. Zawsze jestem zadowolona -z jakości produktów, profesjonalnej i miłej obsługi. Gdy poszukuję towarów typu kawa, herbata Konesso to placówka pierwszego wyboru. Nie dość, że wrócę na zakupy, to polecam znajomym. Bożena
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Gliwice
2018-08-17
bardzo dobra cena. szybka realizacja. profesjonalnie zabezpieczona paczka. polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Stary Sącz
2018-06-04
Jestem użytkownikiem ekspresu DeLonghi więc od momentu zakupu ekspresu używam tego odkamieniacza. Produkt spełnia moje oczekiwana dlatego mogę go śmiało polecić. Szybka realizacja zamówienia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Świnoujście
2018-03-16
Bardzo dobry produkt, zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Łódź
2018-03-06
Wszystko ok, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Helena, Kraków
2018-02-20
Szybko i dobrze odkamienia (mam ekspres kolbowy), w sklepie Konesso jest duży tańszy niż w sklepach stacjonarnych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Rzeszów
2018-02-12
Orginalny odkamieniacz Delonghi. Wystarczy na 5 użyć. Atrakcyjna cena.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Olga, Kraków
2018-02-03
Produkt zgodny z opisem, polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Wojcieszków
2018-01-01
Od kilku lat używam tego produktu, zawsze spełnia moje oczekiwania. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Wrocław
2017-11-04
Świetna sprawa dla ceniących oryginalne produkty - konkurencyjna cena i szybka, bezproblemowa dostawa. Kontakt mailowy z kompetentnym pracownikiem ekspresowy i wyczerpujący. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Szczecin
2017-09-06
Produkt zgodny z opisem ... szybka przesyłka. Osobiście jednak mogę stwierdzić, że za trochę mniejsze pieniądze można z powodzeniem korzystać z odkamieniaczy tańszych dostępnych w 'marketach elektronicznych'.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Rzeszów
2017-08-10
bardzo dobry w dobrej cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna Maria, Kraków
2017-08-07
Świetny produkt. Kupuję zawsze oryginalne pomysły.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Radosław, Wrocław
2017-07-16
Skuteczny odkamieniacz, nie pozostawia żadnego 'syfu' w ekspresie, w odróżnieniu od zamienników
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Romek, Łódź
2017-07-05
Tego odkamieniacza używam od początku. Cena jest bardzo korzystna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksander, Kraków
2017-05-29
Świetnie odkamienia ekspres.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Sieradz
2017-04-21
Zgodny z opisem, spełnia swoje zadanie przy bardzo twardej wodzie. W dobrej cenie, szybka dostawa, profesjonalna obsługa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, ZAMBRÓW
2017-04-17
Produkt bardzo dobry i z dobrą ceną.Jestem bardzo zadowolona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Kwidzyn
2017-03-17
Produkt w dobrej cenie, do tego bardzo szybka wysyłka. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariola, Gdańsk
2017-03-14
bardzo dobry
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Pawłowice
2017-03-04
Sklep super ekspresowa wysyłka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Gdańsk
2017-02-27
Bardzo szybka wysyłka. Produkt zgodny z zamówieniem. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Odrzykoń
2016-12-17
Produkt oryginalny w dobrej cenie, zgodny z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Łódź
2016-11-29
Produkt oryginalny, dobra cena, szybka przesyłka, czyli tak jak powinno być :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Szczecin
2016-11-29
jest OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Rzeszotary
2016-11-25
Oryginalny odkamieniacz w dobrej cenie, bardzo szybka przesyłka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: EUGENIUSZ, KODEŃ
2016-11-09
Sklep Konesso polecam jak najbardziej,dostawa zawsze jest realizowana zgodnie z zamówieniem i bardzo szybko. Orginalny odkamieniacz używam od trzech lat i chyba jest w porządku, bo ekspres sprawuje się bez zarzutu-szczerze polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Suwałki
2016-11-06
Produkt zgodny z opisem, korzystna cena, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Iława
2016-08-15
Dobry produkt, jedną butelkę już zużyłem. Cena również w porządku. Transakcja , jak zwykle, na najwyższym poziomie. Super sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aurelia, LEGNICA
2016-08-09
Bardzo dobry produkt w dobrej cenie. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kraków
2016-07-10
Oryginalny produkt - spełnia swoja funkcje i za przystępną cenę, bardzo polecam sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Błonie
2016-07-10
Produkt godny polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Ruda Śląska
2016-06-10
wszystko ok, polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Bezrzecze
2016-05-08
Oryginalny produkt - spełnia swoja funkcje i za przystępną cenę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MACIEJ, Warszawa
2016-05-08
Produkt bardzo dobry, polecam sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Jabłonna
2016-04-19
Produkt zgodny z opisem. Polecam produkt i sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Szczecin
2016-04-18
Odkamieniacz b.skuteczny, cena OK., szybka realizacja zamówienia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Gliwice
2016-03-22
jeszcze nie używałam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Siedlce
2016-03-20
Bardzo dobry odkamieniacz. Bardzo szybka realizacja zamówienia. Polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Żabia Wola
2016-03-18
Produkt oryginalny, zgodny z opisem, cena atrakcyjna, działa, ponieważ nie widać wewnątrz ekspresu śladów kamienia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosława, Łódź
2016-03-07
Dobry produkt. Spełnia swoje zadanie bardzo dobrze. POLECAM!!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Elbląg
2016-03-04
Odkamieniacz oryginalny-b.dobry produkt.Sklep super -obsługa telefoniczna b.dobra,szybka realizacja i dostawa, towar b.dobrze zapakowany .Ogólnie wszystko zgodnie z moim oczekiwaniem .Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Piotrków Trybunalski
2016-02-21
Odkamieniacz bardzo dobry ,ma mocne działanie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Łańcut
2016-02-16
Odkamieniacz dobry.Sklep super, super szybka realizacja i dostawa, towar b.dobrze zapakowany .Ogólnie wszystko zgodnie z moim oczekiwaniem .Polecam.Małgorzata z Łańcuta
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Lublin
2015-07-11
Super produkt, super sklep. Kolejny zakup i kolejne zadowolenie:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Wałbrzych
2015-05-05
Produkt oryginalny, dobra cena i bardzo szybka przesyłka, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tamara, Kościan
2015-04-20
Odkamieniacz oryginalny-b.dobry produkt.Sklep super -obsługa telefoniczna b.dobra,szybka realizacja i dostawa, towar b.dobrze zapakowany .Ogólnie wszystko zgodnie z moim oczekiwaniem .Polecam.Tamara
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Kraków
2015-03-14
Bardzo dobry odkamieniacz i niedrogi. Szybka i miła obsługa. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Kielce
2015-02-17
Odkamieniacz - bardzo dobry produkt. Polecam współpracę z Konesso - bardzo dobra obsługa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Krotoszyn
2014-12-30
bardzo sprawna obsługa, produkt zgodny z opisem, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ola, Podłęże
2014-11-24
Ekspres działa bez zarzutów, więc myślę, że odkamieniacz również:) Szybka realizacja zamówienia. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Lublin
2014-11-01
prosty w użyciu, skuteczny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Konin
2014-10-23
Produkt spełnia oczekiwania klienta znaczy się czyści co ma wyczyścić.Wystarcza na na ok 15 miesięcy przy najmniej w moim przypadku gdzie ekspres woła o czyszczenie raz na ok 3 miesiące. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2014-09-16
Bardzo dobry produkt organiczny do odkamieniania ekspresów. Używam od półtora roku, działa świetnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Niepołomice
2014-09-12
Bardzo dobry oryginalny produkt. Godny polecenia!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Rawicz
2014-08-26
Oryginalny odkamieniacz godny polecenia. Błyskawiczna dostawa towaru!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław Tomasz, Luboń
2014-08-23
Polecam, bardzo dobry środek do odkamieniania. Polecam!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Opole
2014-08-13
Zamówiony towar tanio, szybko i jak zawsze niezawodnie:). Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAŁGORZATA, GDAŃSK
2014-08-08
swietny sklep, Super obsługa i Super towary POLECAM WSZYSTKIM OSTATNIO ODKAMIENIACZ DELONGHI ... ZAWSZE SUPER ZAPAKOWANE , ORYGINALNE POZDRAWIAM EKIPĘ SKLEPU... PRZYZNAJĘ 10 PUNKTÓW MAŁGORZATA KOZŁOWSKA Z GDAŃSKA
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Strzelce Opolskie
2014-07-29
Super produkt, w 100% oryginalny, doskonały.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Nowy Sącz
2014-07-25
Produkt zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Tarnów
2014-07-12
Stanisław-Tarnów-Odkamieniacz-orginał,polecam nie tylko kupować ale przedewszyskim stosować,sklep,przesyłka-profesjonalizm
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paula, Gliwice
2014-07-03
dobra cena, szybka dostawa, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Szczecin
2014-04-22
Aplikuję odkamieniacz raz na 8-10 tyg. w zależności jak często korzystam z expressu. Mój ekspres to DeLonghi EC 820.B, kolbowy w pełni ręczny cała procedura trwa ok. 30 min z przepłukaniem. Procedura odkamieniania jest wykonywana zgodnie z instrukcją obsługi ekspresu do kawy. Wszystko działa dobrze nie problemów, polecam do takich zastosowań.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Bełchatów
2014-03-31
Produkt oryginalny, dobra cena, szybka przesyłka, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Kielce
2014-03-18
Oryginalny odkamieniacz firmy Delonghi za rozsądną cenę. Błyskawiczna realizacja zamówienia. Z przyjemnością polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAŁGORZATA, SKARBIMIERZ
2014-03-05
szybka wysyłka, wszystko ok, polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Wrocław
2014-02-06
Bardzo sprawna obsługa, produkt zgodny z opisem na stronie, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Białogard
2014-02-03
Dobry kontakt,szybka realizacja,tak jak trzeba
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mieczysław, Bydgoszcz
2014-02-02
Zgodnie z zamówieniem: cena, jakość i termin. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Wschowa
2014-01-31
cena dobra,obsługa jeszcze lepsza gorąco polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Tarnów
2014-01-26
Produkt oryginalny, przystępna cena, szybka dostawa, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Damasławek
2014-01-24
Polecam. Oryginalny odkamieniacz za dobrą cenę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Włocławek
2014-01-20
Bardzo dobra cena za oryginalny produkt, przesyłka natychmiastowa, polecam z całego serca ten sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Gliwice
2014-01-06
Dobry produkt, dobra cena, dobry sklep - szybka i bezproblemowa realizacja.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GRZEGORZ, GŁOGÓW
2013-12-10
Odkamieniacz oryginalny firmy Delonghi za rozsądną cenę. Produkt godny polecenia, wszystko szybko i sprawnie polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Szczecin
2013-12-09
Dobra cena, bardzo szybka wysylka - Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Mikołów
2013-12-05
Błyskawiczna dostawa produkt oryginalny. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Brzeg Dolny
2013-12-03
Dobra cena do jakości, szybka dostawa. Poleceam Sprzedającego!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Czernice Borowe
2013-12-03
Oryginalny odkamieniacz firmy Delonghi za rozsądną cenę. Błyskawiczna realizacja zamówienia. Z przyjemnością polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: WANDA, WEŁTYŃ
2013-12-02
Autor;Wanda Wełtyń Polecam .Tego produktu używam od kilku lat ,bardo dobra cena
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: WIOLETTA, Mierzęcice
2013-10-15
produkt w dobrej cenie, wydajny. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwester, Piła
2013-10-08
Produkt oryginalny, dobra cena, szybka przesyłka, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Rypin
2013-09-25
produkt bardzo dobry, świetny stosunek ceny do jakości. przesyłka bardzo sprawna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, LESZNO
2013-09-18
Produkt bardzo dobry. Korzystam z niego już od ponad roku i nigdy nie miałam do niego zastrzeżeń. Polecam wszystkim użytkownikom ekspresów, przede wszystkim marki DeLonghi
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Kłodzko
2013-09-16
Produkt zgodny z opisem, wysokiej jakości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Sosnowiec
2013-08-16
Produkt oryginalny, zgodny z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Konin
2013-07-29
Odkamieniacz oryginalny firmy Delonghi za rozsądną cenę. Produkt godny polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Gołdap
2013-05-27
Bardzo dobry produkt. Dodatkowym atutem jest poręczna miarka na butelce, dzięki której wiesz ile płynu masz wlać do ekspresu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Warszawa
2013-04-29
Polecam, rewelacyjny odkamieniacz w konkurencyjnej cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Lututów
2013-04-21
Dobry produkt, dobra cena, korzystny wpływ na ekspres.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GRZEGORZ, CHOJNICE
2013-04-06
Dobra cena markowego produktu, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Pruszcz Gdański
2013-04-04
Produkt zgodny z opisem, szybka realizacja, dobra cena.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariola, Zawidów
2013-03-07
produkt zgodny z opisem, korzystna cena, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAGDALENA, SZAMOTUŁY
2013-02-26
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Cezary, Elbląg
2013-02-23
Dobra cena. Należy pamiętać aby stosować wyłącznie odkamieniacz zalecany przez producenta ekspresu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Warszawa
2012-09-03
Produkt zgodny z opisem w bardzo korzystnej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Poznań
2012-07-27
produkt bardzo dobry, świetny stosunek ceny do jakości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KATARZYNA, WARSZAWA
2012-03-26
Produkt zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
    pixel