Opinie o Pomarańczowa czekolada na gorąco Monbana - saszetka 25g - NIEDOSTĘPNY

  • Saszetka czekolady w proszku producenta Monbana to najlepszej jakości zmielone ziarna ciemnego kakao, które po zalaniu gorącym mlekiem dają kremowy napój o pomarańczowym smaku. W opakowaniu znajduje się 25g czekolady w proszku o zawartości 32% kakao.
Producent:

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 18 Średnia ocena: 4.94
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Bezrzecze
2018-03-22
Smaczna, gęsta, idealna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Poznań
2017-08-17
Posmak pomarańczy w gorącej czekoladzie to coś, co idealnie komponuje się z dobrym nastrojem kiedy za oknem pada deszcz. Czekolada jest przepyszna, jedna z lepszych jaką piłam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Warszawa
2017-08-02
Przepyszna :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Tarnów
2017-01-14
Bardzo kremowa, aksamitna. Jest idealna - nie za gęsta, ale też nie wodnista. Smak pomarańczy mi bardzo odpowiada, bo dzięki temu czekolada jest inna niż pozostałe.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Łukasz, Bydgoszcz
2016-12-02
Generalnie bardzo dobra. Jednak mam trochę wątpliwości co do smaku pomarańczy. Nie do końca mnie przekonuje, albo może po prostu nie jestem fanem takich czekolad...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Szczecin
2016-10-18
Super smak polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogusław, Opole
2016-04-22
Ciekawy smak, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zuzanna, Warszawa
2015-12-28
Pyszna, gęsta, prawdziwa czekolada o cudownym, pomarańczowym aromacie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Warszawa
2015-12-13
Doskonała. Ciekawy smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Poznań
2015-09-29
Czekolada mało słodka, intensywna, gęsta i lekko pomarańczowa - idealna! Jeżeli chodzi o zaparzanie to mam swój sposób ponieważ zalewanie gorącym mlekiem się u mnie nie sprawdziło - najpierw mieszam z mlekiem przy użyciu blendera a dopiero później podgrzewam (na płycie elektrycznej lub w mikrofali), efekt? Żadnych grudek, doskonała konsystencja i lekkie spienienie... Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Warszawa
2015-08-15
Pyszna czekolada, ale bardzo długo trzeba mieszać aby całkowicie się rozpuściła, gęsta nie czuć że jest "przearomatyzowana" i dobrze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MARIA, Chrzanów
2015-08-11
Polecam super smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2015-03-13
Gęsta, delikatna, mało słodka z rewelacyjnym posmakiem pomarańczy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Jaworzno
2015-02-02
Pyszna czekolada, polecam ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, ŁÓDŹ
2015-01-11
Pyszna kawa, gęsta i o cudownym smaku !!!! Rewelacja!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Kraków
2014-12-14
Pyszna czekolada. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Legnica
2014-10-31
Czekolada wyśmienita. Wyczuwalny smak pomarańczy. Żaden automat na kawę nie jest w stanie takiej zrobić.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Czerwonak
2014-09-16
pyszna, gęsta czekolada w stylu włoskim, naprawdę polecam, no i z pomarańczową nutką;-)
Opinia naszego klienta w
    pixel