Opinie o Saturator do wody gazowanej SodaStream Terra - Czarny zestaw startowy

  • Ekspres do wody gazowanej SodaStream Terra w kolorze czarnym sprawia, że w prosty możemy stworzyć własną wodę gazowaną. Wystarczy jedno kliknięcie, a zwykłą wodę zamieni się w gazowany napój.
Kod produktu: 7290113763784
Producent: SODASTREAM

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 40 Średnia ocena: 4.97
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Krakow
2023-01-22
dobrze gazuje , łatwy w obsłudze, super woda
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Katowice
2023-01-15
Bardzo fajny gadżet :) Łatwy w obsłudze, ładnie wygląda - super!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Ostroleka
2023-01-12
Polecam, szybka i bardziej ekologiczna metoda na wodę gazowaną ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Weronika, Łuków
2023-01-10
Polecam, woda jest smaczna. Proste w użyciu. Elegancki wygląd.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Uraz
2023-01-10
Z Sodastream korzystam od około miesiąca, spisuje się bardzo dobrze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Gliwice
2023-01-08
Wszystko działa zgodnie z opisem, dostawa ezybko i bezproblemowo
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Kalisz
2023-01-08
Super oferta, błyskawiczna obsługa,polecam wszystkim. Będę korzystać z usług Konesso. Kasia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Gorzów Wielkopolski
2023-01-03
Realizacja mojego zamówienia błyskawiczna. Bardzo miły kontakt mailowy. Konkurencyjne ceny. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Nowinka
2022-12-29
ok, sprawdza się i działa właściwie, zgodnie z przeznaczeniem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Grodzisk Mazowiecki
2022-12-23
To już drugi saturator, który kupuję. Tym razem dla rodziców. Woda wychodzi idealna - można regulować nasycenie wody gazem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kalisz
2022-11-03
Jest super wysyłka bardzo szybka sklep ekstra ;))
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Pruszcz Gdański
2022-10-03
Bardzo udany zakup. Codziennie mam świeżą gazowaną wodę, taką jak lubię. Jestem bardzo zadowolona i serdecznie polecam amatorom wody gazowanej. Nareszcie koniec z dźwiganiem butelek !!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Warszawa
2022-09-29
Sprzęt jak dotąd działa niezawodnie. Warto dokupić drugi nabój na wymianę. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Poznań
2022-09-29
Szczerze polecam zakupy w tym sklepie. Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem , miły i profesjonalny kontakt z obsługą.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Koszalin
2022-09-14
Super wygoda wreszcie skończyło się dźwiganie zgrzewek wody na czwarte piętro ,skończyły się stosy pustych butelek najbardziej cieszy mnie to że przyczyniam się do ograniczenia plastiku .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Warszawa
2022-09-11
Bardzo dobry kontakt ze sklepem, brakującą część zamówienia dosłania natychmiast
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Knurów
2022-09-02
Bardzo praktyczny saturator, plusem jest złącze Quick connect
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dagmara, Wroclaw
2022-07-29
Świetne urządzenie. Używam z przyjemnością. Wodę można gazować lekko lub mocniej
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Warszawa
2022-07-11
Jedyne czego żałuję to fakt, że nie kupiłam tego sprzętu wcześniej!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Pilchów
2022-07-10
bardzo fajny saturator, szczególnie przydatny w upalne dni , juz nigdy nie zabraknie Ci wody gazowanej
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Warszawa
2022-06-22
Sodastream jest super. Nie spodziewałam się że aż tak. Udaje się produkować dużo mniej plastikowych śmieci, jest łatwy w obsłudze i woda jest faktycznie gazowana.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartłomiej, Łazy
2022-06-20
Nareszcie nie trzeba dźwigać butelek ze sklepu! Od dawna piję kranówkę, a czasem przychodzi smak na wodę gazowaną, zakupiłem saturator i jestem bardzo zadowolony. Razem z narzeczoną pijemy dużo wody, więc dla nas to zbawienne urządzenie. Dodatkowo, wystarczy po nagazowaniu dolać domowego soku z przetworów od mamy i już mamy pyszną lemoniadę :) Polecam każdemu! #BąbelkujezSodaStream
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Warszawa
2022-06-16
Jestem bardzo zadowolony z zakupu, wreszcie mniej butelek plastikowych wyrzucam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Gdańsk
2022-06-13
Ten ekspres to jest to czego potrzebowałam. Nie dźwigam kuz ciężkich zgrzewek wody a poziom nasycenia CO2 reguluję sobie sama.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanna, Skierniewice
2022-06-11
Jestem bardzo zadowolona z zakupu saturatora.Wygodny i łatwy w użyciu.Mam pyszna wodę gazowana prosto z kranu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Warszawa
2022-06-03
Bardzo udany zakup, polecam wszystkim, którzy lubią wodę / napoje gazowane. Nabój starcza na długo, ja już użytkuję ponad miesiąc i nadal działa. Wodę robię kilka razy dziennie. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Koszalin
2022-05-13
Bardzo dobry zakup. Woda gazuje się wedle życzenia, najlepsze efekty są dla wody schłodzonej. Bardzo prosta obsługa. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Kołobrzeg
2022-05-06
Saturator do wody spełnia wszelkie wymagania. Fajnie jest mieć w domu możliwość dodania efektu angażowania np domowej lemoniady
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Gdańsk
2022-05-01
Bardzo polecam, wygodny, praktyczny, łatwy w obsłudze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Gdańsk
2022-04-28
Spełnia swoje zadanie. Obsługa saturatora bardzo prosta. Bardzo przydatny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Gdańsk
2022-04-27
Wszystko zgodne z opisem.Szybko i błyskawicznie dostarczony towar.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Wiślinka
2022-03-23
Bardzo przydatne .Już nie muszę dźwigać zgrzewek z wodą.Bardzo polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrianna, Kwidzyn
2022-03-06
Łatwy w obsłudze saturator. Dużą zaletą jest to, że można dostosować poziom nagazowania wody.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Maciej, Milanówek
2022-03-03
Ogólnie jestem bardzo zadowolony ale sprzet jest lekki i nie posiada zadnych nozek, ani systemu mocowania. Przez to przesuwa sie po blacie przy nabijaniu wody. Ogolnie tez wyglada lepiej na zdjeicach niz w rzeczywistosci. Szkoda ze nie ma czegos bardziej premium w linii sodastream. Pssst jak masz miejsce to na chinskim portalu aukcyjnym sa przejsciowki do duzych butli co2- mozna podlaczyc bezposrednio do duzej butli i ograniczyć koszty gazu o 95%.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Łomianki
2022-02-09
Bez noszenia butelek że sklepu i produkcji odpadów, woda super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Wrocław
2022-02-07
Jak dla mnie THE BEST
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Staroźreby
2022-02-04
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Warszawa
2022-02-03
W tym wypadku opinia jak najlepsza. Na razie wszystko działa jak należy. Dziękuję.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrianna, Kwidzyn
2022-02-01
Bardzo dobry produkt. Zamówiony na prezent, obdarowana osoba jest bardzo zadowolona. Dobre wykonanie, wszystko sprawnie działa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Gdynia
2021-11-18
Genialne urządzenie
Opinia naszego klienta w
    pixel