Opinie o ZESTAW - Filtr + odkamieniacz DeLonghi

  • Zestaw składający się z oryginalnego filtra i odkamieniacza Delonghi. Filtr i odkamieniacz pozwala zredukować powstawanie osadu kamiennego w ekspresie, a także skutecznie się go pozbyć.
Kod produktu: 8004399329492
Producent: DELONGHI

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 211 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanna, Gniezno
2024-02-11
Produkt spełnia oczekiwania. Jestem bardzo zadowolona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Bytom
2024-01-09
wszystko zgodnie z opisem, filtr spełnił moje oczekiwanie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patrycja, Żnin
2024-01-04
Niezbędny zestaw dla każdego, kto chce jak najdłużej cieszyć się pyszną kawą i jej niezmiennym smakiem oraz dbać o ekspres by działał jak najdłużej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Janówka
2024-01-01
Realizacja ekspresowa. Produkty zgodne z opisem. Polecam sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, ŁÓDŹ
2023-12-11
Dostawa błyskawicznie ,zgodnie z zamówieniem, obsługa bez zarzutu, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Eugenia, Tychy
2023-11-08
Pierwszy zakup,i mam nadzieje ze nie ostatni!!,Przesylka i zakup zrealizowany szybko i pozytywnie ,dzieki bardzo!,nie bedzie to jedyny zakup!!!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Łódź
2023-10-09
Produkt jak najbardziej w porządku. Filtr pasuje do ekspresu, był dobrze zabezpieczony na czas wysyłki, polecam! Środek do odkamieniania również ok, wydajny, tym bardziej, że nie robi się tego codziennie. A w zestawie wychodzi nawet taniej, więc oferta jest naprawdę atrakcyjna. Warto zainwestować i cieszyć się niezmiennym smakiem kawy :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Warszawa
2023-10-06
Używam tego odkamieniacza i filtra od kilku lat i jestem bardzo zadowolona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Połczyn-Zdrój
2023-10-01
tylko markowe akcesoria do Twojego ekspresu przedłużają jego żywotność.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Rybnik
2023-09-25
Szybko i według zamówienia kontakt doskonały ceny również przystępne.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Wałbrzych
2023-09-24
Jestem bardzo zadowolona, szybka realizacja zamówienia, produkty bez zarzutu, bardzo dobra cena. Polecam sklep. Małgorzata
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iza, Radom
2023-09-17
Super szybka przesyłka. Wszystko zgodne z opisem. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Olsztyn
2023-09-08
Po raz kolejny wszystko co zamawiam w tym sklepie bez zarzutu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Drążdżewo
2023-09-07
Najlepszy odkamieniacz do ekspresu. Filtr dopiero testuję.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Kraków
2023-08-16
Zarówno odkamieniacz jak i filter prima sort -- jt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz , Szczecin
2023-08-11
Dostawa w krótkim terminie - zgodnie z zamówieniem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Nowogrodziec
2023-07-20
Polecam,,....................................................................
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Bytów
2023-07-19
Zakupy w Konesso to czysta przyjemność, towar dostarczany szybko i bez zastrzeżeń. Już nie mogę się doczekać następnych zakupów. Teresa z Bytowa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Szczecin
2023-07-14
Produkty bardzo dobrej jakości, szybko sprawnie jak zawsze w Konesso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Poznań
2023-07-13
Jak zwykle szybko i sprawnie. Towaru zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Wrocław
2023-07-13
Produkt zgodnie z opisem. Jak zawsze wysyłka ekspresowo. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dmytro, Gdańsk
2023-07-12
Szybka dostawa, super opakowano ta super service. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Libiąż
2023-06-12
Przesyłka na czas i zgodna z zamówieniem. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gabriela, Czeladź
2023-06-11
Jak zawsze szybko i kompletnie, nigdy nie mam zastrzeżeń.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Halina, Toruń
2023-06-08
ok polecam bardzo szybkie zrealizowanie zamówienia , zero problemów
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Rzeszów
2023-06-08
Towar zgodny z jego opisem, wysoka jakość. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Frombork
2023-06-07
Robi swoją robotę a mamy bardzo twardą wodę. Polecam serdecznie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Lublin
2023-06-04
świetne produkty w dobrej cenie szybka i dobra obsluga
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Gdynia
2023-05-23
Przydatny zestaw do ekspresów Delonghi. W pakiecie zawsze korzystniej
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Rzeszów
2023-05-22
Dobry zestaw, w dobrej cenie, polecam do ekspresów delonghi
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Jarosław
2023-05-17
Kawa bardzo dobra sklep super szybka wysyłka polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Gościcino
2023-05-17
Lubię kupować ten zestaw w tym sklepie .Produkty dobrej jakości w dobrej cenie Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Wrocław
2023-05-12
Produkt zgodny z opisem. Wszystko sprawnie i szybko. Dziękuję
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Łódź
2023-05-04
Bardzo dobry i skuteczny produkt w atrakcyjnej cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Wrocław
2023-04-29
No cóż, odpowiedni sprzęt wymaga odpowiednich dodatków. W tym wypadku udało mi się kupić oryginalny zestaw - filtr i odkamieniacz - za fajną cenę. Przyznaję, że zwykle korzystam z zamiennika (filtr), bo jest tańszy i wcale niezły. Ale mając taką ofertę zawsze chętnie skorzystam. Nie będę ukrywać, że zależy mi na tańszych i dobrych produktach. No cóż - dysponuję takimi a nie innymi funduszami - i miło mi jest jak coś lepszego mogę kupić taniej. Dziękuję za to.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesława, Tuszyn
2023-04-29
Dziękuję za dobry produkt i sprawną realizację zamówienia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Kowalewo Pomorskie
2023-04-27
Świetnie skomponowany zestaw, pozwala zaoszczędzić na konserwacji expresu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Project, Mińsk Maz.
2023-04-20
Wszystko ok zgodne z opisem polecam Szybka realizacja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Sokółka
2023-04-20
Oceniam bardzo pozytywnie zakupy, oraz sklep. Dziękuję.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Słupsk
2023-04-20
Wszystko jest okej. Towar zgodny z ofertą . Przesyłka również dotarła prawidłowo.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wacław, Świdnica
2023-04-10
produkty firmy Delonghi są optymalne dla producenta sprzętu tej samej firmy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ania, BIALOSLIWIE
2023-04-09
Z czystym sumieniem mogę polecić sklep Konesso bardzo szybki czas realizacji zakupów co jest dla mnie bardzo ważne, produkty orginalne ładnie zapakowane w dobrej cenie . Polecam sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Osielsko
2023-04-07
Szybko, sprawnie,towar zgodny z opisem Iwona, Osielsko
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Miroslaw, Szczecin
2023-04-06
polecam. produkt spełnia wymogi.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Mrągowo
2023-04-01
Bardzo opłacalny zestaw! Odkamieniacz wystarczy na długi czas.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Sulmierzyce
2023-03-20
jak zwykle, zamówione produkty dotarły do mnie na czas.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Rzeszów
2023-03-20
Produkt sprawdzony od kilku lat. Za każdym razem odpowiada moim oczekiwaniom. Bardzo ładnie oraz estetycznie zapakowany. Widać, że firma Konesso dba o to, aby produkt był dobrej jakości i atrakcyjnie opakowany. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwester, Andrespol
2023-03-20
wszystko ok.zawsze było i jest dobrze.będę kupował nadal
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Warszawa
2023-03-18
Cena atrakcyjna, szybka wysyłka towar spełnia oczekiwania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominika, Łódź
2023-03-13
Zamówienie szybko zrealizowane, profesjonalnie zapakowane,bez zastrzeżeń, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Wrocław
2023-03-12
Zestaw idealny - wszystko co potrzeba. Szybkość realizacji 10/10
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, Kraków
2023-03-12
Wszystko profesjonalnie i sprawnie. Polecam bardzo, na pewno wrócę i skorzystam w przyszłości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Warszawa
2023-03-02
Bardzo dobre filtry, a odkamieniacz rewelacja do wszystkich ekspresów. Lepsze rozwiązanie niż wszelkie tabletki czy proszki do rozpuszczania jako odkamieniacze. Czajnik też można doskonale tym płynemm odkamienić.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szczepan, Zelów
2023-02-17
jestem zadowolony i usatysfacjonowany współpracą z państa firmą oraz wysoko oceniam produkyu które zakupiłem w tym sklepie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Gdańsk
2023-02-02
Oryginalny zestaw fabryczny dla ekspresu Delonghi w atrakcyjnej cenie, co do sklepu to jak zwykle sprawnie i szybko
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Myszków
2023-02-02
Polecam sklep, transakcja szybka i bezproblemowa. Aneta, Myszków
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Mińsk Mazowiecki
2023-02-02
Wszystko szybko i profesjonalnie. Gorąco polecam!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Sztum - Czernin
2023-01-28
Produktów używam od dawna, więc wiem, że są ok. W sklepie Konesso cena jest najkorzystniejsza, a i obsługa na 5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Gorzkowice
2023-01-19
W porządku, wszystko zgodnie z opisem. Jak najbardziej polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Natalia, Brochów
2023-01-16
Wszystko zgodne z zamówienie :) Szybka i sprawna dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Olsztyn
2023-01-15
Zgodne z zamówieniem i opisem. Polecam serdecznie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Gdynia
2023-01-12
Dobrej jakości produkt, spełnił moje oczekiwania, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wincenty, Czarnowo
2023-01-08
Polecam wszystkim ten sklep. Bardzo szybka obsługa i dobry kontakt po zakupie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Poznań
2023-01-08
zamówienie zrealizowane szybko i profesjonalnie; polecam zakupy w KONESSO
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Stary Widzim
2023-01-07
Szybką realizacja zamówienia zdecydowanie polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Gdynia
2023-01-03
Produkt zadowala moje oczekiwania, ale dupy nie urywa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogusława, Brzeg
2022-12-27
Super zestaw, oryginalne produkty kupione w cenie promocyjnej. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jadwiga, Binarowa
2022-12-14
Wszystko jak zawsze w porządku produkt zgodny vz opisem dobrze zapakowany
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Warszawa (Wawer)
2022-12-14
Wszystko ok. Kupuje te artykuły w Konesso kolejny raz. Jestem zadowolona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ireneusz, Jarocin
2022-12-07
Niezbędny zestaw do utrzymania czystości ekspresu. Produkt oryginalny, sprawdzony w praktyce.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Kraków
2022-12-05
Bardzo dobry zestaw w fajnej cenie. Od kamienia z robi robotę :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, MAKÓW
2022-12-03
Szybka dostawa, bezpiecznie zapakowany, wszystko zgodnie z zamówieniem -polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Chrzanów Balin
2022-11-28
Polecam sklep oraz produkt.Sprawna realizacja zamówienia, wszystko zgodne z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesław, Kanie
2022-11-25
Po raz kolejny kupujac w tym sklepie jeste obsłuzony perfekcyjnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogusława, Ozorków
2022-11-20
Przesyłka zgodna z zamówieniem. Korzystam za sklepu nie pierwszy raz. Jestem zadowolona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rozalia, Lębork
2022-11-19
Niezbędny zestaw w celu sprawnie działającego ekspresu do kawy. Kawa smakuje wyśmienicie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Gdańsk
2022-11-09
ten zestaw używam do serwisowania ekspresu. Wszystko działa zgodnie z przeznaczeniem. Przesyłka szybka i bez problemów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Bydgoszcz
2022-10-20
Wszystko ok. Produkt zgodny z oczekiwaniami. POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Lubań
2022-10-13
Ten zestaw już od początku zakupu expresu kupuję w tej firmie i jestem bardzo zadowolona zarówno z produktu jak i z obsługi sklepu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Legionowo
2022-10-10
Dobra jakość i wygoda użytkowania. Szybkość realizacji
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Suwałki
2022-10-07
dobra firma, Super produkty, dobra jakość w dobrej cenie,
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Braniewo
2022-10-07
Odkamieniacz działa dobrze.Polecam tego sprzedawcę dla wszystkich kupujących
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ela, Ostrowiec Świętokrzyski
2022-10-06
Jak zawsze wszystko szybko dostarczone. Firma jak dla mnie bez zarzutu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jadwiga, Binarowa
2022-10-06
Szybka dostawa wszystko w porządku opis zgodny z produktem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Będzin
2022-10-06
Najkorzystniejsza cena. Transakcja przebiegła ekspresowo i bardzo profesjonalnie. Jestem bardzo zadowolony. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Białystok
2022-09-29
Bardzo dobra jakość usług, szybki czas realizacji, zamówione produkty zgodne z zamówieniem oraz bezpieczeństwo i zaufanie podczas zakupów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Siemianowice Śląskie
2022-09-18
Bardzo dobre produkty szýbbka przesyłka i realizacja zamówienia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Chełm
2022-09-07
Polecam zakupy w tym sklepie. Szybka obsługa. Towar zawsze ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Wrocław
2022-09-04
Super zestaw, polecam. Mega szybka realizacja i jak zwykle dbałość o przygotowaną przesyłkę :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Poddębice
2022-08-31
Polecam zakupy w tym sklepie. Towar zgodny z zamówieniem. Błyskawiczna dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Gdynia
2022-08-20
Zakup jak zawsze udany. Produkt bardzo dobrej jakości w pełni zgodny z ofertą bo oryginalny. Polecam produkt i sklep. Fajny zestaw niezbędnych produktów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Warszawa
2022-08-18
Ekspres zadowolony - na oryginalnych dostępnych w Konesso filtrach ekspres działa poprawnie na (zamienniki) podróbki dostępne w innych sklepach źle reaguje
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gabriela, Czeladź
2022-08-17
Zamówienie i dostawa bez zakłóceń. Wszystko było ok. Sklep godny polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Świdnica
2022-08-16
W końcu dostałem orginalny produkt za rozsądną cenę.Zdaje egzamin fenomenalnie w moim exprasie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Łódź
2022-07-17
Przesyłka zgodna z zamówieniem, krótki czas dostarczenia, paczka starannie zapakowana.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Słupsk
2022-07-07
Towar zgodny z opisem,przesyłka błyskawiczna.POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Tarnowskie Góry
2022-07-04
Polecam sklep Konnesso . Zamówiony towar w przystępnej cenie a realizacja zamówienia bez uwag
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Lublin
2022-07-04
Polecam. Zamówienie zrealizowane błyskawicznie. Towar zgodny z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Poznań
2022-06-25
Wszystko ok, ekspresowa dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Gliwice
2022-06-23
Zakupy w Konesso to czysta przyjemność. Zamówione produkty zgodne z opisem. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Sławno
2022-06-18
Wszystko jak zawsze zgodnie z zamówieniem. Dostawa bardzo szybka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: SEBASTIAN, BUSKO ZDRÓJ
2022-06-18
Zamówienie bardzo szybko zrealizowane, wszystko bardzo dobrej jakości. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Mrągowo
2022-06-14
Dobry zestaw. Taniej niż kupowane pojedynczo, co nie jest jakimś nowym.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Rzeszów
2022-06-14
Szybko sprawnie profesjonalnie . Zamówienie zgodne z oczekiwaniami
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogdan, Zielonka
2022-05-27
wszystko w bardzo dobrej jakości,orginalne produkty delonghi.polecam ten sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Gościcino
2022-05-22
Odkamieniacz i filtr bardzo dobry Zawsze go używam.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Trzebiatów
2022-05-21
Cena konkurencyjna, przesyłka expressowa. Gorąco polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Wrocław
2022-05-18
Od niedawna zostałam posiadaczką ekspresu automatycznego, potrzebowałam filtra do wody i odkamieniacza. W Państwa sklepie znalazłam najtaniej oryginalne produkty. Towar otrzymałam szybko, z małym prezencikiem. Dziękuję bardzo. Jestem bardzo zadowolona,na pewno wrócę po następne zakupy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Kielce
2022-05-17
Produkty zgodne z opisem, transakcja przebiegła pomyślnie, serdecznie polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Filip, Warszawa
2022-05-15
Bardzo dobra jakość obydwu produktów zestawu. Konesso sprzedaje je we w miarę atrakcyjnej cenie, dlatego warto je kupować akurat w tym sklepie. Polecam ten zestaw.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Starachowice
2022-05-12
Zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność. POLECAM!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Rzeszów
2022-05-10
Dostawa zgodna z zamówieniem i terminowa. Produkty bardzo dobrej jakości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Szczawnica
2022-05-06
jestem bardzo zadowolona z przesyłki i szybkości dostarczenia ocena na 5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Białobrzegi
2022-05-03
Dobry zakup w dobrej cenie. Realizacja zamówienia należyta.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Wrocław
2022-05-02
Niedawno dokonałam zakupu kawiarki DeLonghi.Filtr i odkamieniacz były w zestawie ale, ponieważ moja rodzina pije duuużo kawy, po niedługim czasie trzeba będzie je kupić i wymienić.Żeby nie być postawionym przed faktem dokonanym postanowiłam zrobić to (kupić) zawczasu.Mieliście najtańsze produkty. Cały proces złożenia zamówienia i dostarczenia trwał naprawdę szybko i bezproblemowo.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Koluszki
2022-04-30
Szybko sprawnie zamówienie akcesoriów , dostawa ze sklepu z prędkością światła .Polecam sklep Konesso.pl
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Koszalin
2022-04-26
Dobry zestaw, wziąłem jeszcze na zapas jeden filtr w razie wu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Słupsk
2022-04-26
Jak zawsze szybką przesyłka i towar sprawdzony.Tylko z tej strony. zamawiam akcesoria do mojego Expresu.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Rybnik
2022-04-25
wszystko ok szybko sprawnie bez zarzutów polecam ten sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Opole
2022-04-22
Ekspres na gwarancji to i filtr i odkamieniacz firmowy. Zresztą bałbym się kupić jakiś zastępczy filtr. Odkamieniacz super. Obsługa sklepu bardzo dobra, wszystko kompletne i na czas. Ceny tez umiarkowane. Żeby jeszcze tylko granica bezpłatnej wysyłki była niższa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Mysłowice
2022-04-21
Super realizacja zamówienia, produkty wysokiej klasy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KATARZYNA, ZGIERZ
2022-04-20
Wszystko ok, jak zawsze szybko i sprawnie, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Szczecin
2022-04-19
Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka, polecam!!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jadwiga, Binarowa
2022-04-01
Towar zgodny z zamówieniem. Szybka dostawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Puławy
2022-03-31
Super sprawna i szybka dostawa wybranych produktów a przy tym na bieżąco przesyłane informacje o aktualnym stanie zamówienia. Duży plus za bardzo ładne opakowanie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Gdańsk
2022-03-24
Wszystko ok, chociaż dobry byłby zestaw odkamieniacz + 4 filtry np.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zdzisław, Warszawa
2022-03-23
szybka sprawnie dostarczona przesyłka bez uwag co do jej jakości Dziękuje
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Warszawa
2022-03-19
Bardzo szybka dostawa i bardzo dobra cena. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Myszków
2022-03-19
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Podegrodzie
2022-03-16
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Sulmierzyce
2022-03-14
wszystko jest takie jak zamawiałem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Kamień Pomorski
2022-03-13
Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Zielona Góra
2022-03-12
Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Oby tak było w przyszłych zakupach.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Domaszków
2022-03-10
5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Czernichow
2022-03-08
Super sprzedawca
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożenna, Andrespol
2022-03-06
Dobry jakościowo towar, szybka dostawa i zgodna z zamówieniem. Super. Jestem klientem od dłuższego czasu. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, OLSZTYN
2022-03-04
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Pomiechówek
2022-03-03
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Przemyśl
2022-03-03
Świetnie się sprawdza w ekspresie. Firmowy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Bydgoszcz
2022-03-03
Szybka dostawa. Produkty zgodne z zamówieniem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Świnoujście
2022-03-03
Towar zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2022-02-28
Szybko i sprawnie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Dębica
2022-02-25
Ceny produktów zachęcają do ich zamawiania. W paczce dodatkowe prezenty - niespodzianki oraz kupon rabatowy. To zachęca do kolejnych zakupów. Dziękuję.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Warszawa
2022-02-21
Dostawa zrealizowana terminowo
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, PRZECŁAW
2022-02-21
Wszystko idealne szybka.dostawa polecam .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Myślenice
2022-02-19
Firma godna polecenia,filtry +odkamieniacz Delonghi orginalne, produkt perfekcyjnie zapakowane ,przesyłka zawsze dostarczana bardzo szybko i nic nie jest zniszczone
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Grybów
2022-02-19
Sprawdza się w 100%,polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Świebodzin
2022-02-18
Niezbędny zestaw do prawidłowego działania ekspresu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Słupsk
2022-02-14
Towar zgodny z opisem.Szybka przesyłka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Lublin
2022-02-13
dostawa towaru terminowa, jakość towaru bez zastrzeżeń, polecam sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Katowice
2022-02-10
Wszystko w porządku, błyskawiczna wysyłka, do zakupu dołączony gratis. Polecam gorąco!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MARIUSZ, ELBLĄG
2022-02-09
Polecam. Szybko i zgodnie z zamówieniem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Fabianki
2022-02-07
Produkty niezbędne do czyszczenia ekspresu. Zamienniki nie dają rady
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Pomiechówek
2022-02-07
Poleca
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Gorzów Wielkopolski
2022-02-06
Przesyłka "błyskawiczna". Jakość produktów zgodna z ofertą.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Łomża
2022-02-06
Pełen profesjonalizm, szybka wysyłka, towar bez zastrzeżeń
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: RENATA, Kraków
2022-02-02
Polecam, filtr świetnie się sprawdza w ekspresach marki Delonghi.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Chełmno
2022-02-01
Polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Łódź
2022-01-30
Super zestaw, wszystko szybko i sprawnie. Polecam w 100%
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Ostrowiec Św.
2022-01-30
Niezbędne produkty jeśli chcemy, żeby urządzenie długo służyło.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Biała Podlaska
2022-01-29
zgodnie z zamówieniem, szybko, sprawnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Przecław
2022-01-29
Bardzo szybka fachowa obsługa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Gliwice
2022-01-24
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Pabianice
2022-01-17
Co oryginał to oryginał
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Biedrusko
2022-01-14
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edward, Legnica
2022-01-13
Cała transakcja przebiegła bardzo profesjonalnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Jejkowice
2022-01-13
Polecam, produkt spełnia oczekiwania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Katowice
2022-01-10
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Celina, Odolanów
2022-01-10
Obsługa miła i szybka, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, OPOLE
2022-01-09
Towar zgodny z zamówieniem ,bardzo fajnie zapakowana przesyłka,byłam mile zaskoczona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Świętochłowice
2022-01-08
Produkty oryginalne, b.dobra cena. Złożenie zamówienia i jego realizacja przez Firmę - szybkie "jak wiatr". Pełny profesjonalizm. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Olesno
2022-01-08
Ceny bardzo przystępne, szybka wysyłka. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Barlinek
2022-01-05
Szybko dotarła przesyłka. Towar był taki jak zamówiony. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Milanówek
2022-01-03
Odkamieniacz DeLonghi używam od wielu lat i mogę powiedzieć , że spełnia moje oczekiwania. Wygodne opakowanie na 4 porcje.Łatwe stosowanie. Filtr jest niezbędny jak się ma twarda wodę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Poznań
2021-12-29
Szybka i sprawna obsługa. Towar otrzymałam w 24 godzinach.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, RUDA SL
2021-12-24
5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Kobylanka
2021-12-16
Ten produkt jest od dawna używam , oceniam go na piątke z plusem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Warszawa
2021-12-10
Jak zawsze solidnie i szybko.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Telatyn
2021-12-10
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ania, BIALOSLIWIE
2021-12-09
Produkt zgodny z opisem. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Bargłów Kościelny
2021-12-06
Świetny zestaw w znakomitej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Golina
2021-12-06
Oryginalny zestaw Delonghi w b.dobrej cenie polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Łódź
2021-11-22
Zestaw w dobrej cenie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Warszawa
2021-11-19
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Katowice
2021-11-06
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Wieliszew
2021-11-06
Szybka wysyłka, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Łódź
2021-11-05
Po raz kolejny wszystko w porządku!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Żyrardów
2021-11-05
używam od dłuższego czasu polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Sosnowiec
2021-10-29
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Kielce
2021-10-25
Współpracuję z firmą Konesso od dłuższego czasu. Zamawiam u Nich różne rzeczy. Otrzymuję je szybko, w terminie i bezproblemowo. Nigdy mnie nie zawiedli. Firma godna polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Lublin
2021-10-24
Szybko i profesjonalnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Tczew
2021-10-22
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Koszalin
2021-10-21
z zakupu jestem zadowolona. Realizacja szybka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Irena, Lubieszyn
2021-10-17
Wszystko ok,sklep super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Giżycko
2021-10-16
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Wroclaw
2021-10-11
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Jarosław
2021-10-09
5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Kielce
2021-10-02
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Kraków
2021-09-28
W zestawie atrakcyjniejsza cena obu produktów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ALDONA, WARSZAWA
2021-09-27
Super szybka obsługa. Towar zgodny z opisem 5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Kraków (Kraków-Krowodrza)
2021-09-26
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Częstochowa
2021-09-24
Super szybka przesyłka! Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Czechowice-Dziedzice
2021-09-18
spełnia swoje zadanie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lucjan, Gorzów Wielkopolski
2021-09-14
pełen profesjonalizm... polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lidia, Kaczki
2021-09-06
Jestem bardzo zadwolona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Radosław, Kłodzko
2021-09-03
Zamówienie zrealizowane szybko i rzetelnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gabriela, Piasek
2021-09-02
Super obsługa towar bez zarzutu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, PUŁAWY
2021-09-02
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Gościcino
2021-08-27
Bardzo dobry produkt Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wioletta, Toruń
2021-08-27
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Goleszów (Gmina: Goleszów)
2021-08-21
Towar zgodny z opisem, szybka dostawa, polecam
Opinia naszego klienta w
    pixel