Opinie o Kawiarka Bialetti New Moka Induction 4 filiżanki - Czerwona

  • Odświeżona wersja klasycznego modelu Bialetti Moka Induction, która posiada grubszą ściankę dolnego zbiornika. Bialetti New Moka Induction w kolorze czerwonym jest przystosowana do każdego rodzaju palników i płyt.
Kod produktu: 8006363029254
Producent: BIALETTI

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 14 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kajetan, Siechnice
2022-08-20
Bardzo dobra jakość wykonania. Działa na indukcji bez zarzutu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Szczecin
2022-06-24
Kawiarka sprawdza się znakomicie! Super jakość wykonania. Zdecydowanie warta polecenia!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Skierniewice
2022-03-01
Zakup bardzo udany. Pomimo posiadania ekspresu ciśnieniowego kawiarka sprawdza się bardzo dobrze. Bardzo ładny wygląd i pyszna kawa. No i łatwiej spakować na wyjazd niż ekspres :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Pszczyna
2022-02-17
Super kawiarka polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2022-01-20
jest bardzo ok, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Wałbrzych
2021-11-07
Wszystko jest ok. Kawiarka parzy kawę wybornie. Produkt w 100% oryginalny z Italii. Polecam w100% tego sprzedawce. Dodam kontakt, wysyłka bez problemu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Wola Gołkowska
2021-11-02
Kawiarke otrzymalem z lekko uszkodzonym gwintem, ciezko powiedziec czy ma to wpływ na parzenie kawy czy nie, ale uczulam, sprawdzajcie swoje kawiarki bo moga miec wade jak moja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Kraków
2021-10-13
Świetnie spełnia swoją funkcję. Kawa wychodzi aromatyczna i bardzo smaczna. Dodatkowym atutem jest ładny kolor i design.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Fajsławice
2021-08-01
Zadowolona pod każdym względem. 5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Jelenia Góra
2021-05-28
rewelacyjna jakość, ekspresowa wysyłka, pełen profesjonalizm-polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Papowo Biskupie
2021-05-27
Jestem bardzo zadowolona z kawiarki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Korzkiew
2021-05-05
Świetna kawiarka!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Wrocław
2021-04-12
Marka Bialetti to dla mnie przysłowiowy Mercedes. Zatem nic więcej nie trzeba pisać
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Świebodzin
2021-02-11
Długo się zastanawiałem nad zukupem i teraz jestem zły ponieważ czas który poświeciłem okazał się zmarnowany bez tak wyśmienitej kawy z kawiarki Bialetti którą miałem przyjemność spożyć. POLECAM w stu procentach. Strzał w dziesiątkę. Produkt wysokiej klasy a sklep Konesso pełen profesjonalizm. :). POLECAM !!!!
Opinia naszego klienta w
    pixel