Opinie o Kawiarka Bialetti New Moka Induction 2 filiżanki - Czerwona

  • Odświeżona wersja klasycznego modelu Bialetti Moka Induction, która posiada grubszą ściankę dolnego zbiornika. Bialetti New Moka Induction w kolorze czerwonym jest przystosowana do każdego rodzaju palników i płyt.
Kod produktu: 8006363029247
Producent: BIALETTI

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 17 Średnia ocena: 4.88
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Krapkowice
2022-06-09
Kawiarka naprawdę dobrej jakości, jedna z nielicznych na płytę indukcyjną, i do tego śliczna :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Wrocław
2022-06-02
To już 3. kawiarka firmy Bialetti, którą kupuję (a druga New Moka). Dla mnie to klasyka kawiarek. Taki stary poczciwy "Mercedes" wśród kawiarek. Zawsze dobra i niezawodna. Warto mieć kawiarki o różnej pojemności. Kawa dla jednej osoby w tej najmniejszej kawiarce smakuje mi lepiej niż zrobiona w kawiarce na 6 filiżanek. Ale to naturalne (prawa fizyki, co sprawdziłem w praktyce).
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Gdańsk
2022-04-15
Świetna, bardzo ładna i praktyczna. Bez problemu działa na indukcji. :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Przysiepnica
2022-02-26
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Legnica
2022-02-10
Sklep bez zarzutu, a kawiarka poszła na prezent. Mogę tylko napisać: b. ładna i dobrze wykonana.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Krakow
2022-01-15
Piękna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Dzierżoniów
2022-01-07
Super kawiarka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Łask
2021-12-19
Kawiarka przepiękna, niestety na mojej płycie indukcyjnej nie działała. Zrobiłem zwrot, wszystko sprawnie i profesjonalnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Otwock
2021-11-09
super kawiarka, akurat dla jednej osoby....
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Stargard
2021-10-18
Rewelacja. Działa na indukcji doskonale. Jestem bardzo zadowolona. Poza tym kawiarka jest prześliczna, taki mały klejnocik w kuchni :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Konrad, Kraków
2021-06-28
towar zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Joanna, Gniechowice
2021-03-16
spełnia moje oczekiwanie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Wrocław
2021-03-15
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karol, ŁÓDŹ
2021-02-19
Kawiarka świetna, wszystko jak w opisie. Szybka wysyłka. Jestem w 100% zadowolony z usługi, jak i z otrzymanego produktu. Pooecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Poznań
2021-02-05
Szybka realizacja zamówienia. Śwoetny produkt w bardzo dobrej cenie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Środa Wielkopolska
2021-01-07
Rewelacja - doskonała na indukcję. Polecam
Opinia naszego klienta w
    pixel