Opinie o Tekturowy prezenter z herbatami Sir Williams Tea - 180 saszetek

  • Tekturowy prezenter z herbatami Sir William's Tea doskonale sprawdzi się w naszych domach i lokalach gastronomicznych. Prezenter zawiera po 15 saszetek każdego z 12 smaków herbat Sir William's Tea.
Kod produktu: 5903738758043
Producent: SIR WILLIAM'S

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 17 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rozalia, Lębork
2022-11-19
Pyszne i różnorodne herbatki. Dla każdego znajdzie się ulubiona herbatka. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marlena, Tarnów
2022-08-17
Sprawdzone, niezawodne. Wygodne zestawienie różnego rodzaju herbat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marlena, Tarnów
2022-06-07
Elegancja, szeroki wybór, wspaniały smak w jednym :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Święta Katarzyna
2022-05-24
Zamówione herbaty przysłane w ładnym opakowaniu, estetycznym. Różnorodność herbat też mi się podoba. Szczególnie smaczne - jak dla mnie - są herbaty owocowe. Maja piękny kolor i są smaczne. Polecam. Pierwszy raz korzystam z Państwa oferty, a być może za jakiś czas znowu się skontaktuję.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Kowiesy
2022-05-24
Bardzo dobry zestaw herbat, wszystko zgodne z opisem. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stefan, Karczew
2022-05-08
Kilka smaków już się skończyło, najlepiej smakuje wnukom, tym zakupem babcia ma codziennie smakoszy Będę zamawiał te smaki które się kończą lub się skończyły. W opinii w skali 10 daję 10. pozdrawiam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: EWA, ŚWIECIE
2022-04-05
herbaty bardzo dobre, wysyłka szybka, polecam sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Klaudia, Warszawa
2022-02-11
doskonała selekcja pysznych herbat
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Międzyrzecz
2021-12-09
Esetyczne pudełko i pyszne herbaty
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Łódź
2021-10-15
Bardzo podoba mi się różnorodność herbat w pudełku. Jest w czym wybierać. Dostawa zakupu szybka i łatwa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daria, Poznań
2021-01-08
Smaczne herbaty w różnych smakach. Każdy znajdzie coś dla siebie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Brójce
2020-12-28
Herbaty bardzo smaczne i aromatyczne. Idealny zestaw na prezent dla fana herbat
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Warszawa
2020-12-26
Zestaw prezentuje się bardzo dobrze, akurat praktyczny podarek pod choinkę. Dostawa ekspresowa. Dziękuję!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Płock
2020-12-23
Estetycznie opakowane herbaty dobrej jakości - idealne na mały prezent.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Gdańsk
2020-11-30
Zakupiłam na prezent Mikołajowy - więc jeszcze nie wiem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamila, ZBĄSZYNEK
2020-11-02
Wszystko super 5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: sylwia, Człuchów
2020-07-06
produkt rewelacyjny POLECAM
Opinia naszego klienta w
    pixel