Opinie o Kawiarka Bialetti Moka Express 1 filiżanka

  • Aluminiowa włoska kawiarka, z którą przygotujemy 1 filiżankę kawy zbliżonej do espresso. Bialetti Moka Express 1tz jest przeznaczona do palników gazowych i elektrycznych, ale nie nadaje się do użytkowania na płytach indukcyjnych.
Kod produktu: 8006363011617
Producent: BIALETTI

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 15 Średnia ocena: 4.73
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, Komarówka Podlaska
2021-07-18
Super. Trzeba mocno skręcać, żeby uszczelka nie syczała, ale to wynika z twardości gumy, to nie jest wada
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Bytom
2021-04-06
Super kawiarka. Dla tych , ktorzy sie wahaja , czy dla jednej osoby kupic kawiarke na 1 filizanke, czy na 2 filizanki, polecam na 1 filizanke.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Olgierd, Warszawa
2021-04-05
Otrzymałem to czego oczekiwałem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 1 / 5 )
Autor: Margarita, Poznan
2021-03-13
Kawa jest bardzo dobra z tej kawiarki. Ale niestety pod czas gotowania przecieka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Viktoriia, Łódź
2021-03-01
Nir ma zadużo fo powiedzenia oprócz tego że jest po prostu cudowna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arleta, Sołonka
2021-02-14
Kawiarka jest super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Opole
2021-01-24
Używam kawiarki „szóstki” tej marki od 35 lat; zmieniłem tylko kilka razy uszczelkę. Ta wygląda na równie solidny produkt; kawa wychodzi bardzo aromatyczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: EWA, WARSZAWA
2021-01-14
Kawiarka bardzo dobra, kawa wychodzi pyszna i aromatyczna !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Konrad, Zamość
2020-11-21
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Kraków
2020-11-06
Jestem bardzo zadowolona :) spełnione oczekiwania - zgodne z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Kraków
2020-10-15
Szybko i sprawnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Józefów
2020-09-07
Super kawiarka w dobrej cenie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Pabianice
2020-07-10
To moja kolejna kawiarka i jest najlepsza. Niestety nie sprawdziła się kawiarka ze stali nierdzewnej. Wg. mnie zmienia smak kawy. No i potwierdza się opinia, że kawiarka powinna być w pełni napełniona tzn. nie należy robić 1tz kawy w kawiarce np. 3tz.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Łódź
2020-07-03
Realizacja zamowienia wzorcowa :)
Opinia naszego klienta w
    pixel