Opinie o HARIO Canister - ręczny młynek do kawy

  • Ręczny młynek do kawy Hario Canister to nie tylko rewelacyjny design, ale również wysoka funkcjonalność oraz doskonała precyzja mielenia kawy. Młynek sprawdzi się jako prezent dla miłośnika alternatywnych metod parzenia kawy.
Kod produktu: 4977642707320
Producent: HARIO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 17 Średnia ocena: 4.82
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Katowice
2023-01-18
Młynek idealny, zgodny z oczekiwaniami. Solidny i zgrabny. Realizacja zamówienia szybka i sprawna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Baranowo
2022-12-02
Super ceramiczny żarnowy młynek z hermetycznym zbiornikiem. Można zmielić nadmiar kawy [ na zapas ] i zamknąć dołączonym korkiem, żeby nadmiar nie wywietrzał.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Baranowo
2022-11-26
Super produkt polecam. Wspaniale smakuje zmielona kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Anna, Poznań
2022-01-18
Młynek prezentuje się ładnie i wygląda na solidny. Regulacja wielkości ziaren jest raczej symboliczna. Mielone ziarna są różnej wielkości przy tym samym ustawieniu. Część jest dość drobna a część to bardzo duże kawałki. Ziarna są jakby rozkruszane. Przed pierwszym parzeniem zastanawiałam się czy przy tak "zmielonych" ziarnach kawa ma prawo się zaparzyć. Zaparzyła się (w kawiarce) i była dość smaczna. Ogólnie mam mieszane uczucia i myślę, że następnym razem zdecydowałabym się na mlynek automatyczny. Fajny jest pojemnik pod spodem. Jest szczelny i pozwala przechowywać resztkę kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Toruń
2022-01-10
Świetny! obdarowani zachwyceni!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Malwina, Głowno
2022-01-08
Na zdjęciu ładniejszy niż na żywo od razu po odpakowaniu zapakowałam do wysyłki .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Bydgoszcz
2022-01-07
4/5 kupił mnie wygląd, jeśli chodzi o jakość to w podobnej cenie znajdziemy lepsze produkty np od timemore
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Warszawa
2021-12-30
Ciekawy tradycyjny design i rewelacyjna jakość użytkowania. Przyjemność zaczyna się już na etapie mielenia. Jestem zadowolony i mogę polecić.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominika, Sopot
2021-12-09
Przepiękny młynek do kawy, który naprawdę dobrze mieli. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ireneusz, Teresin
2021-06-21
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Bolszewo
2021-06-06
Ok polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Płońsk
2021-04-27
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Anna, Piotrków Tryb.
2021-04-25
Wszystko w porządku, ale do zmielenia pojemniczka trzeba się jednak trochę nakręcić. W sumie ładna rzecz, ale na rysunku wygląda odrobinę ciekawiej, niż w rzeczywistości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Zamarski Gmina Hazlach
2021-02-21
Do picia kawy, co jest wyjątkową przyjemnością dołączyła teraz przyjemność z mielenia kawowych ziaren. Hario Canister to pięknie wykonany i atrakcyjny z wyglądu ręczny młynek do kawy, które codziennie mieli ziarna na moją "małą czarną". Bardzo pożyteczne i ładne urządzenie. Niby prosty młynek do kawy - a przynosi sporo radości o poranku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Kielce
2021-02-03
młynek taki jaki chciałam ,wszystko zgodnie z zamówieniem ,polecam sklep i młynek bo aromat i smak kawy super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Yevhenii, Wrocław
2021-01-19
Idealnie dla kawy po turecku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Rybnik
2021-01-12
Młynek jest piękny. Bardzo dobrze mieli kawę. Kupiony na prezent był strzałem w 10tkę.
Opinia naszego klienta w
    pixel