Opinie o HARIO Mini Mill Slim PLUS - ręczny młynek do kawy

  • Nowa wersja ręcznego młynka Mini Mill Slim. Młynek posiada ceramiczne żarna i precyzyjnie mieli kawę od drobnej pod aeropress po grubą pod french press lub chemex. Hario Mini Mill Slim Plus to odpowiedni młynek do alternatywnych metod parzenia kawy.
Kod produktu: 4977642707726
Producent: HARIO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 28 Średnia ocena: 4.86
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Hajnówka
2021-01-18
Produkt zgodny z oczekiwaniami. Poprawił jakość przyrządzanej kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Warszawa
2021-01-18
Bardzo szybka i sprawna realizacja oraz obsługa zamówienia. Serdecznie polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Gliwice
2021-01-17
Solidna konstrukcja, łatwo ustawić grubość mielenia. Towar wart swojej ceny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Warszawa
2021-01-15
Mogę tylko napisać, że użytkownicy są zadowoleni z prezentu :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Środa Wielkopolska
2021-01-15
Wszystko zgodnie z opisem szybka dostawa. Młynek do kawy jest rewelacyjny i spełnił oczekiwania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2021-01-12
Bardzo dobry wybór.polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Wrocław
2021-01-12
Młynek zgodny z opisem. Miałem już okazję z niego wcześniej korzystać. Polecam do mielenia kawy do aeropresu w domowych warunkach.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Siedlce
2021-01-12
bez zastrzeżeń
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Poznań
2021-01-12
Jest spoko, tnie jak Edward w fabryce papieru.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Michałowice
2021-01-11
Osoba, której dałam ten prezent, jest zadowolona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Łódź
2021-01-11
Bardzo dobry produkt. Zdjęcia brak, bo młynek dany w prezencie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daria, Poznań
2021-01-08
Polecam. Szybko i sprawnie mieli na wybrana grubość. Nieduży, można go wszędzie zabrać.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Kraków
2021-01-08
Jestem laikiem w temacie młynków do kawy, ale ten spisuje się swietnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Michów
2021-01-07
Świetny prezent. Obdarowany jest zadowolony.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Warszawa
2021-01-02
Zakupy u Panstwa to ogromna przyjemnosc:wysylka szybsza niz sie spodziewalam.bardzo dobre i elegancke opakowanie,a te slodkosci- super.polecam kazdemu potencjalnemu klientowi Panstwa sklep. Napewno jeszcze nie raz wroce po zakupy.z ogromna przyjemnoscia wystawiam opinie i POLECAM Bardzo zadowolona klientka Barbara Dlubak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 2 / 5 )
Autor: Zosia, Grodzisk Mazowiecki
2020-12-29
Bardzo szybko przetarły się plastikowe elementy trzymające żarno.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Wrocław
2020-12-21
Produkt spełnia wcześniej założone względem niego warunki - regulacja mielenia pod przyjęta metodę, łatwość czyszczenia, kompaktowość, dobra jakość. Załączona instrukcja jest przejrzysta i czytelna. Po ponad miesiącu, niemal codziennego stosowania jestem bardzo zadowolony z zakupu HARIO MINI MILL SLIM PLUS.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Szczecinek
2020-12-17
Świetny młynek na początek przygody z kawą. W przyszłości posłuży zapewnie jako sprzęt podróżny. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Kraków
2020-12-17
świetny!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Żmigród
2020-12-17
Świetny stosunek jakości do ceny :) A sam młynek śmiga tak jak powinien, bezproblemowa regulacja grubości mielenia - z czystym sumieniem polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Denis, Kraków
2020-12-14
wszystko dobrze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogumił, Warszawa
2020-12-05
Bardzo dobry młynek. Kupiłem go, jako opcję typu "budżet" - czyli głównie decydowała cena, a zatem kompromis w postaci plastiku itp. Zostałem pozytywnie zaskoczony - młynek niezawodny i przyjemny w użyciu, a plastik okazuje się trwałym i wytrzymałym materiałem - a jego plusem niewątpliwie jest lekka waga - przy mieleniu i w transporcie. Żadnych zastrzeżeń - same zalety.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Kraków
2020-11-29
Podręczny młynek do codziennego użytkowania. Dla osób niewymagających idealny. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANDRZEJ, TYCHY
2020-11-13
bardzo dobry młynek,poręczny ,wygodny, estetyczny,rączka nie wypada podczas mielenia,mieli tak drobno,ze potrafi zapchać dozownik w expresie ciśnieniowym,łatwa regulacja gradacji mielenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Urszula, Wrocław
2020-09-07
Mały, zgrabny :). Trochę szkoda, że grubość mielenia trzeba ustawiać "na oko".
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Klaudia, Luborzyca
2020-07-24
Jak dla mnie przyzwoity młynek do kawy. Dobrze sobie radzi z drobnym mieleniem, z grubszym nieco gorzej (przemiał nie jest tak równy). Po używaniu "marketowego" młynka lub gotowej kawy mielonej różnica w smaku kawy jest wyraźnie zauważalna, oczywiście na plus.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gabriela, Bielsko-Biała
2020-01-04
Jestem początkującym posiadaczem areopressa, wiec moja opinia pewnie nie jest bardzo miarodajna. Ale młynek sprawuje się super. Jest porządnie wykonany, przyjemnie się nim pracuje. Mieli kawę równomiernie, można go bez problemu ustawić pod alternatywy. Ja podeszłam do kawiarni, żeby mi pokazali jak grubo Zmielone powinny być ziarna. Generalnie jestem z niego bardzo zadowolona, na początek jest idealny
Opinia naszego klienta w
    pixel