Opinie o HARIO Mini Mill Slim PLUS - ręczny młynek do kawy

  • Nowa wersja ręcznego młynka Mini Mill Slim. Młynek posiada ceramiczne żarna i precyzyjnie mieli kawę od drobnej pod aeropress po grubą pod french press lub chemex. Hario Mini Mill Slim Plus to odpowiedni młynek do alternatywnych metod parzenia kawy.
Kod produktu: 4977642707726
Producent: HARIO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 71 Średnia ocena: 4.89
Sortuj:
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Filip, Warszawa
2021-07-25
Mechanizm odrobine toporny, wiec trzeba włożyć trochę wysiłku, aby zmielić kawę. Solidne wykonanie. Cena jest bardzo dużym atutem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Kraków
2021-07-25
Nie piję kawy, nie znam się to się wypowiem :-) to mój pierwszy młynek w życiu, kupiony z myślą o ukochanej. Młynek sprawia wrażenie solidnego, wykonany jest z dobrej jakości materiałów i daje sporo możliwości regulacji stopnia zmielenia ziaren. Korba nie jest przytwierdzona na stałe, więc można bezproblemowo ją ściągnąć i zaoszczędzić nieco miejsca. Co do samego mielenia, nie widze żadnych problemów, po za tym, że trzeba poświęcić troche czasu i siły, ale przecież po to kupuje się ręczny młynek :-) Uważam, że był to dobry zakup i myślę, że kupiłbym ten młynek ponownie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Romuald, Chorzów
2021-07-24
Produkt godny polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Wrocław
2021-07-08
Znakomity
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Luboń
2021-07-03
Młynek spełnia nasze oczekiwania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Katowice
2021-06-12
Polecam ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Warszawa
2021-06-11
Młynek super nadaje się na wyjazdy pod namiot etc. Sprawna dostawa Produkt wysokiej jakości
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Wrocław
2021-06-07
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Warszawa
2021-06-02
Dobrze się sprawdza. Kupiony jako pierwszy młynek ręczny i spełnia oczekiwania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Szczęsne
2021-05-31
Fajny, mobilny mały młynek - wystarczający do zmielenia kawy na 2 porcje. Wygodnie się trzyma w czasie mielenia. Używam codziennie od miesiąca i na razie wszystko OK.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Tychy
2021-05-28
Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Młynek mieli równomiernie, a kawa smakuje wybornie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof Kurenda, Opole
2021-05-21
Mały, fajny i działa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Wrocław
2021-04-30
Dobrze mieli ale trzeba się nakręcoć
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Warszawa
2021-04-27
Młynek świetnie wykonany, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2021-04-18
Znakomity. Właśnie takiego potrzebowałam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Łódź
2021-04-14
Zgodny z opisem i dostarczony na czas.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Klaudiusz, Warszawa
2021-04-12
zrobiłem mielenie porównawcze z młynkiem za 600 zł i wyszło,że... Hario Mini Mill Slim Plus zmielił lepiej, drobniej. Czy to najważniejsze? Akurat dla mnie było. Uważam, ze dobra jakość do ceny. Warto.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Łódź
2021-04-08
Jeden taki mlynek kupilem w Japoni i to byl bardzo dobry zakup, a ten kupilem na zapas.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Maciej, Warszawa
2021-04-06
Młynek zadowalającej jaokści. Największą wadą jest mocowanie rączki do osi, a raczej jego brak - rączka siedzi luźno i często wypada, a także ociera się o wieczko.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Białystok
2021-04-03
Młynka używam miesiąc. Kawę mielę codziennie. Młynek działa prawidłowo. Nie kruszy ziaren równo, ale na codzienne potrzeby gdy ktoś nie jest wymagający to wystarcza. Po pierwszym użyciu musiałam rozkręcić młynek bo wygięły mi się żarna. Nie wiem z czego to wynikało. Żarna włożyłam prawidłowo i od tamtej pory jest wszystko w porządku. Materiał z którego wykonano młynek jest solidny. Nie jest to byle jaki plastik. Podsumowując, gdy ktoś nie chce wydawać za dużo pieniędzy na młynek ręczny to polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Sępólno Krajeńskie
2021-04-01
Ładny design, do tego poręczny-dobrze się młynek trzyma. No i dobrze mieli. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Wrocław
2021-03-29
Poręczny, malutki, ale kawy zmieli w sam raz. Super, że ma pokrywkę, ziarna nie rozsypują się po całej kuchni.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Ewa, Stargard
2021-03-23
Trochę mnie rozczarował , bo kawę mieli trochę za grubo. Poza tym jest sprawny i lekki w obsłudze to na plus.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Nowa Iwiczna
2021-03-22
Bardzo dobry młynek jest z zgodny z opisem w ofercie a mechanizm mielący działa niezawodnie i równo miele-zakładam, że potrwa to dłużej niż jego gwarancja. Udany zakup -dziękuję.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Police
2021-03-19
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Wrocław
2021-03-15
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KRZYSZTOF, WARSZAWA
2021-03-14
Wystarczający młynek na początek przygody z self-made-coffe. Dla „wymagających” okaże się nieprecyzyjny. Z jednego mielenia mamy zarówno pyłek jak i duże kawałki. Oczywiście to co ustawimy tez dostaniemy. Niemniej w ujęciu ogólnym jest to mix.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Polkowice
2021-03-08
Prosty w obsłudze, bardzo poręczny, dobrze i w miarę równo mielący. Mam taki (jasna wersja) od kilku lat. Ten na prezent był kupiony - obdarowany zachwycony! Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominik, Rzeszów
2021-03-05
Centrum Nowych Technologii Dominik Kozik zapewnia świeżą kawę dla pracowników dzięki zakupom w Konesso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanna, Gdańsk
2021-03-04
Super mieli kawę tyle ile potrzebujesz, grubość mielenia do wyboru, bardzo jestem zadowolona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mikołaj, Warszawa
2021-02-28
Nowy model ma sześciokątny trzpień korby. Dobrze pasuje do wkrętarki. Polecam gorąco
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Nowa Dęba
2021-02-28
Twost zgodny z opisrm, szybka wysylka, wszystko jak nalezy, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Warszawa
2021-02-12
Dobrze wykonany, materiały dobrej jakości
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kacper, Gdańsk
2021-02-12
Młynek spisuje się świetnie, codziennie pyszna, świeżo mielona kawa, szybko i dokładnie :) Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Ćmińsk
2021-02-07
Minimalilstyczny i mobilny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Subkowy
2021-02-02
Mój pierwszy młynek ręczny. Jest OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Toruń
2021-02-01
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Poznań
2021-01-31
Drugi młynek. Oba SUPERRR!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Warszawa
2021-01-29
Poręczny, wygodny. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Jaworzno
2021-01-29
Posiadam ekspres lecz niekiedy mam ochotę na kawę parzoną młynek jest do tego idealny. Szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Gorzów Wielkopolski
2021-01-28
Wszystko zgodne z opisem. Młynek mieli w miarę dobrze jak na potrzeby biurowe dla 2 osób.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Hajnówka
2021-01-18
Produkt zgodny z oczekiwaniami. Poprawił jakość przyrządzanej kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Warszawa
2021-01-18
Bardzo szybka i sprawna realizacja oraz obsługa zamówienia. Serdecznie polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Gliwice
2021-01-17
Solidna konstrukcja, łatwo ustawić grubość mielenia. Towar wart swojej ceny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Warszawa
2021-01-15
Mogę tylko napisać, że użytkownicy są zadowoleni z prezentu :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Środa Wielkopolska
2021-01-15
Wszystko zgodnie z opisem szybka dostawa. Młynek do kawy jest rewelacyjny i spełnił oczekiwania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2021-01-12
Bardzo dobry wybór.polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Wrocław
2021-01-12
Młynek zgodny z opisem. Miałem już okazję z niego wcześniej korzystać. Polecam do mielenia kawy do aeropresu w domowych warunkach.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Siedlce
2021-01-12
bez zastrzeżeń
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Poznań
2021-01-12
Jest spoko, tnie jak Edward w fabryce papieru.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Michałowice
2021-01-11
Osoba, której dałam ten prezent, jest zadowolona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Łódź
2021-01-11
Bardzo dobry produkt. Zdjęcia brak, bo młynek dany w prezencie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daria, Poznań
2021-01-08
Polecam. Szybko i sprawnie mieli na wybrana grubość. Nieduży, można go wszędzie zabrać.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, KATOWICE
2021-01-08
Jestem laikiem w temacie młynków do kawy, ale ten spisuje się swietnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Michów
2021-01-07
Świetny prezent. Obdarowany jest zadowolony.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Warszawa
2021-01-02
Zakupy u Panstwa to ogromna przyjemnosc:wysylka szybsza niz sie spodziewalam.bardzo dobre i elegancke opakowanie,a te slodkosci- super.polecam kazdemu potencjalnemu klientowi Panstwa sklep. Napewno jeszcze nie raz wroce po zakupy.z ogromna przyjemnoscia wystawiam opinie i POLECAM Bardzo zadowolona klientka Barbara Dlubak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 2 / 5 )
Autor: Zosia, Grodzisk Mazowiecki
2020-12-29
Bardzo szybko przetarły się plastikowe elementy trzymające żarno.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Wrocław
2020-12-21
Produkt spełnia wcześniej założone względem niego warunki - regulacja mielenia pod przyjęta metodę, łatwość czyszczenia, kompaktowość, dobra jakość. Załączona instrukcja jest przejrzysta i czytelna. Po ponad miesiącu, niemal codziennego stosowania jestem bardzo zadowolony z zakupu HARIO MINI MILL SLIM PLUS.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Szczecinek
2020-12-17
Świetny młynek na początek przygody z kawą. W przyszłości posłuży zapewnie jako sprzęt podróżny. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Kraków
2020-12-17
świetny!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Żmigród
2020-12-17
Świetny stosunek jakości do ceny :) A sam młynek śmiga tak jak powinien, bezproblemowa regulacja grubości mielenia - z czystym sumieniem polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Denis, Kraków
2020-12-14
wszystko dobrze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogumił, Warszawa
2020-12-05
Bardzo dobry młynek. Kupiłem go, jako opcję typu "budżet" - czyli głównie decydowała cena, a zatem kompromis w postaci plastiku itp. Zostałem pozytywnie zaskoczony - młynek niezawodny i przyjemny w użyciu, a plastik okazuje się trwałym i wytrzymałym materiałem - a jego plusem niewątpliwie jest lekka waga - przy mieleniu i w transporcie. Żadnych zastrzeżeń - same zalety.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Kraków
2020-11-29
Podręczny młynek do codziennego użytkowania. Dla osób niewymagających idealny. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANDRZEJ, TYCHY
2020-11-13
bardzo dobry młynek,poręczny ,wygodny, estetyczny,rączka nie wypada podczas mielenia,mieli tak drobno,ze potrafi zapchać dozownik w expresie ciśnieniowym,łatwa regulacja gradacji mielenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Urszula, Wrocław
2020-09-07
Mały, zgrabny :). Trochę szkoda, że grubość mielenia trzeba ustawiać "na oko".
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Klaudia, Luborzyca
2020-07-24
Jak dla mnie przyzwoity młynek do kawy. Dobrze sobie radzi z drobnym mieleniem, z grubszym nieco gorzej (przemiał nie jest tak równy). Po używaniu "marketowego" młynka lub gotowej kawy mielonej różnica w smaku kawy jest wyraźnie zauważalna, oczywiście na plus.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gabriela, Bielsko-Biała
2020-01-04
Jestem początkującym posiadaczem areopressa, wiec moja opinia pewnie nie jest bardzo miarodajna. Ale młynek sprawuje się super. Jest porządnie wykonany, przyjemnie się nim pracuje. Mieli kawę równomiernie, można go bez problemu ustawić pod alternatywy. Ja podeszłam do kawiarni, żeby mi pokazali jak grubo Zmielone powinny być ziarna. Generalnie jestem z niego bardzo zadowolona, na początek jest idealny
Opinia naszego klienta w
    pixel