Opinie o Owocowa herbata Richmont Mexican Dream - 50x6g

  • Połączenie suszonych owoców, kwiatów i przypraw korzennych. Gwarantuje niezwykle aromatyczny i orzeźwiający napar, który idealnie pasuje do słodkich deserów. Opakowanie zawiera 50 saszetek.
Kod produktu: 5907774381104
Producent: RICHMONT

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 23 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Siedlce
2023-01-29
Wyśmienita herbata na zimowe dni i wieczory. Gorąco polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marlena, Warszawa
2022-12-28
Bardzo dobra jakość i smak polecam wartościowe produkty
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Poznań
2022-11-19
moja ulubiona, kupuję od lat, kiedy tylko pojawiła się w Polsce, polecam do niej plasterek cytryny i pomarańczy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Wieluń
2022-11-17
Herbata wyjątkowa, zamówienie bardzo szybko realizowane Kolejny raz zamawiałam na tej stronie i jestem bardzo zadowolona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Malgorzata, Rzeszów
2022-09-18
Herbata przepyszna,piłam taką w restauracji i po metce spróbowałam ja znaleźć w ten sposób mogę pić i delektować się herbatką w jesienne dni.Herbata na 5.Małgorzata Klimasz
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzenna, Września
2022-05-10
Herbata bardzo aromatyczna i smaczna - polecam na jesień i zimę. Szybka dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: EWA, KALISZ
2022-01-30
Bardzo smaczna herbata
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: EWA, KALISZ
2022-01-20
Świetna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Gdów
2022-01-15
Moja ulubiona herbata! Nie ma lepszej :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DANUTA, WDZYDZE KISZEWSKIE
2022-01-10
super szybka dostawa smaczna herbata bede Państwa klientem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Samborzec
2022-01-03
Super herbata i sklep, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Piechowice
2021-12-13
Jeżeli chodzi o tą herbatę. Najlepsza zimowa jaką piłem. Wszystkie dodatki praktycznie są w torebce. Wystarczy zaparzyć dodać miodu i cieszyć się chwilą
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Kraków
2021-06-24
Moja jak dotąd ulubiona herbata z czerwonych owoców. Mocny aromat cynamonu. Szkoda, że nie jest dostępna w wersji "sypanej", generowałabym mniej śmieci.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Puławy
2021-06-18
doskonały napar owocowy. bardzo intensywny. jedna torebka wystarcza na spory dzbanek. świetnie wspomaga trawienie. zimą rozgrzewa. latem podana na zimno - dobrze chłodzi. warta wysokiej ceny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Kraków
2021-06-14
prawdopodobnie moja ulubiona herbata owocowa, ma bardzo mocny, cynamonowy aromat, i dużo słodyczy (suszone jabłka?), parzę z co najmniej pół litra wody i wychodzi nadal bardzo mocna. Saszetki do zaparzania też są super wygodne do dzbanka. Niemniej, jakby bylo można, to wolałabym kupić tą herbatę w opakowaniu 100-150gram a nie w saszetkach, bo wtedy generowałabym mniej śmieci...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Poznań
2021-03-09
bardzo dobry produkt. polecam. dostawa bez zarzutu. szkoda że nie ma już weneckiej róży.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Stalowa Wola
2021-01-28
Idealna herbata na zimowe wieczory
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Grabów Nad Prosną
2021-01-21
Aromatyczna jedna z moich ulubiinych
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Albert, Mielec
2021-01-01
ok. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Chodzież
2020-12-25
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jaroslaw, Szczecin
2020-11-29
Super herbatka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BEATA, Rzeszów
2019-12-10
Najlepsza herbata jaką kiedykolwiek piłam. Herbata mexican dream jest pyszna i aromatyczna, to trzeba spróbować samemu. Jest to doskonały jakościowo towar, który spełni wymagania największego smakosza herbat. Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za możliwość delektowania się wspaniałymi herbacianymi perełkami.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Przemyśl
2019-05-20
Najlepsza herbata jaką kiedykolwiek piłem. Herbata mexican dream jest tak dobra, że brakuje mi słów aby to opisać, to trzeba spróbować samemu. Jest to doskonały jakościowo towar, który spełni wymagania największego smakosza herbat. Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za możliwość delektowania się wspaniałymi herbacianymi perełkami.
Opinia naszego klienta w
    pixel