Opinie o Lavazza - filiżanka szklana ze spodkiem do kawy Espresso 70ml

Lavazza - filiżanka szklana ze spodkiem do kawy Espresso 70ml - opinie w konesso.pl
  • Doskonala filizanka do kawy espresso. Cena dotyczy zestawu, czyli spodka i filizanki o pojemności 70ml.
Producent: LAVAZZA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 19Średnia ocena: 4.89
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Radosław, Łódź
2019-02-18

Polecam

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Gliwice
2019-01-31

Ładnie wykonana solidna filiżanka. Przesyłka jak zwykle bez zarzutu. Polecam :)

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Tychy
2018-01-18
Super filiżanka
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Rzeszów
2017-05-13
Malutka, solidna, ładnie wykonana filiżanka.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Słupsk
2016-11-29
Jeśli dotychczas dysponowaliśmy tylko porcelanowymi filiżankami to te stanowią ciekawe urozmaicenie. Wykonanie nie budzi zastrzeżeń.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Przeworsk
2016-08-07
Super filiżanka, idealna pojemność i ergonomia, część tych filiżanek jest zwyczajnie niewygodna a ta jest świetna. Idealnie widać jak prezentuje się crema :). Zapakowany super bezpiecznie na wysyłkę.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Kraków
2014-03-19
śliczna szklaneczka, zgrabna, malutka. Przesyłka zapakowana rewelacyjnie, a obsługa na medal!!!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KATARZYNA, MOGILNO
2014-02-13
ŚLICZNE FILIŻANKI, POLECAM WSZYSTKIM
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Zębowice
2013-12-19
Ciekawa,choć ze szkła,do tej pory piłam z porcelany.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Kędzierzyn-Koźle
2013-12-13
Śliczniutka filiżanka, crema prezentuje się w niej bardzo elegancko i tak samo smakuje. Błyskawiczna wysyłka, filiżanki świetnie zapakowane. Obsługa na medal!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MIROSŁAW, PIASECZNO
2013-12-05
Bardzo ładna i dobrej jakości.Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Jaworzno
2013-06-21
" Przyjemnie " wyglądająca filiżanka ;) Realizacja zamówienia jak zwykle wzorowa.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Lodz
2013-04-22
super filizanka dobrze zapakowana polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Limanowa
2013-04-04
szybka przesyłka filiżanka bardzo ładna polecam!
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Cezary, Elbląg
2013-02-22
Ładna. Dobrze zabezpieczona w przesyłce. Jednak ścianki pojedyncze. Polecam filiżankę innej firmy... że ściankami podwójnymi - to duża zaleta jednak ponad dwa razy droższa.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Przysiek
2012-07-09
Mam wrażenie, że z porcelanowych lepiej smakuje, ale za to w tych lepiej widać cremę... ;)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Radosław, Częstochowa
2012-06-15
w 100% TOWAR ZGODNY Z OPISEM,BARDZO DOBRZE ZAPAKOWANY,SZYBKA PRZESYŁKA,B.DOBRY KONTAKT - TYLKO POZOSTAJE DELEKTOWAĆ SIĘ NAPAREM KAWY
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Katowice
2012-04-06
Super wyglądające filiżanki. Ja mam mieszane uczucia czy białe czy przeźroczyste ale żeona jednoznacznie te....
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartłomiej, Trzebnica
2012-04-01
małe, zgrabne i ładne
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel