Opinie o Ekspres do kawy Lelit Anna PL41TEM

  • Anna PL41TEM jest doskonałym ekspresem do domu każdego miłośnika kawy. Ekspres jest niewielki i jest bajecznie prosty w obsłudze. Umożliwia przygotowanie idealnej kawy dzięki m.in. wbudowanemu systemowi PID. Grupa 57 mm, Bojler 250 ml
Kod produktu: 8009437001088
Producent: LELIT

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 18 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Lublin
2020-11-30
bardzo fajny ekspres
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Warszawa
2020-11-23
Szybko i bezproblemowo.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Książenice
2020-11-16
Ekspres w użyciu - spełnia oczekiwania. Trochę gimanstyki żeby opanować dyszę do speniania mleka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Rzeszów
2020-09-24
Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MARCIN, Chęciny
2020-06-15
Ekspres bardzo dobry. Prosta obsługa, kompaktowe kształty i obłędna kawa. Jakość również na 5. Jeżeli ktoś potrzebuje dobrego ekspresu do domu to ten jest idealny. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Suchy Bór
2020-05-11
Doskonały ekspres do domu czy małego biura. Kawa jest po prostu nieziemska, a obsługa na prawdę do opanowania. Choć wcześniej mieliśmy ekspres automatyczny na prawdę dobrej firmy to kawa z tej kolby bije tamtą o wiele długości. Konesso poza tym obsługuje klientów bardzo sprawnie i kompleksowo. Tu też pozwolę sobie na kilka słów komentarza, bo wybór idealnego ekspresu oraz świetnego sprzedawcy jest super ważne. Oba bardzo polecam i wracam z przyjemnością :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Żelazków
2020-04-17
Polecam ekspres i sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Olsztyn
2020-04-03
Idealny ekspres do zastosowań domowych. Niektórzy narzekają, że ma zbyt mały bojler ale jest on wystarczający, aby zrobić kilka kaw do śniadania A przy tym nagrzewa się błyskawicznie. Bardzo przydatną funkcją jest oczywiście pid. Obsługa klienta w sklepie Konesso jest wzorcowa. Bardzo dobry kontakt, możliwość negocjacji i konsultacji.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Kraków
2020-01-10
Bardzo ładny i klasyczny design, urządzenie sprawdza się. Robi bardzo smaczną kawę, tylko trzeba poćwiczyć mielenie, ubijanie oraz spienianie mleka. Przydaje się PID do kontroli temperatury. Niezbędnym dodatkowym gadżetem jest tamper. Nie zostałem obdarowany przeuroczymi gratisami jak któryś poprzednik, chyba nie zasłużyłem. Dostałem trzy krówki na osłodę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michal, Siedlec
2019-10-03
Mój pierwszy w życiu ekspres kolbowy, do tej pory sie nie zawiodłem na tej maszynie, jestem bardzo zadowolony.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Warszawa
2019-03-21
maszyna I klasa polecam małe gabaryty i lekki w porównaniu do konkurencji duże możliwości do małej kuchni nie widzę lepszej alternatywy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Lublin
2019-01-19
Prosty, mały, a działa jak profesjonalna, wielka szafa :) Jestem bardzo zadowolony i szczerze polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Łódź
2019-01-13
Jestem bardzo zadowolony z zakupu dokonanego w Konesso. Przede wszystkim transakcja przebiegała sprawnie i w bardzo miłej atmosferze. Zakupiony produkt sprawuje się jak należy wytwarzając świetne espresso (kilkanaście porcji dziennie, często bliżej dwudziestu) zatem wkrótce czeka nas procedura czyszczenia-odkamieniania. Spienianie mleka podobno przebiega prawidłowo (ja tej funkcji nie używam). PID jest miłym dodatkiem ale przydałby się bardziej szczegółowy, polski opis jego obsługi, brakuje opisu przełączania między stopniami C i F. W opisie porcjowania kawy zaleca się do podwójnego espresso użyć trzech miarek kawy co zazwyczaj stanowi więcej niż 14 a nawet 16g (przynajmniej u mnie tak jest), warto zatem użyć wagi. Dodam jeszcze, że stopień zmielenia kawy trzeba ustawić bardzo precyzyjnie ale znawcy kawy wiedzą to od dawna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Bydgoszcz
2018-11-06
Jest to mój pierwszy ekspres do kawy i stwierdzam, że nie mogłem lepiej wybrać. Zresztą, nie wybierałem w ciemno, konsultowałem to z synem, wytrawnym kawoszem i użytkownikiem profesjonalnego ekspresu kolbowego oraz naczytałem się sporo opinii w necie. Ekspres jest świetny bo pozwala uruchomić swoją inwencję przy sporządzaniu kubeczka dobrej kawy - wskazywane parametry temperatury i cieśnienia umożliwiają kontrolę powstawania naparu i stopniowe ulepszanie metodyki przy następnych filiżankach. Telefoniczna konsultacja z obsługą Sklepu Konesso pomogła mi w trafnym skompletowaniu aksesoriów do ekspresu a w dodatku zostałem obdarowany przeuroczymi gratisami, które utwierdziły mnie w przekonaniu, że warto trzymać z firmą KONESSO!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Tychy
2018-01-18
Idealna kolba do domu.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Natalia, Bydgoszcz
2018-01-15
Bardzo poręczne i wygodne urządzenie. Myślę, że jest to odpowiedni ekspres dla początkujących z uwagi na bardzo łatwą obsługę. Jeśli co rano chcesz mieć super kawę, a nie chcesz naprawiać ekspresu co chwilę, to Anna jest idealna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Warszawa
2017-10-23
Urządzenie jest bardzo proste w obsłudze i wygląda niesamowicie. Nigdy nie byłem przekonany do ekspresów kolbowych, ale po próbach z Anną, nie mogłem z niego zrezygnować. Idealna kolbówka do domu!
Opinia naszego klienta w
    pixel