Opinie o Młynek do kawy DeLonghi KG89

  • Żarnowy młynek De'Longhi KG79 sprawia, że ziarna kawy są wciągane i ocierają się o siebie. Jest idealnym młynkiem dla wytrawnych kawoszy. Dodatkowo posiada obudowę ze stali nierdzewnej.
Kod produktu: 8004399324558
Producent: DELONGHI

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 27 Średnia ocena: 4.96
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Wołomin
2020-12-21
Wszystko zgodne, bez zastrzeżeń
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Kraków
2020-12-18
Młynek świetny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Piła
2020-12-17
wszystko zgodnie z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Bełżyce
2020-12-15
Jak najbardziej polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Radomyśl Wielki
2020-12-13
Szybka realizacja, bardzo dobry kontakt, gorąco polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lesław, Głuchołazy
2020-10-15
Szybka realizacja zamówienia. Młynek spełnia swoją funkcję idealnie. Kupiony z myślą o Aeropresie,Dripie i kawiarce, okazał się trafionym zakupem. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: TOMASZ, Pabianice
2020-09-21
Dobrej jakości młynek. Nieźle wykonany, dobrze działa regulacja grubości mielenia, Wyjmowana szuflada na zmieloną kawę jest wygodna. Wart swojej ceny. Jedyna wada to duża głośność podczas pracy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Wrocław
2020-09-14
Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Katowice
2020-09-10
Bardzo dobry młynek. Kawa zmielona w mlunku ceramicznym ma zupelnie inny smak niż w elektrycznym.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Orzysz
2020-09-07
Wszystko co przeczytałam w opiniach o tym młynku to prawda. Mieli dość grubo na najmniejszym ustawieniu, nie ma możliwości zmielenia kawy na jedną filiżankę, przylepia się kawa w środku pojemnika ( elektrostatyka) i rozsypuje przy wyciąganiu pojemnika z młynka. Mi natomiast żadna z tych wad nie przeszkadza. Użytkowanie młynka jest bardzo wygodne, wygląda na porządnie wykonany, czego nie widać było na zdjęciach. W tej cenie bardzo dobry. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Olsztyn
2020-07-20
Na moje potrzeby i oczekiwania - dobry wybór. Kawę miele równo , zawsze zgodnie z nastawioną ilością, grubość przemiału jet zachowana zgodnie z nastawieniem, niewielkie rozmiary - same pozytywy. Minusów nie zaobserwowałem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Mnichowice
2020-06-29
Polecam wszystkim bardzo gorąco. Dziękuję i pozdrawiam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Kraków
2020-06-07
Młynek świetny, doskonale spełnia swoją rolę, jestem bardzo zadowolona. Obsługa i wysyłka natychmiastowa, jak zawszę. Dziękuję
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Wrocław
2020-05-25
Młynek jest świetny, spełnia swoje zadanie, mógłby trochę ciszej pracować, jednak wart jest swojej ceny. Polecam. Roman, Wrocław
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Błonie
2020-03-11
Dobrze mieli kawę. Używam do mielenia pod kawiarkę. Dobry stosunek ceny do jakości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Skołyszyn
2020-02-15
Młynek bardzo dobrej jakości.Bardzo dobrze mieli kawę, nie oceniona jest możliwość regulacji stopnia mielenia. Sami decydujemy jaką chcemy kawę Solidnie wykonany.Jedynie mógłby być troszkę cichszy,ale mieli szybko więc to nie jest żadna niedogodność. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jędrzej, Gliwice
2020-01-28
Błyskawiczna dostawa, bezproblemowa instalacja a kawa wychodzi bajunia :D świetna regulacja zarówno wielkości przemiału jak i ilości kawy plus pojemnik na górze aby móc przetrzymać kawę i szczelnie są zamknąć a nie codziennie dosypywać. Klasa za 169 zł =)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogusław, Pysznica
2019-12-06
To co można od młynka tej klasy oczekiwać to on to ma. Regulacja granulacji i ilości porcji działa poprawnie. Wart swojej ceny. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Emil, Warszawa
2019-11-02
Opinia po ~1 miesiącu użytkowania: młynek mieli równomiernie, ustawienia grubości mielenia działają właściwie. Problemem są dość częste problemy z poborem ziarna z komory: młynek zaczyna wyć „na pusto” trzeba mocno potrząsnąć maszynką aby ziarna zaskoczyły na miejsce.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Pionki
2019-07-21
Młynek mieli kawę jak szalony, jestem zadowolony. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Legnica
2019-07-04
Młynek bardzo fajny, ale jak dla mnie trochę za grubo mieli przy najdrobniejszym ustawieniu, ale za tę cenę polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Raczki
2019-06-22
Szybka dostawa, mieli kawę do tradycyjnego parzenia i od trzech miesięcy służy jak należy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Julian, Kraków
2019-01-12
Krótko i na temat zawodowo i profesjonalnie młynek dotarł szybko solidnie zapakowany spisuje się bez najmniejszego problemu.Polecam Konesko bo warto to solidny sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Rzeszów
2019-01-07
Świetnie spełnia swoje zadanie. Regulacja stopnia zmielenia i na ile filiżanek ma być zmielona kawa. Polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomek, Stalowa Wola
2017-10-13
Młynek zgodny z opisem, działa dobrze. Kupiony do metod alternatywnych.
Opinia naszego klienta w
    pixel