Opinie o Płyn do czyszczenia spieniaczy NIVONA CreamClean NICC 705 - 500ml

  • NIVONA CreamClean NICC 705 jest płynem do czyszczenia spieniaczy. Nie naraża na utratę walorów smakowych kawy i pomaga utrzymać ekspres w pełnej czystości dbając jednocześnie o higienę.
Kod produktu: 4260083467053
Producent: NIVONA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 16 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Lublin
2020-08-15
Kontakt i obsługa idealna Moja pomyłka ( natychmiastowy zwrot wpłaty) POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Warszawa
2020-05-20
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Warszawa
2020-05-04
Polecam wszystkim użytkownikom ekspresów Nivona. Płyn bardzo dobrze czyści z osadów, nie pozostawia tłustego filmu na elementach spieniacza.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gabriela, Poniatowa
2020-02-16
Płynu używam od chwili zakupu ekspresu Nivona tj. od dwóch lat. Jest bardzo wydajny, a czyszczenie układu spieniania jest bardzo ważne. Myślę, że dzięki temu pianka jest idealna, trwała i bez pęcherzy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Stalowa Wola
2020-02-09
Produkt zgodny z opisem, polecam. Szybka transakcja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Dolnośląskie
2020-01-04
Produkt super. Czyści dokładnie. Nie zostawia filmu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Klimczak, Trzebinia
2019-08-18
Produkt bardzo skuteczny, niezbędna rzecz podczas użytkowania ekspresu Nivona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Jelenia Gora
2019-02-26
Kupuję systematycznie, zalecany przez producenta kawiarki, więc liczę, że nie koliduje z wyposażeniem, czyści cały spieniacz widać to po przepłukanym płynie, nie zostawia żadnego podejrzanego posmaku, a to co da się rozebrać bez poważniejszej ingerencji w urządzenie jest w porządku bez większych osadów, oczywiście należy pamiętać, by we własnym zakresie też oczyszczać spieniacz, a odwdzięczy się bezproblemową pracą.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiktor, Łodygowice
2019-02-01
Wygląda na to, że działa skutecznie, nawet bardzo skutecznie, polecam. Polecam też sklep, tak należy działać dla klienta.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Ciechocinek
2018-11-25
Produkt bardzo dobrej jakości, niezbędny do utrzymania ekspresu w czystości, jeśli lubi się kawkę z mlekiem:-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Reczyce
2018-11-02
Serdecznie polecam. Doskonale pomaga u trzymać czystość w moim ekspresie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Lisów
2018-07-30
Produkt godny polecenia. Błyskawiczna i sprawna dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Bucz
2018-05-10
Szybka wysyłka! Płyn spełnia swoje zadanie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Poznań
2018-04-21
Bardzo dobry produkt.Po zastosowaniu spieniacz zadziałal,Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Łomża
2017-12-15
Produkt godny polecenia. Błyskawiczna i sprawna dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Stalowa Wola
2017-07-10
Nowość w mojej przygodzie z kawą, oby się sprawdziła ;-)
Opinia naszego klienta w
    pixel