Opinie o Płyn do czyszczenia spieniaczy NIVONA CreamClean NICC 705 - 500ml

  • NIVONA CreamClean NICC 705 jest płynem do czyszczenia spieniaczy. Nie naraża na utratę walorów smakowych kawy i pomaga utrzymać ekspres w pełnej czystości dbając jednocześnie o higienę.
Kod produktu: 4260083467053
Producent: NIVONA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 69 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, MRZEŻYNO
2022-08-19
Z tego zestawu korzystałam dopiero pierwszy raz.Nie umiem jeszcze dać opinii
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Opole
2022-08-03
Polecam ten środek czyszczący dla wielbicieli kawy z mlekiem aby ich spieniacz dłużej służył.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Łęczyca
2022-07-14
Wszystko zgodnie z opisem. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Pilzno
2022-07-08
Spełnia swoje zadanie i używam jako dedykowany do ekspresu Nivona. Świetna komunikacja ze sklepem. Polecam zarówno produkt jak i sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Białystok
2022-06-15
dostarczony produkt zgodny z ofertą, szybka realizacja zamówienia, kontakt ze sklepem bez zarzutu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Sanok
2022-06-12
Jeszcze nieużywany ale w biurze sprawdzał się znakomicie przy użytkwaniu ekspresu Nivona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Września
2022-05-28
Zamówiony towar dostarczany jest w ekspresowym terminie...Akurat ten płyn zamawiałam do użytkownika innego ekspresu..Ja zamawiałam płyny tabletki i filtry do ekspresu Jura i dale będę korzystać w Waszym sklepie..Pozdrawiam...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Tarnobrzeg
2022-05-27
Ponieważ przy korzystaniu kaw z mlekiem dysze spieniacza lubią się zapychać,ten płyn wydaje się niezbędny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Kalisz
2022-04-23
Spieniacz mysi być czysty, bez bakterii i zła. Polecam produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karol, Białystok
2022-04-08
Uzywam od ponad 2 lat, dobry produkt. Przesylka szybka, obsluga dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Suszec
2022-02-19
Produkty i dostawajak zawsze beż zastrzeżeń
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Łapy
2022-01-24
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Zabrze
2022-01-23
Najlepszy płyn do czyszczenia. Wydajny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Chrzanów
2022-01-23
Wszystko w porządku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Płock
2022-01-10
Każdy posiadać automatycznego ekspresu powinien zaopatrzyć się w ten środek. Idealnie doczyszcza system spieniania mleka nie pozostawiając żadnych jego pozostałości, co w przypadku ekspresów automatycznych jest podstawą. Nikt chyba nie chciałby pić kawy z posmakiem zjełczałego mleka. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Kraków
2022-01-08
Towar zgodny z opisem, dostawa bezproblemowa, wszystko super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiktor, Łodygowice
2022-01-03
Kupiłem ten płyn ponownie, gdyż jestem zadowolony z dotychczasowego jego używania. Nie mam dużego doświadczenia z płynami do spieniaczy innych producentów, ale skoro Nivona poleca wyrób który działa to nie będę kombinował.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Włocławek
2021-12-30
5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Miroslaw, Grudziadz
2021-12-18
Wszystko O.K.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Dąbrowa Górnicza
2021-11-28
Produkt zgodny z opisem, szybka wysyłka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Gdańsk
2021-11-20
Bardzo szybka dostawa. Towar zgodny z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maryla, Stalowa Wola
2021-11-16
Płyn jest super. Używam go od kilku lat. Szczerze polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MACIEJ, Celestynów
2021-10-29
Super że są dostępne
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Rokietnica
2021-10-10
Obowiązkowy produkt do ekspresu, czyści idealnie spieniacz. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Domaradz
2021-10-09
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbyszek, Toruń
2021-09-20
Czysty spieniacza to pyszne latte
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anita, Pszczyna
2021-09-09
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ADAM, Sosnowiec
2021-08-15
Ok - szybko, sprawnie i w dobrej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Miechów
2021-08-09
jeszcze nie wiem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aszot, Jabłonowo, Wólka Kosowska
2021-07-08
polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogusław, Warszawa
2021-07-01
Do odkamieniania expresu używam tylko oryginalnych środków.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Słupsk
2021-06-28
Wszystko szybki i sprawnie!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANETA, SOSNOWIEC
2021-06-12
Bardzo dobry produkt, wydajny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Wrocław
2021-04-30
Polecam ! Świetnie się sprawdza
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Kędzierzyn-Koźle
2021-04-25
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Szczecin
2021-04-24
Dobry produkt, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Kórnik
2021-03-27
Szybka i zgodną z opisem dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Wrocław
2021-03-20
Polecam !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Płońsk
2021-03-08
jest ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAREK, SŁAWATYCZE
2021-02-22
Nie próbowałem zobaczymy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GRAŻYNA, Jędrzejów
2021-02-20
niezły. Cena jednak dość wysoka, ale za doby produkt trzeba zapłacić.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Gdynia
2021-01-31
Ekspresowa dostawa. Wszystko bezproblemowo. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Częstochowa
2021-01-30
Jest skuteczny. Jestem zadowolony.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Poronin
2021-01-30
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Świątniki Górne
2021-01-30
Płyn dedykowany do ekspresu Nivona - dlatego jest b. dobry.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zuzanna, Grudziądz
2021-01-19
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Olsztyn
2021-01-04
Ekspresowa bezproblemowa dostawa. Polecam z całego serca
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Sieradz
2021-01-03
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Klimczak, Trzebinia
2020-12-04
Wszystko w porządku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Kutno
2020-11-29
Wszystko ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Jelenia Gora
2020-10-30
Spełnia swoje zadanie, brak jakichkolwiek problemów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Natalia, Tarnów
2020-10-15
.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Lublin
2020-08-15
Kontakt i obsługa idealna Moja pomyłka ( natychmiastowy zwrot wpłaty) POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Warszawa
2020-05-20
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Warszawa
2020-05-04
Polecam wszystkim użytkownikom ekspresów Nivona. Płyn bardzo dobrze czyści z osadów, nie pozostawia tłustego filmu na elementach spieniacza.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gabriela, Poniatowa
2020-02-16
Płynu używam od chwili zakupu ekspresu Nivona tj. od dwóch lat. Jest bardzo wydajny, a czyszczenie układu spieniania jest bardzo ważne. Myślę, że dzięki temu pianka jest idealna, trwała i bez pęcherzy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Stalowa Wola
2020-02-09
Produkt zgodny z opisem, polecam. Szybka transakcja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Dolnośląskie
2020-01-04
Produkt super. Czyści dokładnie. Nie zostawia filmu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Klimczak, Trzebinia
2019-08-18
Produkt bardzo skuteczny, niezbędna rzecz podczas użytkowania ekspresu Nivona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Jelenia Gora
2019-02-26
Kupuję systematycznie, zalecany przez producenta kawiarki, więc liczę, że nie koliduje z wyposażeniem, czyści cały spieniacz widać to po przepłukanym płynie, nie zostawia żadnego podejrzanego posmaku, a to co da się rozebrać bez poważniejszej ingerencji w urządzenie jest w porządku bez większych osadów, oczywiście należy pamiętać, by we własnym zakresie też oczyszczać spieniacz, a odwdzięczy się bezproblemową pracą.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiktor, Łodygowice
2019-02-01
Wygląda na to, że działa skutecznie, nawet bardzo skutecznie, polecam. Polecam też sklep, tak należy działać dla klienta.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Ciechocinek
2018-11-25
Produkt bardzo dobrej jakości, niezbędny do utrzymania ekspresu w czystości, jeśli lubi się kawkę z mlekiem:-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Reczyce
2018-11-02
Serdecznie polecam. Doskonale pomaga u trzymać czystość w moim ekspresie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patrycja, Lisów
2018-07-30
Produkt godny polecenia. Błyskawiczna i sprawna dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Bucz
2018-05-10
Szybka wysyłka! Płyn spełnia swoje zadanie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Poznań
2018-04-21
Bardzo dobry produkt.Po zastosowaniu spieniacz zadziałal,Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Łomża
2017-12-15
Produkt godny polecenia. Błyskawiczna i sprawna dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Stalowa Wola
2017-07-10
Nowość w mojej przygodzie z kawą, oby się sprawdziła ;-)
Opinia naszego klienta w
    pixel