Opinie o Filtry papierowe Moccamaster nr 4

  • 100 sztuk papierowych filtrów do ekspresów Moccamaster o rozmiarze 4. Filtry Moccamaster zostały wykonane z bibuły do optymalnego filtrowania kawy.
Kod produktu: 8712072850224
Producent: MOCCAMASTER

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 8 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Olsztyn
2020-11-14
Wszystko spoko
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Kielce
2020-10-25
Bardzo fajnie, uniwersalne filtry. Ja stosuje do Clever Dripper.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Opacz Mała
2020-10-04
Świetnie sprawdzają sie w kawiarce, dobrze filtrują, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Malgorzata, Wroclaw
2019-02-06
Bardzo dobre gatunkowo filtry, nie zmieniają w żaden sposób smaku kawy, już kolejny raz je zamawiam Obsługa sklepu na medal! Zawsze służy pomocą, na każdy mail jest szybka odpowiedź Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Poznań
2018-04-03
Bardzo dobre filtry, wyczuwalna różnica w smaku kawy w porównaniu do tańszych odpowiedników. Sama obsługa sklepu również zasługuję na pochwałę. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Książki
2017-07-02
Widać różnicę w porównaniu z tańszymi filtrami Bardzo Dobre gatunkowo, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lech, Ledziny
2016-12-29
Taaak, koneserem nie jestem. Filtr jaki jest - każdy widzi. Dobrze się rozkłada i dobrze filtruje. Jestem zadowolony i reszta zmiany w biurze też.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zofia, Wrocław
2016-05-16
Białe filtry papierowe, wg informacji producenta wybielane tlenem. Papier cieńszy w porównaniu do innych. Rozpoczęłam ich użytkowanie od wąchania. Są bez zapachu - to plus. W porównaniu z filtrami brązowymi smak zaparzonej kawy w ekspresie przelewowym był jakby czystszy, bardziej głęboki.
Opinia naszego klienta w
    pixel