Opinie o Filtry papierowe Moccamaster nr 4

  • 100 sztuk papierowych filtrów do ekspresów Moccamaster o rozmiarze 4. Filtry Moccamaster zostały wykonane z bibuły do optymalnego filtrowania kawy.
Kod produktu: 8712072850224
Producent: MOCCAMASTER

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 39 Średnia ocena: 4.95
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Ustka
2022-08-25
Jedne z lepszych filtrów na rynku. Ja używam ich w ekspresie przelewowym. Z tym ze i tak przed wsypaniem kawy przelewam je gorącą woda. Jka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Borowiczki-Pieńki
2022-07-10
Super filtry. Idealnie pasują do Moccamastera. Nie mam co do nich żadnych zastrzeżeń.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Kleczew
2022-06-30
Dobra jakośc za nie wygórowaną cene.Trwałe i dobrze wykonane .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Anna, Częstochowa
2022-06-16
Filtry są dość grube i ciężko uzyskać przyzwoite czasy. Dużo lepsze są Melitta Mild.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Igor, Pszczyna
2022-05-30
Używam do dużego Clever Drippera. Nie mam nic do zarzucenia, wszystko działa :D
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Wrocław
2022-05-14
Najlepsze filtry, nie zmieniają aromatu naparu. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Maków Mazowiecki
2022-05-04
Filtry dobrane tak aby dały smaczną aromatyczną kawę polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Wrocław
2022-04-21
Najlepsze filtry papierowe. Nie zmieniają smaku naparu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominik, Kraków
2022-03-13
Wszystko rewelacyjnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Oława
2022-03-04
Dzięki zastosowaniu tych filtrów, smak uzyskanej kawy jest bliższy temu z dripa czy chemexa, niż przy korzystaniu z filtrów Melitty. Korzystam w domu z Sage Precision Brewer.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Igor, Pszczyna
2022-02-20
Używam do dużego Clever Drippera. Fajnie leżą, nie ma smaku filtra, wszystko gra. Polecanko
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Świnoujście
2022-02-13
Spoko, zero tekturowego smaku w kawie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Włocławek
2022-01-17
Świetne filtry, szybka dostawa, przyjemny kontakt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Wrocław
2022-01-15
Najlepsze filtry jakie znam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwester, Warszawa
2022-01-11
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zuzanna, Gdynia
2022-01-10
W sam raz :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Malgorzata, Wroclaw
2022-01-03
Bardzo dobrej jakości filtry
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Wrocław
2021-12-16
Najlepsze, jakie kiedykolwiek stosowałem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Wrocław
2021-11-15
Lepszych filtrów nie znam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, RZESZÓW
2021-09-24
Bardzo dobre filtry do przelewu. Używam do dripa. Brak posmaku papieru, szybkie przelewanie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Gorzów Wielkopolski
2021-08-16
Filtry dobre, nie czuć posmaku papieru, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Gorzów Wielkopolski
2021-08-02
Filtry dobre, nie dają takiego posmaku papierowego jak zdarzało się w innych produktach.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Warszawa
2021-06-19
Ok :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Węgierska Górka
2021-06-13
Super produkt!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Bydgoszcz
2021-06-06
Ok.polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Wrocław
2021-05-13
Filtr jak filtr. Filtruje i nie śmierdzi.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Stalowa Wola
2021-05-10
Dobry kontakt, wysoka jakość oferowanego towaru, szybka wysyłka do klienta powodujący pozytywny obraz firmy i uśmiech na twarzy klienta. Gorąco polecam !!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Malbork
2021-05-08
Spełniają moje oczekiwania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Wieruszów
2021-05-04
Dobry pejper :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Płock
2021-04-04
Bardzo dobre filtry.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Wieruszów
2021-01-27
Filtry ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Olsztyn
2020-11-14
Wszystko spoko
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Kielce
2020-10-25
Bardzo fajnie, uniwersalne filtry. Ja stosuje do Clever Dripper.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Opacz Mała
2020-10-04
Świetnie sprawdzają sie w kawiarce, dobrze filtrują, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Malgorzata, Wroclaw
2019-02-06
Bardzo dobre gatunkowo filtry, nie zmieniają w żaden sposób smaku kawy, już kolejny raz je zamawiam Obsługa sklepu na medal! Zawsze służy pomocą, na każdy mail jest szybka odpowiedź Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Poznań
2018-04-03
Bardzo dobre filtry, wyczuwalna różnica w smaku kawy w porównaniu do tańszych odpowiedników. Sama obsługa sklepu również zasługuję na pochwałę. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Książki
2017-07-02
Widać różnicę w porównaniu z tańszymi filtrami Bardzo Dobre gatunkowo, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lech, Ledziny
2016-12-29
Taaak, koneserem nie jestem. Filtr jaki jest - każdy widzi. Dobrze się rozkłada i dobrze filtruje. Jestem zadowolony i reszta zmiany w biurze też.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zofia, Wrocław
2016-05-16
Białe filtry papierowe, wg informacji producenta wybielane tlenem. Papier cieńszy w porównaniu do innych. Rozpoczęłam ich użytkowanie od wąchania. Są bez zapachu - to plus. W porównaniu z filtrami brązowymi smak zaparzonej kawy w ekspresie przelewowym był jakby czystszy, bardziej głęboki.
Opinia naszego klienta w
    pixel