Opinie o Czekolada na gorąco Magica Ciok 1kg

  • Wysokiej jakości czekolada na gorąco Magica Ciok doskonale zastąpi deser. Tradycyjny smak i aromat są niewątpliwymi zaletami czekolady na gorąco Magica Ciok. Poręczna puszka zapewnia zachowanie smaku czekolady na dłużej. Opakowanie: 1kg
Kod produktu: 8031661031043
Producent: MAGICA CIOK

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 11 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Nowy Dwór Mazowiecki
2020-10-11
Bardzo dobry smak, słodka, w ciepłym mleku nieźle się rozpuszcza. Czasem dodaje do kawy i też jest ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, KOSZALIN
2020-09-28
Bardzo dobry.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Piotrków Trybunalski
2019-10-20
Jedna z lepszych czekolad na gorąco ,jest bardzo aromatyczna .Po zalaniu mlekiem jest kremowa i gęsta.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patryk, Wasilków
2019-04-29
Świetna !!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Kraśnik
2019-03-10
Bardzo dobra, dzieci są zachwycone :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Tarnowskie Góry
2018-11-13
Czekolada na Gorąco MAGICA CIOK jest dużo zdrowsza i smaczniejsza niż saszetki dostępne w marketach. Nie wywołuje u mnie alergii, nie zapycha a jednak syci swoją głębią smaku, to nie 120% cukru, bo nawet jeśli komuś nie jest słodka- zawsze można dosłodzić cukrem. Prosta w przygotowaniu, po prostu jakość i smak to jej największy atuty.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Harmęże
2018-05-24
Całkiem niezła czekolada, trzeba pamiętać, aby dobrze ją wymieszać przed rozpoczęciem spieniania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Mirsk
2018-01-07
Ta czekolada wdarła się przebojem do naszego domu i stała się specjalnością pogaduszek w kuchni.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, ŁÓDŹ
2016-11-20
Bajecznie kremowa i jedwabista konsystencja.Smak cudowny! Moi goście nie mogli uwierzyć, że zrobiłam ją w domowym zaciszu. Pyszna!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogumiła, Włocławek
2016-08-09
Bardzo czekoladowo, bardzo. Polecam boguchy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elzbieta, Augustów
2016-07-06
Wyśmienita czekolada na gorąco,super rozgrzewa,jest gęsta,bardzo pyszna.Polecam.
Opinia naszego klienta w
    pixel