Opinie o Kubek termiczny Contigo West Loop 2.0 470 ml - GRAFITOWY

  • Grafitowy kubek termiczny Contigo West Loop 2.0 o pojemności 470 ml. Kubek jest bardzo poręczny i trwały, a dodatkowo posiada technologię AUTOSEAL gwarantującą 100% szczelności. Kubek West Loop utrzymuje ciepło przez 4 godziny, a zimno nawet przez 12.
Kod produktu: 840276159886
Producent: CONTIGO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 19 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Skierdy
2024-01-02
Te kubki termiczne spełniły moje potrzeby i oczekiwania,maja piekną linię i są wygodne w użytkowaniu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patrycja, Wodzierady
2023-12-28
Kubek w ogóle nie trzyma ciepła tak jak napisane jest na stronie. Szkoda pieniędzy. Już kubki za 20 zł lepiej trzymają ciepło. Beznadziejny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Milena, Przecław
2022-06-15
Kubek bardzo dobrze się sprawdza. Długo trzyma cieło. Jest wygodny i poręczny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2022-05-29
Bardzo dobry kubek, potwierdzam i polecam, szczególnie w jakiejś fajnej promocji ;) Paweł
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ania, Stargard
2022-05-14
Super, szybka realizacja i wysylka ! Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Stanisławie
2022-05-13
Jestem zadowolony tak z kubka termicznego jak i yez z realizacji dostawy.Szybko,profesjonalnie.Bardzo fajna strona internetowa,łatwo można się po niej poruszać.Serdecznie polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patrycja, Radom
2022-05-12
Kubek wart swojej ceny. Niezawodny „przyjaciel” podróży do pracy i nie tylko.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Poznań
2022-05-12
utrzymuje ciepło kilka godzin, bardzo szczelny, nic nie wycieka, idealnie wyprofilowany do trzymania w ręce. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, ŁÓDŹ
2022-05-07
Towar zgodny z zamówieniem, wysyłka błyskawiczna.Polecam zakupy w Konesso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Sieradz
2022-02-10
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Łomża
2022-01-17
Kubek zgodny z opisem. Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Włocławek
2021-12-23
Kubek wygląda elegancko i co ważne jest szczelny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janek, WARSZAWA
2021-11-12
Jedno słowo SUPER
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Skalbmierz
2021-10-21
Świetny kubek,długo utrzymuje temperaturę. Nie kapie. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Bolesławiec
2021-10-09
wszystko super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Lipno
2021-09-24
Perfekcyjny ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbyszek, Toruń
2021-01-09
Zależało mi na niecieknący kubku i rzeczywiście. Dzięki zamkowi na pokrywie zawór jest skutecznie zablokowany a przenoszony zimą kubek z kawą trzyma ciepły napój zadziwiająco długo - to dodatkowa niespodzianka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wioletta, Grodziec
2020-11-20
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Filip, Warszawa
2020-07-18
Bardzo dobry kubek, dobrze trzyma ciepło, jeszcze lepiej zimno. Contigo - marka mówi sama za siebie.
Opinia naszego klienta w
    pixel